Πιστεύετε ότι οι φίλοι κρίνουν από την εμφάνιση; - Page 6
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 6 of 8 FirstFirst ... 45678 LastLast
Results 76 to 90 of 115
    Senior Member
    Ναι δεν είναι απλό πράμα οι σκέσεις ωστόσο οι προτεραιότητες αλλάζουν σύμφωνα με αυτό που μας καίει και μας συμφέρει την δεδομένη φάση που διανύουμε, όπως λες κι εσύ :)

Senior Member
    Quote Originally Posted by whitecandle View Post
    Αλλά τα άλλα τι κουφά είναι αυτό που είπες; Ότι οι όμορφοι ξεχωρίζουν και ότι μετράει σε μια φιλία να σε ζηλεύουν ή να σε θέλουν για γκόμενα;
    Quote Originally Posted by claire View Post
    δεν έγραψε αυτό. αλλά ότι κάποιες φορές αν είσαι όμορφη μπορεί να σε ζηλέυουν οι φίλες σου ή οι φίλοι σου να σε βλέπουν και ερωτικά κατά βάθος.
    Quote Originally Posted by carrie View Post
    Οι φιλοι κρινουν απο την εμφανιση με την εννοια οτι αμα εισαι ωραια οι φιλες παντα θα εχουν μια ψιλοζηλεια, και οι φιλοι θα δυσκολευονται να σε βλεπουν μονο ως φιλη.
    Εγραψα αυτο που καταλαβε η claire. Νομιζω οτι ειναι προφανες.

Quote Originally Posted by whitecandle View Post
    Σ'ευχαριστώ πάρα πολύ ίνσεκτ για την ενθάρρυνση. Πραγματικά έχω σοκαριστεί (δεν του αρέσει και το πρόσωπό μου) και καταλαβαίνεις πως αισθάνομαι. Και δεν είναι ότι ψάχνει για γκόμενα, έτσι στα κουτουρού. Και μου λέει και ότι όλοι έτσι είναι και αρχίζει και σκέφτεται το μυαλό μου ποιοί μου φέρθηκαν έτσι.
    Καταρχην να διευκρινησω οτι δεν διαβασα τα ποστ των 6 σελιδων παρα μονο τα αρχικα.

Λοιπόν στο θεμα μας για να σου απαντησω απο την εμπειρια μου πανω σαυτα που λες:

Τα πραγματα εχουν ΑΚΡΙΒΩΣ ετσι οπως στα ειπε ο φιλος σου. Η εμφανιση ειναι το Α και το Ω για ολα. π.χ μια κουκλαρα εχει πολυ περισσοτερες πιθανοτητες να παρει μια δουλεια απο ενα μπαζο. Επισης εχει πολυ περισσοτερες πιθανοτητες να βρει γκομενο, στοργη, αγαπη, κατανοηση και οτι αλλο θες. Η ομορφια συμφωνα με μελετη που χα δει καποτε στην τιβι ανοιγει πορτες ΔΙΑΠΛΑΤΑ. Ταλλα ειναι δευτερα και τριτα. Δεν σου λεω να ναι καποια τελειως ηλιθια μην με παρεξηγησεις, αλλα αν π.χ εχουμε δυο γκομενες με το ιδιο μυαλο θα προκοψει η ομορφη. Νομος της ζωης τι να κανουμε - μην μου παραπονιεσαι, δεν τους φτιαχνω εγω - απλα τους ζω...

Αλλοι γεννιουνται και ταχουν ολα σαυτη τη ζωη και αλλοι τιποτα. Τι να κανουμε? Και οπως λεει και η μανα μου: Ο αλλος οπως σε βλεπει σε περναει. Βεβαια το λεει για αλλους λογους π.χ μην βγαινω ατιμελητος εξω αλλα εγω το επεκτεινω και σε φατσα, υψος, καλιγραμια κτλ.

Δεν σαρεσουν αυτα που σου λεω ε? Να σου πω κατι? Ουτε εμενα. Προς Θεου, οχι γιατι ειμαι δικαιος ανθρωπος απλα επειδη ειμαι ΣΤΗΝ ΑΠΕΞΩ ΜΙΑ ΖΩΗ τωρα και δεν μου αρεσει καθολου οπως και σενα. Αν ημουν στην απο μεσα - χεστηκα.

