γιατι δεν τους αντεχω ζευγαρωμενους και εγω να μην εχω..... - Page 4
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 4 of 9 FirstFirst ... 23456 ... LastLast
Results 46 to 60 of 121
    Senior Member
    Quote Originally Posted by KENO View Post
    πιστευω ολοι μας εδω περα μεσα ειμαστε υπερ της σταθεροτητας, αλλιως θα ειμασταν στο μπουρδελα.com και στα κανονικα μπουρδελα. το κακο ειναι οτι τα κοριτσακια εχουν ψωνιστει και νομιζουν οτι αξιζουν, θετωντας τα στανταρντς τους υπερβολικα ψηλα με τρελες απαιτησεις, λες και ζουμε στο Hollywood και θα βρουνε τον Brad Pitt! κι εκει ειναι το προβλημα, γιαυτο τελικα και τα δυο φυλα καταληγουμε να σαπιζουμε μονοι.

δικιο εχεισ ωαλαμε τα στανταρτσ πολυ ψηλα και τωρα τρωμε τα σκατα ...σορυ κιολας...αλλα το θεμα ειναι ενα...η μοναξια δεν παλευεται...

Banned
    Quote Originally Posted by oneofthosedays View Post
    gynaika eimai mateo 21 kai symfwnw apoluta
    αρα με καταλαβαινεις......ασε πραγματικα με εχει επηρεασει...μεχρι τα 18 δεν με ενδιεφεραι αυτο το θεμα...θεωρουσα οτι ημουν μικρος και επρεπε να ζησω την εφηβεια μου αγνα....μετα τα 18 με προβληματιζει εντονα...ισως κι ολας γιατι και οι φιλοι μου εχουν προχωρησει σε αυτο το τομεα αρκετααα....και βαρεθηκα να ειμαι εγω ο θεατης....ισως πληρωνω τωρα το ''λαθος μου οτι δεν με ενοιαζε μικρος

Senior Member
    Quote Originally Posted by mateo View Post
    αρα με καταλαβαινεις......ασε πραγματικα με εχει επηρεασει...μεχρι τα 18 δεν με ενδιεφεραι αυτο το θεμα...θεωρουσα οτι ημουν μικρος και επρεπε να ζησω την εφηβεια μου αγνα....μετα τα 18 με προβληματιζει εντονα...ισως κι ολας γιατι και οι φιλοι μου εχουν προχωρησει σε αυτο το τομεα αρκετααα....και βαρεθηκα να ειμαι εγω ο θεατης....ισως πληρωνω τωρα το ''λαθος μου οτι δεν με ενοιαζε μικρος
    vasika eimai ths apopshs pws otan kunhgas kati den erxetai pou na xtypiesai....apo thn allh vevaia afou mas leipei ayto to kati den ginetai kai na mhn to skeftomaste...den xerw olos o kosmos gyrw mou einai erwtevmenos kai mesa sthn trelh xara kai egw theaths opws akrivws les..egw exw to provlhma?h oloi aytoi pou mplekw den theloun sxesh?den xerw...kai na peis oti den vlepomai...ma vlepomai!! xaxaxaxaxaxaxaxaxaxa...opws leei mia filh mou tha vgume me ntountouka na fonazume pws thelume sxesh dn ginetai alliws...:P

Banned
    [QUOTE=oneofthosedays;224337]vasika eimai ths apopshs pws otan kunhgas kati den erxetai pou na xtypiesai....apo thn allh vevaia afou mas leipei ayto to kati den ginetai kai na mhn to skeftomaste...den xerw olos o kosmos gyrw mou einai erwtevmenos kai mesa sthn trelh xara kai egw theaths opws akrivws les..egw exw to provlhma?h oloi aytoi pou mplekw den theloun sxesh?den xerw...kai na peis oti den vlepomai...ma vlepomai!! xaxaxaxaxaxaxaxaxaxa...opws leei mia filh mou tha vgume me ntountouka na fonazume pws thelume sxesh dn ginetai allxχα
    χαχαχαχα...εμενα παλι η εμφανιση μου δεν ειναι στα υπερ μου

