Πιστεύετε ότι οι φίλοι κρίνουν από την εμφάνιση; - Page 5
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 5 of 8 FirstFirst ... 34567 ... LastLast
Results 61 to 75 of 115
    Banned
    Quote Originally Posted by claire View Post
    πόσο καιρό τον ξέρεις αυτό τον άνθρωπο δηλαδή?

επίσης, σου είπα εγώ ότι οι άσχημοι ή οι παχουλοί δεν έχουν ψυχή?
    Είπα βρε από το καλοκαίρι και επίσης είπες ότι όλοι ενδόμυχα κοιτάμε έναν όμορφο για φίλο. Άρα αυτό λέω οι άσχημοι και οι παχουλοί δεν έχουνε ψυχή;

Senior Member
    ασυνείδητα πιστεύω ότι μια καλή εμφάνιση θα σε τραβήξει στον άλλο. καλή εμφάνιση δεν σημαίνει μοντέλο. σημαίνει ο άλλος να είναι καθαρός, στοιχειωδώς περιποιημένος, χαμογελαστός κτλ κτλ. δεν είναι μόνο δηλαδή τα φυσικά χαρακτηριστικά, αλλά και ο τρόπος που τα χρησιμοποιείς.
    αυτό δεν σημαίνει ότι αυτή η καλή εμφάνιση είναι αυτό που θα σε κρατησει και στον άλλο άνθρωπο. μετράνε πολλά.

Banned
    Ε βέβαια μετράνε πολλά αυτό έλειπε να επιλέγαμε φίλους από την εμφάνιση. :mad:

Banned
    Whitecandle δεν έχω διαβάσει όλα τα posts του θέματος...
    Αρχικά να σου πω ότι θεωρώ ότι δεν είναι όλοι έτσι... Μην απογοητεύεσαι :)

Αναγνωρίζω ότι στην διαδικασία αναζήτησης ερωτικού συντρόφου, η εξωτερική εμφάνιση παίζει σημαντικό ρόλο. Ιδίως για την πρώτη επαφή, η οποία είναι πιθανό να προκαλέσει την έλξη που θα οδηγήσει στα περαιτέρω. Τέλος πάντων... από εκεί και πέρα ακολουθούν διεργασίες οι οποίες ανάλογα και με το τι επιδιώκει ο καθένας, καθορίζουν αν αυτή η σχέση θα έχει μέλλον ή όχι...

Από την άλλη θεωρώ ότι στη φιλία μεταξύ ενός άνδρα και μιας γυναίκας, τα πράγματα είναι πολύ διαφορετικά. Έχω καλές φίλες, στις οποίες έχω εμπιστευτεί σημαντικά κομμάτια της ζωής μου. Γυρνώντας πίσω, στις πρώτες μας επαφές, δεν μπορώ να πω ότι η φιλία μας ξεκίνησε ή προχώρησε διότι επηρεάστηκα από την εξωτερική τους εμφάνιση. Οι περισσότερες από αυτές ήταν απλές γνωριμίες από το επαγγελματικό ή φιλικό περιβάλλον, οι οποίες ξεκίνησαν από την υποψία ύπαρξης μιας πιο βαθιάς και ουσιαστικής επικοινωνίας. Στην συνέχεια διαπιστώνοντας ότι είναι δυνατόν να ανταλλάσσουμε κάποιες απόψεις και το κυριότερο να μοιραζόμαστε τα έσω μας το προχωρήσαμε ένα βήμα παραπέρα...

Έχω την εντύπωση ότι ο φίλος σου έχει χάσει λίγο το δρόμο προς το πως αναπτύσσεται μια καλή φιλία... Εκτός και αν δεν ψάχνει φιλίες στις σχέσεις με το άλλο φύλο. Απόλυτα κατανοητό...
    Πέρα από αυτό μην το παίρνεις πάνω σου. Άσε το δικό του κομμάτι στην άκρη. Δεν σε αφορά..
    Απ' ότι διάβασα φαίνεται ότι έχεις ξεκαθαρίσει αρκετά βασικά σημεία ζητήματος. Ο καθένας ας αντιμετωπίσει τα θέματα που του αναλογούν...
    Last edited by gus1973; 15-02-2011 at 14:02.