Προσωπικα πρεπει να ανεβει στην εκτιμηση σου ο φιλος σου αυτος. Ναι δεν κανω καθολου πλακα το εννοω απολυτως. Θελω να πω ηταν ΕΙΛΙΚΡΙΝΗΣ. Δεν κρυφτηκε σου το πε ευθεως αυτο που ΟΛΟΙ ξερουμε οτι ισχυει στην ζωη, αλλα δεν τολμαμε να ξεστομισουμε, λογω ευγενειας - δειλιας - στρατηγικης στον αλλο. Μου θυμιζει λιγο κατι που μου χε πει ενας φιλος δικος μου σε μια συζητηση: "Βασικα φταιει το προσωπο σου". Εξακολουθουμε να μαστε φιλοι και καλοι μαλιστα αν και λογω αποστασης εχουμε ψιλοχαθει τωρα. Ξερεις γιατι? Γιατι μου ειπε την ΑΛΗΘΕΙΑ - αυτο που ηξερα αλλα δεν τολμουσα να παραδεχτω γιατι ποναει.

Εν κατακλειδη λοιπον: Ατυχησες - και ατυχησα, τι να κανουμε αλλοι γινονται μοντελα και αλλοι κουασιμοδοι. Δεν μπορεις να το αλλαξεις. Πρεπει να μαθεις να προχωρησεις με αυτο. Ειναι βαρυ φορτιο ξερω αλλα υπαρχουν και τα χειροτερα. Προσπαθησε να εχεις αυτο στο νου ισως σου δωσει κουραγιο - τουλαχιστον εγω προσπαθω να το εφαρμοσω στον εαυτο μου.

Καλη συνεχεια. Τουλαχιστον ειμαστε ζωντανοι.-
    1. Πες πες πες στο τέλος κάτι θα μείνει
    2. Ο σκοπός αγιάζει τα μέσα

Senior Member
    ναι αλλα οπως και να χει δεν θα πρεπε μεσα απο την ειληκρινια να βγαινει μια ευαισθησια? ωραια η ευθητιτα αλλα οταν ο αλλος πληγωνεται και μειωνεται και μετα νιωθει απαισια?????

δλδ αν καποιος πασχει απο στραβισμο και ειναι αλιθωρος πρεπει εγω να τον φωναζω μονιμως ετσι? η αν βρεθει στον δρομο μου ενας με συνδρομο down να του πω ''δεν σε θελω γιατι εισαι μογγολο???''

ΠΩΣ ακουγεται?????????κι αυτα ισχυουνε!!! υπαρχουν μογγολα, κουτσοι, αλλοιθωροι, μουγγοι, ψευδοι κοκ

θα πρεπε να ακουνε απο καποιον οτι δεν θα πανε μπροστα και οτι δεν τους θελουνε λογω του ελλατωματικου χαρακτηριστικου τους???
    I m a Good Person With Bad Attitude

Senior Member
    Nαι κουκλα συμφωνω, θα πρεπει να βγαινει ευαισθησια απο την ειλικρινεια.. Two thumbs up.

Banned
    Broken doll ευτυχώς που έγραψες γιατί δεν είχα δει το κείμενο πιο πάνω. Καιρός λοιπόν να απαντήσω στον κύριο πιο πάνω.
    Κοίτα φίλε, καταρχάς εγώ δεν είπα ότι είμαι άσχημη. Ένας το είπε και όχι άσχημη, απλώς όχι όμορφη αν έλεγε την αλήθεια.
    Κατα δεύτερον, είσαι πολύ λάθος. Είσαι όλα αυτά που βρίζω. Για να τα λες σημαίνει ότι τα πιστεύεις κι εσύ, δηλαδή ξεχωρίζεις τους φίλους από την εμφάνιση, και αυτό είναι απίστευτα λάθος για μένα. Έκανα και με φίλες άσχημες την περίοδο που ήμουν 50 κιλά, αλλά δεν τις ξεχώρισα ποτέ γιατί είναι άσχημες. Εκεί που θα κοίταγα την ομορφιά είναι στην σχέση, αλλά και πάλι θέλω απλώς να βλέπεται ο άλλος γιατί όσο να ναι θες να έχεις ένα θαυμασμό. Αλλά στη φιλία γιατί; Εσύ παντρεύεσαι τους φίλους σου; Εγώ πάντως που έχω μια θεά φίλη, δεν την ξεχωρίζω παραπάνω από τους άλλους, απλώς μου είναι θετικό γιατί θα λένε οι άλλοι ότι για να κάνω μαζί της παρέα, θα έχω άλλα προσόντα.
    Αλλά είναι τελείως λάθος και ότι στους όμορφους δίνουμε παραπάνω στοργή. Αφού είναι ψεύτικα αυτά φίλε. Όταν κρίνεις από την εμφάνιση, είσαι επιφανειακός και άρα δεν έχεις συναισθήματα να δώσεις, πάρτο χαμπάρι.
    Επιπλέον εσύ παρερμηνεύεις τα λόγια της μητέρας σου και υποστηρίζεις κάτι που είναι λάθος το λες καθαρά. Και τέλος πως μιλάς έτσι άκου μπάζο...

