Φλερτ - Page 2
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 2 of 3 FirstFirst 123 LastLast
Results 16 to 30 of 33

Thread: Φλερτ

Senior Member
    Κι αμα αυτος που σε ενδιαφερει ειναι και τιποτες φιλοδοξος take the egg and give it a haircut - παρτο αυγο και κουρευτο- να τελιεωσει το διδακτορικο του, το μεταπτυχιακο του την ειδικοτητα του να βρει δουλεια γιατι χωρις λεφτο χαβαλες δε γινεται :P ααααααααα μετα να φλερταρω να κανω μια σχεση :( ωχ μα πως να το κανω αφου τωρα πια εχω ξεχασει πως γινεται :o
    κατι τετοια ακουω και τρωω τις κοτσιδες μου :mad: και μετα σου λενε γινανε και οι γυναικες απαιτητικες και πολυασχολες...... ναι αλλα οπως επισημανε και η nefertari πολυ σωστα δεν ψαχνω αυτον που θα μου πεταξει τα ματια εξω :o αρχικα τουλαχιστο δηλαδη μονο αυτο μας εχει μεινει πλεον να κανουμε :(

Junior Member

καλα ολα αυτα αλλα............

καταρχην καλησπερα σε ολους!!! ειμαι νεο μελος στην παρεα σας!!!
    στο ψητο....
    καλα ολα αυτα που λετε υπαρχει ομως κατι το οποιο θα ηθελα να σας ρωτησω!!!(τους αντρες δλδ)
    εφοσον φοβαστε να κανετε την πρωτη κινηση και περιμενετε την κοπελα να την κανει γιατι οταν το κανει το παιζετε μαγκες και τις φτυνετε εσεις μετα????
    πριν απο λιγο καιρο μου εκφρασε και ενας φιλος μου ακριβως το ιδιο ερωτημα και καναμε ενα μικρο τεστ...
    δλδ...
    γνωρισε μια κοπελα και περιμενε απο εκεινη να κανει την πρωτη κινηση!!!!
    και εκεινη την εκανε......
    αποτελεσμα: μετα απο δυο μερες την εφτυσε λεει για να νιωθει ιτο ειναι ακομα \"\"\"\"\"αντρας\"\& quot;\"\"
    περιμενω με αγωνια τις αποψεις σας!!!!!

Member
    Originally posted by tessa
    ... αρχικα τουλαχιστο δηλαδη μονο αυτο μας εχει μεινει πλεον να κανουμε :(
    Και ανοίγουμε τα δερμάτινα τα filofax και αρχίζουμε...

Εγώ μπορώ στις 12 Ιανουαρίου μεταξύ 12 και 2 μ.μ. στο σπίτι μου...

Εσύ?

Α εγώ δεν μπορώ τότε... μπορώ όμως στις 15 Ιουνίου μεταξύ 4 και 6 μ.μ.
    Σπίτι μου ή σπίτι σου? Να το κλείσω το ραντεβού στο filofax, γιατί αύριο μπορεί να μην υπάρχει το κενό!

:o :o :o

Ρε... αϊ σιχτίρ !! :D :D :D

Υ.Γ. και μετά απορούμε γιατί στην εποχή μας είναι \"ψεκάστε, σκουπίστε, τελειώσατε\"... :( :(

Υ.Γ. καλησπέρα Λιάνα και καλώς ήρθες ! :)

Junior Member
    liana γεια σου.Οσο αφορα εμενα οσες φορες το εχω βαλει στα ποδια επειδη εκανε την πρωτη κινηση η γυναικα ηταν απο ανασφαλεια (περισσοτερο δεν μπορω να στο εξηγησω γιατι δεν ξερω κιολας).Παντως δεν νιωθω μειωμενος σαν αντρας ισα-ισα νιωθω κολακευμενος.Τι να πει κανεις ολα οσα ειπωθηκαν ειναι σωστα.Βρισκομαστε σε μια κατασταση οπου ολοι εχουν δικιο.
    Nefertari αν το κοκκινισμα εριχνε της γυναικες,τοτε εγω θα ημουν ο νουμερο ενα γκομενος:):(

Member
    Originally posted by harris
    Nefertari αν το κοκκινισμα εριχνε της γυναικες,τοτε εγω θα ημουν ο νουμερο ενα γκομενος:):(
    Δεν μίλησα αποκλειστικά για το κοκκίνισμα... ένα συστατικό μέσα σε όλα τα άλλα είναι... να πει ο άντρας κάτι όμορφο που θα κολακέψει την γυναίκα και πιθανόν να κοκκινήσει (η γυναίκα)...

