Results 31 to 45 of 59
Thread: me_vs_myself
-
08-02-2011, 13:19 #31
Χωρις να θελω να δειχτω ψωνιο, αλλα κ να δειχτω χεστικα, ειναι αληθεια οτι εχω αυτο το καλο, πως εχω πραγματα που πολοι ζηλευουνε, οι πολλοι που ζηλευουνε ειναι ατομα με παρωπιδες που τρεφονται με ουσιες σερβιρισμενες απο επιτηδια χερια. εγω δεν τρωω απο αυτα, ετοιμαζω τα δικα μου. ο γιατρος μου συμφωνει μαζι μου.
εχω 1 καλο, κ οφειλω να το λεω.............αλλα με ενοχλει που ο,τι κ αν με συγχιζει, ο,τι κ αν με απασχολει, ο,τι κ αν με νευριαζει, παντα σκεφτομενη αυτο καταληγω σε μια ακυρη προταση ''εχω χοντρινει.........''I m a Good Person With Bad Attitude
- 08-02-2011, 14:00 #32
To να σκεφτεσαι ενα συγκεκριμενο "προβλημα" και να προσκολλασαι σαυτο, το οποιο ειτε πολλες φορες δεν ειναι καν πραγματικο, ειτε δεν ειναι τοσο σημαντικο, ειτε ανηκει σε καποιον αλλον, ειναι ενας αντιπερισπαμος που κατασκευαζει ο εαυτος σου, ώστε να σου τραβαει την προσοχη σε αυτο, και να μη βλεπεις τα αλλα τα σοβαρα προβληματα που πραγματικα σε απασχολουνε, και πραγματικα σε πονανε, και δε μπορεις ή δε θες να τα αντιμετωπισεις.... (λιγο ασχετο αλλα καπως έτσι είναι και οι εγκληματικες συμπεριφορες: προξενω κακο σε καποιον αλλο, γιατι το βαρος των δικων μου προβληματων το βιωνω σαν τεραστιο, δε μπορω να το αντιμετωπισω, και δημιουργω αντιπερισπασμο στο υποσυνειδητο μου, ενω παραλληλα προστατευω τον εαυτο μου εκτονωνοντας τον θυμο που εχω για μενα σε καποιον αλλον...)
με λιγα λογια, το προβλημα δεν ειναι τα κιλα σου, ή και αν ειναι και αυτο προβλημα, ή σειρα του θα ειναι γυρω στην τριακοστη πεμπτη! Πρεπει να βρεις τι πραγματικα σε βασανιζει. Να παρεις την προσοχη σου απο τον αντιπερισπασμο σου και να δεις το πραγματικο προβλημα, γιατι οσο δεν το κοιτας, εκει θα μενει και εσυ θα ασχολεισαι με τα κιλα σου..
08-02-2011, 15:23 #33
μα με βασανιζει το θεμα των κιλων! εμ βασανιζει που δεν μπορω να τρωω χωρις να χω τυψεις! με βασανιζει που πολλες φορες, οπως οι αλκοολικοι, δεν μπορω να μεινω στο ΕΝΑ σοκολατακι!
I m a Good Person With Bad Attitude
08-02-2011, 15:26 #34
ουτε εγω μπορω να μεινω στο ενα σοκολατακι 9 στις 10. Χθες και προχθες, μεσα σε δυο μερες δηλαδη, εφαγα ενα κουτι σοκολατακια Lacta φραουλα. Αλλα δε με βασανιζει αυτο! Μονο που το παρακανα, γιατι καθε μερα τρωω γλυκα αλλα ενα κουτι σοκολατακια σε 2 μερες ηταν υπερβολη εκ μερους μου χιχιχιχι. Οποτε λεω απλα για 3-4 μερες να τρωω φρουτα αντι για γλυκα να κανω αποτοξινωση.
Παντως αυτο που ελεγα πριν, ειναι: Πες οτι δεν ειχες το θεμα των κιλων, τι αλλο θα σε βασανιζε τοτε?
08-02-2011, 15:28 #35
δεν μπορω να φανταστω πραγματικα...........πιστευω ολο αυτο με κανει να τσαντιζομαι! δεν ξερω πως θα ταν αμα δεν το χα. ειναι σαν να ρωτας καποιον που κανει αγωνα δρομου πως θα ηταν χωρις ποδια
08-02-2011, 15:31 #36
τι ειναι δηλαδη κατι που σε κραταει ζωντανη και κινουμενη το μονιμο αγχος για το φαι και το βαρος?
08-02-2011, 15:47 #37
δεν ξερω υποθετω οτι ειναι κατι σαν αδυναμια ελεγχου και αισθηματος κατωτεροτητας
08-02-2011, 16:33 #38
ποιος μπορεί να μείνει στο ένα σοκολατάκι?!!?