Senior Member
    βασικα σε αντρα ειναι εντελως μισογυνισμος να μιλαει ετσι για κοπελες. κ εγω ειχα κακασχημους φιλους! ε και???? για μενα ισως να ταν ασχημοι για αλλες ισως να ταν ωραιοι! περι ορεξεως κολοκυθοπιτα!!!!!!! και αλλωστε νταξει παραδεχομαι πως σαν γυναικα, ΠΟΛΥ ΘΕΕΣ φιλες δεν θελω να εχω γιατι ισως κομπλεξαρομαι! αλλα δεν τους μιλαω ασχημα ουτε τις διωχνω ετσι.απλα δεν κανω πολυ παρεα μαζι τους. αυτο ναι δικαιωμα μου, δικαιωμα και παραξενια και του καθε αντρα να μην θελει ασχημες για φιλες επειδη ετσι νιωθει , αλλα ο,τι κ αν νιωθει να μην το περναει ετσι χοντροκομενα στον αλλον και τον μειωνει! ο αλλος δεν ειναι σκουλικι ουτε ενας σιχαμερος αποδοχεας ασχημων συναισθηματων!!!!!

Senior Member
    Η ομορφιά είναι μεν πανανθρώπινο ιδεώδες, αλλά ακόμη κι αυτό παίρνει πολύ νερό στο κρασί μας. Γιατί η φύση της εξαρτάται από το υποκείμενο που την αντικρίζει και την αξιολογεί, είναι λοιπόν υποκειμενική.

Επίσης το concept αυτό έχει να κάνει με τον πολιτισμό και την κοινωνία σε δεδομένη ιστορική στιγμή.
    Σε εποχές και κοινωνίες που η τροφή ήταν αγαθό δυσεύρετο και σπάνιο και οι πηγές του πολύτιμες, οι παχείς βασιλιάδες και ευγενείς ήταν το πρότυπο για τους φτωχούς και πεινασμένους, πάλι προνόμιο των ολίγων. Σε εποχές όπως η δική μας, με την αφθονία των αγαθών, στους πολιτισμούς της αφθονίας, δεν είναι πια έτσι. Άρα το κόνσεπτ μας έχει αλλάξει.

Η Μόνα Λίζα σήμερα δε θεωρείται όμορφη. Σε καποιες ιστορικές περιόδους το λευκό χρώμα του προσώπου έδειχνε ευγενική καταγωγή, άρα όλες οι γυναίκες επιθυμούσαν το λευκό δέρμα. Το μαυρισμένο θεωρούνταν "κατώτερο", γιατί έκθεση σε ήλιο ίσον δουλειά σε χωράφι, άρα "ταπεινή" καταγωγή. Πάλι είχε ταξικό χαρακτήρα. Στη σημερινή εποχή, στο δυτικό μοντέλο ομορφιάς, θεωρείται το μαυρισμένο δέρμα το υγιές, γιατί? Γιατί ο σύγχρονος άνθρωπος δε ζει στη φύση και η καθημερινότητά του δεν περιέχει το να έχει το δερματάκι του επαφή με ήλιο, άρα πάλι σπανιότητα ζητάμε.
    Και δώστου τα σολάριουμ ρε παιδάκι μου, λολ. Και οι μαυριστικές λοσιόν κι η ηλιοθεραπεία.
    Έχει ακόμη και κάποιες εξελικτικές αιχμές το θέμα μας, σε σχέση με τα φύλα και τι θεωρείται εκτιμητέο από το άλλο φύλο, και κάθε βιομηχανία εκμεταλλεύεται κατάλληλα ΚΑΙ αυτό.
    Γενικά κυρίαρχες κουλτούρες θέτουν τα στάνταρντς. Σε όλα τα παραπάνω επισημαίνω ότι δεν κανω κρίσεις, απλά διαπιστώσεις πάνω στη σχετικότητα αυτού του κόνσεπτ. Βιαστικά και έχω παραλείψει και αρκετά άλλα.
    "Δε με νοιάζει να έρθουν όλοι οι ξένοι στην Ελλάδα και οι Έλληνες να πάνε αλλού. Θεωρώ ότι πατρίδα μας είναι η γη. Από μικρό παιδί απέρριπτα τα σύνορα."
    Σπύρος Μπιμπίλας

