Results 46 to 60 of 99
Thread: πρωην
-
18-02-2011, 16:08 #46
δεν ξέρω. νιώθω ότι πρέπει να το συζητήσω μαζ'ι του.. οτι το ξέρω. να του δώσω την ευκαιρία να μου πεί γιατί μου το έκρυψε.ή αν ήμουν τελείως λάθος ΄΄οταν νόμιζα ότι μου δίνει ελπίδες..είναι τελείως λαθος όμως νομίζω. κάποια πράγματα εγώ τα υζητάω αλλά δεν συζητιούνται γενικά.εννοώ ότι πρέπει να χω κι εγωισμό.
- 18-02-2011, 16:11 #47
18-02-2011, 16:17 #48
...να βαλω τα μεταξωτα κ να φυσαει, στα εργοστασια μπροστα κ στα σκουπιδια πλαι..............
18-02-2011, 16:21 #49
ναι δεν εννούσα αυτό. εννούσα ότι μου χει δείξει την άλλη του πλευρά-που δεν δείχνει στους άλλους ή που δεν βλέπου οι άλλοι- και δεν συγκρίνεται με κανέναν που έχω γνωρίσει μεχρι τώρα. προσπαθώ να το δώ όλο ψυχραιμα αλλά νιώθω να πνίγομαι. το ξέρω ότι έχω κουράσει και μπορεί να φαίνομαι υπερβολική. αλλά νιώθω χάλια, πολύ απογοητευμένη και δεν ξέρω τι να κάνω ΤΩΡΑ για να νιώσω καλύτερα. δεν έχω την πολυτέλεια να ασχοληθώ με αυτό τώρα. πρέπει να λειτουργήσω κανόνικα.
18-02-2011, 16:27 #50
Εμενα δεν με εχεις κουρασει........:o Στη φαση που εισαι, μαλλον πρεπει να το δεις ΨΥΧΡΑ κ οχι ψυχραιμα...
Επειδη που φαινεται πως εχει τυχει κ εχω διαβασει κ καποια αλλα θεματα σου, πιστευω πως εεις προσφερει πολλα σε αυτη τη σχεση κ ο Φ χωρις να το θελει (γιατι ειναι πολυ καλο παιδι- κ δεν ειρωνευομαι), λειτουργει απεναντι σου σαν βαμπιρ.....:(
ΑΡΚΕΤΑΑΑΑΑΑΑΑΑ. Πρεπει να σκεφτεις το εαυτο σου σ αυτη τη φαση......να βαλω τα μεταξωτα κ να φυσαει, στα εργοστασια μπροστα κ στα σκουπιδια πλαι..............
18-02-2011, 16:45 #51
:). Ναι θα προσπαθήσω να σκεφτώ εμένα αν και με δυσκολεύει λίγο. δεν ξέρω τι ακριβώς εννοείτε όταν μου το λέτε αυτό.είμαι σε μια περίοδο που έχω πάρα πολλές υποχρεώσεις, ειδικά τις επόμενες 2 βδομάδες και δεν μπορώ να κάνω τίποτα αυτή τη στιγμή. αλλά πρέπει.δεν θέλω να νιώθω χάλια αλλά νιώθω.νιώθω ότι τίποτα δε διορθώνεται..έπερεπε να είχα φερθεί αλλιώς από την αρχή.
18-02-2011, 16:51 #52
Δεν συγκρίνεται ως προς τι? Γνώμη μου είναι πως ένα απλό κριτήριο κρίσης μιας σχέσης είναι για το πως περνάτε μαζί. Και πως περνάτε στο παρόν, όχι στο παρελθόν.
Όπως ακριβώς είναι τώρα θα μπορούσες να φανταστείς τον εαυτό σου μαζί του? Είναι μια ασύγκριτα όμορφη σχέση?
Δυστυχώς ή ευτυχώς (ευτυχώς θα'λεγα) οι άνθρωποι αλλάζουν και εκεί που οι δρόμοι μας έχουν κοινή πορεία μπορεί να αλλάξουν, οπότε δεν υπάρχει σημείο επαφής κ ευχαρίστησης παρά φαντάσματα του παρελθόντος.
