me_vs_myself - Page 4
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 4 of 4 FirstFirst ... 234
Results 46 to 59 of 59

Thread: me_vs_myself

Senior Member
    βρε καλο μου, οταν οι ανθρωποι δεν ξερανε τις θερμιδες του καθε φαγητου τι κανανε? Ηταν ολοι παχυσαρκοι? όλοι αυτοι που δεν εχουν προβλημα με το βαρος τους τι κανουνε? καθονται αγκαλια με τον μετρητη θερμιδων? Οχι και οχι. Οι αδηγοι των θερμιδων εχουν βγει γιατι στη συγχρονη κοινωνια οι ανθρωποι τρωνε ολο αηδιες που παχαινουν (πιτσες, χαμπουργκερ, γλυκα) και ΚΥΡΙΩΣ γιατι πολλα αλυτα ψυχολογικα ζητηματα εκδηλωνονται ως συμπτωμα με διαταραχη προσληψης τροφης. Οταν αγχωνεσαι και τρως απο καθαρη λαιμαργια χωρις να πεινας, οταν δλδ δεν ακους το σωμα σου, οταν νιωθεις ενοχες με καθε μπουκια που κατεβαζεις, όταν τρως τζανκ φουντ σε καθημερινη βαση, όταν την μια βδομαδα τρως μαρουλοφυλλα και την αλλη πιτσες, παχαινεις γιατι διαλυεις τον μεταβολισμο σου και το στομαχι σου. Ο ανθρωπος χρειαζεται να τρωει οποτε πειναει, οσο μπορει πιο υγιεινα, χωρις ενοχες και αγχος, αυτοι ειναι οι μονοι δυο κανονες που υπαρχουν στη διατροφη, και λυνουν το θεμα του βαρους. Μονο που αυτο δε γινεται ως εκ θαυματος. Θελει ψυχοθεραπεια!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Senior Member
    ναι αλλα ολο προσοχη και νεροβραστα με κανουν καταθλιπτικη. το να σκεφτομαι ΜΙΑ ΖΩΗ ετσι
    I m a Good Person With Bad Attitude

Senior Member
    Δεν χρειαζεται τοση προσοχη, ουτε νεροβραστα! Να προσεχεις απλα αν τρως επειδη πεινας ή για αλλο λογο. Μα δε θελει προσοχη το γουργουριζει η κοιλια μου, αρα πειναω, αρα τρωω! Και ποιος μιλησε για νεροβραστα, για φαγακια του θεου μιλαω οταν λεω υγιεινη διατροφη που εφτιαχνε και η γιαγια σου! Λαδερα, κρεατικα, ψαρακια, και τηγανητα, και κανα γλυκο, και απο ολα! Απλα αυτα τα τρωμε οταν πειναμε!

Senior Member
    ναι αλλα προυποθετει να ξερω τα περιθωρια που εχω!!!!αυτο με τις θερμιδες θα με βοηθουσε.....πχ να ηταν ΑΠΛΑ πρεπει να τρως τοσες την μερα η τοσες την βδομαδα!ασχετα τι ωρα κ τι μερα θα τις φας!

Senior Member
    Ετσι κανεις αυτο ακριβως που λες οτι δε θελεις να κανεις

"ναι αλλα ολο προσοχη και νεροβραστα με κανουν καταθλιπτικη. το να σκεφτομαι ΜΙΑ ΖΩΗ ετσι"

