Επιτροπή Πολιτών για τα Ανθρώπινα Δικαιώματα - Page 2
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 2 of 3 FirstFirst 123 LastLast
Results 16 to 30 of 36
    Senior Member
    Quote Originally Posted by elis View Post
    Κυκνε εγώ γνώρισα κάτι κορίτσια που είχαν τα προβλήματα τους αλλά δούλευαν τισ είπα να κάνουν γυμναστική κ να πάρουν συμπληρώματα κ διατροφή δεν ξέρω τι από αυτά που τις είπα κάνανε πάντως τώρα κάνουν κροσφιτ είναι πανέμορφες κ δεν πιστεύουν ότι έχω πρόβλημα εγώ στα ξαναλέω πάντως είναι πατριωτακια σε μαγαζί δουλεύουν εγώ είμαι πελάτης
    Κι εμείς οι δυο πατριωτάκια είμαστε :)
    Κι εγώ δούλευα για πολλά χρόνια...
    Στέκεσαι εδώ, δυο μέτρα μακριά μου όμως για μένα αυτά τα δυο μέτρα είναι ένα αδύνατο ταξίδι...

Banned
    Quote Originally Posted by Κύκνος View Post
    Α και κάτι ακόμα: η cube αρχικά σε υποστήριζε αλλά στο τέλος σε σιχάθηκε κι αυτή...αν νομίζεις ότι όλα τα μέλη είναι λάθος κι εσύ ο σωστός είσαι και πολύ αλαζόνας...
    Eγώ τον συμπαθώ, είναι λίγο ιδιάζουσα μορφή αλλά τι να γινει...
    Εγώ δεν ξαναχαλάω την ζαχαρένια μου πάντως για τις ΜΑΛΑΚΙΕΣ σας...

Senior Member
    Quote Originally Posted by cube View Post
    Eγώ τον συμπαθώ, είναι λίγο ιδιάζουσα μορφή αλλά τι να γινει...
    Εγώ δεν ξαναχαλάω την ζαχαρένια μου πάντως για τις ΜΑΛΑΚΙΕΣ σας...
    Και καλά θα κάνεις αλλά μην λες μαλακίες τις απειλές που εκτοξεύει εναντίον των ασθενών που χρειάζονται τους θεραπευτές τους...ευτυχώς που δεν κατέχει θέση εξουσίας γιατί θα μέναμε όλοι χωρίς θεραπεία με ολέθριες συνέπειες...αυτά τα λίγα από μένα...
    Στέκεσαι εδώ, δυο μέτρα μακριά μου όμως για μένα αυτά τα δυο μέτρα είναι ένα αδύνατο ταξίδι...

WhyAlwaysMe?
    Guest
    Quote Originally Posted by M87 View Post
    Τώρα θυμήθηκες το σπαμάρισμα* ως μέγιστο αμάρτημα βρε ροζ γατάκι; Το τρολάρισμα, ο επιλεκτικός έλεγχος και τιμωρία, η διαχείριση δύο ταχυτήτων και όλα όσα καταγγέλω στο σχόλιο #827 στη σελίδα 56 του ΟΙ ΑΠΑΤΕΣ ΤΗΣ ΨΥΧΙΑΤΡΙΚΗΣ / ΨΥΧΟΛΟΓΙΑΣ γίνονται γαργάρα με άνεση;

Φύλαξε την ηθικολογία σου για τους Aeon, Cube, WhyAlwaysMe, Elis κλπ. Πρώτα κοιτάμε τη δική μας συμπεριφορά και μετά των άλλων... Ειδεμή έχε τουλάχιστο το σθένος να αναγνώρισεις ότι είσαι - όπως και πλήθος άλλων εδώ μέσα - υποκρίτρια.

Τέλος, να ξέρεις ότι οι δικοί σου "επαγγελματίες ψυχικής υγείας" δεν θα χρειαστεί να αλλάξουν ποτέ επάγγελμα. Είναι μαθηματικά βέβαιο. Πιο σίγουρο από το ότι αύριο το πρωί θα ξανα-ανατείλει ο ήλιος από την ανατολή.

* Να σημειώσουμε ότι η διαχείριση - εικάζω επειδή αυτό επιτρέπει την διαιώνιση του χαρακτηρισμού "spam" και συνεπώς και νέων ποινών / αποκλεισμών μου - ακόμα να μου απαντήσει στο παρακάτω (από το προαναφερθέν σχόλιο #827 / σελίδα 56 / νήμα: ΟΙ ΑΠΑΤΕΣ ΤΗΣ ΨΥΧΙΑΤΡΙΚΗΣ / ΨΥΧΟΛΟΓΙΑΣ):

Ωχ,ξαναγύρισες εσύ?

