Ο αρνητισμος - Page 7
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 7 of 7 FirstFirst ... 567
Results 91 to 98 of 98
    Senior Member
    Quote Originally Posted by soft View Post
    χεχεχε !!!εγω βολοδέρνω κανα χρονο εδω μεσα
    Αλλα ειμαι λουλουδακι του μπαξέ ,και φυτρωνω ,οταν αισθανομαι οτι καποιος πνιγεται!!
    Και συ πνιγεσαι Κενο ,γιατι αν δεν σε ενδιεφερε τιποτα απολυτος οπως λες ,δεν θα ειχες καν και τον υπολογιστη,θα τον ειχες σπασεις αφου δεν σε ενδιαφερει τιποτα και κανενας ,και δεν θελεις να ξερεις τι γινεται στο κοσμο ,αφου εχεις βγαλει τα συμπερασματα σου
    Εκτος απο τον ανθρωπο που θα ειναι στο πλαι σου ,αλλα και αυτον οπως τον εχεις πλασει εσυ στο μυαλο σου αλλιως ,δεν παιζει σεναριο παλι
    Το οτι εισαι εδω για μενα ειναι οι αναπνοες που ανεφερα
    και ναι το πρωτο σχολιο ,,δεν ηταν ακριβως ειρωνικο αλλα σχολιο αφυπνισης
    Μπας και δεις οτι αυτα που λες ειναι >ολοι σε κατατρεχουν, ολοι ειναι εναντιον σου ,ζεις σε μια αδικη κοινωνια ,σε μια αχρηστη χωρα ,με αχρηστες γυναικες ,που δεν κοιταν τιποτα αλλο εκτος απο πορτοφολια ,και την καλοπεραση τους ,δεν υπαρχουν δουλειες ,χρηματα ελπιδα ονειρα αλλα ,ολα ειναι
    ΑΠΛΑ ΜΑΥΡΙΛΑ
    προερχομαι απο αλλη χωρα Απο αυτες τις in που ανεφερες
    και παλι λεω και κει να πας ,αν δεν αλλαξεις τροπαρι ,και δεν γυρισεις σελιδα στο μυαλο σου παλι τα ιδια θα λες Κατι παλι θα σου φταει
    Αλλα οχι εσυ ποτεδεν φταις ξεχασα ,παντα εχεις δικιο
    Παντα οι αλλοι

Τα ονειρα Κενο τα κανουμε εμεις ,και τους στοχους παλι εμεις τους βαζουμε ,αλλα αυτο σημαινει ,οτι βγαινουμε απο το δωματιο ,και τα κυνηγαμε ,και κοπιαζουμε και ιδρωνουμε ,δεν μας ερχεται τιποτα στη ζωη ετσι αν απλα καθομαστε και καταριομαστε τη μοιρα μας και το ριζικο μας
    Δεν μου αρεσει η μοιρολατρια ,Και ξερεις γιατι ?
    Γιατι στα 22 εφυγα απο το σπιτι ,χωρις μια δραχμη λολ τοτε και κοιμηθηκα στα παγκακια ,αλλα παλεψα και τωρα εχω το δικο μου σπιτι τη δουλεια μου ,και προσπαθω καθε μερα ,γιατι δεν με επηρεασαν οι αποτυχιες μου ,που ηταν πολλες, αλλα οι επιτυχιες μουΚαι αυτο σημαινει σπιθα θεληση φλογα καψα ελπιδα χαρα για ζωη καλυτερη γιατι ποτε δεν παρεδωσα τα οπλα
    Υπηρξαν πολλες στιγμες που το εκανα ,και ακομα και τωρα καμια φορα το κανω Αλλα δεν δεχομαι ,τον αρνητισμο τη μιζερια και τη κλαψα

Ναι λοιπον εγω η γυναικα !!!!!!!!!,που ειμαι οτι ειμαι για τα ματια τα δικα σου ,εχω καταφερει περισσοτερα ,και οχι υλικα αυτα αληθεια σου λεω δεν τα λογαριασα ποτε μου
    Αλλα ψυχικα,βρε ανθρωπε , να βλεπω τον κοσμο θετικο και με ολες τις ομορφιες μεσα του και που μεσα απο αυτες , αντλω δυναμη ,με μια μικρη εκδρομη ,με λιγους καλους φιλους με μια καλη ταβερνιτσα διπλα στη θαλασσα ,ενα καλο κλαπ,για χορο, που λαχταρω σαν μικρο παιδακι που περιμενει το ζαχαρωτο του για τη συναντηση μαζι τους ,για τη συζητηση για τη παρεα, για την ανταλλαγη ,για το δοσιμο και παρσιμο ,την πλακα τον χαβαλε ,την μαλακια και τη παπαρια ,της στεναχωριες του ταδε ,γιατι χωρισε ,και τη στεναχωρια της ταδε γιατι δεν εχει σγουρα μαλλια

Αυτο ως απαντηση το οτι οι γυναικες χρειαζονται και προστατες ,Οχι δεν χρειαζονται εσεις χρειαζεστε εμας για κανακεμα και νταντεμα ,για το φαγητο σας και για το κρεβατι σας ,οσοι σκεφτεσε με αυτα τα μυαλα
    Και προσωπικα για μενα απο οτι εχω διαβασει ολες ειναι για τα μπαζα ,εκτος αυτη που θα σε κοιταξει
    Αυτη θα αξιζει μονο Αν απαξιωνεις ολες τις γυναικες ετσι ,αυτη που σταθει διπλα σου θα ειναι ακριβως τα ιδια με σενα ,γιατι η χαρα δεν χωρά στη ψυχη σου της εχεις κλεισει ολες τις πορτες Αυτο για μενα αυτοματα σημαινει οτι ενας θετικος ανθρωπος δεν θα μπορουσε να ειναι με ενα αρνητικο .

ξερω οτι θα κανεις τωρα τα συννεφακια ,για να απαντησεις
    Αλλα νομιζω οτι ειχα να πω τα ειπα εγω
    και αντι να απαντας σε ολους ,βρε παιδι ,πανε μια βολτιτσα ,και το λεω με ειλικρινια αυτο !