Senior Member
    πρωτα απ'ολα ξεκαθαριζουμε οτι δε σου εκανα επιθεση, δεν εχω τιποτα απολυτως εναντιον σου, αντιθετως ειχαμε ανταλαξει και στο παρελθον κανα δυο ποστς και εισαι οκ ατομο. απλα εγραψα τη γνωμη μου, πως μου φαινονται εμενα καποια θεματα οσον αφορα τις σχεσεις. δεν ειπα οτι υπονοησες κατι, απλα τα δικα μου ανεφερα, πως τα βλεπω εγω τα πραγματα. αν σου φανηκε οτι ειρωνευομαι, δεν ειρωνευομαι αυτα που ειπες ακριβως, αλλα τα προτυπα που η ιδια η κοινωνια εχει ορισει (τα οποια οπως εγραψα ειναι το να εχεις σωματαρα, αμαξαρα, σπιταρωνα, λεφτα, και φυσικα αυτα απο μικρη ηλικια) κι εχει κανει πλεον τις σχεσεις δυσκολες...

το θεμα αρνητικοτητα και μαυριλα ειναι τεραστιο, ολοι για να ειμαστε εδω περα μεσα εχουμε σιγουρα εμπειρια μ'αυτο. δε μπορεις να πεις ειναι κατι που το ξεφορτωνεσαι τελειως, αφου οσο ζεις τοσο θα υπαρχει. ακομα κι αν προσπαθησουμε να το ξεφορτωθουμε, παραμενει σε μικροτερο ποσοστο, απλα ισως μαθαινουμε να μη το εκφραζουμε τοσο, δεν αφηνουμε οσα μας χαλανε να φαινονται, για να γινουμε κι αρεστοι στους αλλους.

δε καταλαβαινω γιατι μου γραφεις τα υπολοιπα περι μοναχικου γοητευτικου καβαλαρη, αν αυτο σου βγαζω ειναι οκ, απλα αλλη μια γνωμη στο φορουμ για μενα, μια εικονα που νιωθει καποιος για ενα αλλο μελος, το οποιο φυσικα δε ξερει προσωπικα για να δει ποσα πολλα παραπανω ειναι (οπως ελεγα και στη πρωτη σελιδα).

δε ξερω την ηλικια σου, ουτε με νοιαζει κι ολας, αλλα 40 χρονια ειναι υπερβολικα πολλα για μενα, οταν δεν εχω πατησει καν τα 30. αλλα απο κει και περα δεν ειναι τοσο κακο το να νιωθει οτι αξιζει κανεις, ειτε ειναι μεστη μαυριλα του, ειτε οχι. το ασχημο θα ηταν να νιωθαμε σκουπιδι, χωρις ιχνος αυτοπεποιθησης και να πηγαιναμε στα τυφλα. το λοιπον εγω ξερω τι θελω και τι ειδους ανθρωποι μου ταιριαζουν, σιγουρα δε ψαχνω αθωες πεταλουδιτσες γιατι δε νομιζω οτι μπορουν να με εκφρασουν αλλα και να με καταλαβουν σαν ανθρωπο. εχω συμφιλιωθει πληρως με τον αρνητισμο μου, αφου ειναι κομματι μου. εαν εσυ δε το δεχεσαι και το βλεπεις οπως εγραψες ειναι επιλογη σου. ολοι κατα φαντασια αξιζουμε ουτως ή αλλως, ειτε με τη κοινωνια που μας δεχεται, ειτε με το να μη μας δεχεται και να νιωθουμε ξεχωριστοι ακριβως γι'αυτο το λογο.
    οκ, παρεθεσες το μηνυμα μου και αρχισες να κραζεις για λεφτα αμαξια και σωματαρες απο κατω, και ηταν ασχετο! Δεν φταιω εγω αν παρανοησα! Τωρα οσον αφορα τη μαυριλα σου και που τα εχεις βρει με αυτην, εγω το αμφιβαλλω, αλλα αμα λες εσυ ετσι θα σε πιστεψω! Εισαι λοιπον ευτυχισμενος? Δεν σου εμποδιζει την επαγγελματικη σου αποκατασταση και τις σχεσεις σου με τους αλλουσ δλδ. οκ. Εγω εχω καταλαβει οτι θες να κανεις πραγματα να δωσεις αγαπη να εχεις παρεες και δε μπορεις. Για ολα αυτα η μαυριλα φταιει. Αντιφασκεις!