Banned
    Α και κάτι ακόμα: η cube αρχικά σε υποστήριζε αλλά στο τέλος σε σιχάθηκε κι αυτή...αν νομίζεις ότι όλα τα μέλη είναι λάθος κι εσύ ο σωστός είσαι και πολύ αλαζόνας...
    Για αυτή την cube λες βρε ροζ γατάκι;

Nα με συγχωρείς, από χτες παραφέρομαι και μετά τα σβήνω σαν την κότα........
    Ζητώ συγγνώμη και για το αν σε έθιξα και για το τρολάρισμα με τον γουάι κλπ
    Αυτά, γιατί θέλω και ήσυχη την συνείδησή μου.......
    Μη με ξανααναφέρεις και τι κίνητρα έχω εγώ για τις τρολιές μου και ότι δεν θέλουμε να φαίνεται η επιχειρηματολογία σου! Αυτά δεν ξαναχαλάω το θέμα....
    Εγω τις τρολιες τις εκοψα τι θες τωρα να ερθω και γονατιστη να ζηταω συγχωρεση?
    Αν δεν το βλεπεις παντως να το συνεχισώ, μην καταπιεζομαστε κιολας τζαμπα...
    Ενταξει ολοι εχουμε ευθυνη για το μπαν και εγω ενταξει τωρα?
    ..."Με τέτοιους υποστηρικτές τι να τους κάνεις τους εχθρούς;" λέω εγώ.

Banned
    Quote Originally Posted by WhyAlwaysMe? View Post
    Ωχ,ξαναγύρισες εσύ?
    Βλέπω ότι με θυμάσαι...

Banned
    Και καλά θα κάνεις αλλά μην λες μαλακίες τις απειλές που εκτοξεύει εναντίον των ασθενών που χρειάζονται τους θεραπευτές τους...ευτυχώς που δεν κατέχει θέση εξουσίας γιατί θα μέναμε όλοι χωρίς θεραπεία με ολέθριες συνέπειες...αυτά τα λίγα από μένα...
    Δεν λέει "ΜΑΛΑΚΙΕΣ" αυτά τα οποία έλεγα εγώ ροζ γατάκι...

Senior Member
    Δεν λέει "ΜΑΛΑΚΙΕΣ" αυτά τα οποία έλεγα εγώ ροζ γατάκι...
    Άκου να σου πω πειραγμένε, η πλειοψηφία εδώ μέσα συμφωνεί ότι λες μαλακίες και κανείς δεν σε θέλει εδώ, είσαι τρελός κι επικίνδυνος κι ούτε καν απάντησες στο πως είμαι σίγουρη ότι οι γιατροί μου και κατ' επέκταση εγώ δεν κινδυνεύω από σένα και με τρομοκρατείς! Αιτούμαι στη διαχείριση για μόνιμο μπαν σου γιατί διαταράσσεις την ψυχική μου ηρεμία σε επικίνδυνο βαθμό!

Senior Member
    Για αυτή την cube λες βρε ροζ γατάκι;

..."Με τέτοιους υποστηρικτές τι να τους κάνεις τους εχθρούς;" λέω εγώ.
    Σε υποστήριζε όταν πρωτομπήκες κι όλοι ήταν εναντίον σου αλλά μετά αγανάκτησε προφανώς κι αυτή, απορώ πως σε συμπαθεί ενώ εσύ της επιτίθεσαι...και το ξέρεις πολύ καλά ότι σε υποστήριζε κι αν είσαι άντρας παραδέξου το, αλλιώς είσαι κοτούλα!

WhyAlwaysMe?
    Guest
    Βλέπω ότι με θυμάσαι...
    Ξεχνιέσαι εσύ?
    Με τις απόψεις που έχεις,ελπίζω να μην ψηφίζεις.

Banned
    Κάντε μου την χάρη και μη με κουτσομπολεύετε!

Banned
    Σε υποστήριζε όταν πρωτομπήκες κι όλοι ήταν εναντίον σου αλλά μετά αγανάκτησε προφανώς κι αυτή, απορώ πως σε συμπαθεί ενώ εσύ της επιτίθεσαι...και το ξέρεις πολύ καλά ότι σε υποστήριζε κι αν είσαι άντρας παραδέξου το, αλλιώς είσαι κοτούλα!
    Απλή εξήγηση... Λέγεται υποκρισία. Με τον καιρό όμως έπεσε η μάσκα και φάνηκε ποιά ήταν πραγματικά. Σιγά το δύσκολο.

Quote Originally Posted by WhyAlwaysMe? View Post
    Ξεχνιέσαι εσύ?
    Με τις απόψεις που έχεις,ελπίζω να μην ψηφίζεις.
    Αν οι εκλογές αλλάζανε οτιδήποτε θα ήταν παράνομες.

