Results 1 to 15 of 47
Thread: Μου αρεσουν μονο οι αρρωστες
-
12-02-2011, 20:30 #1
Μου αρεσουν μονο οι αρρωστες
σ'αυτο το συμπερασμα καταληξαν σπουδαιοι ψυχολογοι του φορουμ, και δε μπορω με τπτ να τους το αρνηθω.
κι οταν λεω αρρωστες, δεν εννοοω αναπηρες, κουφες, τυφλες... αλλα αρρωστες στο μυαλο, διαφορετικες, να ξεχωριζουν καπως με τον τροπο σκεψης τους, να ξεχωριζουν γενικοτερα! οπως ακριβως τις περιεγραψε η RainAndWind. αντικοινωνικοτητα και ψυχοπαθεια εννοουνται, ενω τα οποιας λογης ενδιαφεροντα (εξαιρειται το κουτσομπολιο με φιλες και το καφεδακι, που δε μετρανε) ειναι bonus χαρακτηριστικα, μαζι με οτι αλλο καλο εχει η καθεμια.
δε ξερω αν θεωρειται ανωμαλια, για μενα παντως που δοκιμασα και σχεση με τελειως φυσιολογικες, δεν πετυχε, το εχω πει επανηλειμενα. τις περισσοτερες τις βλεπω ετσι, γιαυτο και μου φαινονται ιδιες και τις προσπερναω. κι εκεινες βεβαια μπορει να φοβουνται ή να με βλεπουν καπως, δε ξερω, αλλα καλα κανουν!
ειναι τοσο κακο και δυσκολο πια να το καταλαβεται αυτο το πραμα, που με εχετε χαρακτηρισει καμποσες μαλακιες, απο τον μπραβο τελευταια, μεχρι εγκληματια, μεχρι διαδικτυακο πρεζακι, μεχρι οτι αλλη ανοησια μπορει να διαβασει κανεις απο τους καθως πρεπει υγιεστατους γυναικειους εγκεφαλους που συχναζουν εδω μεσα.
- 12-02-2011, 20:38 #2
Δεν έχω παρακολουθήσει (χρειάζεται; ) αλλά σε γενικές γραμμές η σχέση που κάνουμε την εκάστοτε εποχή αντανακλά εμάς.
Στα πολύ άγρια μου η σχέση μου ήταν ισάξια άγρια. Στα πιο ισορροπημένα και ψαγμένα το ίδιο. Όταν δεν μπορούσα κοντινές επαφές το ίδιο και πάει λέγοντας.
Ανάλογα τη φάση στην οποία είσαι, θα τραβήξεις ανάλογο. (στην καλύτερη σου φάση, το καλύτερο)Last edited by alexandros3; 12-02-2011 at 20:49.
12-02-2011, 21:11 #3
Γεια σου, ΚΕΝΟ.
(ρε συ κάθε φορά που σε διαβάζω σχεδόν ακούω από κάπου μακριά τη φωνή του Dickinson, ναι του Bruce!)
Οκ, επιθυμείς να γνωρίσεις και να ταιριάξεις με μια διαφορετική γυναίκα, δεν καταλαβαίνω όμως γιατί το διαφορετικό πρέπει να ταυτίζεται και με το άρρωστο, όπως το χαρακτηρίζεις.
Φυσικά και μπορείς να αναζητάς ό,τι ποθεί η ψυχούλα σου, αρκεί βέβαια να υπάρχει κιόλας κάπου εκεί έξω, όχι τίποτα άλλο, αλλά για να μην απογοητευτείς και αυτό είναι αναπόφευκτο, αν ας πούμε ψάχνεις μια γοργόνα πχ, ή την catwoman.. ελπίζω να καταλαβαίνεις πως το εννοώ.
Η αλήθεια είναι ότι απορώ. Και αυτό γιατί γνωρίζω πολύ ιδιαίτερες γυναίκες, διαφορετικές αν θέλεις, ξεχωριστές, για τον τρόπο σκέψης τους, την αντίληψή τους, τον τρόπο που επιλέγουν να ζουν, με ενδιαφέροντα και δράση. Και ναι, ίσως και να έχουν θέματα. Ωστόσο καθόλου αντικοινωνικές δεν είναι, ούτε ζουν στο περιθώριο. Ίσα ίσα, είναι εκεί έξω, μέσα στο πλήθος, και όμως δεν χάνονται στον ωκεανό, ούτε και ξεβράζονται όπου τις πάει το κύμα. Έχουν τα κότσια να είναι αυτές που είναι μεσοπέλαγα της κοινωνίας. Και αυτό δεν είναι λίγο ούτε και εύκολο.
