Results 1 to 15 of 32
-
29-01-2011, 21:58 #1
to agxos kai oi taxykardies epistrefoun!!!!!!!!!!!!
kalispera paidia...
prin apo liges meres enw perpatousa sto dromo ksafnika m epiase mia foverh taxykardia,arxise na moudiazei to kefali m...kai lew paei auto htan menw ston topo!!!!!!kserw oti prokeite gia paniko kathws kai palaiotera pathaina...nomizontas oti eixa provlima me thn kardia mou me apotelesma na trexw apo giatro se giatro k oloi na mou lene...."einai psuxologika"....!!!htan pragmatika ena polu diskolo diasthma pou to 3eperasa skeptomenh...den exeis tpt twra ama einai na patheis kati tha to patheis....den xreiazetai na to skeftesai...k etc mporesa kai to elegxa.omws meta apo auto to skhniko arxisan na mou erxontai pali ola auta me thn kardia m.....nomizw oti tha pathw anakoph...metraw kathe tris k ligo tous sfigmous mou...to vrady den me pianei upnos,paw na ksaplwsw k niw8w thn kardia mou na fterougizei...k lew twra tha thn pathw,meta tha thn pathw,pote tha thn pathw?kai na shmeiwsw oti mesa s olh authn thn tragiki katastasi prospathw na diavasw gia thn eksetastikh mou,kai kathe fora pou paw na dwsw mathima exw taxykardies kai pisteuw oti tha pathw anakoph...pfffffff anti na skeftomai ta mathimata skeftomai thn kardia...eleos den mporw allo m auth th skepsi....
- 29-01-2011, 22:24 #2
melina,εισαι τοσο μικρη για να εχεις ολ αυτα!!Σε καταλαβαινω,το ζω!Αλλα πραγματικα,πιστευω οτι εισαι μικρουλα για να σου εμφανιστουν απο τωρα!Ειναι πολυ δυσκολο,το κολομυαλο "κολλαει" στην παραμικρη ενοχληση & περιμενεις να ρθει....το τελος!Ψυχοφθορο!!!!!Κοπελιτσ α μου,προσπαθησε να γραφεις στα ελληνικα ομως!
29-01-2011, 22:36 #3
κ ομως τα εχω...αυτες οι ταχυπαλμιες θα με φανε....φοβαμαι οτι μια ωρα ετσι οπωσ χτυπαει η καρδια μου...τσουπ,θα σταματησει!!!! ακουσα μαλιστα και για ενα παιδι που επαθε ανακοπη προσφατα....τι το θελα????αυτο ηταν!!!!ηρθε κ εδεσε το γλυκο!!!!μπορεισ να το παθεισ αυτο απο τισ ταχυπαλμιεσ?εσυ τι νιωθεισ ρανη??
29-01-2011, 23:20 #4
Εδω και 4 μηνες παιρνω ζαναξ ο.25 την ελαχιστη δοση.
Και επισης κοβω τα σεροξατ.Αυτο που με ανυσιχει ειναι οτι χθες που οδηγουσα ξαφνικα ενιωσα οτι δεν ηξερα τι εκανα μεσα στο αυτοκινητο,δεν εβλεπα καλα δεν θυμομουν που πηγενα και ξαφνιαστικα καμια 10ρια φορες.τι ειναι παλυ αυτο?
30-01-2011, 09:33 #5
melina,εγω εχω εδω & εναμιση χρονο αρρυθμιες(εκτακτες οπως λεγονται ιατρικα).Τις εχω καθε μερα,δεν εχουν φυγει καθολου & οπως καταλαβαινεις μου χαλανε την ζωη μου γιατι με φοβιζουν!Εχω παει σε πολλους καρδιολογους,εχω βαλει ενα καρο holder & ολοι μου λενε οτι ειναι απο ανχος & οτι πρεπει να το συνηθησω,αλλα τι να συνηθησω.....πλακα κανουμε τωρα???Εχω αλλαξει & διαφορα φαρμακα για αρρυθμιες αλλα δεν ειδα γιατρεια!Πολλες φορες εχω & νευροπονους & νομιζω οτι τωρα θα σταματησει!Γενικα,υπαρχει "θεμα" στο μυαλο μου με την καρδια!Θα σου πω παντως οτι & εγω επιρεαζομαι ΠΑΡΑ πολυ με το που θ ακουσω για καποιον θανατο νεου,αλλα ειναι μεγαλη χαλαστρα για τον εαυτο μας!Panikoula,ρωτα τον γιατρο σου γι αυτο που σου συνεβει!
30-01-2011, 13:45 #6
Το συναίσθημα είναι τρομακτικο αλλά δεν έχω ακούσει καποιον να έχει χασει τη ζωή του από αρρυθμίες η κρίσεις πανικου.….
εχουμε δυο επιλογες η το ξεχνάμε και συνεχιζουμε η μας καταβαλλει και πεφτουμε σε κατάθλιψη
διαλεξτε…
30-01-2011, 15:35 #7
Πιστεψεμε vasili,προσπαθω πολυ γι αυτο,παααρα πολυ,γιατι ξερω κατα βαθος οτι ειναι ετσι οπως το λες,αλλα καποιες φορες ο κολο-φοβος σε νικαει.....
