me_vs_myself
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 1 of 4 123 ... LastLast
Results 1 to 15 of 59

Thread: me_vs_myself

Senior Member

me_vs_myself

αλλαξα νικ. ελπιζω να σας αρεσει

δεν πανε καλα ολα αυτες τις μερες ο εκνευρισμος με κανει κ δν σκεφτομαι καλα κοιμαμαι 50 ωρες την μερα και θελω να επιτεθω σε οποιον με ενοχλει. ακουω οποιος θελει να με παρηγορησει, ας το κανει.επειδη οι υπολοιποι εδω σκεφτονται μονο οτι τους στεναχωρω, οχι αυτα που περναω. δεν ρωτανε κ ο πατερας μ λεει να μην δειχνω τπτ επειδη δεν πρεπει! να δειχνω μονιμως χαρωπη λεει, ακομα κ στο ιδιο μ το σπιτι δεν μπορω να χαλαρωσω.

εχω και τις φωνες
    I m a Good Person With Bad Attitude

Senior Member
    kala den fevgoun oi fones me ta farmaka?

Senior Member
    αυτες τις μερες ειμαι τοσο συγχισμενη. δεν τα παιρνω 2 μερες

δεν θελω να ψωφισει το ζωακι μου

κοιμαμαι ωρες πολλες ωρες δεν θελω να ξυπναω και με ξυπνανε με το ζορι

Senior Member
    με γεια το ονομα!
    Λεω ο,τι μπορω να εκφρασω οταν μου το επιτρεπει αυτο που ειμαι καθε φορα. Μαλλον μου αρεσει η επικοινωνια...και εδω...:)

Senior Member
    Quote Originally Posted by researcher View Post
    με γεια το ονομα!
    ευχαριστω. ειναι πρωτοτυπο?σαν το αλλο?

Senior Member
    ναι! ιτσ λοβλι!
    Λεω ο,τι μπορω να εκφρασω οταν μου το επιτρεπει αυτο που ειμαι καθε φορα. Μαλλον μου αρεσει η επικοινωνια...και εδω...:)

Senior Member
    απο το ενα αμφιθυμικο νικ στο αλλο το καταθλιπτικο καταστροφολογικο? θα σου προτεινα να βαφτιζεις τον εαυτο σου με πιο χαρουμενα νικς, καθως επηρεαζουν τη διαθεση σου προς το χειροτερο, η τουλαχιστον τη συντηρουν, καθως ταυτιζεσαι με αυτα. Αλλιως, συντηρωντας τετοια νικς, απλα προβαλλεις τα προβληματα σου και την μελαγχολια σου με εναν ναρκισιστικο τροπο, που δε σε βοηθα να νιωσεις πραγματικα καλυτερα, (παρα μονο προσκαιρα απο το ναρκισιστικο αισθημα οτι προκαλεις κατι στους αλλους και φτιαχνεται ο εγωισμος σου) γιατι φανταζομαι στην τελικη αυτο θες!

Senior Member
    Quote Originally Posted by BrokeN_DoLL View Post
    αλλαξα νικ. ελπιζω να σας αρεσει

δεν πανε καλα ολα αυτες τις μερες ο εκνευρισμος με κανει κ δν σκεφτομαι καλα κοιμαμαι 50 ωρες την μερα και θελω να επιτεθω σε οποιον με ενοχλει. ακουω οποιος θελει να με παρηγορησει, ας το κανει.επειδη οι υπολοιποι εδω σκεφτονται μονο οτι τους στεναχωρω, οχι αυτα που περναω. δεν ρωτανε κ ο πατερας μ λεει να μην δειχνω τπτ επειδη δεν πρεπει! να δειχνω μονιμως χαρωπη λεει, ακομα κ στο ιδιο μ το σπιτι δεν μπορω να χαλαρωσω.

