Ο αρνητισμος - Page 5
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 5 of 7 FirstFirst ... 34567 LastLast
Results 61 to 75 of 98
    Senior Member
    "η κοινωνια που τον κατακρινει ευθυνεται που ενας ανθρωπος οδηγηθηκε εκει, μονος του κανεις δε γεννιεται με το οποιο προβλημα κι αρρωστια."

συμφωνω κ επαυξανω. Aλλα δεν πιστευεις οτι οι ανθρωποι εχουν το μυαλο και τη βουληση, τουλαχιστον οι περισσοτεροι οταν ενηλικιωνονται, να μπορουν να κανουν κατι να γινουν πιο υγιεις? Αφου συμβαινει αυτο.. Τωρα αν εσυ δεν το θες γιατι πιστευις οτι καλα ειναι ετσι, αυτο ειναι αλλο θεμα

παντως οκ τωρα με το τελευταιο καταλαβα... Και αποχωρω απο το θεμα μην το χοντρυνουμε και σε τρεχει παλι η safeline

Banned
    Quote Originally Posted by BrokeN_DoLL View Post
    η απολαυση της ζωης ειναι κατι υποκειμενικο!!!!!!!!!!!!! ο πατερας μου απολαμβανει την ζωη τρωγοντας σε ταβερνες. η μανα μ πηγαινοντας για καφε με φιλες της. η αδερφη μ με το να ναι 24ωρες το 24ωρο με τον γκομενο. εγω να χορευω σε κλαμπ και να διαβαζω τα βιβλια που ΔΕΝ αρεσουν σε πολλους απο σας.
    τα παντα ολα ειναι υποκειμενικα, και η ζωη η ιδια!

ο ΚΕΝΟ και ο καθε ΚΕΝΟ ισως να γουσταρει να καθεται σε ενα σκοτεινο δωματιο και να κανει απλα σκεψεις. ποιος θα του πει οτι δεν ειναι σωστο και φυσιολογικο. ο καθενας εχει ορια απο τον εαυτο του για το σωστο και φυσιολογικο!!!!!!!!!!! δεν τα αντεχω τα καλουπια πια!!!!!!!!
    απλα δε με εκφραζει αυτο εκει εξω πλεον, το μπουρδελο που ονομαζεται Αθηνα! κι αφου δεν εχω και καμια υποχρεωση να πηγαινοερχομαι, μπορει να περασω καμποσες μερες σπιτι. θα μου πεις υπαρχουν τοσες περιοχες και τοσα πραγματα να κανεις, ελα ομως που τα εχω βαρεθει τα περισσοτερα κι εχω σιχαθει πολυ ασχημα ολοκληρη τη χωρα!!!!!! γιαυτο ελεγα να σηκωθω να φυγω απο εδω τελειως... ή να φυγω γενικοτερα αφου παντου τα ιδια σκατα ειναι. ισως εχει να κανει και με τη μισανθρωπια που μου βγαινει, αφου οι ανθρωποι τελικα ειναι ιδιοι και δεν αλλαζουν και πολυ...

μαρεσει να αναλυω ΤΑ ΠΑΝΤΑ στην κυριολεξια! ασχετα αν πολλα θεματα δεν θελουν αναλυση και ειναι απλα οπως φαινονται.
    υπαρχει λογος που σου αρεσει να το κανεις αυτο, οπως κι εμενα μου αρεσει να ψαχνω και να ασχολουμαι με κατι σε βαθος. καταταλλα ειμαστε ολοι επιφανειακοι και ισχυει μονο το οτι βλεπουμε εξω.