ε αμα σου λεει η διαιτολογος φαε 1200 θερμιδες τη μερα, κανε σουμα 7*1200=8400 την εβδομαδα και κατσε μετα και φαε 8000 θερμιδες σε 2 μερες, και τις αλλες 5 μααρουλια. Αυτο θες? Αυτο το θεμα που εχεις με το φαγητο δεν επιλυνεται με το μετρημα θερμιδω και με διαιτολογο, λυνεται με ψυχολογο! Εγω οταν ειχα παθει π.χ. ανοραξια στα 17 μου και ειχα χασει δεκα κιλα (ημουν ηδη αδυνατη) μου ειχε κοπει η περιοδος και αλλα πολλα συμπτωματα της νευρικης ανορεξιας, συνειδητοποιησα μετα οτι το αγορι που μου αρεσε αλλα με ειχε απορριψει, τα ειχε φτιαξει με μια κοπελιτσα πετσι και κοκκαλο, και μαλλον υποσυνειδητα προσπαθουσα να της μοιασω. Ειχα και πολλα θεματα οικογενειακα ψυχολογικα, αγχος, πανελληνιες, και τσουπ παρτην την ανορεξια. Ο διαιτολογος δε θα μου εκανε τπτ, και το μυαλο μου γυρισε εξισου ξαφνικα οπως το επαθα, με ενα κλικ. Οταν ενα ασχετο αγορι, ομορφο και δημοφιλες ομως, μου ειπε οτι ειμαι πολυ ωραια αλλα το εχω παρακανει με το χασιμο των κιλων. Ευχαριστω το Θεο που δεν κρατησε περισσοτερο, γιατι γυρευε ποσες χειροτερες συνεπειες θα ειχε στην υγεια μου και το σωμα μου. μετα βεβαια αφου δεν ειχα λυσει τα ψυχολογικα μου, τα βρηκα παρακατω στο δρομο μου με αλλες μορφες.. Σε καποιο παλιοτεερο θεμα νευρικης ανορεξιας εχω γραψει για αυτο αν θυμαμαι καλα..

Senior Member
    παλιοτερα εκανα αυτη την υπερβολη που ειπες! τωρα ομως δεν την κανω! μπορει να φαω την μια μερα πχ 700 την αλλη 900 την αλλη 1500 την αλλη 500 την αλλη 2000..........οχι τεραστια αποκληση δλδ! αρχικα εκανα αυτο που ειπες! ετρωγα 2000 σε 6 μερες και 5000 σε 1 μερα!!!

Senior Member
    Ολοι τα εχουμε κανει αυτα... το θεμα ειναι η συχνοτητα..

Junior Member

Το μήνυμα τροποποιήθηκε από την ομάδα διαχείρισης

παραβίαση όρων χρήσης

Junior Member
    Παραβίαση όρων χρήσης
    Last edited by Admin; 10-02-2011 at 12:58. Reason: Το μήνυμα τροποποιήθηκε από την ομάδα διαχείρισης

Senior Member

Το μήνυμα τροποποιήθηκε από την ομάδα διαχείρισης

παραβίαση όρων χρήσης
    Last edited by BrokeN_DoLL; 10-02-2011 at 12:40.

Senior Member
    Quote Originally Posted by Marinah View Post
    autos p exei to panw xeri pantou einai enas tupos swstos e3ipnos PSAGMENOS filosofimenos m xioumor wraio le3ilogio gnwseis talenta ktl..
    Καποιος σαν κι εσενα, ε? "Μαρίνε"?

λολ... πολυ γελιο. Σπανια ερχεται να ποσταρει τετοιο ατομο εδω, με τετοιο υφος και τροπο γραφης οπως ο δικος σου. Και ευτυχως.
    "When you're looking for something specific, your chances of finding it are very bad.
    Because, of all the things in the world, you're only looking for one of them.

When you're looking for anything at all, your chances of finding it are very good.
    Because, of all the things in the world, you're bound to find some of them."

Senior Member
    Quote Originally Posted by oboro View Post
    Καποιος σαν κι εσενα, ε? "Μαρίνε"?

λολ... πολυ γελιο. Σπανια ερχεται να ποσταρει τετοιο ατομο εδω, με τετοιο υφος και τροπο γραφης οπως ο δικος σου. Και ευτυχως.
    ναι βλεπεις μπορεις να βρεις πολλα ταλεντα καποιου απο 1 θεμα του. ποσο μαλλον να δεις αν εχει η οχι!αχχαχ

εχουμε πηξει στη ανωτερωτητα ρε συυυυυ! ουχουυυυ! αλλωστε τι κακο εχουν τα 13 χρονα κ το λενε ολοι σαν βρισια δεν μπορω να καταλαβω????!!!!!

Senior Member
    Ειναι και η ειρωνια του πραγματος, αφου απο την επικριτικη ανωτεροτητα και τη φρασεολογια του τυπου, προκειται μαλλον για ατομο που το ιδιο ειναι πολυ επιθετικο.
    "When you're looking for something specific, your chances of finding it are very bad.
    Because, of all the things in the world, you're only looking for one of them.

When you're looking for anything at all, your chances of finding it are very good.
    Because, of all the things in the world, you're bound to find some of them."

Senior Member
    λεει οτι ειναι γυναικα...μαλλον βρισκεται και σε σεξουαλικη συγχιση

Page 4 of 4 FirstFirst ... 234