Results 46 to 60 of 98
Thread: Ο αρνητισμος
-
10-02-2011, 19:38 #46
Εχεις απολυτο δικιο πλην ενος σημειου.
Προβληματα στα πρωτα χρονια της ζωης μας μεσα στην οικογενεια και οι χωρις κατανοηση, αποδοχη και ανευ ορων αγαπη αντιδρασεις των σημαντικων αλλων σε εμας μας κανουν να μην ειμαστε ο εαυτος μας και να καταληγουμε τελικα να εχουμε ψυχολογικα.
Και αλλιως:
Η καταπιεση του ΠΡΕΠΕΙ και του μας αναγκαζουν να ειμαστε καπως ξεκινησε απο τους γονεις μας και δημιουργησε τον ψευτικο εαυτο μας, και συνεβη τα πρωτα χρονια της ζωης μας.
- 10-02-2011, 22:11 #47
ρε carrie ομως, αν το δουμε και πιο γενικα το θεμα, ολα απ'τους γονεις μας ξεκινανε! οποτε ειναι αυτονοητο πιστευω. το προβλημα ειναι οτι αποτελουν πλεον παρελθον, ολα τα ασχημα που μας μεταφεραν, ολες οι κακες συμπεριφορες, και δε μπορουμε να γυρισουμε πισω να τις αλλαξουμε. κι αν τις αλλαξουμε δε θα ειμαστε εμεις. γιαυτο προσπαθω να δεχτω τον αρνητισμο, αφου ειναι μερος μου κι αυτο, και συνεχιζω να υπαρχω μαζι του. οσοι δεν τον δεχονται και παιρνουν φαρμακα πιεζωντας τον εαυτο τους να γινουν καλυτερα, μετα καταληγουν να μην ειναι αυτοι, γιαυτο δε πολυνιωθουν. ή δεν εχουν ετσι τα πραγματα ? δε ξερω, δε παιρνω φαρμακα αλλα με αυτα που διαβαζω απο παιδια που παιρνουν εδω, εκει εχω καταληξει.
10-02-2011, 23:07 #48
Γιατί δεν παίρνεις και εσύ φάρμακα να ανακαλύψεις μόνος σου;
10-02-2011, 23:27 #49
Aμα δε δεχεσαι τα συναισθηματα σου ναι θα σου βγει καπου αργοτερα, μπορει μεχρι και να παρεις και φαρμακα. Δεξου τον αρνητισμο σου, αλλα ειναι φτιαχτος οπως ειπαμε, δεν εισαι στα αληθεια εσυ. Εσυ σαν παιδακι δεν ησουν ετσι απο την αρχη. Καπου στην πορεια εγινες. Οποτε δεξου το οτι ετσι ηταν το παρελθον και βαλτο στην ακρη. Ειναι σαν αυτο που ειπα καπου αλλου, εμαθες να υπαρχεις ετσι και να υπερασπιζεις τον εαυτο σου απο ασχημα πραγματα που σου ερχονταν χωρις να τα θελεις οταν ησουν μικρος, και τωρα συνεχιζεις να βαρας μπουνιες στον αερα ενω ο δρομος ειναι ελευθερος. Μπορει οχι ροδινος, αλλα μπορεις να προχωρησεις, δεν εισαι πια το παιδακι που εξαρτιοταν απο τους γονεις του, που του κοβανε τα φτερα οι καταστασεις ή οτιδηποτε, επειδη ηταν μικρο, απροστατευτο και εξαρτημενο απο αλλους. Τωρα εισαι ενηλικας, μπορεις να αποφασισεις εσυ για τη ζωη σου απο εδω και περα, και να βαλεις στην ακρη αυτα που σε εμποδιζανε παλιοτερα. Γινεται αυτο, και δε χρειαζεται φαρμακα...
