Μου αρεσουν μονο οι αρρωστες - Page 2
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 2 of 4 FirstFirst 1234 LastLast
Results 16 to 30 of 47
    Banned
    μια παρενθεση θα κανω στο μηνυμα της ρειν,που με βρισκει συμφωνη,θεωρεις τον εαυτο σου αρρωστο κενο?παταω την ερωτηση πανω στα λεγομενα της ρειν.

Senior Member
    Quote Originally Posted by whitecandle View Post
    Τελικά crazy diamond δεν μου απάντησες, είσαι ρατσιστής έτσι;
    whitecandle,

προσωπικά αποφεύγω να βιάζομαι και να φοράω ταμπελίτσες σε κάποιον.

Ωστόσο, αν θέλεις να μου πεις πώς έφτασες σε αυτό το συμπέρασμα για μένα και προφανώς από το παραπάνω ποστ,
    ευχαρίστως να το συζητήσουμε.

Senior Member
    Quote Originally Posted by RainAndWind View Post
    Δε μου φαίνεται παράδοξο αυτό που ζητάς Κενό.
    Ψάχνεις μία γυναίκα που να μπορεί να σε συντροφέψει στα ταξίδια σου στον κόσμο (φυσικά και νοητικά).
    Ποιον θα διαλέγαμε να πάρουμε μαζί μας σε ένα μεγάλο ταξίδι με τρένο? Πες ότι ξεκίναγες αύριο το πρωί για ένα μεγάλο ταξίδι. Αυτόν που θα ήθελες
    στην κουκέτα σου θα ήταν ένα άτομο που να σου μοιάζει, και να αλληλοσυμπληρώνεστε σε κάποιους τομείς, έτσι δεν είναι?
    Να κουμπώνετε όπως λέγεται.
    Αυτό που σκέφτομαι είναι πως ψάχνεις το είδωλό σου, γιατί αυτό το αισθάνεσαι οικείο, και μη απειλητικό, κοντινό σου.
    Ποιος δηλαδή δε θα ήθελε κάτι τέτοιο? Οι περισσότερες διαλυμένες σχέσεις που ξέρω, από εμένα και όσους έχω γνωρίσει, έχουν φτάσει εκεί γιατί
    δεν είχαν κοινούς τόπους, όνειρα και σώψυχα. Και όταν πέρασε το πρώτο διάστημα του ενθουσιασμού, αυτά τα έξω από τον καθένα που είχαν αποτελέσει
    πόλο έλξης, τα ίδια έκαναν τον έναν να απομακρυνθεί από τον άλλον. Άρχισαν τα ίδια χαρακτηριστικά να τους γίνονται απωθητικά.
    Οπότε, δε θεωρώ πως αυτό είναι κάτι για το οποίο θα έπρεπε να απολογείσαι, το βρίσκω φυσικό και πολύ μέσα στην καρδιά της πραγματικότητας.:)
    συμφωνω πολυ πολυ!!!!!!!!!
    Λεω ο,τι μπορω να εκφρασω οταν μου το επιτρεπει αυτο που ειμαι καθε φορα. Μαλλον μου αρεσει η επικοινωνια...και εδω...:)

Banned
    Quote Originally Posted by dora-agxos View Post
    μια παρενθεση θα κανω στο μηνυμα της ρειν,που με βρισκει συμφωνη,θεωρεις τον εαυτο σου αρρωστο κενο?παταω την ερωτηση πανω στα λεγομενα της ρειν.
    βασικα ειναι λιγο περιπλοκο να το απαντησω αυτο. εξαιρωντας την αντικοινωνικοτητα μου που οκ πλεον ψαχνω αφορμες για να κυκλοφορω, δλδ αμα κανονισω κατι με καποιο ατομο φυσικα και θα ειμαι εκει (το αν αυτο το ατομο εχει κατι να μου πει ή θα με κανει να βαριεμαι και να φυγω ειναι αλλο θεμα)... και για τα δικα σας παντα δεδομενα και της κοινωνιας, ναι πιστευω οτι ειμαι, και κανει μπαμ κι ολας αμα με δεις. αλλα θελω και σκεφτομαι οπως σκεφτομαι, ασχετα αν τρομαζω κοσμο ή οχι, με εκφραζει η αρρωστια και ο αρνητισμος οπως ελεγα και στο αλλο θεμα, αν και σαν ανθρωπος δεν μπορω να ειμαι μονιμως ετσι. ελπιζω να βγαζουν νοημα οσα λεω.

