Ο άνδρας που αγαπά.... - Page 3
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 3 of 3 FirstFirst 123
Results 31 to 41 of 41
    Betty-
    Guest
    Πολλά λαθος λόγια λέω.

Α! Πρεπει να διορθωθώ.

Πρέπει να ετοιμαστώ. ΠΟΛΥ ΚΑΘΥΣΤΕΡΩ!

Τι να πάρω μαζί μου;;;

... Πάντα στο συμμάζεμα τα έκανα μαντάρα. Και τελικά έπαιρνα τα λάθος.

Καμμιά βοήθεια...

να συμμαζευτώ σωστά;

Betty-
    Guest
    Μηπως πολύς ελεγχος και οργάνωση;

Λένε.... ευτυχία είναι όχι να ελεγχεις τον εαυτό σου, αλλά να τον αφήνεις ελεύθερο.

Πως απελευθερωθήκατε δηλαδή εσείς; Ε άμα κι εσείς, τότε κι εγώ!

Betty-
    Guest
    Μάλλον αξίζω λιγο.

Blog το κατάντησα.........

Και δεν είμαι και του γραψίματος- περίεργο.....

Εντάξει, σκάω. :p

Senior Member
    καλησπερα σου Μπετυ,

Η αγαπη δεν ειναι κατι που οταν το αποχτας τοτε θα ειναι παντα δικο σου
    Πρεπει να δουλευεις συνεχεια για αυτην και να προσπαθεις.
    Πρεπει να να βαζεις τον εγωισμο σου στην ακρη πολλες φορες και να ταιριαζεις με τον χαρακτηρα του αλλου για να προχωρησετε ενωμενοι.
    Βεβαια ΠΡΕΠΕΙ και ο συντροφος να κανει τα ιδια αλλιως εσυ γινεται το κοροιδο και τοτε δεν ειναι αγαπη αλλα εκμεταλευση.
    Αυτη την διαφορα ειναι αναγκαιο να την καταλαβαινουμε και να την αντιλαμβανομαστε αλλιως θα υποφερουμε γιατι εμεις θα δινουμε και οι αλλοι μονο θα παιρνουν.
    Αν δεν δουλεψεις για την αγαπη και δεν θυσιασεις,τοτε η αγαπη φθινει και οπως δημιουργηθηκε ετσι θα καταστραφει.
    Να εχεις παντα στο μυαλο σου πως οτι δημιουργειται απο το πουθενα μπορει και να καταστραφει στο πουθενα.
    Οπως ξοδεψες ενεργεια για να το δημιουργησεις και το επενδυσες με τα συναισθηματα σου
    το ιδιο δυσκολο ειναι και να το συντηρησεις,αν το παρατησεις θα σε παρατησει και αυτο
    ειναι μεγαλο κεφαλαιο η αγαπη μεσα σε μια σχεση,ωρες ατελειωτες μπορει καποιος να γραφει πανω σε αυτο...
    ελπιζω να βρεις την αγαπη που τοσο ψαχνεις....

Betty-
    Guest
    Θα τη βρω.

Σε ευχαριστω!

Senior Member
    ο αντρας που αγαπα θελει να βλεπει την συντροφο/φιλη/ να χαμογελα.ακομη κι αν ο ερωτας τελειωσει ο αντρας που αγαπα δεν γινεται συναισθηματικο βαμπιρ.ο αντρας που αγαπα ξεχωριζει απο το μεγαλειο της ψυχης.

Betty-
    Guest
    Ακριβως Γιωτα.Υπαρχουν ανδρες που δεν εχουν μπεσα. Ειναι αυτοι που δεν ξερουν να αγαπουν, δεν εμαθαν ποτε.
    Ακομα κι αν ο ερωτας τελειωσει, θελει να βλεπει ευτυχια στα ματια της αγαπημενης του. Ποσοι εσπευσαν να ορισουν το ''φευγω'' με το ''σε χωριζω''
    Εγω ομως εννοουσα πως οταν ενας ανδρας αγαπα, δε φευγει χωρις αρχοντια, ουτε με μικροτητα ψυχης, δειλια και λιγοψυχια.
    Ενας ανδρας που αγαπα, εχει μπεσα και μεγαλη καρδια.

Quote Originally Posted by Betty- View Post
    Ακριβως Γιωτα.Υπαρχουν ανδρες που δεν εχουν μπεσα. Ειναι αυτοι που δεν ξερουν να αγαπουν, δεν εμαθαν ποτε.
    Ακομα κι αν ο ερωτας τελειωσει, θελει να βλεπει ευτυχια στα ματια της αγαπημενης του. Ποσοι εσπευσαν να ορισουν το ''φευγω'' με το ''σε χωριζω''
    Εγω ομως εννοουσα πως οταν ενας ανδρας αγαπα, δε φευγει χωρις αρχοντια, ουτε με μικροτητα ψυχης, δειλια και λιγοψυχια.
    το θέμα είναι όμως να σε αγαπά...από κει ξεκινούν όλα....:)

Senior Member
    το θεμα ειναι να ξερει τι ειναι η αγαπη...

Senior Member
    Quote Originally Posted by Betty- View Post
    Υπάρχουν και γυναίκες που δεν ξέρουν ν' αγαπούν.
    Αλλά, πιο απλά θα έλεγα, υπήρξαν άνθρωποι που δεν μας αγάπησαν, αν και θα το θέλαμε. Όπως υπήρξαν και άνθρωποι που δεν τους αγαπήσαμε, αν και θα το ήθελαν.

Senior Member
    Ναι υπαρχουν ανθρωποι που δεν εμαθαν ν΄αγαπουν και οταν τους δωθηκε η αγαπη να την πεταξουν ασχετα αν κατα βαθος τους πονα.
    για παραδειγμα, καποτε εκανα μια αυθορμητη κινηση να αγκαλιασω τον αντρα μου και εκεινος αντι να ανταπωδωσει και να ενδωσει προς μεγαλη μου εκπληξη εκανε δυο βηματα πισω.φυσικα απογοητευτηκα και αισθανθηκα για αλλη μια φορα απορριψη σαν γυναικα.
    αλλος συντροφος και πιστευω οι περισσοτεροι θα αντιδρουσαν πιο φυσιολογικα, ενω ο δικος μου αμυνθηκε γιατι οτι υπαρχουν και ανθρωποι που αγαπουν και δεν σε βλεπουν μονο συμφεροντολογικα.
    αγορασα ενα βιβλιο ¨την γλωσσα του σωματος¨οπου διαβαζα οτι μερικοι ανθρωποι εχουν ορισει εναν ζωτικο χωρο κατι σαν ενα κυκλο, οπου μεσα σ΄αυτον δεν μπορει να εισβαλλει αλλος γιατι ετσι αισθανονται να προστατευονται.
    παρ΄ολα αυτα ομως εχουμε την λογικη που μας κανει να ξεχωριζουμε απο τα ζωα και θα επρεπε να την χρησιμοποιησει για να εξελιχθει και να μαθει να συναισθανεται.

Page 3 of 3 FirstFirst 123