εχω και τις φωνες
    Χωρις να θελω να θιξω σπασμενη κουκλα,εγω στο μηνυμα σου παρατηρω μια γκρινια και μια βεβαιοτητα πως συνεχεια φταιν οι αλλοι και πως αυτοι πρεπει να κανουν κατι για να μην ταραζεσαι.
    και αναρωτιεμαι πραγματικα ποτε θα ξεκινησεις εσυ να κανεις κατι για τον εαυτο σου.
    Ποτε θα ξεκινησεις ΕΣΥ να ελεγχεις τα νευρα σου,ποτε θα ξεκινησεις ΕΣΥ να προσπαθεις να βρεις τροπους να λυσεις τα προβληματα σου,ποτε θα αποφασισεις ΕΣΥ να στρωσεις τον ποπο σου κατω και να δουλεψεις με σενα,να δεις τα στραβα σου και οχι μονο τα καλα σου και να αρχισεις να τα διορθωνεις.
    Και δεν θα σου χαιδεψω τα αυτια,εχεις αρκετα στραβα και πρεπει καποια στιγμη να ξεκινησεις να γινεσαι υπευθυνη των πραξεων σου.
    Και επειδη ειμαι σιγουρος πως θα μου πεις πως εχεις περασει πολλα και το πιστευω αυτο,αποφασησε αν εχεις την θεληση να προχωρησεις,και αν αξιζει τον κοπο να κανεις κατι για σενα,και να το κανεις εσυ,οχι να περιμενεις να το κανουν αλλοι για σενα.
    Διαφορετικα και του χρονου θα εχουμε ακριβως αυτη τη συζητηση που εχουμε αυτη τη στιγμη,με την ιδια θεματολογια...
    Στο χερι σου ειναι....αν δεν ξερεις τον τροπο να το καταφερεις ρωτα πως θα το καταφερεις.
    Μη ζητας να σε χαιδεψουν για να νοιωσεις καλυτερα.
    Και θελω να με πιστεψεις πως ολα αυτα δεν σου τα λεω γιατι εχω καποιο προβλημα με εσενα αλλα για να σου δωσω μια διαφορετικη αποψη απο αυτη που βλεπεις.
    Ευχομαι τα καλυτερα για σενα .....

Senior Member
    εχω δουλεια
    ζωη
    λεφτα
    αντρες αμα θελω
    ειμαι δημοφιλης
    εχω φιλους
    βγαινω εξω

τι αλλο πρεπει να κανω. δεν ακουει κανεις, με θεωρουν περιεργη οι δικοι μ λενε επειδη εχω αλλα ενδιαφεροντα απο αυτους. οι αλλοι ειτε ζηλευουν που ειμαι πιο εξυπνη, ειτε με αγαπανε μεχρι αηδιας. γιατι ολοι με αγαπανε ο,τι κ αν κανω. εχω ταλεντο να βριζω και να το θεωρουν αξιολατρευτο. παντα ητανε ετσι.

θελω προσοχη προσεχα αλλους παλια. καιρος να προσεξουν εμενα. να χαλαρωσω λιγο. τρεχω απο δουλειες σε γυμναστηρια και χορο. στις 25 εχω χορευτικο

αν τα χα παρατησει, θα ητανε ετσι? δεν φαινεται τι εχω. ακομα και οταν βλεπω γυρω πραγματα αλλιως, ακομακ αν τα αντιλαμβανομαι διαφορετικα εχω μαθει να μην φαινεται στους αλλους κανεις δεν το καταλαβαινει γιατι ειμαι καλη ηθοποιος βασικα ολοι εδω μεσα ειμαστε

Senior Member
    ημουν και θα ειμαι το επικεντρο οχι επειδη το επιδιωκω, επειδη αυτο βγαζω στον κοσμο. χωρις να κουναω το δαχτυλο μου. δεν θα σταματησει τωρα αμα χρειαστει θα το επιδιωξω αν κ δν νομιζω να χρειαστει

Senior Member
    πηγα να πιασω την κολιτη μ χτες απ τον λαιμο και σμρ με παρακαλαει να της μιλησω
    ειπα στον δικο μ να παει να γαμηθει και σμρ μ λεει ολη την ωρα ποσο μαγαπαει
    φωναξα στους γονεις μ και εκλαιγα και η μαμα μ ολο με χαιδευει κ ο μπαμπας μ αφησε χρηματα
    στεναχωρεθικα με το ζωακι μ κ προσπαθουσε η μαμα μ να το στεγνωσει να γινει καλα