10-02-2011, 23:58 #50
Εγραψες οτι, οι βολεμενοι ισως να μην ειναι τοσο βολεμενοι και οτι ειναι ανησυχοι κυνηγωντας διαφορα. Αυτο δεν ειναι λαθος, απλα το εγραψες σε συγκριση με καποιους "επαναστατες" και, το συμπερασμα που εβγαλα εγω τουλαχιστον, ειναι οτι, οι βολεμενοι ειναι σε καποιες περιπτωσεις πιο επαναστατες απο καποιους που θεωρουνται επαναστατες. Στην τελικη δεν ειπα οτι τους εβγαλες μαγκες, ειπα "δε θα μας βγαλεις μαγκες ...", κατι σαν τροπος του λεγειν.
Διαφωνω και με 1 - 2 ακομα σημεια, αλλα δεν θα το κουρασω, πιστευω οτι καταλαβες τι εννοω.
Φυσικα δεν εχω καμια προσωπικη αντιπαραθεση μαζι σου, απλα ηθελα να μην δημιουργηθει παρεξηγηση.
Συγνωμη και για τα πισωγυρισματα, απ' οτι βλεπω προχωρησε λιγο η κουβεντα.
ΥΓ Τωρα θα κολλησω παλι σε μια off - topic λεπτομερεια, αλλα τυχαινει να γνωριζω 2 πραγματα και δεν μπορω να το παραβλεψω. ΚΕΝΟ, σε ορισμενες χωρες, τα gay parade δεχονται δολοφονικες επιθεσεις απο συμμοριες, οποτε ειναι πραγματι αρκετα επαναστατικη πραξη - τουλαχιστον πιο επαναστατικη απο καποια πραγματα που θεωρουμε εμεις τολμηρα (ξερω μεγαλη κουβεντα). Μη μεινεις σε αυτο ομως, το εγραψα απλα προς ενημερωση....του καθενος η κολαση,
βρισκεται, παντα, δυο βηματα μακρυτερα
απ' οπου τολμα να ξεμυτισει...
11-02-2011, 00:00 #51
τελικα αυτη η κουβεντα αρχισε να μ'αρεσει...
τιποτα που μας συμβαινει δεν μπορει να ειναι "φτιαχτο", οσο κι αν θελουμε να το δουμε ετσι. αφου συμβαινει υπαρχει και συνεχιζουμε να ζουμε με αυτο, μεχρι να το αφομοιωσουμε και να μη το θυμομαστε καν. αυτο ακριβως κανω κι εγω. εχω αρνητισμο ? ζω με αυτον, τον συνηθισα. απο κοινωνικος εγινα αντικοινωνικος ? συνεχιζω να ζω κανωντας οτι με ευχαριστει ακομα κι αν δε πολυκυκλοφορω πλεον εξω, μεχρι να ξανακανω σχεση και να κυκλοφορω σαν ανθρωπος (ή να βρω καποια αλλη ασχολια που θα με αναγκαζει να το κανω).
αν με το παραδειγμα που λες εννοεις αυτο που ειπες και στη BrokeN_DoLL με τις ρακετες, τοτε μονο τυχαιο δε μου μοιαζει το οτι μπορει να καταλαβει δυο πραματα για μενα περισσοτερο απ'ολους εδω μεσα!
κι οσον αφορα το να προχωρησω, ειναι λιγο πιο περιπλοκο το θεμα. ενω οπως εχω ξαναγραψει ειμαι ανοιχτος σε οποιαδηποτε προκληση και προσκληση, δε προκειται να πω οχι δλδ σε μια καλη ευκαιρια ειτε αφορα δουλεια ειτε με κοπελα, δυστυχως αυτη η ευκαιρια ΔΕΝ συμβαινει ειτε λογο της κωλοχωρας που ζουμε πλεον και κυβερνα η ανεργεια και η αγαμια, ειτε λογο και της αντικοινωνικοτητας μου που οπως ειπα ειναι κομματι του εαυτου μου και προτιμω να κυκλοφορω σπανια.
