me_vs_myself - Page 2
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 2 of 4 FirstFirst 1234 LastLast
Results 16 to 30 of 59

Thread: me_vs_myself

Senior Member
    τι να πω!!!! σωστο κι αυτο!

Senior Member
    Quote Originally Posted by Empneustns View Post
    Χωρις να θελω να θιξω σπασμενη κουκλα,εγω στο μηνυμα σου παρατηρω μια γκρινια και μια βεβαιοτητα πως συνεχεια φταιν οι αλλοι και πως αυτοι πρεπει να κανουν κατι για να μην ταραζεσαι.
    και αναρωτιεμαι πραγματικα ποτε θα ξεκινησεις εσυ να κανεις κατι για τον εαυτο σου.
    Ποτε θα ξεκινησεις ΕΣΥ να ελεγχεις τα νευρα σου,ποτε θα ξεκινησεις ΕΣΥ να προσπαθεις να βρεις τροπους να λυσεις τα προβληματα σου,ποτε θα αποφασισεις ΕΣΥ να στρωσεις τον ποπο σου κατω και να δουλεψεις με σενα,να δεις τα στραβα σου και οχι μονο τα καλα σου και να αρχισεις να τα διορθωνεις.
    Και δεν θα σου χαιδεψω τα αυτια,εχεις αρκετα στραβα και πρεπει καποια στιγμη να ξεκινησεις να γινεσαι υπευθυνη των πραξεων σου.
    Και επειδη ειμαι σιγουρος πως θα μου πεις πως εχεις περασει πολλα και το πιστευω αυτο,αποφασησε αν εχεις την θεληση να προχωρησεις,και αν αξιζει τον κοπο να κανεις κατι για σενα,και να το κανεις εσυ,οχι να περιμενεις να το κανουν αλλοι για σενα.
    Διαφορετικα και του χρονου θα εχουμε ακριβως αυτη τη συζητηση που εχουμε αυτη τη στιγμη,με την ιδια θεματολογια...
    Στο χερι σου ειναι....αν δεν ξερεις τον τροπο να το καταφερεις ρωτα πως θα το καταφερεις.
    Μη ζητας να σε χαιδεψουν για να νοιωσεις καλυτερα.
    Και θελω να με πιστεψεις πως ολα αυτα δεν σου τα λεω γιατι εχω καποιο προβλημα με εσενα αλλα για να σου δωσω μια διαφορετικη αποψη απο αυτη που βλεπεις.
    Ευχομαι τα καλυτερα για σενα .....
    φιλε αμα η ντολ ειχε τοσα πολλα στραβα οσα νομιζεισ δεν θα δουλευε στον χωρο εργασιασ δεν γινεται να εχεισ κουσουρια θα σε ξεσκισουνε πολυ απλα!!!

Senior Member
    ταλενταρα...........

σημερα επαθε κ εγκεφαλικο ο σκυλος μου
    I m a Good Person With Bad Attitude

Senior Member
    Quote Originally Posted by BrokeN_DoLL View Post
    ημουν και θα ειμαι το επικεντρο οχι επειδη το επιδιωκω, επειδη αυτο βγαζω στον κοσμο. χωρις να κουναω το δαχτυλο μου. δεν θα σταματησει τωρα αμα χρειαστει θα το επιδιωξω αν κ δν νομιζω να χρειαστει
    εισαι σιγουρη οτι ολα αυτα που μας περιεγραψες σε αυτο και στα παραπανω μηνυματα ισχυει για οσους πραγματικα σε ενδιαφερουν και οχι μονο σε αυτους που κανεις παρεα ΑΚΡΙΒΩΣ επειδη σε χαιδευουν και σε αποδεχονται οσο επιθυμεις?
    αν θυμαμαι καλα, δεν ειχες τι να κανεις τον θυμο σου και την απογοητευση σου απο εναν αντρα που σε απερριψε προ μηνων...
    ενας τροπος για να μην μας απορριπτουν ποτε, ειναι και το να μην διεκδικουμε , εκει που φοβομαστε οτι θα απορριφθουμε...
    αυτη η τακτικη ομως μας αφηνει με αυτους που μας επιλεγουν κι οχι με αυτους που επιλεγουμε εμεις...

