Για να αδυνατίσουμε χρειαζόμαστε αγάπη και αυτοπεποίθηση - Page 6
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 6 of 10 FirstFirst ... 45678 ... LastLast
Results 76 to 90 of 149
    Senior Member
    Λεω ο,τι μπορω να εκφρασω οταν μου το επιτρεπει αυτο που ειμαι καθε φορα. Μαλλον μου αρεσει η επικοινωνια...και εδω...:)

Senior Member
    Quote Originally Posted by BrokeN_DoLL View Post
    τι σχεση ειχε αυτο
    τιποτα ηθελα απο πριν να το βαλω δεν απευθυνοταν στην μεταξυ μας συζητηση
    Λεω ο,τι μπορω να εκφρασω οταν μου το επιτρεπει αυτο που ειμαι καθε φορα. Μαλλον μου αρεσει η επικοινωνια...και εδω...:)

Senior Member
    καλησπερα
    Μιας και περναγα απο εδω ειπα να πω και εγω την γνωμη μου.Εγω προσωπικα τις δυναμικες,αεικινητες δεν τις πολυσυμπαθω προτιμω τις πραες και ηρεμες για να μπορω και εγω να ηρεμω.Φυσικα δεν εννοω γυναικες σηκω σηκω κατσε κατσε αλλα με προσωπικοτητα που να μου εμπνεει εμπιστοσυνη και να γεμιζω και να παιρνω σαν ανθρωπος.Τωρα οσο για την ομορφια και εξυπναδα τι ναπω μονο μια λεξη που περικλειεται στην λεξη <<γοητεια>>.Οταν καποια με γοητευει συνηθως πληρει και τις προυποθεσεις αυτες που ειναι εντελως υποκειμενικες για μενα.Το πιο ουσιαστικο ειναι να τα βρισκω ερωτικα με τον αλλον και αυτο δεν εχει να κανει ουτε με ομορφια ουτε με εξυπναδα..........

Senior Member
    Αυτο το "τα βρισκω ερωτικα με καποιον" ειναι πολυυυυ μεγαλο ζητημα!! Δεν ανοιγει κανεις κανενα τοπικ??

Senior Member
    γιατι το ρωτας και δεν το κανεις????...............................

Senior Member
    Γιατι δε με απασχολει τοσο οσο!

Banned
    Quote Originally Posted by Sofia View Post
    λευκο κερακι,

ξερω αρκετους ωραιους αντρες που δεν γουσταρουν την σουπερ εξυπνη, δυναμικη, ομορφη. Κ προσωπικα δεν αισθανθηκα ποτε καποιον αντρα να μου κανει καποιο iq test. εκτος αν δεν το καταλαβα...χαχα:)

οσο για το τι εννοω με τις προσδοκιες:εννοω αν φορτωνεις με απαιτησεις ή πιεση τον αντρα που σ αρεσει, να εκδηλωσει τα συναισθηματα του...
    Έλα Σοφία θα μπορούσες να μην με δουλεύεις. Όσο για τους άντρες, εννοούσα να θέλουν μόνο σεξ. Ναι είμαι πολύ πιεστική δεν καταλαβαίνω την απόρριψη ή τη μη εκδήλωση.

Banned
    Quote Originally Posted by researcher View Post
    τιποτα ηθελα απο πριν να το βαλω δεν απευθυνοταν στην μεταξυ μας συζητηση
    Ρισέρτσερ γιατί το έβαλες αυτό το βίντεο;
    Last edited by whitecandle; 14-02-2011 at 11:34.

Banned
    Όσο για την αυτοπεποίθηση, δεν είμαι σίγουρη, αλλά νομίζω μπορείς να τη βρεις.

Senior Member
    Quote Originally Posted by whitecandle View Post
    Έλα Σοφία θα μπορούσες να μην με δουλεύεις. Όσο για τους άντρες, εννοούσα να θέλουν μόνο σεξ. Ναι είμαι πολύ πιεστική δεν καταλαβαίνω την απόρριψη ή τη μη εκδήλωση.
    Πώς καταλαβες κατι τετοιο? καθολου δεν σε δουλευω!!!!αποφευγω να δουλευω καποιον μεσα απο δω που εχουμε μονο τον γραπτο λογο κ ετσι μπορει να παρεξηγηθει πιο ευκολα καθε κουβεντα μας. Δεν σε δουλευα λοιπον....Τι εννοεις οτι οι αντρες θελουν μονο σεξ?