...
    . *bow* .

Banned
    Και συ πνιγεσαι Κενο ,γιατι αν δεν σε ενδιεφερε τιποτα απολυτος οπως λες ,δεν θα ειχες καν και τον υπολογιστη,θα τον ειχες σπασεις αφου δεν σε ενδιαφερει τιποτα και κανενας ,και δεν θελεις να ξερεις τι γινεται στο κοσμο ,αφου εχεις βγαλει τα συμπερασματα σου
    Εκτος απο τον ανθρωπο που θα ειναι στο πλαι σου ,αλλα και αυτον οπως τον εχεις πλασει εσυ στο μυαλο σου αλλιως ,δεν παιζει σεναριο παλι
    Το οτι εισαι εδω για μενα ειναι οι αναπνοες που ανεφερα
    και ναι το πρωτο σχολιο ,,δεν ηταν ακριβως ειρωνικο αλλα σχολιο αφυπνισης
    Μπας και δεις οτι αυτα που λες ειναι >ολοι σε κατατρεχουν, ολοι ειναι εναντιον σου ,ζεις σε μια αδικη κοινωνια ,σε μια αχρηστη χωρα ,με αχρηστες γυναικες ,που δεν κοιταν τιποτα αλλο εκτος απο πορτοφολια ,και την καλοπεραση τους ,δεν υπαρχουν δουλειες ,χρηματα ελπιδα ονειρα αλλα ,ολα ειναι
    ΑΠΛΑ ΜΑΥΡΙΛΑ
    προερχομαι απο αλλη χωρα Απο αυτες τις in που ανεφερες
    και παλι λεω και κει να πας ,αν δεν αλλαξεις τροπαρι ,και δεν γυρισεις σελιδα στο μυαλο σου παλι τα ιδια θα λες Κατι παλι θα σου φταει
    Αλλα οχι εσυ ποτεδεν φταις ξεχασα ,παντα εχεις δικιο
    Παντα οι αλλοι
    πνιγομαι εχεις δικιο, εδω που ζω εχει υπερβολικο καυσαεριο και βρωμα απο τα αυτοκινητα. κι αυτος ειναι αλλος ενας λογος που δε γουσταρω να πολυκυκλοφορω, δεν αντεχεται ολο αυτο + η φασαρια και η πολυκοσμια. τι να γινει ομως...

υπαρχει ανθρωπος που να μην πνιγεται και γενικα να μην τον απασχολει κατι ? ειτε αν εχει δουλεια - τα επαγγελματικα του, ειτε αν εχει γυναικα - τα οικογενειακα του κλπ.

το να χρησιμοποιω τον υπολογιστη και για αλλες διεργασιες οπως πχ το κατεβασμα, δε παιζει ε ? μονο γιαυτο το φορουμ ειναι ολο το ιντερνετ ? που και το φορουμ απλα για να χαζευω και να παρω καποιες παραπανω αποψεις το εχω, δεν περιμενω να μου κανει κανεις ψυχαναλυση εδω μεσα, ελεος!

με αδικεις παρα πολυ λεγωντας αυτο για τις κοπελες, οτι εχω πλασει ενα συγκεκριμενο προτυπο στο μυαλο μου, κι αυτο περιμενω. ε δεν ειναι ετσι γιατι δε θα κανα καμια σχεση μεχρι τωρα, ουτε καμια γνωριμια. εγω το μονο που ζηταω ειναι να χει κοινα μαζι μου και να γουσταρει. δε περιμενω να βρω ουτε κλωνο/αντιγραφο μου, ουτε καμια θεα. γιατι δεν ειμαι ουτε εγω θεος, αλλα και να ημουν κοιταζω πρωτα το μυαλο και τη συμπεριφορα, οχι την εξωτερικη εμφανιση παντα. κι αν θες να ξερεις, λιγο μετα τα χριστουγεννα ειχα βρει καποια που μου ταιριαζε ΠΟΛΥ, αλλα δεν εκατσε η φαση μαζι της γιατι δεν εμενε Αθηνα ακριβως και σπουδαζε (δε γραφω περισσοτερα γιατι ειναι προσωπικα).

οσον αφορα τη μαυριλα, ο τροπος που τα λες ειναι λες και μιλας στη καταθλιψη προσωποποιημενη. ε δεν ειναι συνεχεια ετσι, ανθρωπος ειμαι κι εγω, τη μια μερα μπορει να ειμαι σκατα, την αλλη μια χαρα.

Τα ονειρα Κενο τα κανουμε εμεις ,και τους στοχους παλι εμεις τους βαζουμε ,αλλα αυτο σημαινει ,οτι βγαινουμε απο το δωματιο ,και τα κυνηγαμε ,και κοπιαζουμε και ιδρωνουμε ,δεν μας ερχεται τιποτα στη ζωη ετσι αν απλα καθομαστε και καταριομαστε τη μοιρα μας και το ριζικο μας
    Δεν μου αρεσει η μοιρολατρια ,Και ξερεις γιατι ?
    Γιατι στα 22 εφυγα απο το σπιτι ,χωρις μια δραχμη λολ τοτε και κοιμηθηκα στα παγκακια ,αλλα παλεψα και τωρα εχω το δικο μου σπιτι τη δουλεια μου ,και προσπαθω καθε μερα ,γιατι δεν με επηρεασαν οι αποτυχιες μου ,που ηταν πολλες, αλλα οι επιτυχιες μουΚαι αυτο σημαινει σπιθα θεληση φλογα καψα ελπιδα χαρα για ζωη καλυτερη γιατι ποτε δεν παρεδωσα τα οπλα
    Υπηρξαν πολλες στιγμες που το εκανα ,και ακομα και τωρα καμια φορα το κανω Αλλα δεν δεχομαι ,τον αρνητισμο τη μιζερια και τη κλαψα
    δε ξερω ποσο χρονων εισαι, δε με αφορα κι ολας, αλλα εχεις την εντυπωση οτι μιλας σε ανθρωπο κατω των 20 ας πουμε που δεν εκανε τιποτα απολυτως στη ζωη του ? αλλα ναι βεβαια, εγω δεν ξεκουμπιστηκα ακομα απ'αυτη τη χωρα για να μετρησει οτι κυνηγησα τα ονειρα μου, οσο κι αν εχω μαζεψει καμποσα λεφτα στην ακρη και μπορω να το κανω. εχεις απολυτο δικιο, σαπιζω ακομα Ελλαδα, κι απο εκει προερχεται ολο αυτο. τα περι μιζεριας κλαψας κι αρνητισμου τα γραψα κι επανω, ας μην επαναλαμβανομαι.

