Results 76 to 90 of 121
-
08-02-2011, 16:11 #76
"εχεις δικιο, μονο που ακριβως γιαυτο το λογο, επειδη δεν ειμαστε αποδεκτοι στο πληθος, δεν θεωρω τον εαυτο μου normal. θα μπορουσα να γινω normal, ισως το θελω κι ολας, αλλα ποια θα ειχε την υπομονη να κατσει και να ασχοληθει μαζι μου, ωστε να γινω ετσι ? καμια, και γιαυτο δεν ψαχνω normal κοπελες."
δεν κανεις πρωτα εσυ μια προσπαθεια να ασχοληθεις με τον εαυτο σου? Που απο ο,τι εχουμε καταλαβει τον εχεις καπως παραμελησει? Κ εγω ηθελα να ερθει ενας να με σωσει και να μου λυσει ολα τα προβληματα. Αμ δε. Κανεις δεν ηρθε. Μεχρι που αρχισα να τα λυνω μονη μου και οοοοοταν βελτιωθηκε η συναισθηματικη και ψυχολογικη μου κατασταση, τοοοοτε αρχισα και να ασχολουμαι και με τους αλλους, και τοοοοτε αρχισαν να ασχολουνται και μαζι μου! Γιατι δεν ειναι οτι δεν υπαρχει καποιος να ασχοληθει μαζι σου, ειναι οτι δεν τον αφηνεις με τα καστρα που εχεις χτισει γυρω σου και τις ανασφαλειες σου. Ηθελα να ξερα πως μεγαλωσες! Μου θυμιζεις πολυ εντονα τον πρωτο μου φιλο, ο οποιος ηταν και αυτος βια αιματα σπλαττερ σιριαλ κιλλερς και αηδιες απο μικρος, και οτι αλλο ανατριχιαστικο φανταστεις, ροκ μεταλ, του εφταιγε η κοινωνια του φταιγανε ολοι η ελλαδα φυσικα πρωτα απο ολα, ειχε νικνειμς που εκδηλωναν το κενο και την προβληματικοτητα του χαρακτηρα του, ελεγε οτι ηταν μηδενιστης και φυσικα οχι νορμαλ, και πολλα αλλα και αυτοκτονικες τασεις ειχε βεβαιως βεβαιως, αλλα καπως σωζοτανε με το γεγονος οτι δουλευε και ηταν δραστηριος ειχε χομπυ κτλ και κοπελες κυνηγαγε, (και ενοσω ηταν μαζι μου χαχα), και μαλλιατουφας αξυριστος ητανε, και μπλουζες με μανγκα φοραγε να ξεχωριζει. Απαπα. Τι μου θυμισες... Μπρρρρ. Σε τι φαση ημουν Χριστουλη μου και ειχα μπλεξει με αυτο το ατομο.
- 08-02-2011, 16:12 #77
08-02-2011, 16:27 #78
μολις προσπαθησες να με περιγραψεις, και σε πολλα επεσες μεσα
. αν εξαιρεσεις οτι μισω τα μαλλια μου και σκεφτομαι να τα ξυρισω και τελειως (πλεον τα εχω πολυ κοντα, παλιοτερα ομως πριν το στρατο τα ειχα μακρια), ειμαι ολα αυτα που ειπες κι αξυριστος κι οτι αλλο... μονο που δε φοραω μπλουζες με μανγκα αλλα οτι να'ναι γιατι δε με ενδιαφερει και τοσο η εξωτερικη μου εικονα, και φυσικα οταν ειμαι με μια κοπελα που με καλυπτει ΕΙΜΑΙ ΕΚΕΙ και δε κυνηγαω αλλες!
γενικα ολο αυτο που ειπες ειναι εγω, χωρις αυτο δεν υπαρχει κατι αλλο, γιαυτο και το ΚΕΝΟ μου ταιριαζει σαν nickname. και εξαιτιας ολου αυτου κι επειδη οπως ειπα δε με θεωρω normal, ουτε πιστευω οτι μπορω να ξαναγινω, πιστευω οτι ταιριαζω με συγκεκριμενες κοπελες μονο, κι οχι οποια να'ναι.
παρολαυτα αν εχεις να κανεις προτασεις βελτιωσεις ξερω γω, αφηνωντας τα κλισε "μη κανεις αρνητικες σκεψεις, πιστεψε στο Θεο, βγες εξω γινε κοινωνικος" κλπ, ειμαι ολος αυτια καντες.