δε παω σε γιατρο και δε παιρνω φαρμακα για πολλους λογους: πρωτον υπαρχουν στιγμες οπως τωρα που νιωθω οχι απλα ολοκληρωμενος αλλα και τοσο ελευθερος λες κι εχω αφησει πισω ολο το πλανητη (δε θα πω τι φταιει, σιγουρα οχι τα φαρμακα ή οι γκομενες)! δευτερον επειδη προτιμω αλλου ειδους "φαρμακα" ακομα και αν δε τα παιρνω ποτε (γιατι αν τα επαιρνα συχνα θα ειχα εθιστει και θα ειχα καταστραφει παλι). τριτον γιατι ουσιαστικα δεν βρισκω οτι εχω καποιο προβλημα να πεις πασχω, εκτος του οτι ισως ξεχωριζω στο μυαλο και ειμαι αντικοινωνικος, κι απο εκει προερχεται η οποια μοναξια... και απ'τη μοναξια παμε και στον οποιο αρνητισμο (οταν κι αυτος υπαρχει).
αν και δεν εννοουσα τα του εξωτερικου, ενταξει φιλε, απλα επιβεβαιωνεις τα οσα εγραψα. τελικα ειναι υποκειμενικο και το θεμα επανασταση, ο καθενας το παιρνει διαφορετικα.
11-02-2011, 00:12 #52
Εγω μιλαω παντα απο την οπτικη οτι ο ανθρωπος πρεπει να απολαμβανει τη ζωη του, οσο δυσκολο αυτο κ αν εχει γινει απο διαφορα προβληματα. Εγω πιστευω οτι ο ανθρωπος διαμορφωνει εναν ψευτικο εαυτο απο συνθηκες που του επεβαλλαν οι αλλοι μεγαλωνοντας, και αυτο του προκαλει προβληματα. Επισης πιστευω οτι τα προβληματα δημιουργουν αγχος, θλιψη και εμποδιζουν την εξελιξη του εαυτου μας. Οποτε θεωρω οτι πρεπει να τα επιλυουμε, και οχι να λεμε π.χ. εγω εχω συμφιλιωθει με το οτι τα βλεπω ολα μαυρα. Εσυ πιστευεις οτι τα προβληματα πρεπει να τα κουβαλαμε μαζι μας για παντα μιας και τα αποκτησαμε, σαν τον Σισσυφο. Γιατι, αφου τα αποκτησαμε, να τα αφησουμε? Αφου τα ζησαμε, να μην τα αφηνουμε να μας καθοριζουν για παντα τη ζωη? Εγω ειμαι της αποψης οτι ο μονος τροπος που πρεπει να εμπλεκονται αυτα στον καθορισμο της ζωης μας ειναι η γνωση και η γλυκα που μας αφηνουν με το να τα επιλυουμε. Εχεις γινει μαζοχας χωρις να το εχεις καταλαβει.. Δε σε κατηγορω, δεν εισαι μονο εσυ, ολοι απο μας εχουμε περασει απο εκει ισως, πολλοι εχουμε κομματια μας εκει ακομα, απλα εσενα σου αρεσει να μενεις εκει. Εκει σε αφησανε εκει θα μεινεις. Γιατι να προχωρησεις μπροστα? Ε να δουμε.. για παντα εκει θα μεινεις?
11-02-2011, 00:24 #53
καλα κανεις και μιλας παντα απ'την οπτικη του πρεπει να απολαμβανουμε τη ζωη, ομως θα πρεπει να καταλαβεις πως η ζωη ειναι στιγμες κι οχι "τωρα ελυσα ολα μου τα προβληματα, μπαινω στον παγο και απολαμβανω τη ζωη μεχρι να ξεπαγωσω". οσο ζεις τοσο υποφερεις. και υποφερεις γιατι εξελισεσαι, γιατι περναει ο χρονος και γερνας, πρεπει να κανεις κατι να γεμισεις αυτο το κενο που υπαρχει.
