Ο αρνητισμος - Page 6
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 6 of 7 FirstFirst ... 4567 LastLast
Results 76 to 90 of 98
    Banned
    Quote Originally Posted by marian_m View Post
    Βρήκαμε λοιπόν σε τι είναι χρήσιμος ένας άντρας. Στο να μας προστατεύει από τους άλλους άντρες!
    ωχου εγω φταιω που μιλαω. τωρα θα μου κολλησετε και τη ταμπελα του μπραβου. μου κολλησατε τα του επαναστατη, αντε μετα ερχεται και του νταβατζη και καμποσα αλλα. δε παλευεστε απλα εδω περα μεσα!

Senior Member
    Quote Originally Posted by KENO View Post
    ωχου εγω φταιω που μιλαω. τωρα θα μου κολλησετε και τη ταμπελα του μπραβου. μου κολλησατε τα του επαναστατη, αντε μετα ερχεται και του νταβατζη και καμποσα αλλα. δε παλευεστε απλα εδω περα μεσα!
    Και εκεί έξω δεν παλευόμαστε όπως φαίνεται.

Senior Member
    εμενα με ειχαν ακολουθουσαν ενα δειλινο 7 αλλοδαπα νιατα σε πολυ ησυχο δρομο στην αθηνα. Hταν τοσο φοβιστικος ο ταξιτζης? Εχουν ταψυχολογικα τους κι αυτοι αλλα κακοποιητης ταξιτζης δεν εχει βρεθει ακομα νομιζω, ισα ισα αυτοι τραβανε τα απειρα..

Senior Member
    Ναι δεν παλευομαστε με τιποτα !!
    Το πρώτο σου χρέος πλαταίνοντας το εγώ σου είναι, στην αστραπόχρονη τούτη στιγμή που περπατάς στη γης, να μπορέσεις να ζήσεις την απέραντη πορεία, την ορατή και την αόρατη του εαυτού σου.
    ΚΑΖΑNΤΖΑΚΗΣ

Senior Member
    Προστασια χρειαζονται οι γυναικες γιατι κινδυνευουν περισσοτερο, οταν ο αντρας συνοδευει την κοπελα σπιτι δεν το κανει μονο απο ευγενεια, το κανει και για ασφαλεια. Επειδη ομως ακριβως κινδυνευουν περισσοτερο οι γυναικες, εχουν και συνηθως διαφορετικες αποψεις σε θεματα βιας απ'οτι οι αντρες, με λιγα λογια μπορουν να μπουν πιο ευκολα στη θεση του θυματος. Κοινως η δικη σου σκεψη ηταν οτι μπορει να σε βρισκανε κομμενο ή χτυπημενο κτλ, η σκεψη μιας γυναικας μπορει να ηταν οτι θα τη βρισκανε βιασμενη κτλ

Για ποιο λογο μια γυναικα κινδυνευει περισσοτερο? Επειδη ειναι γυναικα, με οτι συνεπαγεται αυτο. Συνεπως οταν ειπες παραπανω για κατανοηση του θυτη, δεν ελαβες υποψη σου τις κοινωνικες προεκτασεις καποιων εγκληματων. Ειναι διαφορετικο να μιλας για ληστεια σε σουπερμαρκετ απ'οτι για επιθεση μεσα στη νυχτα.

Κατα τα αλλα , η βια αρκετες φορες φερνει βια, σε αυτο εχεις δικιο. Οι λυσεις για τα προβληματα της κοινωνιας φυσικα δε θα'ρθουν με μια δυο πεντε δεκα αποψεις που θα ειπωθουν εδω μεσα.

Senior Member
    Quote Originally Posted by carrie View Post
    Εχουν ταψυχολογικα τους κι αυτοι αλλα κακοποιητης ταξιτζης δεν εχει βρεθει ακομα νομιζω, ισα ισα αυτοι τραβανε τα απειρα..
    Βρέθηκε, βρέθηκε! Στο Μπουρνάζι!