08-02-2011, 16:54 #79
για να βλεπεις οτι οταν λεω οτι ξερω απο κενα και μαυριλες δεν κανω πλακα!! Α και αυτος δεν τα ειχε καλα ουτε με τα μαλλια του ουτε με τα μουσια του αλλα τον ενοιαζε κατα βαθος να αρεσει! Και αυτος τωρα κοντα τα εχει απο οτι ξερω, και εχει αλλαξει αρκετα, ντυνεται και με πουκαμισακια, βρηκε καλη δουλεια και ισιωσε μαλλον, εγω επρεπε να περασω τα δυσκολα! χαχαχα α ειχε και εχει και μηχανη στριτ το ξεχασα κι αυτο, πορωση με τις μηχανες. Ουτε αυτος ταιριαζε με οποιες ναναι, κυριως τον ειλκυαν απλες αβγαλτες και προβληματικες αλλα εμφανισιμες καπως κοπελιτσες. Για πιο χαι και περιπλοκα δεν ητανε, αν και του αρεσανε. Α και ηταν και αθεος τωρα που ειπες για Θεο. Ουτε οικογενεια ηθελε να κανει και να φερει παιδια σε αυτον τον απαισιο κοσμο και την παναθλια χωρα. Και ηταν κολλημενος με το πισι. 24/7.
Νταλε κουαλε ησασταν δλδ. γιατι τωρα αυτος εχει αλλαξει λιγο. Τι αλλες διαφορες εχετε?
Δεν εχω να κανω προτασεις τωρα, οτι ηταν το εχω πει, αν σκεφτω κατι αλλο θα το παραθεσω! Μπορω ομως να σου παραθεσω ενα συντομια την ιστορια μου ( α ρε θα γραψω βιβλιο και κανεις δε θα πιστευει οτι τα περασε ολα ενας ανθρωπος!)
Ειχα προσπαθησει λοιπον να του δωσω οσο περισσοτερη αγαπη γινοτανε και να τον "βοηθησω" (αχ αυτο το καταραμενο συνδρομο του σωτηρα που με εδερνε), και ως πρωτη μου σχεση και εγω γαρ φουλ προβληματα και μαυρη μαυριλα, γαντζωθηκα απανω του και περασαμε και οι δυο.... χαλια!!!!!! χαχαχα Για αυτο λεω οτι οι μαυριλες μαζι χαλια σχεση θα εχουνε. Δε φταιει μονο αυτος το ξεκαθαριζω!! Απλα τωρα αναλυω την πλευρα του γιατι αυτη σε ενδιαφερει! Μπορω να πω οτι ισως ημουν εξισου ή και το ιδιο προβληματικη, αλλα εχω προσπαθησει να αλλαξω! Λοιποοοοοον οσο καιρο ητανε μαζι μου ητανε κολλημενος με την πρωην του (φυσικα δεν το παραδεχτηκε ποτε ανοιχτα, αλλα ειχε δωσει σαφεις ενδειξεις), το τελειωτικο ηταν ενα μηνα μετα που χωρισαμε τα εφτιαξε παλι με αυτην, ενω συνεχιζε να με κυνηγαει, γιατι καθε φορα ηθελε αυτο που δεν ειχε! Προβληματαρες μιλαμε! τα εφτιαξε λοιπον με την πρωην που ηθελε οσο ητανε μαζι μου, και μετα ηθελε εμενα που ημουν πια η πρωην του! βεβαιως, μαζι της τα εφτιαξε για να την εκδικηθει γιατι αυτη τον ειχε χωρισει, και ετσι να ικανοποιησει τον εγωισμο του! Ειχε την μονιμη κατασταση του θυματος. Ηταν παντα και καλα το θυμα, ενω στην πραγματικοτητα αυτος εψαχνε θυματα, φεροταν χαλια, δε συζητουσε, δεν ελυνε θεματα και μετα δεν ηξερε γιατι τον χωριζαν και εκλαιγε!!!! Οταν ειχε κατι δεν το ηθελε, οταν δεν το ειχε το ηθελε! φαυλος κυκλος! Για κατι τετοιους λογους αποφασισα να μετακινηθω εκτος μαυριλας. Γιατι η βιωση του πονου ενθαρρυνει την ανακαλυψη του εαυτου μας! Αυτος ομως δεν ποναγε, τα εριχνε συνεχως στους αλλους οτι φταινε, και ετσι δεν εψαχνε να βρει τι φταιει με τον εαυτο του και εμενε στα ιδια, και συνεχιζει να κανει εξαρτητικες δυσλειτουργικες σχεσεις, εχει αποκοπει απο φιλους και αμα τον δεις τωρα με την κοπελα του ειναι μια κινουμενη δυαδα καταθλιψης και στεναχωριας αποκομμενη απο τον αλλο κοσμο μην τους χωρισουνε!! Η πρωην του, τη δευτερη φορα που τα φτιαξανε και τοτε αυτος κυνηγαγε εμενα, ειχε κανει 2-3 αποπειρες αυτοκτονιας. Αυτος? χεστηκε!!!!! Αυτη τωρα πως τον παλευει δεν ξερω! θα εχει ισιωσει καπως, και ετσι θα τονιζονται οι καλες του πλευρες, γιατι οκ ειχε και απο αυτες! Οποτε καθεται η κοπελιτσαααα.