08-02-2011, 17:38 #39
αν δεν εχεις προβλημα βουλιμιας η προβλημα αλκοολισμου, δν μπορεις ακριβως να καταλαβεις τι σημαινει το 1,2,3 σοκολατακια! γιατι αν ο οποιοσδηποτε φυσιολογικος ανθρωπος απο πειρασμο φαει αλλο 1 η αλλα 3, εγω και η οποιαδηποτε εγω θα φαει ολη την κουτα και μετα μερικους τονους φαγητου ακομα, συνδιασμο γλυκων και αλμηρων, μεχρι που να μην μπορω να παρω ανασα λογω του φαγητου να πιεαζει το αναπνευστικο μ συστημα
09-02-2011, 12:17 #40
Ε βρε Broken doll σχεδον ολοι το παθαινουμε αυτο! ειδικα οι γυναικες τις μερες που περιμενουν περιοδο! Κ εγω κ ολες μου οι φιλες σκαμε στο φαγητο για καμια βδομαδα χαχαχα
Το θεμα ειναι ποσο ενοχοποιημενο το εχεις αυτο και ποσο μπορεις να το κοντρολαρεις. Δλδ οκ αν ειναι ορμονικο και ειναι για καμια βδομαδα, αλλα οχι καθε μερα! Απο οτι ειχα δει κατι φωτος σου πετσι και κοκκαλο εισαι, αρα μια χαρα το κοντρολαρεις. Η μαλλον το παρακοντρολαρεις. Πρεπει να ακους το σωμα τι σου λεει, αν πειναει η δεν πειναει..
09-02-2011, 12:44 #41
μερικες φορες δεν ειναι καν ορμονικο! δεν νιωθω πεινα! απλα νιωθω πως πρεπει να φαω κι αλλο, ενω εχω φαει! αλλες φορες μπορω κ κοντρολαρω, αλλες οχι! κ αυτες τις ''οχι'' πεφτω απεριγραπτα....οπως αυτες τις μερες........ εφαγα 6 βραδια απανωτα, ενω ολη μερα ειχα φαει σαλατες κ πηγαινε καλα.........νιωθω ανασφαλης κ δν θελω να ντυνομαι να βγαινω..........πως παχαινει τελικα καποιος, οταν ξεπερναει τον αριθμο θερμιδων του? η πρεπει α τρωει ΚΑΘΕ μερα πολυ για να βαλει κιλα? εχω μπερδευτει! δεν αντεχω πια!
09-02-2011, 13:04 #42
πρεπει καθε μερα να τρωει πολυ για να βαλει κιλα, αμα φας 3 μερες πολυ και παρεις μισο κιλο, τρως κανονικα 2 μερες και το χανεις..
09-02-2011, 13:09 #43
αν φας πολυ μερα παρα μερα? τι ειναι ακριβως το πολυ? ας πουμε πολυ σε 1 μερα δεν θεωρειται ΜΟΝΟ 4 κομματια πιτσα, αλλα αμα τα φας βραδυ ενω ολη την υπολοιπη μερα εχεις φαει μονο 1 σαλατα, παχαινεις?
09-02-2011, 14:12 #44
Γιατι δεν πας σε μια διαιτολογο να σου εξηγησει 5 πραγματα. Ειμαι βεβαια σχεδον σιγουρη οτι αυτα που θα σου πει να τρως θα σου φανουνε πολλα, αλλα ο ψυχοθεραπευτης σου δουλεια δεν κανει??? Με μια σαλατα ολη μερα και 4 κομματια πιτσα το βραδυ οχι δεν παχαινεις, αλλα χαλας το στομαχι σου!
09-02-2011, 14:19 #45
δεν θελω να μπλεξω παλι με διαιτολογο! ξερω πολυ καλα απο διατροφες πηγαινα σε εναν διαιτολογο 6 χρονια! με κουραζει ΔΕΝ θελω να ακολουθησω ΑΚΡΙΒΩΣ προγραμμα απο 1 χαρτι! νιωθω πιεσμενη!
μπορω και ξερω αλλα σε μενα νιωθω πως δν πιανει ο,τι στον αλλο κοσμο, με βλεπω αλλιως. νιωθω πως με μενα μπερδευομαι!
ενα απλο πραγμα θελω να ξερω!!!και δεν μπορω!!!!! κανεις δν απανταει κανονικα, οπου κ αν ψαξεις θα δεις αποψεις που αναιρουν η μια την αλλη!μια ακουω μετραει το συνολο θερμιδων οπως κ οποτε τις φας, μια λενε ΟΧΙ βραδυ ασχετα αν ολη μερα δεν εχεις φαει, αλλοι λενε αμα φας πολυ την μια και δεν φας την επομενη ισοβαθμιζεις, και και και και...............I m a Good Person With Bad Attitude
Διάφορα
02-08-2025, 21:14 in Με καφέ και συμπάθεια....