Όσο γιατί στο έκρυψε για την άλλη για μένα είναι φυσιολογικό αφού η κατάσταση μεταξύ σας είναι αδιευκρίνιστη και το μόνο στοιχείο στάνταρ είναι πως είσαστε πρώην ζευγάρι.
Εσύ θα του το έλεγες αν έβγαινες ερωτικό ραντεβού με κάποιον?
αν, οι ερωτήσεις που σου έκανα στο άλλο θέμα δεν ήταν ρητορικές και είχαν να κάνουν με το πως καλύπτεις τις ανάγκες σου τα τελευταία 2 χρόνια που είστε ντε μι αν δεν κάνω λάθος.
Για μένα, θα σε βοηθούσε να απομακρυνθείς όπως ήταν η αρχική σου απόφαση, να μείνεις μόνη και να καθαρίσει το μυαλό σου απ'το μπέρδεμα που λες ότι ζεις. Τουλάχιστον γι αυτό το θέμα.
18-02-2011, 17:13 #53
ναι παλιά περνούσαμε τέλεια, σχεδόν σαν σε όνειρο.τωρα όχι δεν θα μπορούσα να φανταστώ τον εαυτό μου μαζί του, δεν θα περνούσαμε καλά. κι εγώ άλλξα κι αυτός άλλαξε. αυτό μου είπε και ηκολλητή μου ότι γιατί να μου το πεί και ούτε αυτή θα το έλεγε στη θέση του. απλά πως μπορείς να έρχεσαι και να κλαίς σε ένα άτομο και να λές ότι δεν αντέχεις άλλο και δεν σ αρέσει η ζωή σου και να περιμένεις να σε παρηγορήσει και να σε βοηθησει..και μετα να βγαίνεις με κάποια. στην τελική γιατί να με μπλέξει στο πρόβλημα..για να με έχει για τα άσχημα.. και την άλλη για τα καλά?και αν μου ανοίχτηκε επειδή με έβλεπε σαν φίλη ποιος ο λόγος να κρατάει την ατμόσφαιρα ερωτική?έχει τα δίκια του κι αυτός το ξέρω.
τα τελευταία δύο χρόνια ...δεν έχω κάνει τίποτα ουσιαστικό με κάποιον άλλον έβγαινα για 2 μήνες περίπου με κάποιον χωρίς να γίνει τίποτα.μου αρεσαν ορισμένοι ενδιάμεσα.αυτά όσον αορά τα ερωτικά μου..γενικά έκανα ταξίδια (ήταν οι περιστάσεις τέτοιες που επέτρεπαν ταξίδια με πολύ μικρό κόστος) και ερρηξα αρκετό βάρος στην μορφωση μου, σε τέτοια θέματα πάντα ήμουν αρκετά καλή. και απο εκεί αντλούσα το μεγαλύτερο κομμάτι της αυτοπεποιθησης μου και γενικά εκεί όλα πάνε καλά..σχεδόν πάντα όπως τα θέλω. εκτός αυτόυ όσο το σκέφτομαι μάλλον μ αρέσει γενικά το διάβασμα, γιατί όλα εξαρτώναται από μένα. εννοώ για να μην παρεξηγηθώ ότι αν προσπαθήσω το πιο πιθανό είναι να τα καταφέρω.ενώ στις σχέσεις όσο κι αν προσπαθώ και αν δίνω..αν δεν υπάρχει κάτι από τον άλλον δεν γίνονται και πολλά .α και γενικα φοβάμαι μην με ξαναπληγώσουν τόσο.αλλά δεν μου αρλεσει ο εαυτός μου μόνο έτσι. δεν είναι ότι δεν θα θελα να κάνω μια σχέση,,ή ότι δεν γνώρισα άτομα. απλά δεν ξέρω μάλλον βγάζω περισσότερο φιλική διάθεση παρά ερωτική .
χθές ένιωθα και σαν μια μικρή ανακούφιση, και ότι δεν με πολυ απασχολεί πολύ..αλλά σήμερα είμαι σε μια κατάταση τι θα κάνω τώρα?τι να κάνω?δεν μπορώ ετσι..τι να κάνω?Last edited by αν?; 18-02-2011 at 17:25.
18-02-2011, 18:57 #54
θέλω να γυρίσω το χρόνο πίσω και να τελειώσουν όλα.