08-02-2011, 17:19 #80
μα δεν ειπα οτι δε ξερεις απο μαυριλα. ολοι μας εδω μεσα εχουμε εμπειρια απο αρνητισμο. αν δεν ειχες και φαινοταν αυτο, δε θα καθομουν καν να σου απαντησω, γιατι δε θα καταλαβαινες! τεσπα ontopic, μαλλον τελικα δεν εχουμε και τοσα κοινα με το παλικαρι που αναφερεις (αν και λογο ηλικιας κι εγω φοραω πουκαμισακια πλεον - το πηγαινα και για μηχανη αλλα με τα κωλοχαρτα και το διπλωμα δεν εκατσε). εγω ειμαι λιγακι πιο σταθερος στις σχεσεις μου, αρκει οπως ειπα να ειμαι με μια κοπελα που με καλυπτει. οταν χωριζω με καποια κοβεται ξυραφι και συναισθηματικα ψοφαει μια για παντα για μενα! βεβαια σαν ανθρωπος ειχα κι εγω τα κολληματα μου με πρωην. ετσι ξαναεδωσα ευκαιριες, προσπαθησα να κρατησω μεχρι και φιλικη επικοινωνια, αλλα τελικα η ιστορια καταληγει παντα στο ιδιο: δεν υπαρχει φιλια μεταξυ αντρα και γυναικας ειδικα οταν ο ενας απ'τους δυο συνεχιζει να εχει ακομα αισθηματα κι ελπιδες. οταν τα φτιαχνω λοιπον με καποια που μου ταιριαζει τη γουσταρω και με γουσταρει, φυσικα και δε προκειται να θυμαμαι ουτε πρωην, ουτε να κοιταω αλλες. το προβλημα ειναι στο να βρεθει αυτη η καποια. ουτε εχω χτισει τα καστρα που λες, ουτε ειμαι τοσο δυσκολος. απλα επιλεκτικος πιστευω ειμαι, γιατι πλεον εχω φαει αρκετες φορες τα μουτρα μου, κι εχω μαθει! ξερω τι μου ταιριαζει, με ποια μπορω να προχωρησω, ποια μπορει να με ανεχτει. αυτο που λες για τα θυματα ισχυει, αν και εγω προσπαθω να λυσω καποιο θεμα που προκυπτει, συνηθως το αναλυω και μεχρι αηδιας, αν και τελικα φτανω στο συμπερασμα οτι δε μπορει να καταλαβει η αλλη (και συχνα γιαυτο ευθυνεται οτι ειναι πολυ normal στο μυαλο και δε μπορει να δει οτι την θελω και τη βαζω πρωτα απο τα επαγγελματικα κι οτιδηποτε αλλο). ετσι λοιπον οταν εχω καποια, αυτη ειναι η προτεραιοτητα μου, τα υπολοιπα ερχονται αργοτερα, οσο κι αν με παει πισω κατα καποιο τροπο αυτο στην εξελιξη της ζωης μου. εξαλλου, αν δεν εχεις το συντροφο για να προχωρησεις μαζι στη ζωη, ποιος ο λογος να τον εχεις ? απλα για να χαρεις οσα εχτισες και το τελος ? ε οχι τοτε μου ειναι αχρηστος, οταν εχω κανει ολοκληρο το δρομο μονος μου.