Θυμάσαι την επανεκλογή Bush που ξαναμετράγανε τις ψήφους σε μια κομητεία για να ξαναβγεί;... Οι αιτήσεις για μετανάστευση στον Καναδά ξεπέρασαν τις 5000 / μέρα. Αυτά στην super εξελιγμένη αμερική φίλε μου... Να αναφερθώ σε image makers, Ελλάδα, σόγια εξ αμερικής, γερμανούς βασιλείς, γότθους και οστρογότθους οι οποίοι κατά καιρούς κάτσανε στο σβέρκο μας; Έχεις ψευδαισθήσεις ότι ο Έλληνας ψηφοφόρος επιλέγει οτιδήποτε άλλο εκτός από το πρόσωπο / κόμμα το οποίο θα εφαρμόσει την εξωτερική πολιτική της Γερμανίας / ΗΠΑ / Η.Β. / Γαλλίας κλπ σε ότι αφορά την Ελλάδα;

Μέχρι και στην Κίνα "μάθανε ότι γ****μαστε" και μας κουβαλήθηκαν.

Για σένα όλα αυτά μπορεί να είναι τυχαία, αλλά όταν αντί για ΟΤΕ έχεις DEUTSCH TELECOM, αντί για ναυπηγεία σκαραμαγκά έχεις HDW, την ΛΑΡΚΟ την έκανες παρέα με την LE NIKEL, την ΑΛΟΥΜΙΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ παρέα με την PECHINEY, τον μεγαλύτερο αερολιμένα σου στον διαχειρίζεται η HOCHTIEF, η SIEMENS δεν έχει πληρώσει φράγκο για πρόστιμα "χάδι" και τα σκάνδαλα της έχουν θαφτεί κάτω από το χαλί, στα νοσοκομεία σου για τα ιατρικά αέρια της MESSER δεν έχουν επιστρέψει τα οφειλόμενα (ως μονίμως αθωώθηκαν στην έφεση), τα άρματα μάχης του στρατού σου τα πλήρωσες στο 7πλάσιο τίμημα του γείτονα σου, τον εναέριο χώρο σου τον οποίο έχει κάνει σουρωτήρι ο ίδιος γείτονας τον υπερασπίζεσαι με Γαλλικά [DASSAULT] και Αμερικάνικα [LOCKHEED MARTIN] μαχητικά, τα χωρικά σου ύδατα με γαλλικές φρεγάτες και γερμανικά υποβρύχια [FERROSTAHL] που γέρνουν, τις οβίδες που κατασκεύαζες ο ιδιος το 1980 τις πούλαγες στο Ιραν σε χαμηλότερη τιμή από ότι στον Ελληνικό στρατό, η BAYER σου λάδωνε 8000 από τους γιατρούς σου ενώ η NOVARTIS τις 4500 από τους υπόλοιπους γιατρούς, τα κοιτάσματα χρυσού δεν σου επέτρεψαν να τα εκμεταλλευτείς προφασιζόμενοι ότι ως Έλληνας "θα κατέστρεφες το περιβάλλον" αλλά δεν πείραζε αν το κατέστρεφαν οι Καναδοί (EL DORADO), και ενώ έχεις κοιτάσματα πετρελαίου και φυσικού αερίου και δύο διυληστήρια εκ των οποίων το ένα κρατικό, δεν έμαθες για αυτά μέχρι την υπογραφή του πρώτου μνημονίου και συνεχίζεις να εισάγεις το πετρέλαιο απ' έξω... ε πως να το κάνουμε, εμένα μου κάνουν μια ψιλοαίσθηση όλα αυτά. Εγώ περιμένω να πεις "το νερό, νεράκι" μόλις υπογραφούν οι συμβάσεις της SUEZ
    Last edited by M87; 11-05-2017 at 00:28.

WhyAlwaysMe?
    Guest
    Κάντε μου την χάρη και μη με κουτσομπολεύετε!
    Όπα κύβε,εγώ δεν σε κουτσομπόλεψα.

Απλή εξήγηση... Λέγεται υποκρισία. Με τον καιρό όμως έπεσε η μάσκα και φάνηκε ποιά ήταν πραγματικά. Σιγά το δύσκολο.

Εσύ μιλάς για υποκρισία?Χαχαχαχαχαχα

Αν οι εκλογές αλλάζανε οτιδήποτε θα ήταν παράνομες.