Senior Member
    [QUOTE=mateo;224338]
    vasika eimai ths apopshs pws otan kunhgas kati den erxetai pou na xtypiesai....apo thn allh vevaia afou mas leipei ayto to kati den ginetai kai na mhn to skeftomaste...den xerw olos o kosmos gyrw mou einai erwtevmenos kai mesa sthn trelh xara kai egw theaths opws akrivws les..egw exw to provlhma?h oloi aytoi pou mplekw den theloun sxesh?den xerw...kai na peis oti den vlepomai...ma vlepomai!! xaxaxaxaxaxaxaxaxaxa...opws leei mia filh mou tha vgume me ntountouka na fonazume pws thelume sxesh dn ginetai allxχα
    χαχαχαχα...εμενα παλι η εμφανιση μου δεν ειναι στα υπερ μου
    ola ayta einai polu rhxa pera apo thn plaka....kai fysika to wraio kai to asxhmo einai ypokeimenika...to thema einai na vreis kapoion na se gemizei apoluta..alla pou einaiiiiiiiii??? :P

Banned
    vasika eimai ths apopshs pws otan kunhgas kati den erxetai pou na xtypiesai....apo thn allh vevaia afou mas leipei ayto to kati den ginetai kai na mhn to skeftomaste...den xerw olos o kosmos gyrw mou einai erwtevmenos kai mesa sthn trelh xara kai egw theaths opws akrivws les..egw exw to provlhma?h oloi aytoi pou mplekw den theloun sxesh?den xerw...kai na peis oti den vlepomai...ma vlepomai!! xaxaxaxaxaxaxaxaxaxa...opws leei mia filh mou tha vgume me ntountouka na fonazume pws thelume sxesh dn ginetai alliws...:P
    δεν ειναι μονο θεμα αν βλεπεσαι δυστυχως, το αν ειναι ομορφη καποια κοπελα ή οχι, χρησιμευει απλα για να προσελκυσει καποιο ατομο του αντιθετου φυλου, να γνωριστει και να ασχοληθει μαζι της. αφου γνωριστει, αν δεν εχει καλο χαρακτηρα, κοινα, και γενικα να ταιριαζουν και να υπαρχει χημεια, τοτε ΔΕΝ προκειται να γινει καμια σχεση.

Quote Originally Posted by carrie View Post
    οκ, παρεθεσες το μηνυμα μου και αρχισες να κραζεις για λεφτα αμαξια και σωματαρες απο κατω, και ηταν ασχετο! Δεν φταιω εγω αν παρανοησα! Τωρα οσον αφορα τη μαυριλα σου και που τα εχεις βρει με αυτην, εγω το αμφιβαλλω, αλλα αμα λες εσυ ετσι θα σε πιστεψω! Εισαι λοιπον ευτυχισμενος? Δεν σου εμποδιζει την επαγγελματικη σου αποκατασταση και τις σχεσεις σου με τους αλλουσ δλδ. οκ. Εγω εχω καταλαβει οτι θες να κανεις πραγματα να δωσεις αγαπη να εχεις παρεες και δε μπορεις. Για ολα αυτα η μαυριλα φταιει. Αντιφασκεις!
    πιανωντας την επαγγελματικη μου αποκατασταση λοιπον, να σου πω οτι δεν φταιει ακριβως η μαυριλα που ειμαι ανεργος, αλλα περισσοτερο η χωρα η οποια ετυχε να γεννηθω. απο αυτη προερχεται και η μαυριλα, κανεις ανθρωπος δεν επελεξε να γεννηθει με αρνητισμο ή οποιο αλλο προβλημα! τωρα για το αν ειμαι ευτυχισμενος ειναι δυσκολο να το απαντησω, εχω τα ενδιαφεροντα μου και τις ασχολιες μου, ως ενα βαθμο ναι ειμαι οκ. αλλα το να πεις εχω εναν ανθρωπο να τα μοιραζομαι αυτα και να βλεπει το κοσμο οπως εγω, οχι δεν το εχω. αν δεν υπηρχε ο αρνητισμος μου σιγουρα θα ηταν ευκολοτερο να βρω, τι κριμα ομως που υπαρχει. κι αφου υπαρχει το αναγνωριζω και το κανω κομματι μου, γιατι αυτο στη τελικη με οδηγει στο να ξεχωριζω. και προτιμω να ξεχωριζω, παρα να ειμαι αλλο ενα προβατακι αθωο μεσα στη μαζα με τους πολλους. ειναι σαν να προτιμω τον δυσκολο δρομο, παρα τον ευκολο. κι αυτο μονο περηφανο μπορει να με κανει!