11-02-2011, 12:14 #81
Λόγια, λόγια, πολλά λόγια αγαπητοί. Οι άνθρωποι συνήθως μπαίνουν σε μια σχέση, γιατί νομίζουν ότι έτσι θα καλύψουν τις δικές τους "αναπηρίες".
Και φυσικά τις ανάγκες τους και την μοναξιά τους. Χωρίς τον εαυτό, πόσο μακριά να πάει κανείς όμως. Γι΄αυτό και το τέλος αυτού που ονομάζουν σχέση,
-ενώ δεν είναι τίποτα άλλοπαρά ένα κουκούλωμα- είναι ήδη από την αρχή προδιαδεγραμμένο. Με πολύ, πολύ, πάρα πολύ σύντομη ημερομηνία λήξης.
Και μετά; Κενό, σύγχυση, θυμός, αυτοοικτιρμός, αυτολύπηση. Και άλλα τόσα.
11-02-2011, 13:10 #82
Πολύ σωστά τα λες.
Πόσοι και πόσες δεν προσδοκούν ότι με την εύρεση συντρόφου θα λυθούν ως δια μαγείας όλα τους τα προβλήματα;
Είναι μάλλον αυτοί οι ίδιοι, που αφού τελικά δημιουργήσουν κάποια σχέση, θεωρούν ότι για τη δυστυχία τους ευθύνονται οι σύντροφοί τους και όχι οι επιλογές τους.
11-02-2011, 14:02 #83
Εγω εχω δει τριγυρω μου και το εχω ζησει και η ιδια, ότι οταν προσδοκας τον σωτηρα ή να γαντζωθεις απο εναν ανθρωπο, συνηθως τοτε ειναι που παραμενεις μονος σου και δε μπορεις να κανεις σχεση με τπτ!
11-02-2011, 18:09 #84
αυτα περι σωτηρα και γαντζωματος ισχυουν για τα κοριτσακια. τα αγορακια δε ξερω αν νιωθουν ολα ετσι, εγω το βλεπω απλα σαν οτι εχεις καποια να σε φροντιζει και να τη φροντιζεις, τη προστατευεις, της προσφερεις κλπ. αλληλοσυμπληρωνομαστε κατα καποιο τροπο. τωρα πως φτασαν οι γυναικες να μη το νιωθουν αυτο, ενω ισως εχουν και τις περισσοτερες αναγκες, ειναι μυστηριο πραγμα. ή μαλλον και γιαυτο φταιει η κοινωνια, αφου εχει χτιστει ετσι, θεσπιζωντας νομους που και καλα προστατευουν τους αδυνατους, αρα υπερ των γυναικων.
11-02-2011, 18:56 #85
Εγώ είμαι ένας από αυτούς.Δηλαδή τί είναι καλύτερο;Να γυρνάς από την δουλειά και να σε περιμένουν μόνο οι τοίχοι,η τηλεόραση και το κομπιούτερ;Να θες να πας ένα ταξίδι και να μην έχεις έναν άνθρωπο;Να χτυπάει το τηλέφωνο και να σε ψάχνουν μόνο οι συγγενείς σου;Να κάθεσαι μέσα σαν τον λαλάκα γιατί οι γνωστοί σου έχουν τις δικές τους και σε θυμούνται μια στο τόσο;Να σου λένε οι 'τί καλά περάσαμε,κάναμε το ένα κάναμε το άλλο' κι εσύ να τους λες 'ξέρετε,εγώ δεν πήγα πουθενά την έβγαλα μέσα';Να θέλεις να δώσεις αγάπη και τρυφερότητα και να μην έχεις κάπου να την δώσεις;
Και μετά μου λες ότι μια σχέση δεν σου λύνει τα προβλήματα.Και μόνο το πρόβλημα της μοναξιάς που σου λύνει φτάνει και περισσεύει.
11-02-2011, 19:10 #86
...κι αυτο ειναι το προβλημα που προσπαθουμε να λυσουμε οι περισσοτεροι εδω μεσα! το προβλημα της μοναξιας. λες και στιχοιζει πολυ της γυναικας και δε το εχει αναγκη και η ιδια, και για να προσφερει τη συντροφια της ο αλλος θα πρεπει να εχει λεφτα, αμαξια, σπιτια... και φυσικα να ειναι και θεος, γιατι και καλα ολο το νοημα ειναι μονο στην εξωτερικη εμφανιση και πουθενα αλλου!