Νομίζω πως πρέπει να ξανα-ανακαλύψουμε την έννοια του φλερτ, την \"ιεροτελεστία\" του... γυναίκες και άντρες... και να βρούμε λίγο χρόνο για την όμορφη πλευρά των ανθρωπίνων σχέσεων.
    Το σεξ είναι εύκολο να το βρεις, αν είναι αυτό το ζητούμενο. Δύσκολη είναι η καλή σχέση και η ακόμα καλύτερη επικοινωνία μεταξύ των δύο φύλων. Και το φλερτ θα έπρεπε να είναι στην ημερησία διάταξη ακόμα και σε ένα ζευγάρι που έχει σχέση αρκετό καιρό.
    Το φλερτ ανανεώνει, φτιάχνει την διάθεση, ανεβάζει τη λίμπιντο.... και όπου μας βγάλει! :D

Φλερτάρετε... και χαμογελάτε!!!!

... κατά το \"χαμογελάτε, είναι μεταδοτικό\"... :D

Junior Member
    gia na s aporripsei o allos einai kai o tropos pou 8a thn \"peseis\". pisteyw oti to kalytero einai na eisai ay8entikos. o kyrioteros logos pou oi an8rwpoi den flertaroyn einai o fovos ths aporripshs. alla h aporripsh den einai aparaithto oti shmainei oti den areseis. yparxoyn polloi logoi gia na s aporripsei kapoios. ase pou to na fas mia xylopita pisteyw oti einai ena gegonos anapofeykto sth zwh sou kai xrhsimo!
    telospantwn, to flert \"apodidei\" otan ginetai kai apo tis dyo pleyres. den prepei na ta perimenoyme ola apo ton allo alla oute kai na ormame xwris na lamvanoyme kai ta aparethta shmata. kai o allos -eite andras eite gynaika- san emas skeftetai kai toys idioys fovoys exei. twra to oti to prwto vhma prepei na to kanoyn oi andres pisteyw oti einai anaxronistiko kai egwistiko apo pleyras twn gynaikwn. apo proswpikhs empeirias opote exw kanei to prwto vhma mou xei vgei se kalo.

Junior Member
    hi k edo.... to flert oi sxesis ola einai diskola...pleon...pezoun simantiko rolo ola pia .... o kosmos ekselisete k mazi me auton k oi anthropines sxesis...alote pros to kalo k alote pros to kako ....to thema einai ti kratame se olou tou idous tis sxesis....ta kala oi ta kaka.... ? eki fenete o anthropos... oi gunekes fovounte tous antres alla k oi antres tis gunekes .... den exei na kanei me to fulo tou kathena...alla me ton tropo skepsis tou ... h aenai anazitisi tou alou mas misou pote den telioni .... os tote pedia xalara cool ilikrinia k katanoisi to mono pou boroume na kanoume pistevo oti einai na aniksoume ta aftia mas k ta matia mas k na ginoume dektes ton minimaton pou stelnoun oi ipolipi oste na boresoume na peksoume me tous orous ton alon oste kapia stigmi na boresoume na valoume k emis tous dikous mas ...

Senior Member

Προετοιμασία για ψάρεμα...