Senior Member
    rem δεν ξερεις ποσο περιμενα να γραψεις να δω τι θα πεις! ναι εχω παρατηρησει πως το κανω σε οσους με χαιδευουν. αλλα εχω σιγουρο πως δεν θα με απορριψουν γιατι να το κανω?

εκεινος ηταν μια περιπτωση ''σχεσης'' ενος μηνα, ισως οπως μ ειπε κ ο γιατρος να μαρεσε κατι σε αυτον πολυ. παρ ολο που δεν εκανε κ κατι σημαντικο για μενα και δεν ταιριαζαμε κ ιδιαιτερα. το γεγονος οτι εκλαψα για αντρα τοτε με εκπλησει, οχι μονο εμενα αλλα και ολους τους φιλους μ. ηταν περιεργο που αντεδρασα ετσι

αυτες τις μερες ειναι χαλια ολα, εκτος απο το οτι τρωω 6 μερες βραδυ και νιωθω πως ηδη παχυνα, ανασφαλης, δεν θελω να ντυνομαι κ να βγαινω εξω, εχω κ κεινη την υποψια πως καποιος θελει να πεθανω, εκεινη η σκια, που με κανει να νιωθω ανησυχια, οχι φοβο!επειδη δεν νιωθω και πολυ. κ επισης αυτα που επαθαν τα ζωακια μου, δεν ητανε τυχαια!!!!!

σημερα εχω γιατρο, δεν ξερω τι να του πω αμα μακουει να μιλαω αλλοπροσαλα θα μου βαλει κ αλλα φαρμακα!!!! περναω απαισια φαση χωρις λογο! και ειδηκα το φαι με ριχνει τοσο μα τοσο πολυ. τρεχουν τα ματια μ χωρις λογο και ειμαι ευαλωτη. φωναζω χωρις να ελεγχω τον τονο της φωνης μου και χωρις να περιμενω ξεσπασμα και επιασα και την φιλη μου απ τον λαιμο

Senior Member
    rem δεν ξερεις ποσο περιμενα να γραψεις να δω τι θα πεις!
    αν αυτο σημαινει οτι εκτιμας την αποψη μου, τιμη μου :)

ναι εχω παρατηρησει πως το κανω σε οσους με χαιδευουν. αλλα εχω σιγουρο πως δεν θα με απορριψουν γιατι να το κανω?
    ισως γιατι οταν ειμαστε ανασφαλεις και ανικανοποιητοι απο τον εαυτο μας, το συναισθημα μας ειναι σαν βαρελι διχως πατο.οτι και να ριξουν οι αλλοι μεσα, εξαφανιζεται και θελει κι αλλο....χρειαζομαστε μονιμως επιβεβαιωση και ο ευκολος τροπος να την παιρνεις, ειναι απο εκει που ξερεις οτι υπαρχει.

εκεινος ηταν μια περιπτωση ''σχεσης'' ενος μηνα, ισως οπως μ ειπε κ ο γιατρος να μαρεσε κατι σε αυτον πολυ. παρ ολο που δεν εκανε κ κατι σημαντικο για μενα και δεν ταιριαζαμε κ ιδιαιτερα. το γεγονος οτι εκλαψα για αντρα τοτε με εκπλησει, οχι μονο εμενα αλλα και ολους τους φιλους μ. ηταν περιεργο που αντεδρασα ετσι
    δεν μου εκανε τοση εντυπωση το κλαμα, αλλα η εκδικητικοτητα που ενοιωθες και εξεφραζες. λες και ολοι οφειλουν να σε λατρευουν η τελοσπαντων να σε θελουν..λες και ειναι απαραδεκτο το να μην συμβαινει αυτο.δεν ειναι ετσι τα πραγματα στην ζωη. σε αλλους αρεσουμε και σε αλλους οχι. το να μην το αποδεχομαστε αυτο, δεν το αλλαζει, απλα μας δημιουργει εσωτερικες συγκρουσεις .