Μπορείς να φανταστείς τον εαυτό σου να ερωτεύεται μια τέτοια διαφορετική και ξεχωριστή γυναίκα;
Πιστεύεις ότι θα μπορούσατε να είστε μαζί;
12-02-2011, 21:21 #4
Σε μία περίοδο που προσπαθούσα να διαχειριστώ το θέμα με ένα μου γονιό (και δεν μπορούσα) είχα πέσει σε μια τρελή φεμινίστρια η οποία προφανώς ήταν καρατζαζεμένη αλλά εκείνη τη στιγμή μοιράζονταν το πάθος μου για κάποια πράγματα, τα οποία σε μένα αποδείχθηκαν παροδικά σε εκείνη μόνιμα.
Μην ξεχνάς ποιός είσαι. Θα περάσεις πολλές μπόρες και δρόμους και φουρτούνες και θα σε φέρουν πλάι σε άτομα που παλεύουν στα ίδια νερά. Αν ο στόχος στο μυαλό σου είναι καθαρός θα προσπεράσεις. Μετά θα γυρνάς θα κοιτάς και θα λες, εμπειρίες και φχαριστώ παναγιά μου (που δεν έμεινα!)
12-02-2011, 21:43 #5
κριμα γιατι μικροτερος που ειχα μακρυ μαλλι, μου λεγαν μοιαζω του Hetfield.
καλη απορια, ρωτα τις υπολοιπες χρηστριες εδω μεσα, γιατι οταν καποιος ειναι διαφορετικος τον βαφτιζουμε αρρωστο, σκεφτομαστε γιαυτον τα χειροτερα λες και δεν παραμενει ανθρωπος κλπ κλπ οπως συνεβη παλι προσφατα με οσα μου λεγανε...
συγνωμη αλλα δεν ζω σε ονειροκοσμο ουτε εχω θεσει τα στανταρντς μου στον Αρη! αν ημουν οπως λες να περιμενω να βρω καποια που δεν υπαρχει, δε θα εκανα καμια απολυτως σχεση, καμια γνωριμια, τπτ καθολου.
και που ακριβως τις βρισκεις αυτες ? που συχναζουν ? στα κλαμπς και χορευουν ? οχι γιατι αμα ειναι στα κλαμπς, τοτε μονο ξεχωριστες δε νομιζω πως ειναι...
κριμα που δεν ειναι αντικοινωνικες και δε ζουν στο περιθωριο, δε ταιριαζουμε, δε μου κανουν λολ.
ε για να το λεω, σιγουρα δε μπορω να τον ξαναφανταστω με μια φυσιολογικη, με μια που το μονο που τη νοιαζει ειναι η δουλεια της, κι ο αντρας παιζει ταυτοχρονα ρολο σπονσορα και σουπερ γαματου εραστη μονο.
12-02-2011, 21:46 #6
crazy diamond, δεν καταλαβαίνω υποννοείς κάτι για τις "άρρωστες";
12-02-2011, 21:51 #7
κοιτα πιστευω πως αν αλλαξω αυτο που ειμαι, μετα δε θα υπαρχει τπτ απο μενα. δλδ καθολου χαρακτηρας. βεβαια η επιφανεια συμφερει στην αφομοιωση. ενας βλακας δε θα εχει πουθενα αντιρηση, θα κανει σχεση και με οποια να'ναι. τεσπα κατα καιρους εχω βρει ατομα που ειναι σαν εμενα, λιγο πολυ τουλαχιστον. η τελευταια ηταν μετα τα χριστουγεννα, αλλα δεν εκατσε η φαση μαζι της οπως ηθελα γιατι δεν εμενε Αθηνα, σπουδαζε κι ολας, και τεσπα δεν ηταν για σχεση. απο κει και περα δε καταλαβαινω για ποιον στοχο λες... αν εννοεις αν τις βλεπω σοβαρα ή οχι, το θεμα της απλης γνωριμιας και του σεξ ειναι κατι που μπορει να συμβει με ολες, δε περιμενω δλδ να εχει η αλλη κοινα με μενα για να καταληξουμε απλα στο κρεβατι. πλεον ομως και λογο ηλικιας, αυτο μου φαινεται λιγο, και δε με απασχολει τοσο...