Ναι λοιπον εγω η γυναικα !!!!!!!!!,που ειμαι οτι ειμαι για τα ματια τα δικα σου ,εχω καταφερει περισσοτερα ,και οχι υλικα αυτα αληθεια σου λεω δεν τα λογαριασα ποτε μου
    Αλλα ψυχικα,βρε ανθρωπε , να βλεπω τον κοσμο θετικο και με ολες τις ομορφιες μεσα του και που μεσα απο αυτες , αντλω δυναμη ,με μια μικρη εκδρομη ,με λιγους καλους φιλους με μια καλη ταβερνιτσα διπλα στη θαλασσα ,ενα καλο κλαπ,για χορο, που λαχταρω σαν μικρο παιδακι που περιμενει το ζαχαρωτο του για τη συναντηση μαζι τους ,για τη συζητηση για τη παρεα, για την ανταλλαγη ,για το δοσιμο και παρσιμο ,την πλακα τον χαβαλε ,την μαλακια και τη παπαρια ,της στεναχωριες του ταδε ,γιατι χωρισε ,και τη στεναχωρια της ταδε γιατι δεν εχει σγουρα μαλλια
    congratulations, ζεις κι εσυ την τελεια ζωη, τον ονειροκοσμο!!!!!!!! αναρωτιεμαι τι δουλεια εχετε ολες εσεις οι γαματες εδω περα μεσα, και σχολιαζετε τον καθενα που γραφει το προβλημα του ? προσφερετε βοηθεια μηπως με το να πλασαρετε τον εαυτο σας σαν το τελειο παραδειγμα προς μιμηση ? λες και δεν μπορει να ειμαστε απλα διαφορετικοι. λες κι εμενα πχ πρεπει να μου αρεσουν ολα αυτα που εγραψες και να διασκεδαζω με τον ιδιο τροπο. ε οχι, δε νιωθω οτι διασκεδαζω στα κλαμπς, βρισκω οτι ειναι κατι φτηνο κι επιφανειακο, για ανθρωπους που απλα θελουν να φαινονται οτι καλωπερνανε! το ιδιο ισχυει και για το κουτσομπολιο, την καθε μαλακια και παπαρια που σχολιαζεις, ειτε ειναι η προσωπικη σου, του γειτονα, ειτε απ'οσες συμβαινουν και τις βγαζει η Λαμπιρη και η καθεμια τετοια. συγνωμη ολα αυτα δε μου λενε κατι! προτιμω αλλες μορφες εκφρασεις, σαν τη τεχνη και ειδικα τη μουσικη και τον κινηματογραφο. ετσι νιωθω γεματος εγω, τι να κανουμε.

Αυτο ως απαντηση το οτι οι γυναικες χρειαζονται και προστατες ,Οχι δεν χρειαζονται εσεις χρειαζεστε εμας για κανακεμα και νταντεμα ,για το φαγητο σας και για το κρεβατι σας ,οσοι σκεφτεσε με αυτα τα μυαλα
    Και προσωπικα για μενα απο οτι εχω διαβασει ολες ειναι για τα μπαζα ,εκτος αυτη που θα σε κοιταξει
    Αυτη θα αξιζει μονο Αν απαξιωνεις ολες τις γυναικες ετσι ,αυτη που σταθει διπλα σου θα ειναι ακριβως τα ιδια με σενα ,γιατι η χαρα δεν χωρά στη ψυχη σου της εχεις κλεισει ολες τις πορτες Αυτο για μενα αυτοματα σημαινει οτι ενας θετικος ανθρωπος δεν θα μπορουσε να ειναι με ενα αρνητικο .

ξερω οτι θα κανεις τωρα τα συννεφακια ,για να απαντησεις
    Αλλα νομιζω οτι ειχα να πω τα ειπα εγω
    και αντι να απαντας σε ολους ,βρε παιδι ,πανε μια βολτιτσα ,και το λεω με ειλικρινια αυτο !

...
    τα γραφεις λες και ειμαστε μωρα. δε θελω να ξεκινησει κοντρα παλι και σ'αυτο το θεμα, εγω πιστευω πως και τα δυο φυλα χρειαζομαστε το ενα το αλλο κι αλληλοσυμπληρωνομαστε.
    εντελως τυχαια ομως, ειδικα για το μαγειρεμα που γραψες, ΚΑΜΙΑ δε το προσφερε, αφου οι περισσοτερες που κανα σχεση δε ξεραν να μαγειρευουν (εξαιρειται αυτη που ειχα περσυ την ανοιξη, που οκ ηταν μεγαλυτερη).

δε ψαχνω για καποια 100% θετικη, γιατι σαν ανθρωπος, δεν υπαρχει απλα καμια τετοια. εγω συνηθως γραφω οτι ψαχνω για καποια που μου ταιριαζει, με οτι αυτο συνεπαγεται. αν εσυ τωρα περιμενεις να ταιριαξω με μια ας πουμε normal, ε τι κριμα που απογοητευω γιατι το εχω ηδη δοκιμασει, και ναι δεν υπηρχε καθολου κατανοηση ακριβως γιαυτο το πραμα.

πως αλλιως θες να σου απαντησω, χωρις συννεφακια ? δε θα βγαζει νοημα αλλιως, εγραψες κατεβατο.