Senior Member
    Quote Originally Posted by carrie View Post
    απο το ενα αμφιθυμικο νικ στο αλλο το καταθλιπτικο καταστροφολογικο? θα σου προτεινα να βαφτιζεις τον εαυτο σου με πιο χαρουμενα νικς, καθως επηρεαζουν τη διαθεση σου προς το χειροτερο, η τουλαχιστον τη συντηρουν, καθως ταυτιζεσαι με αυτα. Αλλιως, συντηρωντας τετοια νικς, απλα προβαλλεις τα προβληματα σου και την μελαγχολια σου με εναν ναρκισιστικο τροπο, που δε σε βοηθα να νιωσεις πραγματικα καλυτερα, (παρα μονο προσκαιρα απο το ναρκισιστικο αισθημα οτι προκαλεις κατι στους αλλους και φτιαχνεται ο εγωισμος σου) γιατι φανταζομαι στην τελικη αυτο θες!
    ημουνα μωρο και η μαμα με εντυνε με φορεματακια ακομα κ τωρα με βλεπει με τα σκουλαρικια μου παντου και τα ρουχα και λεει οτι με ειχε σαν κουκλα οταν ημουνα μωρο. μαρεσε να βλεπω μικρη ταινιες με σκοτωμους αλλα ελεγε πως ειμαι κοριτσακι και δεν κανει. κατα λαθος ειχα πνιξει ενα παπακι στην μπανιερα και ειπε πως τα κοριτσακια χαιδευουν τα ζωακια! μαγαπανε οι γονεις μου αλλα δεν ξερουν οτι δεν ειμαι πορσελανη. ειχα χασει σε ενα μικρο διαγωνισμο ομορφιας στα 5 μου επειδη ητανε στημενος νικησε η κορη του διοργανωτη και ο μπαμπας μ εφτιαξε σκηπτρο και κορωνα κ ειπε πως εγω επρεπε να χω κερδισει μ το πανε κ οι υπολοιποι εκει περα στο χωριο.

Senior Member
    σπασμενη κουκλα διαβασα με προσοχη οτι εγραψες ..... και ουτε λιγο ουτε πολυ μου εγραψες πως τα εχεις ολα,οτι θελησεις...
    τοτε κουκλα μου γιατι δεν εισαι ευτυχισμενη;γιατι ξερεις πως κατι λειπει ας μην κοροιδευομαστε.
    εγω ξερω τι φταει;εσυ το εχεις καταλαβει;

Senior Member
    καλα βρε με τοσα φαρμακα πως μπορεις κ τρεχεις οπως λες συνεχεια?εγω χωρις φαρμακα κ μονο με το βαρος της διαταραχης να πλανιεται γυρω μου , δεν μπορω να κανω τιποτα!
    τεσπα ολοι ειμαστε διαφορετικοι, τι εγινε ομως τωρα κ σαλταρες?δεν σου ερεσει η εμφανιση σου? εφαγες πολυ? ολα απο καπου ξεκινανε, ψαξτο- κανεις ψυχοθεραπεια?-

Senior Member
    παιρνω φαρμακα και ειμαι στην τσιτα. πριν ητανε 10 φορες πιο πολυ στην τσιτα.

ο κοσμος ειναι μια φυσαλιδα ετοιμη να σκασει, με το που τον πλησιασεις με κατι αιχμηρο

δεν εχω τιποτα και τα εχω ολα? δεν ειναι το ολα κ το τιποτα υποκειμενικο? δεν εχω κατι ειχα βρισιμο, νευρα, απογοητευση, εκμεταλευση. τωρα εχουν πεσει πανω μ να με προσεξουν μαλλον επειδη δεν ειχα καταφερει με σωστο τροπο να το κανω παλια. τωρα ομως ειναι η αντιμετωπιση σε ενα κοριτσι 25χρονων, για να ζησει οπως επρεπε τα 13 του

Page 1 of 4 123 ... LastLast