30-01-2011, 21:43 #8
κι εγω ρε παιδια το ιδιο...εκει που λεω βγαλτο απο το μυαλο σου..με πιανουν οι ταχυπαλμιεσ...και μοθ ξαναρχεται...σου χαλαει τη ζωη ρε γαμωτο...σκεφτομαι να κανω πραγματα,μονο και μονο και μονο επειδη φοβαμαι μην παθω ανακοπη...πωωω...τι θα κανουμε ρε παιδια?πως θα το αποβαλλουμαι?πφφφφφφ!
31-01-2011, 09:10 #9
Αυτο με την ανακοπη η την καρδιακη προσβολη.....αχχχχχχ!!!Τι βασανο!!!!!!
02-02-2011, 21:01 #10
Δυστυχώς παιδιά κι εγώ με τον φόβο των αρρυθμιών ζω.
Και αν δεν υπήρχε αυτό το Internet με διάφορους "γιατρούς" που γράφουν και τρομοκρατούν τον κόσμο δεν θα τα παθαίναμε αυτά. Και κάντε αυτή την εξέταση, και κάντε την άλλην, και υπάρχει 0,000001% να είναι αυτό, και το 1% του πληθυσμου θα πάθει ανακοπή, εγκεφαλικό κλπ αλλά για να το σιγουρέψουμε πρέπει να κάντε κι άλλες εξετάσεις κ.ο.κ. Φαύλος κύκλος. Νομίζω οτι αν δεν είχαμε διαβάσει τίποτα από αυτές τις σαχλαμάρες που γράφουν δεν θα παθαίναμε τίποτα και θα ήμασταν ανέμελοι. Όπως κι εγώ, το χειρότερο είναι οτι έχασα την ανεμελιά μου από τότε που διάβαζα γι αυτά τα πράγματα.
Δεν έχετε παρατηρήσει πως αυτά που γράφουν τα γράφουν με τέτοιο τρόπο ώστε να πανικοβάλουν τον κόσμο ηθελημένα και να τους κάνουν να τρέχουν στα επείγοντα ή στα ιδιωτικά τους ιατρεία όλος τυχαίος?
Κάντε απλά τις απαραίτητες εξετάσεις απλά για να σας φύγει κάθε ιδέα οτι έχετε κατι οργανικό και αγνοήστε αυτές τις ανοησίες που γράφουν επίτηδες στα διάφορα site, πρόκειτε για σαδιστές πραγματικά δεν έχω κάτι άλλο να πω γι' αυτούς. Μια φορά που ρώτησα κάτι γιατρούς σε ένα νοσοκομείο γι' αυτά που διάβαζα στο Internet μου είπε χαρακτηριστικά "Γιατί κάθεσαι και διαβάζεις την κάθε μπούρδα που γράφει ο καθένας?" Από τότε δεν ξανασχολήθηκα και δεν έψαξα τίποτα ποια .Μια νέα μορφή τρομοκρατίας είναι και όλα αυτά
03-02-2011, 23:07 #11
το πιστευω κ εγω κατα ενα μεροσ γιατι και σε μενα καπωσ ετσι ξεκινησε...ειχα ταχυκαρδιεσ απο αγχοσ μπηκα εψαξα,διαβαζα για τα συμπτωματα τησ καρδιασ και ολωσ περιεργωσ τα ειχα ολα μεχρι που εκανα εξετασεισ κ ηταν ολα οκ!αλλα ξερεισ τι?σε μασ πιστευω που εχουμε ενα θεμα με ζητηματα υγειασ το καθετι το μεγιστοποιουμε,εξεταζουμε τη πιθανοτητα τησ πιθανοτητασ που μπορει να συμβει κατω απο σπανιεσ εωσ απιθανεσ συνθηκεσ!πιστευω οτι και αυτα επηρεαζουν αλλα η ουσια του θεματοσ ειναι αλλου...κ πρεπει να τη βρουμε και να την ξεπερασουμε!΄
05-02-2011, 00:25 #12
Αλλωστε αν διαβασετε λιγο ακομα οπως κανω εγω τα τελευταια 4 χρονια απο τοτε που μου πρωτοεμφανιστηκε θα δειτε οτι η κριση αγχους μιμειται συμπτωματα σοβαρων ασθενειων. Ο λογος? Υπαρχει στον εγκεφαλο μας ενα κεντρο που ρυθμιζει το αγχος. Το κεντρο αυτο στους "υγιεις" ανθρωπους λειτουργεί όταν εμφανίζεται μια σοβαρη κατάσταση για να μας ειδοποιήσει οτι κατι δεν πάει καλά.