το πιο απλο σε ολα, που εξηγω σε καθε τι που γραφω, ειναι οτι υποσεινηδιτα ο περισσοτερος κοσμος θεωρει μερικα ατομα κακους (δολοφονους βιαστες ψυχασθενης ανωμαλους διαταραγμενους κλπ κλπ) κακους, και μερικους αλλους θυματα (κακοποιημενα παιδια γυναικες σκουλους γατες). καταδικαζουν επειδη ΔΕΝ το χουν ψαξει. λογω οσων εχω παθει θα ταν ευκολοτερο να τους μισω! αλλα ΟΧΙ εκατσα να το ψαξω. αμα δεν ξερεις κατι δεν μπορεις να εκφερεις γνωμη σε ενα αντικειμενο.....και αλλωστε το 5χρονο θυμα που λυπομαστε σμρ......θα ναι ο δολοφονος που θα μισουμε αυριο!
    ναι κι ολοι αυτοι που εγραψες (δολοφονοι βιαστες ψυχασθενεις ανωμαλοι διαταραγμενοι) θεωρουν κακο ολο τον υπολοιπο κοσμο γενικα, γιατι δεν τους αφηνουν να κανουν αυτο που θελουν, αυτο που τους εχει οδηγησει η ιδια η κοινωνια να κανουν! αν και κατα βαθος, ολοι θελουμε μια φυσιολογικη ζωη και να επανελθουμε, ειναι κατι που ΔΕΝ μπορουμε να κανουμε μονοι μας οπως ειπα, γιατι μονος του ο καθενας φροντιζει μονο τον εαυτο του, και αργα ή γρηγορα βλεπει οτι δεν αξιζει τετοια ζωη.

ολα ειναι αλυσιδωτα!πρεπει να δουμε απο που προερχονται!
    ή αλλιως, θεμα δρασης αντιδρασης οπως ειχα γραψει παλιοτερα.

carrie συμφωνεις κι επαυξανεις δινωντας μου δικιο, ομως δε καταλαβαινεις πως ακομα κι οταν ενηλικιωθει καποιος, δε παυει να ειναι ανθρωπος, να εχει αδυναμιες, να κουβαλαει το παρελθον του, και μαζι με αυτο τα οποια παιδικα τραυματα (αφου απο εκει ξεκιναν ολα οπως ανεφερες σε ποστς σου παραπανω). αρα το οτι ενηλικιωνομαστε δεν σημαινει κατι, παρα μονο οτι η κοινωνια μας βλεπει σαν ωριμους να μας καταναλωσει οπως γουσταρει, ριχνωντας σε εμας τις ευθυνες.

Senior Member
    Κοιτα κενο μου, αν εσυ εβρισκες τη γυναικα τη ζωης σου που σε λατρευει και σε φροντιζει και εσυ την αγαπας και τρελαινεσαι να την κρατας στην αγκαλια σου οταν κοιμαστε και να τρως τα υπεροχα φαγητα που θα φτιαχνει μονο για σενα, και αυτη επεφτε θυμα ενος τυπου που αφου την βιασε και τη βασανισε μετα τη σκοτωσε, και εσυ μετα απο αυτο θα ελεγες αυτα που μου λες τωρα, οτι ενταξει η κοινωνια τον εκανε ετσι και εγω γουσταρω τις θηριωδιες, και δε φταιει αυτος, αλλα μονο η κοινωνια και το παρελθον του, και μπραβο του του μαγκα που εξεφρασε τα θεματα του, δεχομαι οτι αυτες οντως ειναι οι αποψεις σου.

Quote Originally Posted by KENO View Post
    εγω δεχομαι και γουσταρω θηριωδιες και ειμαι υπερ ολων αυτων που εγραψες! Υπερ του βιασμου και βασανισμου και φονου της γυναικας σου!! απ'τη στιγμη που τα κανει ενας ανθρωπος, σημαινει οτι δε μπορει να εκφραστει αλλιως, ακολουθωντας μια πιο φυσιολογικη ζωη. Μπραβο του του μαγκα που εξεφρασε τα θεματα του! ποιοι ειμαστε εμεις να τον κρινουμε αν εχει προβλημα, αν ειναι αρρωστος ή οχι ? και παλι που το κανουμε, το κανουμε συμφωνα με τα δεδομενα και προτυπα που εχει ορισει η κοινωνια, και με οσα μας εχουν μαθει! Ποια ειναι η κοινωνια να σου πει οτι ειναι κακο να προκαλεις πονο σε αυτην που αγαπας και να αφαιρει της ζωη της?? Οχι, αφου ειναι σαπια η κοινωνια, ολα δικαιολογουνται, τρια ζητω για την καταντια του ανθρωπου! Δε χρεαιζεται να κανουμε τπτ γι ανα το αλλαξουμε!!