Banned
    Ρε σου λέω κι εγώ είχα μια φίλη η οποία ήταν κακάσχημη. Αλλά ποτέ δεν σκέφτηκα να μην την κάνω παρέα γι'αυτό το λόγο δηλαδή τι θα την παντρευόμουν;;;; Ο κάθε άνθρωπος είναι ωραίος ανάλογα με το τι βγάζει. Τα αυτονόητα όμως εδώ παραλείπονται, και έρχεται στη θέση τους ο πλήρης παραλογισμός. Δηλαδή τι όσοι είναι μοντέλα έχουν 1.000.000 φίλους και οι υπόλοιποι μέτριους έως κανέναν; Εσύ me λες το αντίθετο. Ότι δεν θες να κάνεις παρέα με πολύ όμορφες, εγώ πάλι δεν έχω πρόβλημα. Δεν νομίζω ότι είναι δικαίωμα του κάθε άντρα να μη θέλει άσχημες ή όπως τις νομίζει αυτός άσχημες για φίλες πεειδή έτσι νιώθει, γιατί αν κάναμε όλοι έτσι, ο κόσμος μας θα ήταν σκατά. Όχι ότι δεν είναι, αλλά όχι τόσο πολύ. Ε μα δεν είναι δικαίωμά μας να πληγώνουμε τον κόσμο έτσι χωρίς να μας έχουν κάνει τίποτα. Ότι επιτρέπεται δεν σημαίνει ότι είναι και ηθικό!

Banned
    Rainandwind, ήθελα να ακούσω τη γνώμη σου, αλλά περίμενα ότι θα υποστηρίξεις ότι δεν πρέπει να κρίνουμε από την ομορφιά. Το ότι είναι σχετική η ομορφιά δεν μου λέει και κάτι σαν γνώμη. Εσύ, αν κάποιος σε θεωρούσε άσχημη επειδή είναι σχετική η ομορφιά θα δεχόσουν να μην σε κάνει παρέα επειδή σε θεωρούσε αυτός άσχημη;

Senior Member
    Την είπα την άποψή μου. Και αυτή είναι πως η ομορφιά δεν είναι κάτι το απόλυτο. Εσύ για κάποιον άλλον μπορεί να είσαι όμορφη, για κάποιον άλλον άσχημη. Σε άλλη εποχή θα ήσουν σύμβολο ομορφιάς, το γνωρίζεις αυτό? Αυτό που σήμερα σε προβληματίζει, τα παραπάνω σου κιλά, αυτό το ίδιο θα σε έκανε να σφάζονται αγόρια στην ποδιά σου, λολ. Για μένα η ομορφιά είναι σχετική και θα ήθελα να κρατάω μία πιο πλατιά της εκτίμηση, σκεφτόμενη όλους τους παράγοντες που την επηρεάζουν. Όσο για μια φιλία, δεν παίζει κανένα απολύτως ρόλο και ποτέ δεν την έβαλα ως προυπόθεση, αυτό δα μου έλειπε. Ούτε στις ερωτικές μου σχέσεις το κάνω εξάλλου. Δεν είναι από τα στοιχεία που βάζω εγώ ως εκ των ουκ άνευ. Καθένας ιεραρχεί διαφορετικά.
    "Δε με νοιάζει να έρθουν όλοι οι ξένοι στην Ελλάδα και οι Έλληνες να πάνε αλλού. Θεωρώ ότι πατρίδα μας είναι η γη. Από μικρό παιδί απέρριπτα τα σύνορα."
    Σπύρος Μπιμπίλας

Banned
    Να και ένα σχετικό βίντεο ;)http://www.youtube.com/watch?v=ApMZdRLGF-Q
    αφιερωμένο στον Winston man χαχα

Senior Member
    μπορει να μην το δεχοταν αλλα δεν ειναι και δικαιωμα της να επιβαλλει στον αλλον να την κανει παρεα σωνει κ καλα, αμα ο αλλος ειναι στενομυαλος κακο του κεφαλιου του! δεν το δεχομαι αλλα δεν μπορω να κανω και κατι παρα να κατσω να του εξηγησω τους λογους που δεν θεωρειται αυτο σωστο!