18-02-2011, 19:06 #55
Μου φαινεται πως δεθηκες πολυ μαζι του.
δεν το λεω ειρωνικα ουτε πως δεν θα επρεπε.
ειναι πολυ ανθρωπινοΛεω ο,τι μπορω να εκφρασω οταν μου το επιτρεπει αυτο που ειμαι καθε φορα. Μαλλον μου αρεσει η επικοινωνια...και εδω...:)
18-02-2011, 19:23 #56
ναι, και λόγω συνθηκών μπορεί και λίγο παραπάνω.απλά δεν μπορώ ν ακαταλάβω γιατί δεν μπορώ να το διαχειριστώ όλο αυτό, όπως όλοι οι υπόλοιποι. και πολύ φοβάμαι ότι ακόμα κι αυτό το γεγονός το δικαιολογω λέγοντας ότι ήταν κάτι ξεχωριστό γι αυτό. και ήταν για μένα όσο το ζούσα. αλλά σιγά σιγά θα καταλλήξει εφιάλτης ακόμα και ο ωραίος καιρός που περάσαμε μαζί..γιατί θα μου θυμίζει ότι τώρα δεν νιώθω και τόσο ευτυχισμένη.ίσως το χω συνδέσει γενικά με κείνα τα χρόνια που ήταν τα πιο ανέμελα στην ζωή μου. αν και νομίζω ότι την ανεμελειά την έπαιρνα απο εκείνον.α.φοβάμαι ότι δεν θα ξαναγαπήσω έτσι..και ότι η ζωή μου θα καταλήξει μια σύμβαση. και δεν μπορώ να καταλάβω πως μου δημιουργήθηκε όλο αυτό αφού μεγάλωσα σε μια οικογένεια με δύο πολύ αγαπημένους συζήγους,πραγματικά υπόδειγμα σχέσης.πλά δεν ξέρω τι να σκεφτώ τώρα για να βγω από όλο αυτό
18-02-2011, 19:26 #57
18-02-2011, 19:31 #58
ελπίζω πως δεν παίρνει κανείς τους.κι εγώ αυτό θέλω να τον ρωτήσω..τι νόημα όμως θα χε?μόνο να μείνουν άλλη μια φορά εκετεθειμμένα τα συναισθήματα μου..με ενδιαφέρει ερωτικά αλλά δεν είμαι πρόθυμη να κάνω κάτι αν δεν το θέλει πραγματικά και ο ίδιος,εννοώ δεν έχω την πρόθεση να πιέσω καταστάσεις, και νομίζω ότι δεν θα μπορούσα να δεχτώ και την εξάρτηση ως μια συμπεριφορά τπυ συντρόφου μου.
18-02-2011, 19:47 #59
οχι!!!
ηταν ανεμελα χρονια! γιατι πολλα ανεμελα πραγματα συνεθεταν το τοπιο της ζωης σου και οχι μονο ο Φ.
τωρα ζεις κατι πολυ σκληρο
γιατι η πραγματικοτητα των ναρκωτικων ειναι πολλη σκληρη αν!
ωστοσο να θυμασαι πως δεν επελεξες εσυ να τα βαλεις στην ζωη σου αλλα εκεινος
και μπηκαν και στην δικη σου ζωη γιατι εκεινος ειναι δικος σου ανθρωπος. ειναι. ειναι κομματι της ζωης σου. ασχετα αν τωρα δεν ειστε μαζι.
Αυτο που ζησατε το ζησατε.
Απλα ανοιξε τα ματια σου στο τωρα χωρις να κατηγορεις τον εαυτο σου!
χωρις να νομιζεις πως ολα χαθηκαν
τι θα αλλαζες δηλαση αν γυριζες τον χρονο πισω?
δεν θα τον συνναντουσες?
δεν θα τον ερωτευοσουν?
τι?
ο χρονος ειναι εδω και ειναι για σενα εδω. ασε τους αλλους να κανουν τις επιλογες τους και κανε εσυ τις δικες σου.
Μην κατηγορεις τον εαυτο σου που δεν εχεις την ιδανικη σχεση που οι γονεις σου ειχαν.