Καλησπέρα κι από μένα

Ακουμπήσατε ένα θέμα που πονάει πολύ σήμερα τους περισσότερους από εμάς και πολύ εύστοχα θα έλεγα, δώσατε το στίγμα του τι συμβαίνει.
    Συμπληρωματικά θα ήθελα να πω ότι ένα από τα στοιχεία που μας χαρακτηρίζει τους σύγχρονους ανθρώπους είναι ο ΕΓΩΙΣΜΟΣ. Κατά τη γνώμη μου είναι η πηγή απ΄όπου απορρέουν τα μεγαλύτερα προβλήματα μας.
    Επίσης η τάση που έχουμε \"της εύκολης λύσης\" για τα πάντα...
    Πιστεύοντας ότι είμαστε πολύ μα πολύ ξεχωριστοί σε σχέση με τους άλλους σε προσωπικό,γνωστικό και επαγγελματικό επίπεδο αντί για αυτοπεποίθηση,έχουμε δημιουργήσει τεράστιες ανασφάλειες για το κάθετί γύρω μας, αλλαζονεία,υπεροπτισμό,συν αισθηματικό ευνουχισμό και έχουμε γίνει κτητικοί ακόμα και για πράγματα που δε μας ανήκουν, απλά επειδή και μόνο θέλουμε να τα αποκτήσουμε.
    Γενικά έχουμε μια τάση να τα θέλουμε όλα χωρίς να γνωρίζουμε στη πραγματικότητα τι χρειαζόμαστε σε όλους τους τομείς ώστε να είμαστε ευτυχισμένοι.
    Αυτό δυστυχώς μας οδηγεί σε ένα υπερκαταναλωτισμό όχι μόνο υλικό αλλά και ανθρώπινο ώστε να θέλουμε μέσα από ότι δήποτε είναι δυνατόν να γίνουμε πιο δυνατοί,πιο ανταγωνιστικοί ώστε να καλύψουμε πάλι \" την ανασφάλειά μας\".
    Επίσης έχουμε ξεχάσει δύο βασικές λέξεις στη ζωή μας:
    ΟΡΙΟΘΕΤΙΣΗ
    ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΗ
    Φαίνεται δεν έχουμε καλές σχέσεις με αυτά τα δύο...
    Συνδυαστικά μέσα απ\' αυτή τη ψυχολογία όμως είναι τρομερά δύσκολο να βγάλουμε κάτι αυθεντικό και στις σχέσεις μας .
    Έτσι χωρίς να ξέρουμε τι θέλουμε και τι ψάχνουμε συγκεκριμένα λέμε πχ πάω για ψάρεμα...
    Μα άλλο ψάρεμα είναι αυτό του καλαμιού, άλλο της συρτής, άλλο του ψαροντούφεκου, άλλο με δικτύ κτλ κτλ.
    Για το κάθε ψάρεμα αλλά κυρίως για κάθε είδος ψαριού πρέπει να χρησιμοποιήσουμε άλλο δόλωμα και άλλο τρόπο ψαρέματος.
    Ο ροφός για παράδειγμα θέλει άλλο τρόπο, ο σαργός άλλο, ο ξιφίας άλλο και η σουπιά άλλο...
    Ας αποφασίσουμε λοιπόν τι ψάρια προτιμάμε και ας σκεφτούμε πρώτα αν είμαστε έτοιμοι εμείς να ψαρέψουμε αυτά που προτιμάμε και ας χρησιμοποιήσουμε τον ενδεδειγμένο τρόπο για κάθε ψάρι αν θέλουμε παρόλα αυτά να ισχύσει ο νόμος του κυνηγού και του ψαρά που θέλει το πιάτο του να είναι 9 φορές άδειο και μια γεμάτο...
    ʼλλωστε η λαική σοφία λέει : \"αν δε βρέξει κώλο δε τρώς ψάρι ...\"
    Καλές ψαριές και προπαντός ας μη ξεχνάμε : οριοθέτιση και διεκδίκηση .
    Συνήθως αν θέλουμε κάτι πάρα πολύ δε το αφήνουμε έτσι εύκολα αλλά κάνουμε τα πάντα για να το αποκτήσουμε, εκτός κι αν δε το θέλουμε τόσο πολύ...οπότε ....τα συμπεράσματα δικά σας...

Είμαστε πολύ χαλαροί , με πολύ θυμό, πολλά αποθημένα και κόμπλεξ και χωρίς στόχους.
    Είμαστε σε μια συνεχή διαδικασία γενικού ψαρέματος...και συνήθως άδειου πιάτου !

Εύχομαι καλές ψαριές σε όλους μας

Υ.Γ. Ενώ είχα πρόθεση να απαντήσω στο θέμα μάλλον έκανα λάθος και το έβγαλα σαν ξεχωριστό θέμα...είμαι αρχάριος τι να κάνω ..