αυτες τις μερες ειναι χαλια ολα, εκτος απο το οτι τρωω 6 μερες βραδυ και νιωθω πως ηδη παχυνα, ανασφαλης, δεν θελω να ντυνομαι κ να βγαινω εξω, εχω κ κεινη την υποψια πως καποιος θελει να πεθανω, εκεινη η σκια, που με κανει να νιωθω ανησυχια, οχι φοβο!επειδη δεν νιωθω και πολυ. κ επισης αυτα που επαθαν τα ζωακια μου, δεν ητανε τυχαια!!!!!
    δυστυχως δεν ειμαι ειδικη γαι να σε βοηθησω σε αυτο. το σιγουρο ειναι οτι κανεις δεν θελει να πεθανεις και ειμαι σιγουρη οτι με την λογικη σου, το ξερεις κι εσυ. απλα το νοιωθεις συναισθηματικα, εστω κι αν η λογικη σου το απορριπτει.
    αυτο που κανω εγω οταν εχω αστηρικτες σκεψεις. δεν λεω παραλογες, λεω αστηρικτες, γιατι ειναι απλα σκεψεις χωρις καμια ενδειξη , γιατι "ετσι" και συνηθως αυτες εχουν να κανουν με τον ορμονικο κυκλο. μπορει δλδ να με πιασει ενα κυμα δυσθυμιας χωρις κανςενα ορατο ερεθισμα με μια μεγαλη νευρικοτητα, απαισιοδοξια, ακομα κι ενα αισθημα οτι ολα θα πανε κατα διαολου και οτι κατι κακο θα γινει καποιες φορες. τοτε λοιπον, βαζω BLOCK στο συναισθημα μου και λειτουργω μονο με την λογικη. σκεφτομαι πολυ απλα "αυτα που νοιωθεις δεν ισχυουν, ειναι ψευδαισθηση, οφειλονται σε ορμονικες διεργασιες, σταματα το" και νοιωθω πολυ καλυτερα. μουδιασμενκαι δυσθυμη μεν, αλλα κανω υπομονη να περασει και πραγματικα, περναει...

σημερα εχω γιατρο, δεν ξερω τι να του πω αμα μακουει να μιλαω αλλοπροσαλα θα μου βαλει κ αλλα φαρμακα!!!! περναω απαισια φαση χωρις λογο! και ειδηκα το φαι με ριχνει τοσο μα τοσο πολυ. τρεχουν τα ματια μ χωρις λογο και ειμαι ευαλωτη. φωναζω χωρις να ελεγχω τον τονο της φωνης μου και χωρις να περιμενω ξεσπασμα και επιασα και την φιλη μου απ τον λαιμο
    δεν χρειαζεται να του τα πεις αλλοπροσαλα, σε μας μια χαρα τα λες.πολυ λογικα. να του τα πεις ηρεμα και ξεκαθαρα. ισως σε βοηθησει χωρις παραπανω φαρμακα...
    10 χαρακτηρες μαι ας

Senior Member
    ναι πιστευω πως αυτα που λες ειναι ολα αυτα που θελω να εκφρασω και δεν μ βγαινουνε. εισαι καλη στο να τα λες

οταν ειναι καποιος γονεας, η συντροφος, η αδερφος/η, δεν ειναι αυτονοητο οτι ΟΦΕΙΛΕΙ να σε αγαπαει???????

Senior Member
    το ιδιο ισχυει και για σενα,και εσυ ΟΦΕΙΛΕΙΣ να τους αγαπας,τι κανεις εσυ για αυτους εκτος απο το να παραπονιεσαι;

Senior Member
    δεν τους παραπονιεμαι χωρις λογο!!!!!!!!!

Senior Member
    αυτο εννοω,παντα μια δικαιολογια
    παντα μια δικαιολογια ωστε να πεισεις πως δεν φταις εσυ αλλα οι αλλοι.
    παντα μια δικαιολογια για να βγαλεις τον εαυτο σου απο την θεση του να προσπαθησεις για μια αλλαγη.
    παντα μια δικαιολογια για να ενισχυσεις την γνωμη πως φταινε οι αλλοι.
    καταλαβες τωρα γιατι με αυτα τα μυαλα δεν προκειται να αλλαξεις ποτε;
    γιατι παντα για οτι σου παει στραβα θα φταιν οι αλλοι,ακομα και αν φταις εσυ.
    και θα περιμενεις παντα απο τους αλλους να κανουν κατι ενω εσυ δεν θα κανεις τιποτα...
    Τεσπα,επειδη δεν ξερω και πολλα πραγματα απο τη ζωη σου δεν θα συνεχισω,στο κατω κατω μπορει να κανω λαθος.....αλλα αν υπαρχει μια πιθανοτητα να ειμαι σωστος κανε μια προσπαθεια...
    ειναι αργα και πρεπει να παω για υπνο,καλο βραδακι χαρουμενη κουκλα.(το προτιμω απο τη σπασμενη ακομα και αν στην παρουσα φαση δεν αντικατοπτριζει την πραγματικοτητα).

