ΠΩΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΝΩ ΣΕ ΚΑΠΟΙΟΝ ΟΤΙ ΣΥΝΤΟΜΑ ΘΑ ΧΑΣΕΙ ΕΝΑ ΑΓΑΠΗΜΕΝΟ ΤΟΥ ΠΡΟΣΩΠΟ???
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 15 of 24
    Junior Member

ΠΩΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΝΩ ΣΕ ΚΑΠΟΙΟΝ ΟΤΙ ΣΥΝΤΟΜΑ ΘΑ ΧΑΣΕΙ ΕΝΑ ΑΓΑΠΗΜΕΝΟ ΤΟΥ ΠΡΟΣΩΠΟ???

πρόσφατα έμαθα ότι η μητέρα μου έχει καρκίνο.Δεν ξέρω πως να το πω στην κόρη μου γιατί είναι πάρα πολύ δεμένες και θα το πάρει πολύ άσχημα.Έχει κανένας να μου προτείνει κάποιον τρόπο ώστε να το πάρει κάπως καλύτερα??ευχαριστώ πολύ

Καταρχήν κουράγιο....

..πόσο χρονών είναι η κόρη σου?

Senior Member
    Και επειδή έχει καρκίνο,σημαίνει ότι θα πεθάνει;
    Ποιός τα λέει αυτά,ο γιατρός;
    Ας φάει λίγο αλατάκι παραπάνω,ας φάει λίγο λεμονάκι παραπάνω,ας πηγαίνει κάθε μέρα καμιά βολτούλα στη θάλασσα για ιώδιο και είναι σίγουρο ότι ο καρκίνος θα υποχωρήσει,εκτός και αν έχει εξαπλωθεί σε όλο το σώμα....

Σημείωση: Δεν είμαι γιατρός,αλλά έχω αποδείξεις ανθρώπων που έπραξαν τα παραπάνω και θεραπεύτηκαν.....
    Φυσικά δεν είναι προτροπή για θεραπεία η παραπάνω,προτροπές για θάνατο είναι αυτές που κάνουν οι γιατροί γιατί δεν ξέρουν κάτι άλλο να κάνουν,γιατί αλλιώς δεν θα τα κονομάνε οι φαρμακοβιομηχανίες.....!!!!

Senior Member
    Αλλά αφού λες σύντομα,τότε δεν υπάρχουν χρονικά περιθώρια.....είναι απαραίτητο να της το ανακοινώσεις;

αλατακι και λεμονακι για τον καρκινο...Μαλιστα...

Junior Member
    Σας ευχαριστω πολυ ολους η κορη μου ειναι 24 χρονων αλλα ειναι πολυ δεμενη με την γιαγια της.Στην μητερα μου διαγνωστηκε καρκινος στο συκωτι ιδαιτερα επιθετικος.Οι γιατροι της δινουν 1 μηνα περιθωριο...Ναι ειναι απαραιτητο να το μαθει

Banned
    Το λεμονακι εχει τρομερες ιδιοτητες η αληθεια..!Το τρομερο ηταν ο τροπος που ειπωθηκε απο την diana "Ας φάει λίγο αλατάκι παραπάνω,ας φάει λίγο λεμονάκι παραπάνω,ας πηγαίνει κάθε μέρα καμιά βολτούλα στη θάλασσα για ιώδιο και είναι σίγουρο ότι ο καρκίνος θα υποχωρήσει,εκτός και αν έχει εξαπλωθεί σε όλο το σώμα..." λες και μιλαμε για συναχι..

Senior Member
    Quote Originally Posted by Diana1982 View Post
    Και επειδή έχει καρκίνο,σημαίνει ότι θα πεθάνει;
    Ποιός τα λέει αυτά,ο γιατρός;
    Ας φάει λίγο αλατάκι παραπάνω,ας φάει λίγο λεμονάκι παραπάνω,ας πηγαίνει κάθε μέρα καμιά βολτούλα στη θάλασσα για ιώδιο και είναι σίγουρο ότι ο καρκίνος θα υποχωρήσει,εκτός και αν έχει εξαπλωθεί σε όλο το σώμα....

Σημείωση: Δεν είμαι γιατρός,αλλά έχω αποδείξεις ανθρώπων που έπραξαν τα παραπάνω και θεραπεύτηκαν.....
    Φυσικά δεν είναι προτροπή για θεραπεία η παραπάνω,προτροπές για θάνατο είναι αυτές που κάνουν οι γιατροί γιατί δεν ξέρουν κάτι άλλο να κάνουν,γιατί αλλιώς δεν θα τα κονομάνε οι φαρμακοβιομηχανίες.....!!!!
    Huston, we have a problem.....