Senior Member
    ειναι ομως ο ερωτας ενα εγωιστικο συναισθημα τελικα? θελουμε τον αλλον δικο μας για να ειμαστε καλα και το φλερτ ειναι μια διαδικασια που αν αποτυχει μας οδηγει σε απογοητευση γιατι δεν εκπληρωθηκαν τα θελω μας. τον αλλον ομως δεν τον ρωταμε συνηθως τι θελει ..... ;) λογω της τραγικης βιασυνης που μας διακατεχει να εκπληρωσουμε την επιθυμια μας ολη αυτη η ταχυτητα σημερα μαλλον ευθυνεται για το οτι οι ανθρωποι δεν φλερταρουν και δισταζουν να το κανουν.

Senior Member
    Θέλω να πω ότι αντιμετωπίζουμε τη διαδικασία του φλέρτ εγωιστικά, όπως και τα περισσότερα πράγματα στη ζωή μας.
    Πχ κάνουμε μια χαλαρή προσπάθεια επικοινωνίας (συνήθως χωρίς ξεκάθαρα μηνύματα και πολλές φορές χωρίς αξιοπρέπεια και σεβασμό στο δικαίωμα του άλλου να αντιδράσει όπως θέλει) χωρίς να επικεντρώνουμε όλο μας το ενδιαφέρον και όλη μας τη προσπάθεια σ αυτό και όταν εισπράττουμε κάτι ανάλογο (δράση - αντίδραση) αρχίζουμε να βγάζουμε όλα τα κόμπλεξ και τα απωθημένα μας γι αυτό το ατομο το οποίο είναι έτσι και είναι αλλιώς και δε μας αναγνώρισε τι είμαστε κτλ κτλ...εγκαταλείποντας τη προσπάθεια.
    Αν αυτό γίνει μερικές φορές είτε γιατί διαλέγουμε λάθος άτομα είτε γιατί δε ξέρουμε τι θέλουμε είτε γιατί δεν έχουμε τρόπους κτλ κτλ, βάζουμε και μια ταμπέλα για το σύνολο των γυναικών ή των ανδρών και ....ζήσανε αυτοί καλά κι εμείς χειρότερα...
    Η συμπεριφορά μας συνήθως χαρακτηρίζεται από ακρότητες γιατί θέλουμε με την ελάχιστη δυνατή προσπάθεια το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα ....
    Γι αυτό έγραψα χτές τις λαικές φράσεις ....
    Πόσοι από μας για παράδειγμα θα προσπαθούσαμε για μήνες με κάθε τρόπο κάνοντας τα πάντα για ένα άτομο που μας ενδιαφέρει να γίνει δικό μας χωρίς να εγκαταλείψουμε τη προσπάθεια ? Και το βασικότερο μετά από αυτό να νοιώθουμε και όμορφα και όχι μαλάκες που δεν έγινε τίποτα ?
    Πόσοι από μας στέλνουμε λουλούδια,λέμε όμορφα λόγια , κάνουμε κατάθεση συναισθημάτων,δίνουμε το χρόνο το σεβασμό και την ελευθερία που χρειάζεται μια γυναίκα ?
    Μήπως ο καλύτερος σύμβουλος είναι το πουλί μας ?
    Οπότε μάλλον η μαμά και ο μπαμπάς μας δε μας έμαθε σωστά κάποια πράγματα και τώρα αντί να καταφέρνουμε να βγάζουμε από μια γυναίκα το \"θηλυκό κομμάτι της\" κατά τη πρώτη επικοινωνία της βγάζουμε το \"αρσενικό\" και ίσως το δικό μας \"θηλυκό\"...
    Ας με συγχωρήσουν οι φίλοι που μπορεί να διαφωνούν αλλά ας σκεφτούν βαθύτερα τι εννοώ και μετά ας πουν τις αντιρρήσεις τους .
    Όχι βέβαια ότι οι γυναίκες πάνε πίσω , γιατί είπαμε από δύο πέτρες βγαίνει το αλεύρι, αλλά τώρα μιλάμε για μας.
    Για τις γυναίκες θα μιλήσουμε άλλη φορά

