Αγάπη δίχως φτερα..
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Results 1 to 7 of 7
    Senior Member

Αγάπη δίχως φτερα..

Καλησπέρα, υποφέρω, την σκέφτομαι κάθε μέρα, όταν ξυπνάω και πρίν κοιμηθώ, μου λείπει, εδώ και ένα χρόνο έχει που χώρισα και μου λείπει αφάνταστα.. την αγαπώ τόσο πολύ, δεν εχω αγαπήσει περισσότερο άνθρωπο στη ζωή μου, ειλικρινά, ακόμη θα είμασταν μαζί, ίσως και για μια ζωή αν δεν υπήρχε αυτο το πρόβλημα, το καταραμένο.., να μη νιώθω ερωτική έλξη απέναντι της.. μα, είναι δυνατόν? να την λατρεύω, να την αγαπώ όμως να μην με ελκύει ερωτικά? Με βασανίζει αφάνταστα, είναι δυνατόν να υπεραγαπάς κάποιον άνθρωπο, να θέλεις να κάνεις τη ζωή σου μαζί του, να ταιριάζεις σε όλα εκτός απο το σεξουαλικό?? Αδελφική αγάπη?Δεν είναι πολύ άδικο??Μια αγάπη δίχως φτερά..

Senior Member
    Περίεργο αυτό που λες. Να είσαι ερωτευμένος χωρίς έρωτα.
    Άλλες γυναίκες σε τραβάνε ή γενικά δε νιώθεις ερωτική έλξη?

Senior Member
    ναι βρε παιδι μου, πως το θετεις ετσι ,πολυ βασανιστικο ,σαν να ειναι καταρα! πες κ αλλα για σενα, παιρνεις φαρμακα?

Senior Member
    Για ποιο λόγο αφού ταιριάζετε σε όλα αλλά όχι στο σεξουαλικό τομέα δε μένετε δύο καλοί φίλοι?
    Για ποιο λόγο δεν μπορείτε να παραμερίσετε το παρελθόν και να μείνετε ο ένας στη ζωή του άλλου, χτίζοντας μία νέα σχέση, με στοιχεία φυσικά και από την παλιά, αλλά "αναβαθμισμένη", με τις τροποποιήσεις που επήλθαν από την πραγματικότητα της έλλειψης "χημείας" στο κρεβάτι?
    Πολλά πρώην ζευγάρια μένουν φίλοι, γιατί ήταν σημαντικοί σε άλλους τομείς ο ένας για τον άλλο, τον σέβονταν και τον αγαπούσαν.
    Το έχετε συζητήσει ποτέ αυτό?
    "Δε με νοιάζει να έρθουν όλοι οι ξένοι στην Ελλάδα και οι Έλληνες να πάνε αλλού. Θεωρώ ότι πατρίδα μας είναι η γη. Από μικρό παιδί απέρριπτα τα σύνορα."
    Σπύρος Μπιμπίλας

Senior Member
    Δεν ήμουν ερωτευμένος, την αγαπάω περισσότερο. Ερωτικά με τραβάνε οι περισσότερες γυναίκες, το θέμα ειναι πως αγάπησα μια που να μη με τραβάει, και ναί το θεωρώ κατάρα.. Φάρμακα παίρνω γιατι πέρασα πολλά, πιέστηκα τόσο πολύ που ξέσπασα σε κρίσεις πανικού κλπ. οπότε αναγκαστικά παίρνω φάρμακα πλέον.Νάχεις βρεί τον άνθρωπο της ζωής σου αλλα να μήν υπάρχει καθόλου χημεία στο σέξ.. δεν ειναι τραγικό?:(

Senior Member
    Μάλλον τότε δεν βρήκες τον άνθρωπό σου.

Senior Member
    Quote Originally Posted by marian_m View Post
    Μάλλον τότε δεν βρήκες τον άνθρωπό σου.
    συμφωνω απολυτως δεν ειναι το ερωτικο σου ταιρι μαλλον παρα μια πολυ καλη φιλη δεν ειναι λιγο αυτο.......Φιλε μου τα καλυτερα επονται οταν πραγματικα θα ερωτευτεις θα καταλαβεις την διαφορα του κανω ενα τυχαιο σεξ και του ταιριαζω στο κρεβατι με τον αλλον και τον θελω συνεχεια........