αν και δε περιμενα κατανοηση εδω, με το ποστ της λατρειας RainAndWind δε θα μπορουσα να διαφωνισω. μονο που δε ψαχνω ακριβως για το ειδωλο μου με την κυριολεκτικη εννοια του ορου, δλδ δε περιμενω ενα πιστο αντιγραφο του εαυτου μου, εναν κλωνο. ξερω οτι δεν υπαρχει και συμβιβαζομαι με οποιαδηποτε βρισκω πως εχει κατι δικο μου απλα (ή αλλιως αυτο που λεω "να μου ταιριαζει"), το οτιδηποτε ειναι αυτο.

Banned
    εγω παντως σε θεωρω πολυ εξυπνο και το μονο μειον που μπορω να σου προσαψω ειναι η εντονη αντιδραστικοτητα σου,θιγεσαι ευκολα και παρερμηνευεις πολλες φορες,ανθρωπινο ομως! :)

και κατι τελευταιο,δεν σε θεωρω καθολου κενο,πιστευω εισαι γεματος συναισθηματα,ομως δεν ξερεις πως να τα δωσεις ισως γιατι δεν τα εχεις λαβει ποτε..δεν σου κανω ψυχογραφημα!αυτο που πιστευω για εσενα λεω και αν ειμαι λαθος συγχωρα με.

Banned
    δε ξερω τι το εξυπνο ειδες οτι εχω, αντιδραστικοτητα ομως ναι υπαρχει σε μεγαλο βαθμο. οταν δε ξερω καποιον να τον εχω σιγουρο με το μερος μου, της εμπιστοσυνης μου, ισως παρερμηνευσω ευκολα, γιατι δε βλεπω τους ανθρωπους με καλο ματι οπως εχω ξαναπει.

γεματοι συναισθηματα ολοι ειμαστε, αλλα αν δεν υπαρχει ενα ατομο να του τα δωσουμε, να τα μοιραστουμε, και να μας νιωσει κι αυτο... τοτε καταληγεις κενος σαν εμενα...

υπηρξαν καταστασεις (σχεσεις) που ενιωθα οτι εδινα περισσοτερα απ'οσα επαιρνα, ετσι συμβαινει συχνα. και γενικα αυτο το συναισθημα υπαρχει σε ολη τη ζωη. παιρνεις παντα λιγοτερα απ'οσα πρεπει να δωσεις και να δινεις. λες και κουραζεσαι για κατι που δεν αξιζει τοσο, και μετα πας στο επομενο... κι αυτο συνεχιζεται μεχρι να πεθανουμε. το λενε εξαλλου, οτι η ζωη ειναι ενας συνεχομενος αγωνας.

Banned
    βγες,αναζητησε,ζησε κενο οπως σου αρμοζει!καπου εκει εξω υπαρχει ενας σωστος αποδεκτης για τα συναισθηματα μας!η μαγκια δεν ειναι μονο να το βρεις αυτο,αλλα να εχεις τα @@@@ το κρατησεις!μακια!

Senior Member
    ένας ανάπηρος, κουφός, τυφλός δεν είναι άρρωστος. εκτός αν έχει γρίππη. οπότε ναι, είναι άρρωστος.

κατά τα άλλα... ε, και?!!?

Banned
    Quote Originally Posted by crazy_diamond View Post
    whitecandle,

προσωπικά αποφεύγω να βιάζομαι και να φοράω ταμπελίτσες σε κάποιον.

Ωστόσο, αν θέλεις να μου πεις πώς έφτασες σε αυτό το συμπέρασμα για μένα και προφανώς από το παραπάνω ποστ,
    ευχαρίστως να το συζητήσουμε.
    Είπες αυτά:
    Quote Originally Posted by crazy_diamond View Post
    Οκ, επιθυμείς να γνωρίσεις και να ταιριάξεις με μια διαφορετική γυναίκα, δεν καταλαβαίνω όμως γιατί το διαφορετικό πρέπει να ταυτίζεται και με το άρρωστο, όπως το χαρακτηρίζεις.
    Και σε ρωτάω, γιατί τι έχει το άρρωστο που πρέπει να το αποφεύγει;

Senior Member
    Quote Originally Posted by alexandros3 View Post
    Δεν έχω παρακολουθήσει (χρειάζεται; ) αλλά σε γενικές γραμμές η σχέση που κάνουμε την εκάστοτε εποχή αντανακλά εμάς.
    Στα πολύ άγρια μου η σχέση μου ήταν ισάξια άγρια. Στα πιο ισορροπημένα και ψαγμένα το ίδιο. Όταν δεν μπορούσα κοντινές επαφές το ίδιο και πάει λέγοντας.
    Ανάλογα τη φάση στην οποία είσαι, θα τραβήξεις ανάλογο. (στην καλύτερη σου φάση, το καλύτερο)
    συμφωνω απολυτα Αλεξανδρε με την τοποθετηση σου.
    εγω οταν νιωθω χαλια θελω να κανω σχεση με καποιον που να εχει και κεινος ψυχολογικα προβληματα.
    οταν νιωθω καλα(πραγμα ψιλοσπανιο τελευταια) θελω να βρω καποιον "υγιη".