και δεν ειπα οτι δε θελω να τα αφησω, απλα εφοσον τα ζεις, εχουν χαραχτει στη ψυχη σου και παραμενουν τα σημαδια ειτε το θελεις ειτε οχι! και οχι δεν εχω γινει μαζοχας, απλα απο μονος μου οπως εχω πει, δε νιωθω να κανω και πολλα για τον εαυτο μου, γιατι δε βρισκω οτι τα εχω αναγκη! αν ειχα ομως κι ενα ατομο διπλα μου, το οποιο βλεπω μου ταιριαζει, μου προσφερει, και γενικα με στηριζει κι αξιζει, τοτε ναι θα εκανα τα παντα γιαυτο (και για μενα να παραμεινω μαζι του)! ετσι απλα ειναι ο χαρακτηρας μου, τι να γινει. πεστο αδυναμια, πεστο οτι εξαρταται απ'τους αλλους, πεστο οπως θες. μεστη μοναξια σιγουρα ολοι βρισκουμε πως δεν αξιζει τπτ, γιαυτο και στρεφομαστε στην αυτοκτονια. αμα ομως ειχαμε ολοι απο ενα ατομο διπλα μας, τοτε ακομα κι αν οντως δεν αξιζε τπτ, θα ξεχνουσαμε τα της αυτοκτονιας για να ζησουμε το παρον. ελπιζω να ειναι κατανοητο, δε μπορω να το γραψω καλυτερα, sorry.
11-02-2011, 11:19 #54
Ωραια, δες το απο μια αλλη οπτικη, οχι οτι χρειαζεσαι καποιον σε αυτο τον κοσμο για να μην αυτοκτονησεις, αλλα οτι καποιο ατομο σε αυτο τον κοσμο, ισως και περισσοτερα απο ενα, σε χρειαζονται για να ζησουν. Οποτε ασε τα της αυτοκτονιας γιατι σε καποιον ανθρωπο εισαι απαραιτητος. Το ειχε πει αυτο ο Αντώνης Σαμαράκης. Οτι δε μπορεις να πεις οτι σε αυτο τον κοσμο δεν υπαρχει ουτε ενας ανθρωπος που θα μπορουσες να τον κανεις λιγοτερο δυστυχη, λιγοτερο μονο. Αυτος ο ενας ανθρωπος σε δενει με τη ζωη. Δε μπορει εσυ να γινεις λιποτακτης.
η ζωη ειναι στιγμες κι οχι "τωρα ελυσα ολα μου τα προβληματα, μπαινω στον παγο και απολαμβανω τη ζωη μεχρι να ξεπαγωσω". οσο ζεις τοσο υποφερεις. και υποφερεις γιατι εξελισεσαι, γιατι περναει ο χρονος και γερνας, πρεπει να κανεις κατι να γεμισεις αυτο το κενο που υπαρχει.
Αυτο που εννοεις εσυ ως κατι που υποφερεις ειναι τα προβληματα που επιμενεις να κουβαλας μαζι σου, οχι τα σημαδια, δεν κουραζεται κανεις απο την εξελιξη, κουραζεσαι απο το βαρος! Αμα οντως κουραζοσουν απο την εξελιξη δε θα βιωνες τη ζωη σαν κατι που "οσο ζεις τοσο υποφερεις". Ειπες: "και δεν ειπα οτι δε θελω να τα αφησω, απλα εφοσον τα ζεις, εχουν χαραχτει στη ψυχη σου και παραμενουν τα σημαδια ειτε το θελεις ειτε οχι!" Εσυ δεν μιλας για σημαδια εδω περα, τα σημαδια σημαδια ειναι ουτε σε πονανε ουτε σε κανουν να υποφερεις. Η εξελιξη σημαινει λοιπον οτι γιατρευεις τις πληγες σου, δεν τις αφηνεις βρωμικες. Πονας για λιγο για να τις καθαρισεις, αλλα μετα γιατρευεσαι και μενει το σημαδι, μπορει να αποκτησεις κι αλλες πληγες, ξανα η ιδια διαδικασια. Αμα τις αφηνεις να κακοφορμιζουν, τοτε υποφερεις συνεχεια.