Banned
    αφου θα ηταν μαζι μου, πως θα πεσει θυμα του τυπου :P ? μονο αμα κανει μαλακιες και δεν ειναι υπακουη και πιστη, οποτε τοτε μπορει και να της αξιζε...

Senior Member
    και αμα πηγαινε στο σουπερ μαρκετ να παρει υλικα να σου φτιαξει το φαγητο που σου αρεσει και την ειχε μπανισει ο τυπος 2 μερες πριν και την παρακολουθουσε και την βουταγε? Η απλα αν εκεινη τη στιγμη γινοταν ληστεια και την επαιρνε καμια σφαιρα? Για την καταντια της κοινωνιας πιστυεις οτι φταινε ολοι οι αλλοι εκτος απο σενα, και νομιζεις οτι πιστευοντας το αυτο και βαζοντας τον εαυτο σου σε καποιο περιθωριο, θα εισαι και στο απυροβλητο απο αυτους τους ανθρωπους-θηρια που θαυμαζεις?

Banned
    ε παμε μαζι στο σουπερ μαρκετ και παντου, ποιος θα κουβαλουσε τις σακουλες εξαλλου απο εκει ?
    ειδες που τελικα εσεις οι γυναικες μας χρειαζεστε και για προστασια ? αλλα καταταλλα οχι δε μας εχετε αναγκη τοσο, γιαυτο ειστε ανεξαρτητες και μας φτυνετε τελευταια...

κι οχι δεν ειμαι στο απυροβλητο, ανθρωπος ειμαι κι εγω, μπορει να πεσω θυμα του οποιουδηποτε. απλα μπορω να δω και σ'αυτους το δικιο!

Senior Member
    Ναι το βλεπω απο τις απαντησεις που διαβαζω. Δε θα πηγαινει πουθενα χωρις εσενα κ οσο δουλευεις θα ειναι στο σπιτι κρυμμενη μες στη ντουλαπα.

Banned
    οτι να'ναι απαντας μονο σε οτι σε συμφερει. τεσπα βαριεμαι να συνεχισω τη κουβεντα, την κανω.

Senior Member
    Προβολη θα ελεγε ο Φρουντ, και μετα αντισταση :P

Senior Member
    αφου θα ηταν μαζι μου, πως θα πεσει θυμα του τυπου :P ? μονο αμα κανει μαλακιες και δεν ειναι υπακουη και πιστη, οποτε τοτε μπορει και να της αξιζε...
    Εχμ, υπάκουη και πιστή???
    Πάρε ένα σκύλο καλύτερα. Ή γίνε μπράβος αν θέλεις να λειτουργείς σε τέτοια πλαίσια. Αλλά γυναίκα που θέλει τον άντρα-μπράβο της, δεν αξίζει μπράβο βασικά. λολ
    "Δε με νοιάζει να έρθουν όλοι οι ξένοι στην Ελλάδα και οι Έλληνες να πάνε αλλού. Θεωρώ ότι πατρίδα μας είναι η γη. Από μικρό παιδί απέρριπτα τα σύνορα."
    Σπύρος Μπιμπίλας

Senior Member
    Θα πω μονο τις παρακατω φρασεις που μου ηρθαν στο μυαλο διαβαζοντας το θεμα:

1) Οτι δε συμβαινει σε μενα δε σημαινει οτι δε συμβαινει στο διπλανο μου και αντιστροφα.
    2) Η ελευθερια στις πραξεις μου τελειωνει εκει που αρχιζει η ελευθερια των αλλων.
    3) Μην κανεις στους αλλους οτι δε θα ηθελες να σου κανουν.
    4) Ο ανθρωπος αποτελειται και απο θετικα και απο αρνητικα χαρακτηριστικα.
    5) Καθε πραξη θα επρεπε να κουβαλαει μαζι της και την αναλογη ευθυνη.
    6) Το τοπικ εχει μπλεχτει.