Banned
    νταξει και το υγιης υποκειμενικο ειναι. πιο σωστα θα λεγαμε "χρησιμος και ικανος στη κοινωνια". οποτε κι εγω ψαχνω μια που ειναι το ιδιο αρρωστη, οχι να εχει καρκινο ή aids. γιατι στη τελικη αμα δε πασχει κι αυτη απο κατι παρομοιο να ταιριαξετε, να τη φροντισεις, να νιωθεις οτι προσφερεις, και να πατε μπροστα μαζι, τι να την κανεις ? γυναικες που το παιζουν αντρακια, δυναμικες, ανεξαρτητες κλπ ειναι αχρηστες, απλα καταναλωτικα προϊοντα της κοινωνιας.

Quote Originally Posted by claire View Post
    ένας ανάπηρος, κουφός, τυφλός δεν είναι άρρωστος. εκτός αν έχει γρίππη. οπότε ναι, είναι άρρωστος.
    εχεις δικιο και θα μπορουσα να κανω σχεση και με αυτους, αφου δεν τους βλεπω μειονεκτικα ουτε τους λυπαμαι, αντιθετος ξεχωριζουν. απλα το προβλημα ειναι οτι δε ξερω πως θα μπορουσα να επικοινωνησω με μια κοπελα πχ που ειναι κουφη ή τυφλη...

Senior Member
    ναι οκ κενο γι'αυτο εβαλα σε εισαγωγικα τον ορο "υγιης".
    ισως να ηταν πιο σωστος ο ορος "ατομο με ψυχολογικες δυσκολιες"

Senior Member
    Και ο Θεός ρώτησε τον Αδάμ...
    - Τι κακό σου συμβαίνει;
    Ο Αδάμ απάντησε ότι δεν είχε κανέναν για να μιλά μαζί του... Τότε ο Θεός είπε ότι σκόπευε να δώσει στον Αδάμ μια γυναίκα για σύντροφο:
    - Το πρόσωπο αυτό θα συλλέγει τροφή για σένα, θα σου μαγειρεύει και, όταν ανακαλύψεις τα ρούχα, θα τα πλένει για σένα. Θα συμφωνεί πάντοτε με οποιαδήποτε απόφαση παίρνεις. Θα γεννά τα παιδιά σου και ποτέ δεν θα σου ζητά να σηκώνεσαι κατά την διάρκεια της νύκτας για να τα φροντίσεις. Δεν θα σε ταλαιπωρεί με καυγάδες και πάντοτε θα παραδέχεται πρώτη ότι είχε άδικο όταν θα έχετε μια διαφωνία. Ποτέ δεν θα έχει πονοκέφαλο και θα σου προσφέρει ελεύθερα έρωτα και πάθος οποτεδήποτε τα χρειάζεσαι. Δεν θα σου ζητάει ποτέ χρήματα, ούτε την πιστωτική σου όταν θα την ανακαλύψεις. Θα χαίρεται όταν θα γνωρίζεις άλλες γυναίκες και δεν θα σε ενοχλεί όταν παρακολουθείς ποδόσφαιρο όταν θα το ανακαλύψεις κι αυτό.
    - Τι θα κοστίσει μια γυναίκα σαν κι αυτή; Ρώτησε ο Αδάμ.
    Ο Θεός απάντησε:
    - Ένα χέρι και ένα πόδι.
    Τότε ο Αδάμ είπε:
    - Ακριβή είναι. Τι μπορώ να πάρω με ένα πλευρό;

Banned
    κι αν ελεγε "οχι ευχαριστω, παρτα @@ μου καλυτερα" θα γλυτωναμε ολο το στορυ, και θα ησυχαζαμε μια για παντα. καταλαβατε κυριοι γιατι τρεχουμε σαν τους μαλακες ?

Senior Member
    χαχαχαχαχαχαχχ

Page 2 of 4 FirstFirst 1234 LastLast