11-02-2011, 11:24 #55
Ωραια, δες το απο μια αλλη οπτικη, οχι οτι χρειαζεσαι καποιον σε αυτο τον κοσμο για να μην αυτοκτονησεις, αλλα οτι καποιο ατομο σε αυτο τον κοσμο, ισως και περισσοτερα απο ενα, σε χρειαζονται για να ζησουν. Οποτε ασε τα της αυτοκτονιας γιατι σε καποιον ανθρωπο εισαι απαραιτητος. Το ειχε πει αυτο ο Αντώνης Σαμαράκης. "Οτι δε μπορεις να πεις οτι σε αυτο τον κοσμο δεν υπαρχει ουτε ενας ανθρωπος που θα μπορουσες να τον κανεις λιγοτερο δυστυχη, λιγοτερο μονο. Αυτος ο ενας ανθρωπος σε δενει με τη ζωη. Δε μπορει εσυ να γινεις λιποτακτης." Κι αυτο στο λεω γιατι οσο περιμενεις τον σωτηρα αυτος δε θα εμφανιστει.
η ζωη ειναι στιγμες κι οχι "τωρα ελυσα ολα μου τα προβληματα, μπαινω στον παγο και απολαμβανω τη ζωη μεχρι να ξεπαγωσω". οσο ζεις τοσο υποφερεις. και υποφερεις γιατι εξελισεσαι, γιατι περναει ο χρονος και γερνας, πρεπει να κανεις κατι να γεμισεις αυτο το κενο που υπαρχει.
Αυτο που εννοεις εσυ ως κατι που υποφερεις ειναι τα προβληματα που επιμενεις να κουβαλας μαζι σου, οχι τα σημαδια, δεν κουραζεται κανεις απο την εξελιξη, κουραζεσαι απο το βαρος! Αμα οντως κουραζοσουν απο την εξελιξη δε θα βιωνες τη ζωη σαν κατι που "οσο ζεις τοσο υποφερεις". Ειπες: "και δεν ειπα οτι δε θελω να τα αφησω, απλα εφοσον τα ζεις, εχουν χαραχτει στη ψυχη σου και παραμενουν τα σημαδια ειτε το θελεις ειτε οχι!" Εσυ δεν μιλας για σημαδια εδω περα, τα σημαδια σημαδια ειναι ουτε σε πονανε ουτε σε κανουν να υποφερεις. Η εξελιξη σημαινει λοιπον οτι γιατρευεις τις πληγες σου, δεν τις αφηνεις βρωμικες. Πονας για λιγο για να τις καθαρισεις, αλλα μετα γιατρευεσαι και μενει το σημαδι, μπορει να αποκτησεις κι αλλες πληγες, ξανα η ιδια διαδικασια. Αμα τις αφηνεις να κακοφορμιζουν, τοτε υποφερεις συνεχεια.
11-02-2011, 11:31 #56
η απολαυση της ζωης ειναι κατι υποκειμενικο!!!!!!!!!!!!! ο πατερας μου απολαμβανει την ζωη τρωγοντας σε ταβερνες. η μανα μ πηγαινοντας για καφε με φιλες της. η αδερφη μ με το να ναι 24ωρες το 24ωρο με τον γκομενο. εγω να χορευω σε κλαμπ και να διαβαζω τα βιβλια που ΔΕΝ αρεσουν σε πολλους απο σας.
ο ΚΕΝΟ και ο καθε ΚΕΝΟ ισως να γουσταρει να καθεται σε ενα σκοτεινο δωματιο και να κανει απλα σκεψεις. ποιος θα του πει οτι δεν ειναι σωστο και φυσιολογικο. ο καθενας εχει ορια απο τον εαυτο του για το σωστο και φυσιολογικο!!!!!!!!!!! δεν τα αντεχω τα καλουπια πια!!!!!!!!