Senior Member
    Παλι αδικημενο σε βρησκω ,εδω .ε !!!!! ......ρε την ατιμη κοινωνια !!
    Και μακαρι να ηταν μονο εδω ΚΕΝΟ ,αλλα η αδικια σε ακολουθει παντου απ οτι βλεπω
    σε ολους τους τομεις της ζωη σου
    Το πρώτο σου χρέος πλαταίνοντας το εγώ σου είναι, στην αστραπόχρονη τούτη στιγμή που περπατάς στη γης, να μπορέσεις να ζήσεις την απέραντη πορεία, την ορατή και την αόρατη του εαυτού σου.
    ΚΑΖΑNΤΖΑΚΗΣ

Banned
    Quote Originally Posted by marian_m View Post
    Και εκεί έξω δεν παλευόμαστε όπως φαίνεται.
    εσυ με τη συμπεριφορα σου κι ολη την ειρωνια, τρως ενα ωραιοτατο ignore για να γλυτωσεις το υπολοιπο βρισιδι και να μη χανουμε αδικα τον χρονο μας με τις απαντησεις σου.

Quote Originally Posted by carrie View Post
    Hταν τοσο φοβιστικος ο ταξιτζης? Εχουν ταψυχολογικα τους κι αυτοι αλλα κακοποιητης ταξιτζης δεν εχει βρεθει ακομα νομιζω, ισα ισα αυτοι τραβανε τα απειρα..
    θα τον ελεγα παραξενο ισως στο τροπο που μιλουσε, λες και ηταν μεθυσμενος, δεν ακουγοταν οκ. κι αμα εχεις εναν τετοιον στο τιμονι, νιωθεις καπως, οτι θα τρακαρει, θα συμβει κατι ρε παιδι μου και δε προκειται να παει καλα η διαδρομη. και δε φταιει η περιοχη, μου χει συμβει μεχρι και στη Κηφισια σκηνικο. τεσπα απλα ενα παραδειγμα εδωσα, μη κολλησετε εκει.

Quote Originally Posted by rock View Post
    Προστασια χρειαζονται οι γυναικες γιατι κινδυνευουν περισσοτερο, οταν ο αντρας συνοδευει την κοπελα σπιτι δεν το κανει μονο απο ευγενεια, το κανει και για ασφαλεια. Επειδη ομως ακριβως κινδυνευουν περισσοτερο οι γυναικες, εχουν και συνηθως διαφορετικες αποψεις σε θεματα βιας απ'οτι οι αντρες, με λιγα λογια μπορουν να μπουν πιο ευκολα στη θεση του θυματος. Κοινως η δικη σου σκεψη ηταν οτι μπορει να σε βρισκανε κομμενο ή χτυπημενο κτλ, η σκεψη μιας γυναικας μπορει να ηταν οτι θα τη βρισκανε βιασμενη κτλ

Για ποιο λογο μια γυναικα κινδυνευει περισσοτερο? Επειδη ειναι γυναικα, με οτι συνεπαγεται αυτο. Συνεπως οταν ειπες παραπανω για κατανοηση του θυτη, δεν ελαβες υποψη σου τις κοινωνικες προεκτασεις καποιων εγκληματων. Ειναι διαφορετικο να μιλας για ληστεια σε σουπερμαρκετ απ'οτι για επιθεση μεσα στη νυχτα.

Κατα τα αλλα , η βια αρκετες φορες φερνει βια, σε αυτο εχεις δικιο. Οι λυσεις για τα προβληματα της κοινωνιας φυσικα δε θα'ρθουν με μια δυο πεντε δεκα αποψεις που θα ειπωθουν εδω μεσα.
    ειπα καπου το αντιθετο ? μα ισα ισα εγω προσπαθω να πω ακριβως αυτο, οτι χρειαζεται και τη προστασια, και να νιωθει ασφαλεια, κι οτι αλλο μπορει να προσφερει ενας αντρας. αλλα πλεον δε τα θελετε αυτα, γιατι και καλα ειστε ανεξαρτητες, γιαυτο και ειρωνευεστε και σνομπαρετε εδω τωρα! τα του σουπερ μαρκετ τα ανεφερε η carrie, σαφως ακομα και αν ειμαι κι εγω μαζι της εκει, μπορει να συμβει παλι το οτιδηποτε. αλλα ειναι προτιμοτερο να εχει καποιον, απο το να ειναι μονη κι απροστατευτη. δε ξερετε πως φαινεται μια γυναικα μονη στα ματια καποιου που θελει να κανει κακο... πολυ ευκολο θυμα, ειδικα αν δεν υπαρχουν ανθρωποι τριγυρω! υπαρχουν βεβαια και τα παιδακια που ειναι ακομα πιο ευκολο, αλλα οκ ας το αφησουμε καλυτερα μη λογοκριθει...