Οταν γινεσαι πιεστικη, σημαινει συνηθως οτι δεν δινεις στον αλλο χωρο, αέρα να αναπνευσει, να εκδηλωθει να νιωθει ανετος. Αυτα συνηθως ειναι οι καλυτερες συνθηκες για να φυγει ο αλλος τρεχοντας κ οχι να μεινει κοντα ή διπλα...Αυτο το νιωθω κι εγω που δεν ειμαι αντρας.Κι αλλοι πολλοι ανθρωποι. Εχεις σκεφτει να το δεις λιγο αλλιως το θεμα? Να δοκιμασεις διαφορετικα την επομενη φορα που θα σου αρεσει καποιος?
    πάρα πολλή ευφυϊα μπορεί να επενδυθεί στην άγνοια, οταν η αναγκη για ψευδαίσθηση ειναι βαθιά...

Banned
    Μίλησες για iq test. Εκεί είπα ότι με δούλευες. Τι εννοώ ότι οι άντρες θέλουν μόνο σεξ, ότι δεν τους ενδιαφέρει η σχέση το λεγα και πιο πάνω με σένα δεν το λεγα;
    Δεν νομίζω ότι δεν δίνω στον άλλον αέρα να αναπνεύσει αν φεύγει τρέχοντας τότε δεν τον θέλω έναν τέτοιο, τι να τον κάνω; Πρώτον δεν μου ταιριάζει και δεύτερον στην πρώτη δυσκολία φεύγει. Ουστ τότε. :)

Senior Member
    Quote Originally Posted by whitecandle View Post
    Μίλησες για iq test. Εκεί είπα ότι με δούλευες. Τι εννοώ ότι οι άντρες θέλουν μόνο σεξ, ότι δεν τους ενδιαφέρει η σχέση το λεγα και πιο πάνω με σένα δεν το λεγα;
    Δεν νομίζω ότι δεν δίνω στον άλλον αέρα να αναπνεύσει αν φεύγει τρέχοντας τότε δεν τον θέλω έναν τέτοιο, τι να τον κάνω; Πρώτον δεν μου ταιριάζει και δεύτερον στην πρώτη δυσκολία φεύγει. Ουστ τότε. :)
    κοιτα οι αντρες εχουν καραμελλα το ''δεν μπορω να αναπνευσω'' ειναι στο αιμα τους εχουν μεσα τους την αισθηση του κατατρεγμενου και κυνηγημενου λαγου στο δασος που ολη την ωρα ειναι σε εκγρηγορση επειδη η φυση του το προσταζει, το κυνηγανε δεν το κυνηγανε.

λογω τεστοστερονης τους νοιαζει ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ το σεξ ναι ειναι λογικο και επιστημονικο το θεμα. αλλα οι περισσοτεροι σημαρον ημερα επειδη το μαθαν απο αλλες που τους δωσαν το δικαιωμα νομιζουν πως ετσι πρεπει να συμπεριφερονται σε ΟΛΕΣ και πως ο,τι θελουν το εχουν πανευκολα (το μουνι δλδ) οποτε δεν χρειαζεται να δεσμευονται κιολας
    I m a Good Person With Bad Attitude

Banned
    Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί η φύση τους έχει κάνει τόσο διαφορετικούς από μας. Θέλω να πιστεύω ότι φταίει η κοινωνία, αν και είναι και πάλι δύσκολο να αλλάξει κάτι, αλλά όχι ακατόρθωτο όπως είναι να είναι από την φύση τους. :S

Senior Member
    μα ειναι απολυτα λογικο να διαφερουνε! γιαυτο αποκαλουνται αντρες κ μεις γυναικες! κ εκεινοι απο την μερια τους πιστευουν οτι ειμαστε πολυ διαφορετικες απο κεινους. τα ετερονυμα ελκονται. αμα ηταν ιδιοι με μας θα ειχαμε γεμισει θυληπρεπεις αντρες με ιδια ενδιαφεροντα με μας (κομμωτηριο ψωνια hondos center και τετοια)

σε ποιον θα αρεσε.............δν ξερω....καλα κανουν και διαφερουν. υπαρχει μια ιντριγκα. ειναι η φυση του αντρα να ειναι πολυγαμικος ξεροκεφαλος αντιδραστικος κλπ κλπ. τι να τους κανουμε να τους ευνουχισουμε?!!!μ ;p

απο κει κ περα εμεις μπορουμε πιστευω να επιβιωσουμε κ με εναν δονητη....δεν διαμαρτηρεται οτι πνιγεται κιολας
    I m a Good Person With Bad Attitude

Banned
    Ναι να τους ευνουχίσουμε. Όντως δεν θα θελα να έρχονταν στο κομμωτήριο μαζί μου, αλλά δεν θέλω και να πνίγονται ούτε να είναι πολυγαμικοί. Γκρρρρρ άντρες!
    Δυστυχώς δεν μπορώ να επιβιώσω με έναν δονητή, χρειάζομαι πολλά παραπάνω. Εκτός αν γίνω λεσβία. :P

Page 6 of 10 FirstFirst ... 45678 ... LastLast