Τι γίνεται ομως όταν το κεντρο αυτο χαλαεί απο διάφορους λόγους. Σε εμενα χάλασε απο υπερβολική στεναχώρια λόγω θανάτου στενων μου προσώπων. Το κεντρο αγχους στον εγκέφαλο εχει "κολλήσει" στο ανοιχτό και διοχετεύει αγχος χωρίς κανέναν απολύτως λόγο. Το ξαφνικό αγχος που λαμβάνουμε το μεταφράζουμε σε κατι απειλητικό. Και αυτο οδηγεί στην εμφάνιση ψυχοσωματικών ενοχλημάτων.
Οι κύριες φοβίες που μας δημιουργούνται σε αυτη την περίπτωση κατευθύνονται σε 3 σημεία. Καρδια - Κεφαλι - Στομαχι . Μετα βέβαια αν αυτη η κατάσταση είναι χρόνια ανακαλύπτουμε όλες τις πιθανές και απίθανες ασθένειες.
Αυτη τη στιγμη που σας γράφω εχω ταχυκαρδιες και μια τρομερη ανησυχια. το πιεσομετρο θα μεινει απο μπαταρια στο τελος.
Παιδια δυστυχως ουτε εγω εχω βρει αντιμετώπιση απλως παραθέτω μερικα κομματιά απο τις γνώσεις που εχω μαζέψει τοσο καιρό. Θέλει κουραγιο παιδιά και να περνάτε χρόνο με ανθρωπους που σας αγαπούν και σας καταλαβαίνουν
Καλο κουραγιο σε ολους μας και ναι εχω και εγω ολα τα συμπτωματα που προαναφερθηκαν
08-02-2011, 13:34 #13
ρε παιδια χθεσ με επιασε κατι που δεν με εχει ξαναπιασει και ειλικρινα τρομαξα πολυ.ειχα βγει ειχα παει σ ενα club κι εκει ξαφνικα που μιλουσα με τα παιδια με επιασε ενασ πονοσ στο στηθοσ απο ατη δεξια πλευρα και κατι σαν να μου κοβουν την ανασα,αρχιζα να ιδρωνω και να νιωθω οτι χανω το φως μου..και αρχιζαν να με πιανουν οι ιδεες οτι θα μεινω απο ανακοπη κ.λ.π.τωρα που σασ γραφω και το θυμαμαι εχω φοβερη ταχυκαρδια...ρε παιδια τι να ταν αυτο?αγχοσ παλι γαμωτο μου? εκει που ειπα να βγω απο το καβουκι μου να ξεκασω σαν ανθρωπος ηρθε αυτο και με απογοηευσε τελειως!μοθ φαινεται για να ειμαι καλα πρεπει να με σ ενα σπιτι ελεος!κ ειμαι 20 μολις.δεν μπορω ρε παιδια δε μπορω αλλο!¨(
08-02-2011, 16:11 #14
το xanax το παίρνω 2,5 χρόνια και σε πληροφορώ ότι εκτός από το 1ο εξάμηνο που είδα διαφορά τώρα πλέον νομίζω ότι δεν μου προσφέρει τίποτα (αρχικά επαιρνα 2 χάπια την ημέρα-τώρα 1 καθε πρωι) απλώς φοβάμαι να το κόψω και σίγουρα χρειάζομαι ιατρική βοήθεια για αυτό
15-02-2011, 17:17 #15
πω πω, διάβασα όσα έχετε γράψει ολοι και βλεπω μεγαλη ομοιοτητα με την δικη μ κατασταση που την εχω τεσσερα χρονια τωρα.ναι δεν εχω παθει ακομα ανακοπη καρδιας και το μονο που με παρηγορει οτι δεν θα παθω ειναι οτι ειμαι νεα. εμενα τα συμπτωματα ερχονται και φευγουν.οταν φευγουν τα 3εχνω τελείως και 3ανα αρχιζω να κανω μια πιο νορμαλ ζωη. εγω δεν ειχα στρεσ η αγχος αλλα μετα απο ολο αυτο το 8εμα με τις ταχυκαρδιες εχω σε μεγαλο βαθμο. απο τουσ γιατρουσ δεν εχω βγαλει καμια ακρη. εχω παει σε πολλους και σε νοσοκομεια. και ο ενας ακυρωνει τον αλλον.σε αυτο που συμφωνουν ειναι οτι ειναι ψυχολογικο. καλο ειναι να μην πεφτουμε στη λουμπα του ζαναξ η οποιοδηποτε αλλου φαρμακου που και εγω η ιδια χρησιμοποιω αλλα προσπαθω οσο λιγοτερο. εγω το ψαχνω και με την ομοιπα8ητικη ως τελευταια επιλογη πλεον. αυτο που εχω να πω απο την εμπειρια μ ειναι οτι οποιος δεν παιρναει κατι αντιστοιχο ειναι φυσιολογικο να μην σε καταλαβαινει και οταν εχω τα συμπτωματα αλλοιωνεται παρα πολυ η ποιοτητα της ζωης μου απο το φοβο μ. επισης, κατι που θεωρω ως φαρμακο ειναι η απασχολη του μυαλου μας με αλλα θεματα,ευχαριστο κλιμα και αγαπηηηη να παιρνουμε.