προκαλει αηδια ετσι οπως καταντησαν εδω χαμο οι γυναικες που το παιζουν τοσο δυσκολες και κομπλεξικες, για το πιο ανθρωπινο κι αυτονοητο πραμα! δε πειραζει ομως, αστες ας παραμεινουν ετσι σκατα, να σαπιζουμε και τα δυο φυλα μονα, να πεθαινουμε και πιο γρηγορα να γλυτωσουμε!
11-02-2011, 19:45 #87
το ξερω θα γινω χαζος τωρα αλλα θελω να το μοιραστω....σημερα γραφαμε ενα δυσκολο μαθημα στο πανεπιστημιο.....μου ζητησε να της αντιγραψει μια ασκηση που την ηξερα.....εγω το δεχτηκα και το εκανα.....οταν τελιωσαμε απο την χαρα της μου εδωσε ενα φιλακι στο μαγουλο.....εχασα το φως μου....απο ποτε αισθανομαι ΤΕΛΕΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ...........κα� � μην πειτε οτι με εκμεταλλευεται γιατι και αυτη με εχει βοηθησει αρκετες φορες
Last edited by mateo; 11-02-2011 at 19:56.
11-02-2011, 20:05 #88
Δυστυχώς μόνο το αντρικό φύλο σαπίζει από την μοναξιά.Οι γυναίκες μια χαρά περνάνε.Καφετέριες,κλαμπ,ι� �τερνετ,κωλόμπαρα,πανεπιστ� �μια,είναι γεμάτα από αντρική μοναξιά.Όπου και να πας βρωμάει μπακουρίλα.Γι'αυτό και όλοι όσοι κάνουν σχέση κλείνονται σ'αυτήν.Για να γλυτώσουν από αυτήν την μπακουρίλα...
11-02-2011, 20:47 #89
Το έχω προσέξει ότι είσαι ένας από αυτούς.
Όπως εγώ είμαι μία από τις άλλες. Που δεν περιμένω από μία σχέση να μου λύσει το πρόβλημα της μοναξιάς, ούτε το οικονομικό. Ευτυχώς, έχω φίλους, δουλειά που μου αρέσει και οικονομική άνεση ώστε να μην ψάχνω κάποιον για να "αποκατασταθώ". Φυσικά και νιώθω καλύτερα όποτε είμαι ερωτευμένη, αλλά μπορώ μια χαρά να ζήσω καλά και χωρίς κάποιον δίπλα μου.
Και υπάρχουν πολλές άλλες σαν κι εμένα, που δεν το παίζουν δύσκολες, απλά δεν συμβιβάζονται με τον κάθε "μαλάκα" που θεωρεί ότι είναι αρκετό να έχει αρχίδια για να έχει κάποια δίπλα του. Και κυκλοφορούν πολλοί από αυτούς στη χώρα μας.
Δε λέω ότι είναι όλοι έτσι. Όπως δεν είναι όλες οι γυναίκες χαζογκόμενες που το μόνο που τις ενδιαφέρει είναι το πορτοφόλι.
11-02-2011, 20:51 #90
Paolo
παντα χρειαζεσαι και αλλους ανθρωπους διπλα σου ,και οχι μονο μια σχεση .Η σχεση δεν θα σου εξαφανισει τα προβληματα σου ,ισως μπορει και να τα κανει μεγαλυτερα καμια φορα
Και αναλογισου μηπως το οτι γυρνας σπιτι και βρησκεις μονο το τηλεκοντρολ και το πι σι ,υπαρχουν αλλα θεματα απο πισω ,που ισως εχουν να κανουν με σενα .
τα εχουμε ξαναπει βεβαια ,αλλα ειπα να το πω και αλλη μια !Το πρώτο σου χρέος πλαταίνοντας το εγώ σου είναι, στην αστραπόχρονη τούτη στιγμή που περπατάς στη γης, να μπορέσεις να ζήσεις την απέραντη πορεία, την ορατή και την αόρατη του εαυτού σου.
ΚΑΖΑNΤΖΑΚΗΣ