Καλή συνέχεια

Junior Member
    Καλημερα και απο μενα...
    Αν και παλια τα τοπικς πλεον ,μου κινησαν το ενδιαφερον και με απασχολουν και αμεσα...λογικο δεν ειναι;Τεσπα..Οσον αφορα το θεμα του συγκεκριμενου τοπικ εχω παααααααααρραααααα πολλα να πω ..και γιαυτο δε βγαινει τπτ...:o
    Ας κανω μια προσπαθεια...και αυτο παει κυριως προς τις γυναικες του forum.Λετε οτι οι ανδρες δε φλερταρουν ποια...Μεγα λαθος...Σιγουρα ισως οχι τοσο οσο παλια αλλα αυτο κυριως για 2 βασικους (οχι μοναδικους) λογους.
    1ος) Η εχουν φαει τρελες ηττες στο παρελθον και δε τολμανε ουτε τα ματια τους να σηκωσουν σε μια κοπελα....ή
    2ος) ανηκουν στη κατηγορια των ψεκαστε σκουπιστε...τελειωσατε.Δλδ φλερταρουν αλλα οχι με το παραδοσιακο τροπο αλλα με το καινουριο τον \"κλαμπατο\"τροπο του στυλ \"Γεια, τι λεει,σε κοβα τοση ωρα απο το τραπεζι μου κλπ και μετα απο 5 λεπτα βαζουν χερι η κανουν τεσπα κινηση προς το \"ψητο\"....
    Σαυτο φταινε ΚΑΙ οι γυναικες διοτι πια εχουν αρχισει να γινονται (οι περισσοτερες) χειροτερες απο τους ανδρες.....Αυτο που εχω να πω ειναι οτι ποτε δεν εχω κανει καμακι σε κλαμπ η καφετερια η καπου τελοσπαντων....ΠΟΤΕ ομως....Απο φλερτ και ρομαντισμο ομως πιστευω οτι \"δινω ρεστα\";).Δλδ αν π.χ. γνωρισω μια κοπελα μεσω γνωστων και μου αρεσει...θα κανω κινηση και αν δω προσφορο εδαφος θα συνεχισω ακαθικτος.......Αλλιως μη τον ειδατε....Και αυτο διοτι κ γω οπως πολλοι απο μας εχω φαει τρελες ηττες....... :(

Senior Member
    Διαβάζοντας όλο το τόπικ....βγαίνει αβίαστα το συμπέρασμα..ότι και τα δυο φύλα βιώνουν μια έντονη ανασφάλεια στο θέμα των σχέσεων κι αν προχωρήσουμε λίγο παραπάνω ίσως ανακαλύψουμε οτι αυτή η ανασφάλεια είναι με τη σειρά της συνέπεια ή έκφραση μιας άλλης ανασφάλειας,αυτής στη σχέση με τον ίδιο μας τον εαυτό.Ίσως οι γυναίκες να είναι πιο παλιές σε αυτόν τον χώρο της ανασφάλειας κι εμείς οι άντρες να είμαστε οι νεοεισερχόενοι.Παλιότερα ο τρόπος ανατροφής μιας γυναίκας ήταν τέτοιος που της έδινε την κατεύθυνση του κατώτερου όντος σε σχέση με τον άντρα.Το αγόρι...ήταν ο ΑΝΤΡΑΣ του σπιτιού...πράγμα που του έδινε μια δεσπόζουσα θέση....την οποία έβγαζε και στο φλέρτ.