Banned
    Hi gus. Τι εννοείς μην το παίρνω πάνω μου; Και πως δεν με αφορά ένας που τον θεωρούσα φίλο μου;;; Δεν κατάλαβα επίσης ότι έχω ξεκαθαρίσει αρκετά σημεία τι εννοείς;

Senior Member
    Γουάιτ, σου έστειλα μήνυμα προηγουμένως χωρίς να απαντήσω στο θέμα σου. Πιστεύω λοιπόν πως όλοι κρίνουν και από την εμφάνιση, ακόμα και από τον τρόπο με τον οποίο ανοιγοκλείνεις το στόμα σου πίσω από μια τζαμαρία την ώρα που συζητάς, ακόμα και πως φαίνεται από μακρυά το περπάτημα σου. Όλοι, κανένας δεν είναι διαφορετικός, οι διαφορετικοί ζουν στον κόσμο τους και είναι στην απέξω απ'το πανηγύρι. Στις ομαδικές πλακίτσες και στα χαχαχού όλοι γινόμαστε παρέα ΣΤΟΝ ΠΟΝΟ ΤΟΥ ΑΛΛΟΥ ΟΜΩΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΑΜΜΕΤΟΧΟΙ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΦΗΝΟΥΜΕ ΣΤΟ ΕΛΕΟΣ ΤΟΥ, εκτός κι αν δεν δείχνει πως πονάει πραγματικά οποότε εκεί αρχίζουμε τα χαχαχου και του κάνουμε παρέα. Επίσης πιστεύω πως οι φίλοι είναι είδος προς εξαφάνιση και ότι είναι ένα περιστασιακό φαινόμενο όταν έχουμε κάτι να δώσουμε (να πάρουνε εκείνοι δηλαδή) ή όταν είμαστε σταθερά μια πηγή κέρδους.
    Για τους άντρες είναι ο βαθμός επηρροής, χαρακτήρας και το χρήμα και για τις γυναίκες η εμφάνιση και η σαγηνευτικότητα. Φίλοι δεν είναι αδύνατον να υπάρχουν αλλά αυτό δεν σημαίνει πως θα βρεις κάποιον να πέφτει και στο χαλί για να σου γλέιφει τα πόδια. Θέλω να πω Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΕΧΕΙ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΗ ΕΙΚΟΝΑ ΓΙΑ ΤΟ ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΦΙΛΟΣ. Για άλλους είναι ο σκύλος ή και ο άνθρωπος σκύλος για άλλους μπορεί και να είναι ένας διαστραμένος αν είναι και ο ίδιος διεστραμένος. Yes sir.

..
    ...
    ....

Θα έλεγα πάντως αληθινές φιλίες μπορούν να κάνουν μόνο όσοι είναι αρκετά ώριμοι. Δεν θέλω να το αναλύσω αυτό. Το αφήνω να το σκεφτείς μόνη σου.
    Last edited by carrot; 14-02-2011 at 16:49.

Banned
    Μην αναλώνεσαι στο να ψάχνεις αν έκανες ή δεν έκανες κάτι ή αν η εμφάνιση σου τον απέτρεψε στο να συνεχίσετε τη φιλία σας.
    Είναι τουλάχιστον αστείο να θεωρεί κάποιος ότι μια καλή φιλία σχετίζεται άμεσα με την εξωτερική εμφάνιση. Πρόβλημα του φίλου σου η παραπάνω άποψη, δικό του θέμα και η προσπάθεια λύσης του προβλήματος... Εσένα δεν σε αφορά όλο αυτό... Από τα γραφόμενα σου φαίνεται ότι έχεις ξεκαθαρίσει αρκετά σημεία σε σχέση με το τι είναι φιλία και τι όχι και με το ότι μια καλή φιλία δεν συνδέεται άμεσα με την εξωτερική εμφάνιση...