Banned
    [QUOTE=oneofthosedays;224341]
    Quote Originally Posted by mateo View Post

ola ayta einai polu rhxa pera apo thn plaka....kai fysika to wraio kai to asxhmo einai ypokeimenika...to thema einai na vreis kapoion na se gemizei apoluta..alla pou einaiiiiiiiii??? :P
    δεν ξερω....εγω ξερω οτι εχει πεσει ηδιαθεση μου

Senior Member
    [QUOTE=KENO;224342]δεν ειναι μονο θεμα αν βλεπεσαι δυστυχως, το αν ειναι ομορφη καποια κοπελα ή οχι, χρησιμευει απλα για να προσελκυσει καποιο ατομο του αντιθετου φυλου, να γνωριστει και να ασχοληθει μαζι της. αφου γνωριστει, αν δεν εχει καλο χαρακτηρα, κοινα, και γενικα να ταιριαζουν και να υπαρχει χημεια, τοτε ΔΕΝ προκειται να γινει καμια σχεση.

xmmm telika tipota apo ta 2 den exei shmasia...den xerw...pistevw sthn tyxh kai to swsto timing...e gia olous yparxei kapws...to dyskolo einai mexri na entopisei o enas ton allon...alla re paidi mou oso argei toso se rixnei...

Senior Member
    [QUOTE=mateo;224343]
    δεν ξερω....εγω ξερω οτι εχει πεσει ηδιαθεση μου
    logiko re sy...oso den erxetai toso anarwtissai ti ftaiei kai toso pefteis psixologika...anevase aytopepoithsh vges flertare kai tha ftiaxei to pragma..

Senior Member
    ο αρνητισμος δε σε κανει να ξεχωριζεις οπως εσυ νομιζεις. Μια βολτα στην ομονοια να βγεις το βραδυ θα δεις τεζα στα πλακακια καμια τριακοσαρια αρνητισμους. Το δυσκολο δεν ειναι να εισαι αρνητικος. Νομιζεις δλδ οτι στη μια μερια εισαι εσυ, στον αρνητισμο, που ειναι καλο και δεν εισαι προβατακι, και στην αλλη μερια οι βολεμενοι που πινουν καφε στο κολωνακι. Κ ομως, μπορει να το εκλαβει καποιος οτι και οι δυο ειστε βολεμενοι. Οι μεν αρνητικοι απο κατω και οι αλλοι να ζουν απο πανω πατωντας τους. οσο δινεις πατημα στους απο πανω μερος του συστηματος θα εισαι, που και σε θελει και σε συντηρει και το εξυπηρετεις. Αρα κατι αλλο πρεπει να κανει ο ανθρωπος για να ζει τη ζωη του και για να αλλαξει τον κοσμο.