βολτα τωρα δε μπορω να παω γιατι ειναι 2 η ωρα και καληνυχτιζω. αυριο ομως που ειναι σαββατο, να εισαι σιγουρη οτι θα τον παρω τον αερα μου μη ξεμεινω απο οξυγονο, και θα κανω κατι ξεχωριστο που δεν εκανα ολη τη βδομαδα.

καλο βραδυ.

Senior Member
    το που ξεφυτρωσες εσυ ?? γιατι δεν το εβαλες στο συννεφακι
    Γιατι το εκοψες!!!
    Ααααα!!! ολα!!! και ολα!!! δεν ,μου αρεσουν οι περικοπες ουτε και οι λογοκρισιες

Οχι Κενο χρησιμοποιεις τον υπολογιστη για επαφη η οποια σου λειπει και για συζητηση ,και δεν με πειθεις πανω σε αυτο

Και ναι για τα "κατεβασματα" που λες :)

Λες οτι εχεις κανει σχεσεις ρωτησες ποτε τον εαυτο σου γιατι αυτες οι σχεσεις που εκανες δεν πηγαν δεν εδεσαν ΟΧΙΙΙ!!
    παλι αυτες φταιν ,γιατι δεν ειχαν κοινα μαζι σου
    ποιοα κοινα ρε ΚΕΝΟ να εχουν αν εκφραζεις τετοιες αποψεις ,και τετοιο αρνητισμο ??

και αυτο που λες με την καταθλιψη το καταλαβαινω Αλλα ξερεις κατι επειδη το ειπες το ανεφερω ,αλλιως δεν θα εμπαινα εκει
    Η καταθλιψη που επικαλεισαι ,για μενα ειναι δικαολογια
    Ενας ανθρωπος ο οποιος θα ειχε επιγνωση της καταστασης ,και εχει καταλαβει οτι πασχει απο καταθλιψη , θα ετρεχε με τα ποδια στο κεφαλι !!
    Αλλα απο οτι βλεπω σε σενα ειναι μια καλη δικαιολογια για τον εαυτο σου ,μαζι με ολες τις αλλες που εφευρισκεις εκαστοτε για παρηγορια,και κλεισουρα !

Και ξερω ακριβως σε ποι ηλικια μιλαω Κενο
    Αλλα εχεις πλασει οπως ξαναειπα ενα κοσμο ,χωρις να τον εχεις γνωρισει Αλλα τον ξερεις ,μεσο του υπολογιστη σου Κλεισμενος σε ενα δωματιο ,μετα απο 5 ,6 ,7 σχεσεις και απο κει καταδικασες τα παντα και τους παντες και ολο το πανελληνιο Τον κοσμο δεν θα πω αφου συμπαθεις και μερικους !
    Παλι καλα !

Ολοι φταιχτες ,εκτος απο σενα που αισθανθηκες ,να κλονιζεται για μενα η αυτοπεποιθηση σου ο αντρισμος σου απο την απορριψη την χ.ψ. απο γκομενα η απο οτι αλλο
    Αλλα δεν μπηκες ποτε στον κοπο , το να ψαξεις το ΓΙΑΤΙ δεν πηγαν οι σχεσεις αυτες ??,Και γιατι η απορριψη Και γιατι ολη αυτη η ανταρα
    Και το θαψιμο μετα απο σενα για ολες και ολους τους ανθρωπος

Αχχ !! δεν φταιω εγω παλι ,αλλα η ατιμη κοινωνια ,οι οικογενεια οι φιλοι οι γκομενες επωνυμες και ανωνυμες

Ρωτας ποσο χρονων ειμαι Αλλα δεν σε νοιαζει ,ε!!! βεβαια ,γιατι να σε νοιαζει ,και να σ ενδιαφερει
    καλα εισαι μεσα στο δωματιο σου !

Εκανα οτι δουλεια μπορεις να φανταστεις και οχι μια ,και τρεις και μια φορα ειχα μπερδευτει κιολας και τα εκανα μουσκεμα Μπερδεβοντας τις μερες τις νυχτες ,και τις ημερες ,γιατι γουσταρα τη σχολη που ηθελα να τελειωσω να βρω σπιτι και να μεινω μονη μου ,και δε κοιμομουν καποιες φορες
    Στο καπακι απο τη μια στη αλλη Γιατι ηθελα να κανω αυτα που ειχα βαλει στοχο οσο και ποταπο και ασημαντο να φανταζει σε σενα το ονειρο !
    Αλλα τα εκανα για μενα μονο ,και ειμαι περηφανη για τον κοπο μου !!

Αλλα για να φτασεις τους σκοπους και τους στοχους σου πρεπει να στησεις και κ.......λ. Φιλε !!
    Εδω μενω στο Ελλαδα πολλα χρονια ,αλλα αν με ρωτησεις αν θελω να ξαναπαω εκει ??
    ,Οχι και ποτε απαντω
    Μου αρεσει εδω δεν την αλλαζω με τιποτα την ελλαδα

,Γιατι απλα κυνηγησα τα περισσοτερα απο αυτα που ηθελα στο περιπου οχι ολα ,και για τα υπολοιπα προσπαθω Δεν καθησα ποτε στη ζωη μου ,μονο στη καταθλιψη ,και στη ασθενεια μου τωρα !

Και απολαμβανω τη αιωρα μου ,κατω απο τα αστερια ,και τα βραδινα μπανακια μου ,και
    την παρεα που παιζουμε μουσικη στη παραλια και αναβουμε φωτιες ,και μαζευομαστε γυρω γυρω
    και μιλαμε οταν κουραζομαστε και ανταλλασουμε αποψεις σκεψεις και πολιτισμους ,και πινουμε ,και τρωμε και ψηνουμε και ΜΟΙΡΑΖΟΜΑΣΤΕ ΖΩΗΗΗΗΗΗΗ!!!!!ΖΩΝΤΑΝΑΑΑΑΑ!!!Κ ΑΙ ΑΛΗΘΙΝΑ!!!!