12-02-2011, 21:54 #8
Όχι το στόχο σε σχέση μ' αυτές. Το στόχο σε σχέση με σένα.
Δλδ, μπορεί ας πούμε ο στόχος σου να είναι η ηρεμία και η οικογένεια (λέω τώρα). Ή η αναζήτηση μιας δικιάς σου εσωτερικής αλήθειας ή ο,τιδήποτε. Να πετύχεις ακόμα παραπάνω, να κάνεις αυτό που θες, χίλια πράγματα.
12-02-2011, 22:17 #9
Μου αρεσουν μονο οι αρρωστες !!!
Σου εχω νυφη!!!!!
http://farm4.static.flickr.com/3319/...a4d90d8e16.jpgΛεω ο,τι μπορω να εκφρασω οταν μου το επιτρεπει αυτο που ειμαι καθε φορα. Μαλλον μου αρεσει η επικοινωνια...και εδω...:)
12-02-2011, 22:24 #10
Οκ, γενικότερα τώρα και μα το Δία έχω να πω ότι αν τελικά ακούγαμε τι στο Βούδα ψυθίρισε ο Murray στο αυτί της Johansson εκεί στην τελευταία σκηνή,
θα χανόμασταν ίσως όλοι πολύ λιγότερο σε αυτή τη ρημάδα τη μετάφραση.
ΚΕΝΟ,
μη νομίζεις κι εγώ παιδί metallica και απείρως λιγότερο maiden!
Πάντως για να απαντήσω στις ερωτήσεις σου, όχι, οι γυναίκες στις οποίες αναφέρθηκα δε συχνάζουν σε κλαμπάκια ούτε και πηδιούνται στις τουαλέτες τους, αν θυμηθώ και άλλα παλαιότερα σχόλια.
Αυτό φυσικά και δε σημαίνει ότι οι γυναίκες που το κάνουν έχουν φωτεινή ταμπέλα στην πλάτη ή το κούτελο! Απλά προφανώς δε σε ενδιαφέρουν.
Ούτε όμως και νοιάζονται απλά για την καριέρα και έναν άντρα χορηγό και γαμάτο εραστή! Καλά, που τα διάβασες όλα αυτά, οεο;
Αυτό που προσπαθώ να σου πω ΚΕΝΟ, φιλικά, στο έχω ξαναγράψει άλλωστε, είναι ότι αυτή η απογοήτευση που αισθάνεσαι σου έχει φορέσει παρωπίδες.
Ίσως και να μη θέλεις να ακούσεις. The truth is out there! Εκεί όμως. Έξω. Ναι, στο δικό μας πλανήτη.
Κι αν δεν μπορείς να χαρείς (τον έρωτα, μια σχέση με μια κοπέλα που να ταιριάζετε) ίσως να είναι όχι τόσο γιατί δεν τυχαίνει, ή δεν πε-τυχαίνει έτσι μαγικά και κινηματογραφικά, αλλά γιατί εσύ στερείς στον εαυτό σου την ευκαιρία.
Από μένα πάντως ευχή να ανοίξεις, να αφεθείς, να βρεις και να χαρείς αυτό που θέλεις.
12-02-2011, 22:40 #11
με καποια πραγματα που λες κενο, αλλα δε θα στα πω, δειχνεις οτι ΘΕΣ και ψαχνεις βοηθεια και ενδιαφερον, οχι απο μια κοπελα εκει εξω, αλλα και απο εδω μεσα, 11 στους 10 θεραπευτες αυτο θα το βλεπανε. Αλλα ξεχναω οτι ολοι οι αλλοι εχουν λαθος και εσυ ξερεις, εισαι διαφορετικος κτλ, δε μοιαζεις με κανεναν αλλο ανθρωπο, δεν ανηκεις στην κοινωνια, οποτε δε μπορουμε να εφαρμοσουμε απανω σου την οποιαδηποτε θεωρια-κριση-συμπερασμα αδυνατον.