Banned
    Quote Originally Posted by carrie View Post
    ο αρνητισμος δε σε κανει να ξεχωριζεις οπως εσυ νομιζεις. Μια βολτα στην ομονοια να βγεις το βραδυ θα δεις τεζα στα πλακακια καμια τριακοσαρια αρνητισμους. Το δυσκολο δεν ειναι να εισαι αρνητικος. Νομιζεις δλδ οτι στη μια μερια εισαι εσυ, στον αρνητισμο, που ειναι καλο και δεν εισαι προβατακι, και στην αλλη μερια οι βολεμενοι που πινουν καφε στο κολωνακι. Κ ομως, μπορει να το εκλαβει καποιος οτι και οι δυο ειστε βολεμενοι. Οι μεν αρνητικοι απο κατω και οι αλλοι να ζουν απο πανω πατωντας τους. οσο δινεις πατημα στους απο πανω μερος του συστηματος θα εισαι, που και σε θελει και σε συντηρει και το εξυπηρετεις. Αρα κατι αλλο πρεπει να κανει ο ανθρωπος για να ζει τη ζωη του και για να αλλαξει τον κοσμο.
    ο αρνητισμος ειναι κι αυτος τροπος ζωης θα μπορουσαμε να πουμε. αλλη μια οπτικη γωνια στο να βλεπουμε τα πραγματα, και το κοσμο ολοκληρο. οταν λοιπον καποιος βλεπει τα παντα μαυρα και χανει το νοημα, ναι θα καταντησει σαν τους αρνητισμους στα πεζοδρομια που λες. υπαρχει ομως κι ο αρνητισμος του να ντυνεσαι πχ συνεχως στα μαυρα γιατι αυτο σε εκφραζει κι ετσι νιωθεις, το να ακους συγκεκριμενο ειδος μουσικης, του να κανεις οτι θελεις και να τους γραφεις ολους εκει που ξερεις γιατι αναγνωριζεις οτι η κοινωνια ειναι ψευτικη κλπ κλπ. μη προσπαθεις να δεις τον αρνητισμο ΜΟΝΟ σαν μιζερια και κακομοιρια, γιατι τοτε δε θα υπηρχε καμια απολυτως αντιδραση, κανενας επαναστατης, καμια εξελιξη στο κοσμο. ναι η μιζερια και η κακομοιρια ανηκουν στον αρνητισμο, αλλα δεν ειναι ΜΟΝΟ αυτα. ο αρνητισμος θα μπορουσαμε να πουμε ειναι ισος και με τον ρεαλισμο, οταν αναγνωρισεις οτι υπαρχει καταντια γυρω σου. αν τωρα προτιμας να κλεισεις τα ματια και να ζεις στο κοσμο σου, αυτο οπως ειπα ειναι επιλογη σου. τεσπα νομιζω ξεφυγαμε λιγακι, ανοιξε αλλο τοπικ αν θες να το αναλυσουμε.

xmmm telika tipota apo ta 2 den exei shmasia...den xerw...pistevw sthn tyxh kai to swsto timing...e gia olous yparxei kapws...to dyskolo einai mexri na entopisei o enas ton allon...alla re paidi mou oso argei toso se rixnei...
    το σωστο timing απλα θα σε φερει κοντα με καποιον για να σε προσεξει. αν σε προσεξει και σου δωσει σημασια λοιπον, κι εσυ του φερθεις σκατα, δε του ταιριαζεις (δε μπορεις να κανεις κατι γιαυτο, απλα συμβαινει), και στη τελικη δε θελετε και τα ιδια για το μελλον (δηλαδη μια σχεση), τοτε απλα δε θα γινει τπτ. για αρχη ξεκινας ψαχνωντας σε μεροι που πιστευεις οτι υπαρχουν ατομα που θα μπορουσαν να σου ταιριαξουν. για παραδειγμα γραφτηκες εδω, εχεις κοινα με εναν που εχει ψυχολογικα ?

Senior Member
    το σωστο timing απλα θα σε φερει κοντα με καποιον για να σε προσεξει. αν σε προσεξει και σου δωσει σημασια λοιπον, κι εσυ του φερθεις σκατα, δε του ταιριαζεις (δε μπορεις να κανεις κατι γιαυτο, απλα συμβαινει), και στη τελικη δε θελετε και τα ιδια για το μελλον (δηλαδη μια σχεση), τοτε απλα δε θα γινει τπτ. για αρχη ξεκινας ψαχνωντας σε μεροι που πιστευεις οτι υπαρχουν ατομα που θα μπορουσαν να σου ταιριαξουν. για παραδειγμα γραφτηκες εδω, εχεις κοινα με εναν που εχει ψυχολογικα ?[/QUOTE]

grafthka edw gia allous logus oxi na vrw gomeno...kai nai fusika afou oloi exoume psixologika!!!!