Quote Originally Posted by soft View Post
    Παλι αδικημενο σε βρησκω ,εδω .ε !!!!! ......ρε την ατιμη κοινωνια !!
    Και μακαρι να ηταν μονο εδω ΚΕΝΟ ,αλλα η αδικια σε ακολουθει παντου απ οτι βλεπω
    σε ολους τους τομεις της ζωη σου
    εσυ που ξεφυτρωσες παλι εδω ? και δε καταλαβαινω γιατι ειρωνευεσαι ? ειδες το καναν οι αλλες, ειπες να ακολουθησεις το ρευμα κι εσυ, για να μη ξεχωρισεις ? λες και καταντησε σφιγγοφωλια ξαφνικα το φορουμ...

Senior Member
    παντως κενο απαντας παντου σε ολους

ειναι ωραιο αυτο

εγω κουραζομαι

ετσι να κανω κατι τετοιο

μπραβο παντως

για την υπομονη σου

φιλια. καληνυχτα.
    Λεω ο,τι μπορω να εκφρασω οταν μου το επιτρεπει αυτο που ειμαι καθε φορα. Μαλλον μου αρεσει η επικοινωνια...και εδω...:)

Senior Member
    ειπα καπου το αντιθετο ? μα ισα ισα εγω προσπαθω να πω ακριβως αυτο, οτι χρειαζεται και τη προστασια, και να νιωθει ασφαλεια, κι οτι αλλο μπορει να προσφερει ενας αντρας. αλλα πλεον δε τα θελετε αυτα, γιατι και καλα ειστε ανεξαρτητες! τα του σουπερ μαρκετ τα ανεφερε η carrie, σαφως ακομα και αν ειμαι κι εγω μαζι της εκει, μπορει να συμβει παλι το οτιδηποτε. αλλα ειναι προτιμοτερο να εχει καποιον, απο το να ειναι μονη κι απροστατευτη. δε ξερετε πως φαινεται μια γυναικα μονη στα ματια καποιου που θελει να κανει κακο, πολυ ευκολο θυμα, ειδικα αν δεν υπαρχουν ανθρωποι τριγυρω! υπαρχουν βεβαια και τα παιδακια που ειναι ακομα πιο ευκολο, αλλα οκ ας το αφησουμε καλυτερα μη λογοκριθει...
    Aπ' τη μια εισαι υπερ των θηριωδιων και απο την αλλη εισαι ιπποτης, με εχεις μπερδεψει ρε :P

Banned
    ολα αυτα ισχυουν ΜΟΝΟ γιαυτη που ειναι διπλα μου. δε με απασχολουν οι γυναικες αλλων, και γενικα οι συνανθρωποι μου. μπορουν να παθουν οποια ζημια θελουν! ισως ακουγεται εγωιστικο αυτο, μα γιαυτο λεω οτι δεν εχω αναγκη τη κοινωνια και ειμαι μισανθρωπος. ενδιαφερομαι μονο για τη παρτυ μου και τη κοπελα μου, οι υπολοιποι μπορουν να πεθανουν.

στις θηριωδιες που εγραψες, δεν εγραψες μονο για να σκοτωσει καποιος ή να βιασει, αλλα και για αλλα πραγματα, οπως τη χρηση πρεζας, τα SM οργια, και δε θυμαμαι τι αλλο. εγω απλα ειμαι υπερ της ελευθεριας του ανθρωπου, στο να μπορει να εκφραστει ο καθενας οπως θελει, γιατι η πολλη λογοκρισια μου προκαλει αηδια, στην ηδη υποκριτικη κοινωνια που ζουμε.

ελπιζω τωρα να ξεκαθαρισε το τοπιο.

Senior Member
    Εγω παντως φιλε καταλαβαινω τι θες να πεις,και μισανθρωπος δεν ειμαι σιγουρα!!
    Αλλα ουτε εσυ εισαι..πιστευω οτι εισαι οντως προκατελειμενος,αλλα οχι ακριβως αρνητικος.
    Δεν ξερω τι εχει ειπωθει στο αλλο θεμα με τα βασανιστηρια,ομως δεν ειναι μισανθρωπος αυτος που τη σπανε οι περισσοτεροι...μονοχνωτος ισως!!
    Δεν στο παιζω ψυχαναλυση..οκ?
    :cool:Προσπαθω να κρατω την ψυχη μου καθαρη..