Εγω ξερεις τι θα σκεφτομουν με αυτα που μου ειπε μια αχρηστη γυναικα ,που ζει στον ονειροκοσμο της (αν και προτειμω τα ανειροδρομια ,σαν εκφραση απο το τραγουδι )

Μηπως ρε παιδι μου διασκεδαζει αληθινα ?? Αλλα εσυ οχι αν δεν κανει για σενα ,δεν υπαρχει και για κανεναν ,και αυτοι που κανουν οτι κανουν ,που σε σενα δεν αρεσει ειναι επιφανειακοι που ασχολουνται με τη Λαμπιρη
    Δεν εχω τηλεοραση ,ΕΓΩ Η ΓΑΜΑΤΗ εχει χαλασει και δν μπηκα στον κοπο να την φτιαξω
    Οχι δεν πρεπει να διασκεδαζεις με τον ιδιο τροπο σαν ολες τις ΓΑΜΑΤΕΣ ,και τους ΓΑΜΑΤΟΥΣ
    Αλλα το θεμα ειναι οτι δεν κανεις και αυτα που εσυ θεωρεις ΓΑΜΑΤΑ για να νιωσεις ετσι οπως λες με τα αυτα που σε γεμιζουν
    Αλλα το μοιρολοι ,και ο αναθεματισμος παει συννεφο

ΚΕΝΟ ..Δεν θα ερθει κανεις να σου χτυπησει την πορτα του σπιτιου σου ,και να σου πει παμε κινηματογραφο ,σε εκθεση ζωγραφικης ,σε συναυλια και σε οτι η διασκεδαση χαρα σημαινει για σενα ΑΝ ΕΣΥ ΔΕΝ ΚΟΥΝΗΣΕΙΣ

Και για μενα δεν θελεις να το κανεις, αλλιως θα ειχες κινησει γη και ουρανο Και δεν θα καθοσουν να μιζεριαζεις και να ,μηρυκαζεις

Αλλα μιλησα και για εκδρομες φυση παρεες ,παραλια ταβερνακι Στο βροντο αυτα δεν ακουμπησαν Οκ
    και αυτα τα κατατασουμε στη Λαμπιρη παλι οκ ,κανενας ιδιος δεν ειναι
    Αλλα λες τα δικα σου,παλι τα δικα σου , τοσο στενομυαλος εισαι
    Ξεχασα να βαλω μουσεια μεσα Αν ηξερα οτι σε ενδιαφερουν τοσο ,εχω πολλα σου να προτεινω
    απο νησια ,Σκυρος καταπληκτικο ,πηγαινε ,και θα σου πω κ αλλα ,αλλα οταν πας !

Και με το ποια θα ταιριαξεις ΚΕΝΟ καθολου δεν με ενδιαφερει ,
    Γιατι μετα απο αυτα τα συννεφακια απλα με επιβεβαιωσες Οτι δεν εχεις σκοπο να ζησεις την ζωη

Αλλα περιμενεις να τη ζησεις μεσα απο μια σχεση
    Οπως ,την εχεις φανταστει εσυ, με οτι ειπες παραπανω ,

καλο ξημερωμα !
    Το πρώτο σου χρέος πλαταίνοντας το εγώ σου είναι, στην αστραπόχρονη τούτη στιγμή που περπατάς στη γης, να μπορέσεις να ζήσεις την απέραντη πορεία, την ορατή και την αόρατη του εαυτού σου.
    ΚΑΖΑNΤΖΑΚΗΣ

Senior Member
    Η δική μου παρατήρηση είναι πως ψάχνεις για ένα άτομο, μία γυναίκα "μη-νορμάλ" που όμως θα είναι στα πλαίσια του νορμάλ.
    Δηλαδή, αναζητάς το μυαλό της να είναι έξω από το συνηθισμένο, να έχει αγκαλιάσει το dirty, το bizarre, να μην της είναι απαραίτητη η ευλογία της κοινωνίας, ούτε η αποδοχή της, αλλά ταυτόχρονα παρατηρώ πως θέλεις να είναι και "υπάκουη, πιστή, να θέλει την προστασία σου", άρα να έχει εσωτερικεύσει την αξίωση της κοινωνίας να ανήκει στο "αδύναμο" φύλο.
    Μία γυναίκα που θα έχει κάνει τέτοια διαδρομή νοητική και ένα ψάξιμο τέτοιο εσωτερικό που θα την έχει φέρει σε μία άλλη όχθη
    της κοινωνικής πραγματικότητας, που θα ανήκει δλδ σε ένα περιθώριό της ουσιαστικά, κομματάκι δύσκολο να κρατάει τόσο συντηρητικές και παραδοσιακές απόψεις για υπακοή, πίστη και προστασία. Μάλλον θα σνομπάρει τέτοιες εφευρέσεις πατριαρχικές και το πιθανότερο να τις πολεμά κιόλας.
    Έχεις σκεφτεί πως ζητάς μία γυναίκα με χαρακτηριστικά ασύμβατα? Μυαλό ελεύθερο αλλά συμπεριφορά που να μην συμβαδίζει με αυτό?
    "Δε με νοιάζει να έρθουν όλοι οι ξένοι στην Ελλάδα και οι Έλληνες να πάνε αλλού. Θεωρώ ότι πατρίδα μας είναι η γη. Από μικρό παιδί απέρριπτα τα σύνορα."
    Σπύρος Μπιμπίλας

Banned
    το που ξεφυτρωσες εσυ ?? γιατι δεν το εβαλες στο συννεφακι
    Γιατι το εκοψες!!!
    Ααααα!!! ολα!!! και ολα!!! δεν ,μου αρεσουν οι περικοπες ουτε και οι λογοκρισιες
    δεν εχω χρονο να απανταω σε ολα, και ειδικα σε πραγματα που εννοουνται οπως το αλλο που ειπες οτι τις θεωρω ολες μπαζα. εαν με το μπαζα εννοουμε αχρηστες, ναι φυσικα και μου ειναι αχρηστες, ειτε ανηκουν στο γειτονα, ειτε οπουδηποτε αλλου.