Θυμάσαι την επανεκλογή Bush που ξαναμετράγανε τις ψήφους σε μια κομητεία για να ξαναβγεί;... Οι αιτήσεις για μετανάστευση στον Καναδά ξεπέρασαν τις 5000 / μέρα. Αυτά στην super εξελιγμένη αμερική φίλε μου... Να αναφερθώ σε image makers, Ελλάδα, σόγια εξ αμερικής, γερμανούς βασιλείς, γότθους και οστρογότθους οι οποίοι κατά καιρούς κάτσανε στο σβέρκο μας; Έχεις ψευδαισθήσεις ότι ο Έλληνας ψηφοφόρος επιλέγει οτιδήποτε άλλο εκτός από το πρόσωπο / κόμμα το οποίο θα εφαρμόσει την εξωτερική πολιτική της Γερμανίας / ΗΠΑ / Η.Β. / Γαλλίας κλπ σε ότι αφορά την Ελλάδα;

Μέχρι και στην Κίνα "μάθανε ότι γ****μαστε" και μας κουβαλήθηκαν.

Για σένα όλα αυτά μπορεί να είναι τυχαία, αλλά όταν αντί για ΟΤΕ έχεις DEUTSCH TELECOM, αντί για ναυπηγεία σκαραμαγκά έχεις HDW, την ΛΑΡΚΟ την έκανες παρέα με την LE NIKEL, την ΑΛΟΥΜΙΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ παρέα με την PECHINEY, τον μεγαλύτερο αερολιμένα σου στον διαχειρίζεται η HOCHTIEF, η SIEMENS δεν έχει πληρώσει φράγκο για πρόστιμα "χάδι" και τα σκάνδαλα της έχουν θαφτεί κάτω από το χαλί, στα νοσοκομεία σου για τα ιατρικά αέρια της MESSER δεν έχουν επιστρέψει τα οφειλόμενα (ως μονίμως αθωώθηκαν στην έφεση), τα άρματα μάχης του στρατού σου τα πλήρωσες στο 7πλάσιο τίμημα του γείτονα σου, τον εναέριο χώρο σου τον οποίο έχει κάνει σουρωτήρι ο ίδιος γείτονας τον υπερασπίζεσαι με Γαλλικά και Αμερικάνικα μαχητικά, τα χωρικά σου ύδατα με γαλλικές φρεγάτες και γερμανικά υποβρύχια που γέρνουν, τις οβίδες που κατασκεύαζες ο ιδιος το 1980 τις πούλαγες στο Ιραν σε υψηλότερη τιμή από ότι στον Ελληνικό στρατό, η BAYER σου λάδωνε 8000 από τους γιατρούς σου ενώ η NOVARTIS τις 4500 από τους υπόλοιπους γιατρούς, τα κοιτάσματα χρυσού δεν σου επέτρεψαν να τα εκμεταλλευτείς προφασιζόμενοι ότι ως Έλληνας "θα κατέστρεφες το περιβάλλον" αλλά δεν πείραζε αν το κατέστρεφαν οι Καναδοί (EL DORADO), και ενώ έχεις κοιτάσματα πετρελαίου και φυσικού αερίου και δύο διυληστήρια εκ των οποίων το ένα κρατικό, δεν έμαθες για αυτά μέχρι την υπογραφή του πρώτου μνημονίου και συνεχίζεις να εισάγεις το πετρέλαιο απ' έξω... ε πως να το κάνουμε, εμένα μου κάνουν μια ψιλοαίσθηση όλα αυτά. Εγώ περιμένω να πεις "το νερό, νεράκι" μόλις υπογραφούν οι συμβάσεις της SUEZ
    Δεν θέλω να φανταστώ τι ψηφίζεις,αν και κάπου πάει ο νους μου...

Senior Member
    Α, καλά, ότι να ΄ναι...όλοι είναι κακοί κι υποκριτές κι εσύ ο καλός...
    Από μένα πάντως δεν θα ησυχάσεις αν δεν μου πεις πως είμαι σίγουρη ότι δεν κινδυνεύει από τις παλαβομάρες σου η θεραπεία μου. Έχω κάθε δικαίωμα να προστατευτώ.

Banned
    Όχι θα κάτσω να μπλέξω πάλι να απαντάω σοβαρά....ευτυχώς δεν μου χει καεί όλο το μυαλό.......

https://www.youtube.com/watch?v=K5Rw5KMK9Q0

[COLOR="#ff33ff" στο τέλος σε σιχάθηκε κι αυτή....[/COLOR]
    Σε υποστήριζε όταν πρωτομπήκες κι όλοι ήταν εναντίον σου αλλά μετά αγανάκτησε
    https://www.youtube.com/watch?v=5p8CEEI8JTg
    Last edited by cdeleted29517; 11-05-2017 at 03:23.

Page 2 of 3 FirstFirst 123 LastLast