Banned
    πως λεγεται καποιος που νιωθει μισος - αηδια - και κατι πολυ χειροτερο, για τους ανθρωπους και γενικα το ανθρωπινο ειδος ? μισανθρωπος στο λεξικο μου. και ψαχνωντας το κι online στο wiki, συνωνυμο του αντικοινωνικος. αν τωρα εσυ τον φανταζεσαι ερημιτη με μουσια, στα βουνα πανω, σε καμια σπηλια μεσα... ειναι καθαρα δικο σου θεμα, απλα η εικονα που σχηματισες. γεννηθηκα στη πολη, ισως θα επρεπε να παω κι εγω κατα κει μπας και ηρεμισω, αν δε προλαβω να αυτοκτονισω πρωτα.

προκατελειμενος απεναντι σε τι ακριβως ? στις γυναικες ? ή μηπως με τη κοινωνια ?

δε τιθεται θεμα ψυχαναλυσης, απλα κουβεντα κανουμε.

Senior Member
    εσυ που ξεφυτρωσες παλι εδω ? και δε καταλαβαινω γιατι ειρωνευεσαι ? ειδες το καναν οι αλλες, ειπες να ακολουθησεις το ρευμα κι εσυ, για να μη ξεχωρισεις ? λες και καταντησε σφιγγοφωλια ξαφνικα το φορουμ...

χεχεχε !!!εγω βολοδέρνω κανα χρονο εδω μεσα
    Αλλα ειμαι λουλουδακι του μπαξέ ,και φυτρωνω ,οταν αισθανομαι οτι καποιος πνιγεται!!
    Και συ πνιγεσαι Κενο ,γιατι αν δεν σε ενδιεφερε τιποτα απολυτος οπως λες ,δεν θα ειχες καν και τον υπολογιστη,θα τον ειχες σπασεις αφου δεν σε ενδιαφερει τιποτα και κανενας ,και δεν θελεις να ξερεις τι γινεται στο κοσμο ,αφου εχεις βγαλει τα συμπερασματα σου
    Εκτος απο τον ανθρωπο που θα ειναι στο πλαι σου ,αλλα και αυτον οπως τον εχεις πλασει εσυ στο μυαλο σου αλλιως ,δεν παιζει σεναριο παλι
    Το οτι εισαι εδω για μενα ειναι οι αναπνοες που ανεφερα
    και ναι το πρωτο σχολιο ,,δεν ηταν ακριβως ειρωνικο αλλα σχολιο αφυπνισης
    Μπας και δεις οτι αυτα που λες ειναι >ολοι σε κατατρεχουν, ολοι ειναι εναντιον σου ,ζεις σε μια αδικη κοινωνια ,σε μια αχρηστη χωρα ,με αχρηστες γυναικες ,που δεν κοιταν τιποτα αλλο εκτος απο πορτοφολια ,και την καλοπεραση τους ,δεν υπαρχουν δουλειες ,χρηματα ελπιδα ονειρα αλλα ,ολα ειναι
    ΑΠΛΑ ΜΑΥΡΙΛΑ
    προερχομαι απο αλλη χωρα Απο αυτες τις in που ανεφερες
    και παλι λεω και κει να πας ,αν δεν αλλαξεις τροπαρι ,και δεν γυρισεις σελιδα στο μυαλο σου παλι τα ιδια θα λες Κατι παλι θα σου φταει
    Αλλα οχι εσυ ποτεδεν φταις ξεχασα ,παντα εχεις δικιο
    Παντα οι αλλοι

Τα ονειρα Κενο τα κανουμε εμεις ,και τους στοχους παλι εμεις τους βαζουμε ,αλλα αυτο σημαινει ,οτι βγαινουμε απο το δωματιο ,και τα κυνηγαμε ,και κοπιαζουμε και ιδρωνουμε ,δεν μας ερχεται τιποτα στη ζωη ετσι αν απλα καθομαστε και καταριομαστε τη μοιρα μας και το ριζικο μας
    Δεν μου αρεσει η μοιρολατρια ,Και ξερεις γιατι ?
    Γιατι στα 22 εφυγα απο το σπιτι ,χωρις μια δραχμη λολ τοτε και κοιμηθηκα στα παγκακια ,αλλα παλεψα και τωρα εχω το δικο μου σπιτι τη δουλεια μου ,και προσπαθω καθε μερα ,γιατι δεν με επηρεασαν οι αποτυχιες μου ,που ηταν πολλες, αλλα οι επιτυχιες μουΚαι αυτο σημαινει σπιθα θεληση φλογα καψα ελπιδα χαρα για ζωη καλυτερη γιατι ποτε δεν παρεδωσα τα οπλα
    Υπηρξαν πολλες στιγμες που το εκανα ,και ακομα και τωρα καμια φορα το κανω Αλλα δεν δεχομαι ,τον αρνητισμο τη μιζερια και τη κλαψα