μετα λεμε πως καταληγουν κοριτσια νεκρα απο επεμβασεις καλοπισμου η απο ανορεξια...............

ο καθε ανθρωπος ειτε ειναι χοντροπετσος και δεν τον ενδιαφερει ο,τι κι αν του πεις, ειτε ειναι πολυ ευαισθητος και ο,τιδηποτε του πουν μαραζωνει

Banned
    Quote Originally Posted by RainAndWind View Post
    Την είπα την άποψή μου. Και αυτή είναι πως η ομορφιά δεν είναι κάτι το απόλυτο. Εσύ για κάποιον άλλον μπορεί να είσαι όμορφη, για κάποιον άλλον άσχημη. Σε άλλη εποχή θα ήσουν σύμβολο ομορφιάς, το γνωρίζεις αυτό? Αυτό που σήμερα σε προβληματίζει, τα παραπάνω σου κιλά, αυτό το ίδιο θα σε έκανε να σφάζονται αγόρια στην ποδιά σου, λολ. Για μένα η ομορφιά είναι σχετική και θα ήθελα να κρατάω μία πιο πλατιά της εκτίμηση, σκεφτόμενη όλους τους παράγοντες που την επηρεάζουν. Όσο για μια φιλία, δεν παίζει κανένα απολύτως ρόλο και ποτέ δεν την έβαλα ως προυπόθεση, αυτό δα μου έλειπε. Ούτε στις ερωτικές μου σχέσεις το κάνω εξάλλου. Δεν είναι από τα στοιχεία που βάζω εγώ ως εκ των ουκ άνευ. Καθένας ιεραρχεί διαφορετικά.
    Ρέιν, αυτό ήθελα να σου πω, ποιά γνώμη έχεις μεταξύ φιλίας και ομορφιάς και όχι ομορφιάς γενικότερα. Πχ θα δεχόσουν κάποιος να σε κάνει πέρα εξαιτίας της εμφάνισής σου; Καλά εμένα μην το ψάχνεις, δεν του αρέσει ούτε το πρόσωπό μου του συγκεκριμένου. Το άλλο μου το απάντησες ότι δεν το βάζεις ως προυπόθεση και μπράβο που δεν το βάζεις ούτε στις σχέσεις σου. Μπράβο.

Banned
    Quote Originally Posted by BrokeN_DoLL View Post
    μπορει να μην το δεχοταν αλλα δεν ειναι και δικαιωμα της να επιβαλλει στον αλλον να την κανει παρεα σωνει κ καλα, αμα ο αλλος ειναι στενομυαλος κακο του κεφαλιου του! δεν το δεχομαι αλλα δεν μπορω να κανω και κατι παρα να κατσω να του εξηγησω τους λογους που δεν θεωρειται αυτο σωστο!

μετα λεμε πως καταληγουν κοριτσια νεκρα απο επεμβασεις καλοπισμου η απο ανορεξια...............

ο καθε ανθρωπος ειτε ειναι χοντροπετσος και δεν τον ενδιαφερει ο,τι κι αν του πεις, ειτε ειναι πολυ ευαισθητος και ο,τιδηποτε του πουν μαραζωνει
    Me, το ότι δεν το δέχεσαι μπορεί να σημαίνει οτιδήποτε, από το να του βάλεις μία κατσάδα μέχρι να μην του ξαναμιλήσεις ποτέ ή να του κάνεις κακό. Εγώ πάντως δεν το δέχομαι αλλά αρκούμαι στο πρώτο. Δεν νομίζω ότι υπάρχει χοντρόπετσος άνθρωπος. Όλους τους πειράζει κάτι που θα ακούσουν και πληγώνονται με μια τέτοια συμπεριφορά. Γι'αυτό πιστεύω δεν είναι δικαίωμα του καθενός, είναι χοντρό ατόπημα.

Page 6 of 8 FirstFirst ... 45678 LastLast