Σήμερα τα πράγματα έχουν λίγο αλλάξει....η γυναίκα προσπάθησε να κατοχυρώσει την ισότητα της προς τον άντρα φτάνοντας στο σημείο να χάνει ακόμα και τη θηλυκότητα της προκειμένου να το πετύχει αυτό.Απ την άλλη ο άντρας το είδε αυτό σαν μια απειλή και έτσι άρχισε να γεννιέται μια επιφύλαξη απέναντι στον θηλυκό έτερον ήμισυ του....πράγμα που σημαίνει και ευνουχισμό της αρρενοπότητας του (αφου έπαψε πλέον να είναι κυνηγός).Θα συμφωνήσω και με μερικούς που είπαν οτι πρέπει να μάθουμε τους νέους κανόνες στο παιχνίδι του φλέρτ..κι αυτοί οι κανόνες απορρέουν μάλλον απ τη συνειδητοποίηση του τι ακριβώς συμβαίνει και στα δυο φύλα....ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΝΑΣΦΑΛΕΙΣ...άρα αυτό που κυνηγούμε σαν τρελοί και οι δυο είναι η ασφάλεια μας,να νιώσουμε επάρκεια γι αυτό που είμαστε δηλαδή.Αυτό σημαίνει ότι και τα δυο φύλα θα πρέπει να ενεργοποιήσουν τον ψυχολόγο μέσα τους και μέσα απο μια πιο εκλεπτυσμένη επικοινωνία να αλληλοσιεσδύσουν στην \"ευαίσθητη ζώνη\" ο ένας του άλλου.Ίσως περισσότερο απο κάθε άλλη εποχή...το σημαντικό δεν είναι το αγόρι να κατακτήσει το κορίτσι και το κορίτσι να σαγηνευτεί απ το αγόρι...όσο να κατακτηθεί ο άνθρωπος απ τον άνθρωπο...γιατί και οι δυο είμαστε εξισσομένοι στην ανασφάλεια.Απ τη δική μου την πλευρά ...η τακτική αυτή φέρνει ένα σχεδόν βέβαιο αποτέλεσμα...και χωρίς καν να χρειαστεί να κάνω νύξη με τις γνωστές ατάκες \"μωρό...είσαι για καφέ κτλ\" ....πολλές φορές έχω μια αυθόρμητη εκδήλωση ενδιαφέροντος απ την κοπέλα που επίσης μου κινητοποιεί το ενδιαφέρον.Όχι ότι είμαι ΔΟΝ ΖΟΥΑΝ και ότι στέφομαι 100% απο επιτυχία....αλλά μέσα απο ένα φλέρτ που στρέφεται περισσότερο προς τον άνθρωπο-γυναίκα ...έχω δίπλα μου ανθρώπους που με γεμίζουν.Αφήστε για λίγο τον ψυχολόγο σας...να παρατηρήσει πως εκφράζεται αυτή που σας κινητοποιεί το ενδιαφέρον...πως κοιτάει,τι λέει ,πως κινείται...τα πάντα.Αυτά καθρεφτίζουν το τι νιώθει.....ποιά είναι...και φυσικά το τι θέλει.Μπορείς να την κάνεις να νιώσει οτι αυτά που θέλει....αυτά που πηγάζουν ως ανάγκες απο μέσα της...τα έχει ήδη? (αυτή είναι και η πραγματικότητα δηλ.)ʼν ναι...τότε τα πράγματα είναι σε πολύ καλό δρόμο.Ανάλογη πορεία θα μπορούσε να ακολουθήσει και μια γυναίκα (δυστυχώς δεν είμαι γυναίκα για να σας εγγυηθώ και πρακτικά το αποτέλεσμα της μεθόδου αυτής).Όμως ακόμα και κάτι να πάει στραβά...δεν κρίνεται σε καμμιά περίπτωση ο αντρισμός μας...(αυτός υπάρχει ούτως η άλλως στο DNA μας)....κρίνεται η επιλογή μας για το συγκεκριμένο άτομο (και το ότι δεν έγινε τίποτα μας απαλλάσει απο μελλοντικές περιπέτειες που α είχαμε μαζί του) και οι επικοινωνιακή μας ικανότητα (ο ψυχολόγος μας) η οποία μέσω των εμπειριών εμπλουτίζεται και τελειοποιείται.:)

Junior Member
    ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΕΧΕΤΕ ΧΑΣΕΙ ΜΕ ΤΑ ΠΑΝΤΕΛΟΝΙΑ ΤΗ ΘΗΛΥΚΟΤΗΤΑ ΣΑΣ. ΜΙΛΑΤΕ ΣΑΝ ΑΝΤΡΕΣ ΕΧΕΤΕ ΦΟΥΛ ΕΓΩΙΣΜΟ Κ.Λ.Π ΟΙ ΑΝΤΡΕΣ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ ΝΑ ΨΥΧΟΛΟΓΟΥΝ ΝΟΜΙΖΕΤΈ; ΟΙ ΑΝΔΡΕΣ ΠΟΥ ΜΙΛΟΥΝ ΑΣΧΗΜΑ ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΛΑ. ΟΜΩΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΧΥΔΑΙΟΙ ΤΥΠΟΙ ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΜΕ ΤΟ ΝΤΥΣΙΜΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΕΡΑ ΠΟΥ ΕΧΕΤΕ ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΟΛΛΕΣ ΕΞΟΔΟΥΣ ΔΙΝΕΤΕ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ. ΠΡΟΣΓΕΙΩΘΕΙΤΕ.