Senior Member
    πιστευω ολοι μας εδω περα μεσα ειμαστε υπερ της σταθεροτητας, αλλιως θα ειμασταν στο μπουρδελα.com και στα κανονικα μπουρδελα. το κακο ειναι οτι τα κοριτσακια εχουν ψωνιστει και νομιζουν οτι αξιζουν, θετωντας τα στανταρντς τους υπερβολικα ψηλα με τρελες απαιτησεις, λες και ζουμε στο Hollywood και θα βρουνε τον Brad Pitt! κι εκει ειναι το προβλημα, γιαυτο τελικα και τα δυο φυλα καταληγουμε να σαπιζουμε μονοι.

Αυτό με τις υπερβολικές απαιτήσεις των γυναικών είναι η μόνιμη δικαιολογία κάποιων.Εγώ έχω γνωστούς που δεν δουλεύουν,που κάποιοι είναι 7-8 χρόνια φοιτητές και κωλοβαράνε όλη μέρα στα ιντερνετ-καφέ και τις καφετέριες,και ζούνε με χαρτζιλίκι αλλά κοπέλες έχουν.Όμορφες άσχημες δεν έχει σημασία,αλλά έχουν.Τώρα τί απαιτήσεις έχουν αυτές δεν καταλαβαίνω.Μήπως εσύ είσαι ο απαιτητικός της υπόθεσης;Νέος είσαι ακόμα,βρες εκεί μια ό,τι να'ναι να περνάς καλά την κάθε μέρα και μην σκέφτεσαι το αύριο και αγχώνεσαι.Αυτό λέω και στον εαυτό μου.Τί Μπραντ Πιτ τώρα,δεν βλέπεις κάτι σκατόφατσες που βγάζουν όμορφες κοπέλες;Σιγά μην είναι λεφτάδες αυτοί.Απλά αυτοί τολμούν εκεί που οι άλλοι κωλόνουν.

Senior Member
    Quote Originally Posted by Paolo_1 View Post
    Αυτό με τις υπερβολικές απαιτήσεις των γυναικών είναι η μόνιμη δικαιολογία κάποιων.Εγώ έχω γνωστούς που δεν δουλεύουν,που κάποιοι είναι 7-8 χρόνια φοιτητές και κωλοβαράνε όλη μέρα στα ιντερνετ-καφέ και τις καφετέριες,και ζούνε με χαρτζιλίκι αλλά κοπέλες έχουν.Όμορφες άσχημες δεν έχει σημασία,αλλά έχουν.Τώρα τί απαιτήσεις έχουν αυτές δεν καταλαβαίνω.Μήπως εσύ είσαι ο απαιτητικός της υπόθεσης;Νέος είσαι ακόμα,βρες εκεί μια ό,τι να'ναι να περνάς καλά την κάθε μέρα και μην σκέφτεσαι το αύριο και αγχώνεσαι.Αυτό λέω και στον εαυτό μου.Τί Μπραντ Πιτ τώρα,δεν βλέπεις κάτι σκατόφατσες που βγάζουν όμορφες κοπέλες;Σιγά μην είναι λεφτάδες αυτοί.Απλά αυτοί τολμούν εκεί που οι άλλοι κωλόνουν.
    βρε Παολο?

επαθες οπτιμιστικη μεταλαξη????

μεινε οπως εισαι!

τελειος! αληθεια δεν κοροιδευω!
    Λεω ο,τι μπορω να εκφρασω οταν μου το επιτρεπει αυτο που ειμαι καθε φορα. Μαλλον μου αρεσει η επικοινωνια...και εδω...:)

Page 4 of 9 FirstFirst ... 23456 ... LastLast