Η ζωη δεν ειναι τοσο στασιμη
Και ουτε ολοι οι ανθρωποι ιδιοι
Ο πατερας πρωθυπουργος αρα και η κορη οπωσδηποτε πρωθυπουργινα
δεν ειναι ετσι
δεν κληρονομεις την ζωη κανενος αλλα ζεις την δικη σου
και η δικη σου εχει τις χαρες της αλλα εχει τωρα και εναν πονο
μην κατηγορεις εσενα γι αυτον
εισαι πολυ ευαισθητη και νοιαζεσαι πραγματικα
μη σε τρωει τι εχεις κανει λαθος και τι εχεις κανει λαθος
Δεν οριζεις την ζωη κανενος αλλου πρα μοναχα την δικη σου
Κι αν καποιος σε διαλεξει και τον διαλεξεις με ελευθερια και χαρα εχει καλος
αλλιως οντως ο,τι και να κανεις οσο βοηθητικη και να εισαι το ευχαριστο θα ειναι αντε και χεσου και ασε μας ησυχους με την γκομενα μου.
Γιατι οι αναγκες του ειναι πανω απο ολα. Οπως στρωνει θα κοιμηθει.
Αλλα και εσυ. Και εγω.
Η ζωη δεν εχει εγχειριδιο για το πως να τη ζησεις
Μαθε καλα το σωμα σου τις ευαισθησιες σου τις δικες σου αναγκες τα θελω σου μαθε να χειριζεσαι την γλωσσα που θελεις
και αυτο θα ειναι το εγχειριδιο σου.
Οι κωδικες που σου στελνει το σωμα σου. Η ψυχη σου!!!! Και ενος αλλου ανθρωπου που θα συνναντηθειτε σε πραγματικη βαση!!!!
Δεν ηταν αυτος που εκανε την ζωη σου ανεμελη
ειναι το μαζι και το πλαισιο
τωρα το μαζι αλλαξε και το πλαισιο επισης
κλαψε γι αυτο
αλλα τα καλυτερα ερχονται
γνωριζοντας πλεον εσενα!!!!! γιατι καθε μερα ειναι μοναδικη!!!!!!
μην κολας στην απειρη νοσταλγια του τοτε!!!
αν νιωθεις ομως πως εσενα σε πονα ξεχωριστα ολο αυτο ,τοτε ειναι αληθεια ! σε πονα πολυ ξεχωριστα! γιατι το ζεις εσυ! και εσυ γνωριζεις ολες τις παραμετρους αυτου του πραγματος!Λεω ο,τι μπορω να εκφρασω οταν μου το επιτρεπει αυτο που ειμαι καθε φορα. Μαλλον μου αρεσει η επικοινωνια...και εδω...:)
18-02-2011, 20:04 #60
researcher ευχαριστώ για το μηνυμα σου.αν γυρνούσα το χρόνο πίσω δεν θα άλλαζα τίποτα, απλά θα ήθελα ίσως να ξαναζήσω λίγο έτσι.το ξέρω ότι δε γίνεται.ούτε να κλάψω θέλω. θέλω να μπορώ να κάνω αυτά που πρέπει να κάνω,γιατί όσο περνάνε οι ώρες και δεν κάνω τίποτα αγχώνομαι περισσότερο.νομίζω ότι τίποτα δεν με βοηθάει ουσυαστικά να δεχτώ κάποια πράγματα.προσπαθώ να ακούσω μουσική για να χαλαρώσω λίγο, να συμμαζέψω, να κοιμηθώ ..απλά αναβάλλω τις σκέψεις μου.αλλά και όταν τις αφήνω δεν κερδίζω τίποτα..έχει περάσει τόσος καιρός γιατί με απασχολεί ακόμα τόσο?ξέρω ότι φταίει το ότι δεν ξεκαθαρίσαν τα πράγματα.χωρίσαμε και συνεχίζε να μου λέει ότι είναι ερωτευμένος μαζί μου και ότι μ αγαπάει αλλά δεν πάει άλλο.και ξέρω και ότι φταίω κι εγώ που τον άφηνα να μου τα λέει, και που βρισκόμασταν..δεν μπορώ να κάνω τίποτα αυτήν τη στιγμή και με απογοητεύει αυτό...δεν μπορω να αλλάξω την κατασταση.πως θα νιώσω λίγο καλύτερα.δεν θέλω να δέιξω ε κανέναν ότι δεν είμαι καλά.