Quote Originally Posted by ΗΛΙΑΣ View Post
    ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΕΧΕΤΕ ΧΑΣΕΙ ΜΕ ΤΑ ΠΑΝΤΕΛΟΝΙΑ ΤΗ ΘΗΛΥΚΟΤΗΤΑ ΣΑΣ. ΜΙΛΑΤΕ ΣΑΝ ΑΝΤΡΕΣ ΕΧΕΤΕ ΦΟΥΛ ΕΓΩΙΣΜΟ Κ.Λ.Π ΟΙ ΑΝΤΡΕΣ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ ΝΑ ΨΥΧΟΛΟΓΟΥΝ ΝΟΜΙΖΕΤΈ; ΟΙ ΑΝΔΡΕΣ ΠΟΥ ΜΙΛΟΥΝ ΑΣΧΗΜΑ ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΛΑ. ΟΜΩΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΧΥΔΑΙΟΙ ΤΥΠΟΙ ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΜΕ ΤΟ ΝΤΥΣΙΜΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΕΡΑ ΠΟΥ ΕΧΕΤΕ ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΟΛΛΕΣ ΕΞΟΔΟΥΣ ΔΙΝΕΤΕ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ. ΠΡΟΣΓΕΙΩΘΕΙΤΕ.
    ηλία έχω να σου πω δυο πράγματα:

Το ένα είναι πως τέτοιου ειδους αντιλήψεις δεν έχει ούτε ο πατέρας μου που είναι 65....

και το δεύτερο πως αυτό το θέμα είχε ανοιχτεί πριν έξι χρόνια....:Ρ

Senior Member
    Αν και είναι χιλιοειπωμένο θέμα παραμένει πάντα επίκαιρο.Λίγο πολύ όλοι όσοι έγραψαν κάτι έχουν δίκιο.Εγώ έχω να πω ότι αυτή η κατάσταση βολεύει τις γυναίκες διότι πλέον με τόσο φοβισμένους και ανασφαλείς άντρες μπορούν πολύ εύκολα να την 'πέφτουν', να βρίσκουν κάποιον και να τον κάνουν ότι θέλουν.Και στο περιβάλλον μου έχω πολλά τέτοια παραδείγματα και γι'αυτό και ξέκοψα με αρκετούς παλιούς φίλους.Πραγματικά,σ'αυτήν την συγκεκριμένη εποχή,όταν διαβάζω ότι δεν μπορεί να βρει άντρα μια γυναίκα γελάω.Και δεν κάνω πλάκα.Γιατί το 'δεν βρίσκω άντρα' προφανώς σημαίνει 'δεν βρίσκω αυτόν που θέλω'.Γιατί το να βρει απλά κάποιον να περάσει ένα βράδυ,μια βδομάδα ή να κάνει σχέση μπορεί κι ένα παιδάκι να καταλάβει πόσο εύκολο είναι με τόσους άντρες μόνους και αμάμητους.

Για να πλησιάσουμε εμεις πρώτοι γυναίκα δυστυχώς θα πρέπει να 'σπάσουμε' το κεφάλι μας για να πούμε κάτι πρωτότυπο,διότι βαρέθηκα να ακούω ελληνίδες να λένε 'δε δεχόμαστε ατάκες του στυλ' είσαι όμορφη,μου αρέσεις' κτλ.Δηλαδή τί άλλο να σας πούμε;Φλερτ υποτίθεται πως είναι.Προσπαθούμε να ξεκινήσουμε μια κουβέντα με ερωτικό και όχι φιλικό ενδιαφέρον.Εκτός βέβαια αν αρκεί να βγάλουμε στο τραπέζι τα κλειδιά της πόρσε και τότε όλα να απλοποιηθούν.

Page 2 of 3 FirstFirst 123 LastLast