Banned
    Ίνσεκτ δεν είδα κανένα μήνυμά σου. Σίγουρα σε μένα το στειλες; Εχτές έλεγες άλλα ότι δεν είναι φίλος αυτός που σε κρίνει από την εμφάνιση, και θα συμφωνήσω μ'αυτό. Όντως το σκέφτηκα κι εγώ δεν είναι φίλοι αυτοί φίδια είναι....Ότι χειρότερο δηλαδή. Λυπάμαι πολύ αν είναι όλοι έτσι, αλλά δεν θα αυτοκτονήσω κιόλας τελικά. Δικό τους πρόβλημα. Είναι άχρηστοι, κομπλεξικοί ή ψωνάρες, και ότι άλλο κακό υπάρχει και φίδια. Αυτά έχω να πω.

Banned
    Quote Originally Posted by gus1973 View Post
    Μην αναλώνεσαι στο να ψάχνεις αν έκανες ή δεν έκανες κάτι ή αν η εμφάνιση σου τον απέτρεψε στο να συνεχίσετε τη φιλία σας.
    Είναι τουλάχιστον αστείο να θεωρεί κάποιος ότι μια καλή φιλία σχετίζεται άμεσα με την εξωτερική εμφάνιση. Πρόβλημα του φίλου σου η παραπάνω άποψη, δικό του θέμα και η προσπάθεια λύσης του προβλήματος... Εσένα δεν σε αφορά όλο αυτό... Από τα γραφόμενα σου φαίνεται ότι έχεις ξεκαθαρίσει αρκετά σημεία σε σχέση με το τι είναι φιλία και τι όχι και με το ότι μια καλή φιλία δεν συνδέεται άμεσα με την εξωτερική εμφάνιση...
    Ναι, σίγουρα. Αυτός είναι ο τρελός, και όχι εγώ. Και σίγουρα κάθε τέτοιος σαν κι αυτόν.

Senior Member
    Quote Originally Posted by whitecandle View Post
    δεν είναι φίλοι αυτοί φίδια είναι....
    Είμαι ο πλέον ακατάλληλος να σου πω τι είναι φίλος και τι όχι για μια γυναίκα. Εγώ όταν θέλω να είμαι συνεχώς με μια κοπέλα της το δείχνω (η το λέω με κάποιο τρόπο) ότι θέλω να κάνω και σεξ μαζί της και όχι απλά να της κάνω παρέα.

Banned
    Οκ ίνσεκτ αλλά στην περίπτωση που δεν σου αρέσει τι κάνεις; Ή δεν της αρέσεις; Δεν κρατάς επαφές;;;;

Senior Member
    Δεν ξέρω ειλικρινά δεν ξέρω τι να σου απαντήσω. Συνήθως όχι? Κοίτα Γουαιτ για μένα στην παρούσα φάση της ζωή μου οι φιλίες και το σέξ είναι δευτερεύον

Banned
    Κατάλαβα. Δηλαδή φίλες γυναίκες δεν έχεις ε; Περίεργο κι αυτό.

Senior Member
    Όχι δεν έχω. Έχω αρκετές γνωστές και γνωστούς αλλά βγαίνω αραιά και που. Περίεργο σου φαίνεται;

Banned
    Ναι αν και το κάνουν πολλοί. Γιατί είναι πολλοί οι λόγοι που δεν μπορείς να τα φτιάξεις με κάποιον. Μπορεί να είσαι σε φάση, να μην αρέσει ο ένας στον άλλον, ή και οι δύο, να έχει σχέση ο ένας από τους δύο, ίσως κι άλλα.

Page 5 of 8 FirstFirst ... 34567 ... LastLast