ρειν βασικα, εχεις δει πως βριζονται αλλοι εδω μεσα.....εχεις δει και αλλους να απαντανε ο ενας στον αλλον ''αχχχχ ζουζουνα μου που ησουνααααα?!!!'' ''αγαπουλα μ τι κανειιιιιις??!!!!''!!!!ετσι δεν ειναι? αυτα ειναι που κανεις δεν θεωρει κακια η γλυψιμο. αλλα να θεωρει μια τεραστια παραγραφο που εγραψα ψυχαναλυοντας ερασιτεχνικα τον ΚΕΝΟ γλυψιμο? μηπως το οτι συμφωνησε εν τελει να σημαινει οτι ναι εχουμε ιδια βιωματα και αποψεις πανω κατω?
απλα αντι να το πω σε μια φραση ''ναι εχεις δικιο ΚΕΝΟ κ εγω το ιδιο νιωθω'' , του το ειπα αναλυτικα! ετσι μιλαμε στον κοσμο, προκειμενου να καταλαβει οτι τον καταλαβες! μαρεσει να αναλυω ΤΑ ΠΑΝΤΑ στην κυριολεξια! ασχετα αν πολλα θεματα δεν θελουν αναλυση και ειναι απλα οπως φαινονται.
το πιο απλο σε ολα, που εξηγω σε καθε τι που γραφω, ειναι οτι υποσεινηδιτα ο περισσοτερος κοσμος θεωρει μερικα ατομα κακους (δολοφονους βιαστες ψυχασθενης ανωμαλους διαταραγμενους κλπ κλπ) κακους, και μερικους αλλους θυματα (κακοποιημενα παιδια γυναικες σκουλους γατες). καταδικαζουν επειδη ΔΕΝ το χουν ψαξει. λογω οσων εχω παθει θα ταν ευκολοτερο να τους μισω! αλλα ΟΧΙ εκατσα να το ψαξω. αμα δεν ξερεις κατι δεν μπορεις να εκφερεις γνωμη σε ενα αντικειμενο.....και αλλωστε το 5χρονο θυμα που λυπομαστε σμρ......θα ναι ο δολοφονος που θα μισουμε αυριο!
ολα ειναι αλυσιδωτα!πρεπει να δουμε απο που προερχονται! και ειναι λαθος να κατακρινουμε ανθρωπους που εχουν μια κληση σε κατι, μονο κ μονο επειδη ειναι ''μαυρη''. χρειαζεται να την ακουσουμε χωρις προκαταληψεις! και μετα εναποθετουμε αποψεις! μονο ανοιχτομυαλαI m a Good Person With Bad Attitude
11-02-2011, 11:38 #57
Ναι, και καποιος αλλος απολαμβανει τη ζωη του σκοτωνοντας κοσμο, ενας αλλος πινωντας πρεζα στην ομονοια, ενας αλλος κανοντας σαδομαζοχιστικα οργια, μια αλλη πουλωντας το κορμι της στη Φυλης, ενας αλλος κακοποιωντας τον 5χρονο γιο του. ΣΟΡΡΥ, αλλα δεν μπορω να ακολουθησω αυτη τη λογικη. Υπαρχει ενας μεγαλος βαθμος διαστρεβλωσης σε αυτα. Αρρωστειας του ανθρωπου, της οικογενειας της κοινωνιας. Δεν μιλαω για αυτου του ειδους τις απολαυσεις. Μιλαω για αυτες οπου ο ανθρωπος ειναι κοντα στον πραγματικο του υγιη εαυτο και που ζει με καλοσυνη, ειλικρινεια στον εαυτο του και τους αλλους, και υπομονη.
11-02-2011, 11:53 #58
ναι δεν δεχομαι τις θυριωδιες!αλλα πισω απο μια θυριοδεια υπαρχει ενα προβλημα! οχι λιγοτερο η περισσοτερο σημαντικο απ το δικο σ κ το δικο μου. που επειδη δεν προσεγγιστικε και δεν ακουστικε, οδηγηθηκε στην ανωτερω θυριοδια! δεν θα ταν προτιμοτερο αντι να κλεισουμε τα ματια, να το κοιτουσαμε απο αλλη σκοπια και να το προλαβαιναμε?