12-02-2011, 22:46 #12
researcher χωρις τα σιδερακια ισως. κατι πιο εντος θεματος ομως ? μη ποσταρεις συνεχως εικονες χωρις να γραφεις κατι δικο σου, καταντα ενοχλητικο σαν spam.
καλα ο δικος μου στοχος αρχικα μπορει να ειναι απο συγκατοικηση, μεχρι να σηκωθω να φυγω μαζι της μονιμα απο Ελλαδα... μεχρι να αυτοκτονισουμε κι ολας παρεα! αλλα οχι, αν το σκεφτω καλυτερα δεν υπαρχουν και τοσες επιλογες. οποτε ναι ηρεμια και οικογενεια θελω οπως ολοι (οχι ομως παιδια). τους υπολοιπους στοχους σαν την αναζητηση εσωτερικης αληθειας, δεν περιμενω να τον βρω στη κοπελα. καμια κοπελα δεν ειναι σωτηρας, οπως γραφαν στο αλλο θεμα, ελεος!
δεν εχω προβλημα ουτε με οσες συχναζουν σε κλαμπακια, ουτε με οσες πηδιουνται στις τουαλετες, απλα εγω δε συχναζω εκει οποτε δε νομιζω να ειχα με μια τετοια κοινα.
δε το διαβασα, απλα ο αντρας χορηγος και ταυτοχρονα γαματος εραστης νομιζω πως ειναι αυτο που ολες ψαχνουν, αν βγαλουμε εξω το συναισθημα.
μπα μαλλον στον Αρη ειναι λολ.
τεσπα thanks για οσα εγραψες.
νταξει ειπαμε ειμαι πολυ αρρωστος, αξιζω ταφο!
12-02-2011, 22:52 #13
12-02-2011, 23:11 #14
Δε μου φαίνεται παράδοξο αυτό που ζητάς Κενό.
Ψάχνεις μία γυναίκα που να μπορεί να σε συντροφέψει στα ταξίδια σου στον κόσμο (φυσικά και νοητικά).
Ποιον θα διαλέγαμε να πάρουμε μαζί μας σε ένα μεγάλο ταξίδι με τρένο? Πες ότι ξεκίναγες αύριο το πρωί για ένα μεγάλο ταξίδι. Αυτόν που θα ήθελες
στην κουκέτα σου θα ήταν ένα άτομο που να σου μοιάζει, και να αλληλοσυμπληρώνεστε σε κάποιους τομείς, έτσι δεν είναι?
Να κουμπώνετε όπως λέγεται.
Αυτό που σκέφτομαι είναι πως ψάχνεις το είδωλό σου, γιατί αυτό το αισθάνεσαι οικείο, και μη απειλητικό, κοντινό σου.
Ποιος δηλαδή δε θα ήθελε κάτι τέτοιο? Οι περισσότερες διαλυμένες σχέσεις που ξέρω, από εμένα και όσους έχω γνωρίσει, έχουν φτάσει εκεί γιατί
δεν είχαν κοινούς τόπους, όνειρα και σώψυχα. Και όταν πέρασε το πρώτο διάστημα του ενθουσιασμού, αυτά τα έξω από τον καθένα που είχαν αποτελέσει
πόλο έλξης, τα ίδια έκαναν τον έναν να απομακρυνθεί από τον άλλον. Άρχισαν τα ίδια χαρακτηριστικά να τους γίνονται απωθητικά.
Οπότε, δε θεωρώ πως αυτό είναι κάτι για το οποίο θα έπρεπε να απολογείσαι, το βρίσκω φυσικό και πολύ μέσα στην καρδιά της πραγματικότητας.:)"Δε με νοιάζει να έρθουν όλοι οι ξένοι στην Ελλάδα και οι Έλληνες να πάνε αλλού. Θεωρώ ότι πατρίδα μας είναι η γη. Από μικρό παιδί απέρριπτα τα σύνορα."
Σπύρος Μπιμπίλας
12-02-2011, 23:15 #15
Τελικά crazy diamond δεν μου απάντησες, είσαι ρατσιστής έτσι;