(φαντασου να ηταν και προτροπη δηλαδη, τι θα διαβαζαμε...)

Quote Originally Posted by thomi View Post
    Σας ευχαριστω πολυ ολους η κορη μου ειναι 24 χρονων αλλα ειναι πολυ δεμενη με την γιαγια της.Στην μητερα μου διαγνωστηκε καρκινος στο συκωτι ιδαιτερα επιθετικος.Οι γιατροι της δινουν 1 μηνα περιθωριο...Ναι ειναι απαραιτητο να το μαθει
    ...πρεπει να συμβουλευτεις εναν ειδικό για το πως θα το χειριστεις.
    Ποσο χρονων ειναι η μαμα σου?

Senior Member
    Θωμη, καλησπερα και περαστικα (ποτε δεν ξερεις...)
    κατ αρχας χαρηκα πολυ που η κορη σου οχι απλα δεν ειναι ανηλικο παιδακι, οπως αρχικα ειχα καταλαβει, αλλα ειναι μεγαλη κοπελα.
    ασχετως του ποσο αγαπαει την γιαγια, θα εχει ηδη καταλαβει πληρως οτι ο θανατος ειναι μεσα στην ζωη και σιγουρα καποια στιγμη θα το ξεπερασει οσο κι αν λυπηθει.
    νομιζω οτι δεν εχεις αντιληφθει ποσο μεγαλη ειναι η κορη σου κι εχεις μεινει στην προστατευτικοτητα της παιδικης ηλικιας.
    δυστυχως κανεναν δεν μπορεις να προστατευεις για παντα απο λυπες και πενθη...

περα απο αυτο ομως, προσωπικα πιστευω ακραδαντα οτι ο θανατος δεν εχει σειρα, κι οσοι λυπομαστε τον ασθενη "μελλοθανατο" γιατι βασει στατιστικης ειναι σε χειροτερη μοιρα, αφενος μπορει να παμε πρωτοι (φτου φτου), αφετερου και να μην παμε πρωτοι, καποτε θα παμε οπωσδηποτε. κανεις δεν γλυτωσε...
    να σου θυμησω τα παμπολλα περιστατικα ασθενων με καρκινο που εχουν διαψευσει τα προγνωστικα και εζησαν πολυ περισσοτερο (απ οτι ξερω δεν οφειλοταν στο λεμονι η επιβιωση).

πιστευω λοιπον, οτι δεν πρεπει να της πεις για θανατο και μαλιστα χωρις να ψευδεσαι, διοτι απλα ΔΕΝ ΤΟ ΞΕΡΕΙΣ αν η μητερα σου πεθανει τοτε που ειπε ο γιατρος.
    να πεις στην κορη σου οτι η γιαγια ειναι σοβαρα αρρωστη και θα πρεπει να γινει οτι απαιτειται για την υγεια της. στην πορεια της ασθενειας θα της πεις οτι αλλο χρειαστει κι ας ελπισουμε οτι τα πραγματα θα ειναι πολυ καλυτερα απ οτι αρχικα φανηκαν.

Junior Member
    ειναι 82 χρονων.Θα μου πεις εζησε τη ζωης της ναι σιγουρα αλλα οπως ολοι ξερουμε μανα ειναι μονο ΜΙΑ

Banned
    Ενταξει ειναι 24 χρονων,μπορει να διαχειριστει αυτο προκειται να συμβει στην γιαγια της..Εγω θα της ελεγα την αληθεια,σε ειδικο θεωρω πας οταν εχεις να κανεις με αλλες ηλικιακες ομαδες και απωλειες,πχ εναν παιδακι που χανει την μαμα του ή τον μπαμπα του.
    Να της πεις ηρεμα την αληθεια thomi..Κουραγιο και λυπαμαι παρα πολυ για την μαμα σου.

Junior Member
    Σε ευχαριστω πολυ .Εκτιμω πολυ την συμβουλη σου

ειναι 82 χρονων.Θα μου πεις εζησε τη ζωης της ναι σιγουρα αλλα οπως ολοι ξερουμε μανα ειναι μονο ΜΙΑ
    ...από ιστορίες που έχω ακούσει και έχω βιώσει γύρω μου, θα σου πω πως οι γιατροί συνήθως είναι πιο υπερβολικοί για να σε προετοιμάσουν.
    Μου κάνει εντύπωση επίσης, πως μια γυναίκα τόσο μεγάλη μπορεί να αναπλάσει κύταρα και να φύγει σε ένα μήνα.
    Ο παππούς μου είχε καρκίνο στον προστάτη στα 80 του και πέθανε στα 86 από εγκεφαλικό.
    Εχεις παει τις εξετασεις της αλλού?

Page 1 of 2 12 LastLast