Οχι Κενο χρησιμοποιεις τον υπολογιστη για επαφη η οποια σου λειπει και για συζητηση ,και δεν με πειθεις πανω σε αυτο
    το να υπαρχουν ατομα τα οποια ομως δε μπορουν να καταλαβουν ας πουμε, ουτε αυτο παιζει ? γιαυτο εξαλλου προτιμω να λεω δεν εχω φιλους, μονο γνωστους.

Και ξερω ακριβως σε ποι ηλικια μιλαω Κενο
    Αλλα εχεις πλασει οπως ξαναειπα ενα κοσμο ,χωρις να τον εχεις γνωρισει Αλλα τον ξερεις ,μεσο του υπολογιστη σου Κλεισμενος σε ενα δωματιο ,μετα απο 5 ,6 ,7 σχεσεις και απο κει καταδικασες τα παντα και τους παντες και ολο το πανελληνιο Τον κοσμο δεν θα πω αφου συμπαθεις και μερικους !
    Παλι καλα !
    roflmao, σε λιγο θα μου πεις οτι δε πηγα και σχολειο, δεν εβγαλα ουτε το δημοτικο, δε βγηκα ποτε απ'το σπιτι μου. γεια σου ρε soft που τα ξερεις ολα! πεσμου και πως πινω τον καφε μου, να σε παραδειχτω! ναι περναω αρκετες ωρες στο ιντερνετ ειναι η αληθεια. αλλα δεν βρισκω και τιποτα αλλο να με γεμιζει (εκτος της τεχνης). το να καθομαι να κουτσομπολευω ανουσια πραγματα με δηθεν ατομακια που το παιζουν φιλοι μου, συγνωμη μου φαινεται καπως αχρηστο πλεον. σαν παιδι ομως το εκανα κι εγω παλιοτερα. δεν ημουν παντα ετσι το εχω ξαναπει οτι παλιοτερα ημουν υπερβολικα κοινωνικος. αλλα απο κει και περα, Κ-Ο-Υ-Ρ-Α-Ζ-Ε-Σ-Α-Ι! εσυ σαν κοριτσακι μπορει να νιωθεις την αναγκη του να φανεις, να χορεψεις, να πεις και τις μαλακιες σου, κι ολα. εγω πλεον θελω ησυχια και κατανοηση. αλλα δε μπορω να τα εχω, ειδικα εδω που μενω.

Ολοι φταιχτες ,εκτος απο σενα που αισθανθηκες ,να κλονιζεται για μενα η αυτοπεποιθηση σου ο αντρισμος σου απο την απορριψη την χ.ψ. απο γκομενα η απο οτι αλλο
    Αλλα δεν μπηκες ποτε στον κοπο , το να ψαξεις το ΓΙΑΤΙ δεν πηγαν οι σχεσεις αυτες ??,Και γιατι η απορριψη Και γιατι ολη αυτη η ανταρα
    Και το θαψιμο μετα απο σενα για ολες και ολους τους ανθρωπος

Αχχ !! δεν φταιω εγω παλι ,αλλα η ατιμη κοινωνια ,οι οικογενεια οι φιλοι οι γκομενες επωνυμες και ανωνυμες
    δε πηγαν γιατι τελικα δε ταιριαζαμε, γιατι δεν αντεχομαι ισως, γιατι βλεπω το κοσμο διαφορετικα. ειτε ειναι μεσω του αρνητισμου (που γιαυτον ξεκινησε και το τοπικ), ειτε οπως αλλιως. ο καθενας μας τον βλεπει διαφορετικα, εγω μαλλον τον βλεπω ΠΟΛΥ διαφορετικα. τι να γινει ομως, δε ταιριαζουμε ολοι με ολους, δεν προκειται να αυτοκτονισω γιαυτο, μην ανησυχεις.

Ρωτας ποσο χρονων ειμαι Αλλα δεν σε νοιαζει ,ε!!! βεβαια ,γιατι να σε νοιαζει ,και να σ ενδιαφερει
    καλα εισαι μεσα στο δωματιο σου !

Εκανα οτι δουλεια μπορεις να φανταστεις και οχι μια ,και τρεις και μια φορα ειχα μπερδευτει κιολας και τα εκανα μουσκεμα Μπερδεβοντας τις μερες τις νυχτες ,και τις ημερες ,γιατι γουσταρα τη σχολη που ηθελα να τελειωσω να βρω σπιτι και να μεινω μονη μου ,και δε κοιμομουν καποιες φορες
    Στο καπακι απο τη μια στη αλλη Γιατι ηθελα να κανω αυτα που ειχα βαλει στοχο οσο και ποταπο και ασημαντο να φανταζει σε σενα το ονειρο !
    Αλλα τα εκανα για μενα μονο ,και ειμαι περηφανη για τον κοπο μου !!
    δε με νοιαζει γιατι δε με ενδιαφερουν τα προσωπικα της καθεμιανης εδω περα μεσα, εφοσον εμενα προσωπικα μου ειναι αχρηστη! αν γουσταρε καποια να γνωριστουμε περισσοτερο, φυσικα και θα με νοιαζε και θα καθομουν να ασχοληθω μαζι της, και να μαθω τα παντα γιαυτη. ετσι παει για μενα. μου δειχνεις ενδιαφερον, θα σου δειξω κι εγω. οτι δινεις παιρνεις.
    νιωθεις περηφανη για τον κοπο σου ? εγω να δεις ποση περηφανια νιωθω που ξεχωριζω! για οτι κι αν σημαινει στον οποιοδηποτε αυτο.
    τα υπολοιπα περι δουλειας δε χρειαζεται να τα σχολιασω γιατι τα παιρνω σαν αυτοεπιδειξη, λες και μιλας σε κανα νηπιο που δεν εχει ζησει τιποτα απολυτως.

Αλλα για να φτασεις τους σκοπους και τους στοχους σου πρεπει να στησεις και κ.......λ. Φιλε !!
    Εδω μενω στο Ελλαδα πολλα χρονια ,αλλα αν με ρωτησεις αν θελω να ξαναπαω εκει ??
    ,Οχι και ποτε απαντω
    Μου αρεσει εδω δεν την αλλαζω με τιποτα την ελλαδα

,Γιατι απλα κυνηγησα τα περισσοτερα απο αυτα που ηθελα στο περιπου οχι ολα ,και για τα υπολοιπα προσπαθω Δεν καθησα ποτε στη ζωη μου ,μονο στη καταθλιψη ,και στη ασθενεια μου τωρα !