I m a Good Person With Bad Attitude
11-02-2011, 13:48 #59
Αυτο λεω κ εγω!
11-02-2011, 17:23 #60
η ωρα ειναι 5 και κατι, τωρα συνηλθα απ'το χτεσινοβραδυνο κομματιασμα. ειναι πολλα που πρεπει να απαντησω αλλα δε μπορω να το κανω γιατι ειμαι ακομα υπο την επιρροια. και δε νομιζω πως εχει κι αξια να το κανω στη τελικη, γιατι δε μου ειναι καθολου χρησιμο να καθομαι να αναλυω στο νετ τα προβληματα μου, αφου δε προκειται να λυθουν απο εδω και να αλλαξουν.
αυτο δεν ισχυει και θα το ηξερες καλυτερα αν ησουν μονη. ειπες πως ησουν στο λυκειο μονη, τοτε εκτος απ'τους γονεις ενιωθες να ησουν απαιραιτητη σε πολλα ατομα ας πουμε ? το ιδιο ισχυει και για μενα τωρα, αν αυριο αυτοκτονισω, τα μοναδικα ατομα που θα ρθουν στη κηδεια μου θα ειναι οι γονεις που θα με θαψουν (ο αδερφος μου δε ξερω καν), και κανα δυο συγγενεις ακομα. ΚΑΝΕΝΑΣ αλλος! και με το δικιο τους βεβαια αφου κι εγω τους εχω χεσμενους, κι οχι μονο αυτο, αλλα ειμαι και παλιανθρωπος οπως εχω ξαναπει, και δε μπορω να τους δω με καλο ματι, ακομα κι αν ειναι αιμα μου.
αυτο που γραφεις περι σημαδιων και προβληματων, το πηρα λιγο σαν συνωνυμο, σαν οτι ειναι το ιδιο. αφου οταν χαραζεται η ψυχη σου απο το οτιδηποτε, ειναι λογικο να αποκτησεις προβλημα. φυσικα και κουραζετε κανεις απ'την εξελιξη, γιατι δεν ερχεται μονη της! δες εμενα σαν παραδειγμα, περιμενω να εξελιχτω, να ξανακανω σχεση ας πουμε, να συγκατοικησω κι ολας μαζι της, να βρω και μια δουλεια. ολα αυτα ΔΕΝ προκειται να μου ρθουν ετοιμα. για να τα αποκτησω και να εξελιχθω ως εκει, πρεπει να κουραστω, πρεπει να φτυσω αιμα. κι αυτο το ******** αιμα δε ξερω τελικα αν αξιζει να το φτυσω, οταν εχω καταληξει πως ολη η ζωη ειναι μια μαλακια και μιση και οσα κι αν κανεις, παντα θα θες κι αλλα, και δε προκειται να ικανοποιηθεις. οποτε τελικα αξιζει μια ζωη να φτυνεις αιμα για να εξελιχθεις ή οχι ? εγω παντως δε βρισκω οτι αξιζει.
εγω δεχομαι και γουσταρω θηριωδιες και ειμαι υπερ ολων αυτων που εγραψες! απ'τη στιγμη που τα κανει ενας ανθρωπος, σημαινει οτι δε μπορει να εκφραστει αλλιως, ακολουθωντας μια πιο φυσιολογικη ζωη. ποιοι ειμαστε εμεις να τον κρινουμε αν εχει προβλημα, αν ειναι αρρωστος ή οχι ? και παλι που το κανουμε, το κανουμε συμφωνα με τα δεδομενα και προτυπα που εχει ορισει η κοινωνια, και με οσα μας εχουν μαθει! τα SM οργια πχ στην Γερμανια ή την Ολλανδια μπορει να θεωρουνται οκ. και για να πω την αληθεια, η κοινωνια που τον κατακρινει ευθυνεται που ενας ανθρωπος οδηγηθηκε εκει, μονος του κανεις δε γεννιεται με το οποιο προβλημα κι αρρωστια.
Συνάντηση με πρώην
28-07-2025, 00:19 in Σχέσεις και Επικοινωνία