Banned
    Quote Originally Posted by RainAndWind View Post
    Εχμ, υπάκουη και πιστή???
    Πάρε ένα σκύλο καλύτερα. Ή γίνε μπράβος αν θέλεις να λειτουργείς σε τέτοια πλαίσια. Αλλά γυναίκα που θέλει τον άντρα-μπράβο της, δεν αξίζει μπράβο βασικά. λολ
    α δε πρεπει η κοπελα να ειναι υπακουη και πιστη ? πρεπει να ειναι ανυπακουη και απιστη ? ποιος ο λογος τοτε να υπαρχει ? κι οσον αφορα για το μπραβιλικι, μπα δεν ειμαι τετοιο γομαρι. αλλα οσο να ναι μια προστασια μπορει και πρεπει ο καθενας να τη παρεχει στη κοπελα του!

ξαναπαντωντας στη carrie για μη νομιζει οτι δεν εχω τι να πω σε οσα μου γραψε (μονο στα σοβαρα ομως, τα περι ντουλαπας στα επιστρεφω) θα πω απλα πως ακομα κι αν κατεκρινα, αδιαφορουσα, και γενικα "στη πυρα στη πυρα" ολοι οσοι κανουν το καθετι παρανομο κι επικινδυνο, ακομα και τοτε δεν αλλαζει κατι! για παραδειγμα αν αυριο μεθαυριο με σκοτωσει καποιος χωρις επιλογη, δεν θα σωθω επειδη στρεφομουν εναντιον τους. αν μου αφησει επιλογη ομως, ισως βρεθω να γινω και συνεργος του... ποιος ξερει. αυτο που θελω να πω ειναι οτι δε μου προσφερει προστασια ειτε τους βλεπω με καλο ματι ειτε οχι, ειτε προσπαθω να τους βουλωσω το στομα ειτε οχι κλπ. το κακο θα γινει ετσι κι αλλιως!

να δωσω κι ενα παραδειγμα εδω απο τη τελευταια φορα που μπηκα σε ταξι (μιας κι αναφερθηκε προσφατα οτι κι αυτοι πρεπει να περναν απο ψυχολογο)... ετυχε να ειμαι Μπουρναζι στις 5 η ωρα ξημερωματα με μια κοπελα. παιρνουμε το ταξι, παει τη κοπελα σπιτι της, επρεπε μετα να παει κι εμενα. ο τυπας φαινοταν καπως πιωμενος κι οχι τοσο στα καλα του (οχι πως εγω φαινομαι καλυτερα αλλα anyway), δε ξερω τι σκατα ειχε, δεν ηταν οκ. τεσπα με πηγε μεσω κωλοπετινιτσας που λενε. αν εγω δεν ημουν συνεργασιμος να ακουω και να απανταω σε οσα λεει (παρολη τη κουραση και νυστα που ειχα), παιζει να μην εφτανα ποτε! αυτο το λεω απλα για να δειτε πως κι αυτοι που μπορει να κανουν κατι το ασχημο, θελουν κατανοηση, να δουν οτι εχουν εναν ανθρωπο με το μερος τους, μπας και δε βγουν απ'το σωστο δρομο τελικα. για να φτασει καποιος να παρανομησει ή και να αυτοκτονισει, θα πρεπει να τα εχει χασει αρκετα...

Senior Member
    ΚΕΝΟ εγω νομιζω οτι ο λογος που εφτασες κανονικα σπιτι σου δεν ηταν το οτι εδειξες κατανοηση στον ταξιτζη αλλα το οτι δεν ησουν γυναικα.

Banned
    ερχεσαι στα λογια μου καπως, λες και δεν μας χρειαζονται οι γυναικες, λες και δεν εχουν αναγκη τη προστασια κι οσα αλλα προσφερει ενας αντρας, λες και ειναι οκ μονες...

τεσπα αν κοιμομουν ομως μεστο ταξι, παιζει να με βρισκανε κομμενο το πρωι, ποιος ξερει σε ποια χωματερη!

Senior Member
    ερχεσαι στα λογια μου καπως, λες και δεν μας χρειαζονται οι γυναικες, λες και δεν εχουν αναγκη τη προστασια κι οσα αλλα προσφερει ενας αντρας, λες και ειναι οκ μονες...
    Βρήκαμε λοιπόν σε τι είναι χρήσιμος ένας άντρας. Στο να μας προστατεύει από τους άλλους άντρες!

Page 5 of 7 FirstFirst ... 34567 LastLast