Και απολαμβανω τη αιωρα μου ,κατω απο τα αστερια ,και τα βραδινα μπανακια μου ,και
    την παρεα που παιζουμε μουσικη στη παραλια και αναβουμε φωτιες ,και μαζευομαστε γυρω γυρω
    και μιλαμε οταν κουραζομαστε και ανταλλασουμε αποψεις σκεψεις και πολιτισμους ,και πινουμε ,και τρωμε και ψηνουμε και ΜΟΙΡΑΖΟΜΑΣΤΕ ΖΩΗΗΗΗΗΗΗ!!!!!ΖΩΝΤΑΝΑΑΑΑΑ!!!Κ ΑΙ ΑΛΗΘΙΝΑ!!!!
    ναι και επειδη εγω δεν ειμαι γυναικα να στησω κωλο που λες, γιαυτο δε πηγα μπροστα. τι να γινει, πρεπει να στησεις κωλο τελικα, χαιρομαι που το αντιλαμβανεσαι κι εσυ και το παραδεχεσαι.

οι προσωπικες σου επιλογες δε με αφορουν. αλλα για το συγκεκριμενο μονο, αν θες την αποψη μου, ναι ευθυνεται η Ελλαδα για την οποια καταθλιψη κι ασθενεια εχεις τωρα! εσυ βεβαια μπορει να πεις οτι θελεις, εγω εχωντας φαει ολη μου τη ζωη εδω χαμο, καταληγω οτι δε θα μπορουσα να μην ειμαι αρρωστος και να εχω εστω και το παραμικρο!

τωρα τα υπολοιπα που εγραψες στο τελος, ειναι λες και δε τα εχω ζησει, λες και δεν ανταλλαξα ποτε μου καμια σκεψη κι αποψη με ανθρωπο! νταξει εχετε την εντυπωση οτι μιλατε σε κανα ανιωθο ντουβαρι που δε ξερει τι θα πει ζωη. δε πειραζει, ο καθενας ειπαμε οτι του φανει γραφει εδω περα μεσα. συνεχισε να προσπαθεις να κρινεις μεσω ενος πισιου τον καθενα νομιζωντας οτι δεν εχει ζωη εξω, και θα δουμε πολλα τετοια.

Μηπως ρε παιδι μου διασκεδαζει αληθινα ?? Αλλα εσυ οχι αν δεν κανει για σενα ,δεν υπαρχει και για κανεναν ,και αυτοι που κανουν οτι κανουν ,που σε σενα δεν αρεσει ειναι επιφανειακοι που ασχολουνται με τη Λαμπιρη
    Δεν εχω τηλεοραση ,ΕΓΩ Η ΓΑΜΑΤΗ εχει χαλασει και δν μπηκα στον κοπο να την φτιαξω
    Οχι δεν πρεπει να διασκεδαζεις με τον ιδιο τροπο σαν ολες τις ΓΑΜΑΤΕΣ ,και τους ΓΑΜΑΤΟΥΣ
    Αλλα το θεμα ειναι οτι δεν κανεις και αυτα που εσυ θεωρεις ΓΑΜΑΤΑ για να νιωσεις ετσι οπως λες με τα αυτα που σε γεμιζουν
    Αλλα το μοιρολοι ,και ο αναθεματισμος παει συννεφο
    στο γραψαν κι αλλοι ανθρωποι πισω, το θεμα διασκεδαση, οπως και καθε αλλο θεμα, για καθε εναν ειναι ΥΠΟΚΕΙΜΕΝΙΚΟ! εαν εσυ διασκεδαζεις με ολα οσα εγραψες, ειναι καθαρα δικο σου θεμα και το σεβομαι. σεβασου ομως κι εσυ τις επιλογες μου, τη διαφορετικοτητα μου, το να επιλεγω να διασκεδασω με κατι που θεωρω ΕΓΩ οτι με γεμιζει σαν ανθρωπο!
    περι τηλεορασεως, Λαμπιρης και λοιπα ασχολιαστο. το τι κανω στη ζωη μου, δε νομιζω πως μπορεις να το ξερεις, ξερεις μονο οτι γραφω εδω περα μεσα. αν εντελως τυχαια σου φαινονται αρνητικα, ισως θα πρεπε να καταλαβεις σε τι φορουμ βρισκεσαι και να δεις και τα υπολοιπα θεματα που ειναι εξισου αρνητικα. γιατι θα μπορουσαμε να μιλησουμε σε ενα φορουμ ψυχολογιας αν οχι για ψυχολογια, κατι που μας προβληματιζει κλπ ? σιγουρα οχι για μουσικη και ταινιες, τουλαχιστον εγω δε το κανω αυτο σ'αυτο το φορουμ.

ΚΕΝΟ ..Δεν θα ερθει κανεις να σου χτυπησει την πορτα του σπιτιου σου ,και να σου πει παμε κινηματογραφο ,σε εκθεση ζωγραφικης ,σε συναυλια και σε οτι η διασκεδαση χαρα σημαινει για σενα ΑΝ ΕΣΥ ΔΕΝ ΚΟΥΝΗΣΕΙΣ
    μην ανησυχεις, το ΚΟΥΝΑΩ μια χαρα οταν δω κατι ενδιαφερον και οτι με εκφραζει, ακομα κι αν δεν εχω παρεα. αρκει να δω οτι αξιζει, γιατι πλεον και το εισητηριακι οταν εχει φτασει 50 ευρω, ε τοτε ναι ειναι κοροϊδια και δεν αξιζει. αλλος ενας παραγοντας στην ολη σιχαμαρα της Αθηνας.