Senior Member
    τα ελεγα χτες στον γιατρο κ μ ειπε πως εγω εχω δικιο! εχω δικιο, επειδη οταν ερχομαι σπιτι μου, κ επιτελους πρεπει να μπορω να ηρεμισω εκει μεσα, επειδη με κουραζει να υποκρινομαι ολη μερα εξω οτι ολα ειναι και γαμω, με εκνευριζουνε τσιγλοντας με κ λεγοντας πως ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ να δειχνω τπτ!!!! αμα δεν χαλαρωνω στο ιδιο μ το σπιτι που θα το κανω/? αν δν εχω δικαιωμα στο ιδιο μ το σπιτι να κλεισω την πορτα μ να βαλω τα κλαματα η να μην θελω να μιλησω σε καποιον, που θα το κανω>? ενταξει δεν φτανει που αποδοκιμαζομαι διαρκως.....αλλα να μην μπορω να ηρεμω? στο κατω κατω δεν τους ειχα αποκαλυψει το κακο που ειχα παθει, για να τους προσπατεψω, ουτε θα το κανω ποτε

αλλα οταν θελω να μεινω μονη μ, ειμαι 25 χρονων, κ ερχεται ο αλλος κ με βριζει κ μ ανοιγει τις πορτες....τσιτωνω!!!!θελω να αρπαξω απ το λαιμο να στραγγαλισω...

Καλορίζικο το νέο όνομα,
    Πως γίνεται να νοιώθεις τόσο άσχημα ενώ από την άλλη εγώ να νοιώθω γαλήνη μέσα από όσες απαντήσεις μου χεις στειλει;
    ΄Μέσα σου κρύβεις ένα πολύ καλό εαυτό που πολλοί θα ζήλευαν να χουν
    γιάννης

Senior Member

γιατι ειμαι καλη ηθοποιος βασικα ολοι εδω μεσα ειμαστε
    Είπες μεγάλη κουβέντα, αλήθεια στο λέω.. Ηθοποιοί μέχρι και στον ίδιο μας τον εαυτό πολλές φορές..
    Απλά αγωνίζομαι με τα χαρτιά που μου έχουν μοιραστεί....

Senior Member
    Quote Originally Posted by ioannis2 View Post
    Καλορίζικο το νέο όνομα,
    Πως γίνεται να νοιώθεις τόσο άσχημα ενώ από την άλλη εγώ να νοιώθω γαλήνη μέσα από όσες απαντήσεις μου χεις στειλει;
    ΄Μέσα σου κρύβεις ένα πολύ καλό εαυτό που πολλοί θα ζήλευαν να χουν
    καλημερα γιαννη κ ευχαριστω. με τους αλλους να παω παντα πολυ καλα, με τον εαυτο μου δεν τα παω. οπως και πολυς κοσμος!

καλημερα γιαννη κ ευχαριστω. με τους αλλους να παω παντα πολυ καλα, με τον εαυτο μου δεν τα παω. οπως και πολυς κοσμος!
    Tο ίδιο ισχύει για μένα, συλλαμβάνω τον εαυτό μου αρκετές φορές να συμβουλεύει και να δίνει κατευθύνσεις στους άλλους, να γίνονται αποδεκτά και να ακούω ευχαριστώ, αλλά να μην μπορώ να τα εφαρμόσω σε μένα.
    Αυτά που λέω για σενα, ότι «μεσα σου κρυβεις ένα πολύ καλό εαυτό που πολλοί θα ζηλευαν να χουν» το διαπιστώνω μέσα από τα όσα γράφεις στο φόρουμ, μέσα από τα οποία νοιώθω το χαρακτήρα σου.
    γιάννης

Page 2 of 4 FirstFirst 1234 LastLast