Ναι λοιπον εγω η γυναικα !!!!!!!!!,που ειμαι οτι ειμαι για τα ματια τα δικα σου ,εχω καταφερει περισσοτερα ,και οχι υλικα αυτα αληθεια σου λεω δεν τα λογαριασα ποτε μου
    Αλλα ψυχικα,βρε ανθρωπε , να βλεπω τον κοσμο θετικο και με ολες τις ομορφιες μεσα του και που μεσα απο αυτες , αντλω δυναμη ,με μια μικρη εκδρομη ,με λιγους καλους φιλους με μια καλη ταβερνιτσα διπλα στη θαλασσα ,ενα καλο κλαπ,για χορο, που λαχταρω σαν μικρο παιδακι που περιμενει το ζαχαρωτο του για τη συναντηση μαζι τους ,για τη συζητηση για τη παρεα, για την ανταλλαγη ,για το δοσιμο και παρσιμο ,την πλακα τον χαβαλε ,την μαλακια και τη παπαρια ,της στεναχωριες του ταδε ,γιατι χωρισε ,και τη στεναχωρια της ταδε γιατι δεν εχει σγουρα μαλλια

Αυτο ως απαντηση το οτι οι γυναικες χρειαζονται και προστατες ,Οχι δεν χρειαζονται εσεις χρειαζεστε εμας για κανακεμα και νταντεμα ,για το φαγητο σας και για το κρεβατι σας ,οσοι σκεφτεσε με αυτα τα μυαλα
    Και προσωπικα για μενα απο οτι εχω διαβασει ολες ειναι για τα μπαζα ,εκτος αυτη που θα σε κοιταξει
    Αυτη θα αξιζει μονο Αν απαξιωνεις ολες τις γυναικες ετσι ,αυτη που σταθει διπλα σου θα ειναι ακριβως τα ιδια με σενα ,γιατι η χαρα δεν χωρά στη ψυχη σου της εχεις κλεισει ολες τις πορτες Αυτο για μενα αυτοματα σημαινει οτι ενας θετικος ανθρωπος δεν θα μπορουσε να ειναι με ενα αρνητικο .

ξερω οτι θα κανεις τωρα τα συννεφακια ,για να απαντησεις
    Αλλα νομιζω οτι ειχα να πω τα ειπα εγω
    και αντι να απαντας σε ολους ,βρε παιδι ,πανε μια βολτιτσα ,και το λεω με ειλικρινια αυτο !

...
    ΚΑΖΑNΤΖΑΚΗΣ

Senior Member
    πως λεγεται καποιος που νιωθει μισος - αηδια - και κατι πολυ χειροτερο, για τους ανθρωπους και γενικα το ανθρωπινο ειδος ? μισανθρωπος στο λεξικο μου. και ψαχνωντας το κι online στο wiki, συνωνυμο του αντικοινωνικος. αν τωρα εσυ τον φανταζεσαι ερημιτη με μουσια, στα βουνα πανω, σε καμια σπηλια μεσα... ειναι καθαρα δικο σου θεμα, απλα η εικονα που σχηματισες. γεννηθηκα στη πολη, ισως θα επρεπε να παω κι εγω κατα κει μπας και ηρεμισω, αν δε προλαβω να αυτοκτονισω πρωτα.

προκατελειμενος απεναντι σε τι ακριβως ? στις γυναικες ? ή μηπως με τη κοινωνια ?

δε τιθεται θεμα ψυχαναλυσης, απλα κουβεντα κανουμε.
    καλα δεν ειναι αναγκη να κλειστεις σσε σπηλια για να εισαι μονοχνωτος,και το σπιτακι μια χαρα σπηλιτσα ειναι :D
    Προκαταληψη απεναντι στον συνανθρωπο,οτι ειναι σκαρτος οτι ειναι πουλημενος,βολεμενος,αηδια στικος,φλωρος...ισοπεδωση!!!
    Απλως συμμετεχω χωρις την προθεση να σου κανω την ξυπνια thats all!!!
    :cool:Προσπαθω να κρατω την ψυχη μου καθαρη..

Page 6 of 7 FirstFirst ... 4567 LastLast