Αλλα μιλησα και για εκδρομες φυση παρεες ,παραλια ταβερνακι Στο βροντο αυτα δεν ακουμπησαν Οκ
    και αυτα τα κατατασουμε στη Λαμπιρη παλι οκ ,κανενας ιδιος δεν ειναι
    Αλλα λες τα δικα σου,παλι τα δικα σου , τοσο στενομυαλος εισαι
    Ξεχασα να βαλω μουσεια μεσα Αν ηξερα οτι σε ενδιαφερουν τοσο ,εχω πολλα σου να προτεινω
    απο νησια ,Σκυρος καταπληκτικο ,πηγαινε ,και θα σου πω κ αλλα ,αλλα οταν πας !

Και με το ποια θα ταιριαξεις ΚΕΝΟ καθολου δεν με ενδιαφερει ,
    Γιατι μετα απο αυτα τα συννεφακια απλα με επιβεβαιωσες Οτι δεν εχεις σκοπο να ζησεις την ζωη

Αλλα περιμενεις να τη ζησεις μεσα απο μια σχεση
    Οπως ,την εχεις φανταστει εσυ, με οτι ειπες παραπανω ,

καλο ξημερωμα !
    δεν απαντησα στις εκδρομες και φυση, γιατι μιλας με εναν ανθρωπο που αναγκαστικα ζει στη πολη, διπλα σε μεγαλη λεωφορο, μεστη φασαρια και τη βρωμα των αυτοκινητων. τι να σου γραφα ακριβως ? οτι ζηλευω και ναι θα θελα κι εγω να ζω σε βουνο ? το γραψα και στις πιο πισω σελιδες νομιζω.

απο κει και περα εχω κι εγω να σου προτεινω αμα θες, σε οσα μεροι ημουν διακοπες τα προηγουμενα καλοκαιρια. αλλα δε νομιζω πως χρειαζεται να το κανω, γιατι ειναι σαν αυτοπροβολη του "ειμαι γαματος", ενω εδω περα μεσα υπαρχουν ατομα που εχουν προβλημα. γιαυτο ακριβως δε γουσταρω να προβαλλω τον εαυτο μου σαν το τελειο μοντελο και παραδειγμα προς μιμηση, οπως κανεις εσυ.

φυσικα και δεν σε νοιαζει με ποια κι αν θα ταιριαξω. στιχοιματιζω οτι εχεις καλυφθει ερωτικα, ειπες εχεις και τη δουλειτσα σου, και το σπιτακι σου. γιατι να σε νοιαξει για τον αλλον μωρε ? μπηκες εδω περα μεσα απλα να τα γραψεις ολα αυτα, λεγωντας δειτε εγω τι καταφερα, παραδειγματιστητε. σου δωσα τα συγχαρητιρια μου παντως, ακομα κι αν δεν εχω σκοπο να ζησω τη ζωη μου οπως εσυ θελεις.

ο τροπος που γραφεις ειναι λες και εισαι σε θεατρικη τραγωδια, προσπαθωντας να πεισεις για κατι εναν ανθρωπο που εχει βαλει στο κεφαλι του πιστολι.

τεσπα επειδη σημερα ειναι σαββατο κι εχω επισκεψεις απο Κρητη, συνεχισε κι εσυ κι ολοι οι αλλοι, να φανταζεστε οτι θελετε για μενα. εγω με τις καταστασεις που συμβαινουν και να θελα, δε μπορω να ειμαι οπως πιστευετε.

περαστικα σου.

Banned
    Quote Originally Posted by RainAndWind View Post
    Η δική μου παρατήρηση είναι πως ψάχνεις για ένα άτομο, μία γυναίκα "μη-νορμάλ" που όμως θα είναι στα πλαίσια του νορμάλ.
    Δηλαδή, αναζητάς το μυαλό της να είναι έξω από το συνηθισμένο, να έχει αγκαλιάσει το dirty, το bizarre, να μην της είναι απαραίτητη η ευλογία της κοινωνίας, ούτε η αποδοχή της, αλλά ταυτόχρονα παρατηρώ πως θέλεις να είναι και "υπάκουη, πιστή, να θέλει την προστασία σου", άρα να έχει εσωτερικεύσει την αξίωση της κοινωνίας να ανήκει στο "αδύναμο" φύλο.
    Μία γυναίκα που θα έχει κάνει τέτοια διαδρομή νοητική και ένα ψάξιμο τέτοιο εσωτερικό που θα την έχει φέρει σε μία άλλη όχθη
    της κοινωνικής πραγματικότητας, που θα ανήκει δλδ σε ένα περιθώριό της ουσιαστικά, κομματάκι δύσκολο να κρατάει τόσο συντηρητικές και παραδοσιακές απόψεις για υπακοή, πίστη και προστασία. Μάλλον θα σνομπάρει τέτοιες εφευρέσεις πατριαρχικές και το πιθανότερο να τις πολεμά κιόλας.
    Έχεις σκεφτεί πως ζητάς μία γυναίκα με χαρακτηριστικά ασύμβατα? Μυαλό ελεύθερο αλλά συμπεριφορά που να μην συμβαδίζει με αυτό?
    εσυ φαινεσαι να με καταλαβαινεις, γιαυτο εισαι η δευτερη συμπαθεια εδω περα μεσα, παρολο που στο παρελθον με ειχες κατηγορισει αδικα για κατι. ναι δε διαφωνω με οσα εγραψες, μονο που τα περι υπακοης και πιστης ειναι πραγματα που πιστευω ΠΡΕΠΕΙ να υπαρχουν για να δημιουργηθει μια σχεση. αμα δεν υπαρχει καλη επικοινωνια δλδ με την αλλη, και ειναι απο δω κι απο κει καθολου σταθερη, τοτε απλα δε γινεται να υπαρξει σχεση. δεν ειναι πραγματα που τα εχω ορισει εγω, απλα ετσι παει αν θες να εχεις κατι σοβαρο.

Senior Member
    δεν μπορω να σ δωσω φημηηηη,γι αυτο μπραβο βρε σκασμενο :)
    :cool:Προσπαθω να κρατω την ψυχη μου καθαρη..

Senior Member
    Απ' το στόμα μου το πήρες!

Page 7 of 7 FirstFirst ... 567