Aγγελια (γιατι οχι?) - Page 5
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 5 of 7 FirstFirst ... 34567 LastLast
Results 61 to 75 of 93
    Senior Member
    Τάσο εγώ θα συμφωνήσω για το θέμα των αγγελιών!Νομίζω ότι εδώ αισθάνεσαι πιο οικεία μεταξύ ομοίων που πιστεύεις ότι έχουν κάποιες παρόμοιες ευαισθησίες αλλά θα σε ρωτούσα εύλογα γιατί εφ\'όσον αισθάνεσαι εντάξει με τον εαυτό σου δεν κάνεις αυτή την κίνηση στην \"πραγματική\" σου ζωή;Απ\'την φωτογραφία σου φαίνεσαι αρκετά θλιμμένος και ομολογώ ότι στενοχωρήθηκα!Αυτό που μου έλεγε και ο ψυχίατρος είναι ότι στο ίντερνετ ο καθένας απλά μπορεί να φανταστεί τι έχει απέναντί του.Δεν μπορεί να έχει επαφή με την πραγματική υπόσταση του άλλου!!Γι\'αυτό όπως ορμάς εδώ μέσα όρμα κι εκεί έξω και σίγουρα κάποια θα βρεθεί να συμπαθήσει το συναισθηματικό σου προφίλ.Αλήθεια τι είναι το \"πείραγμα προσώπου\";Αποτελεί ασθένεια;Εγώ το μόσο σχετικό με εμφάνιση που ξέρω πρόβλημα είναι αυτό της δυσμορφοφοβίας...
    Νομίζω πως πρέπει να αρχίσω να ξεπετάω καμιά φωτογραφία που και που....Λολ
    και από κάτω:
    Ιδεοψυχαναγκαστική ψιλοborderline ψάχνει ευαίσθητο αγόρι!!Να σου πω γαμώ αυτό τον καιρό έχω λυσσάξει για ξανθό πρασινομάτη Άγγλο αλλά δεν βρίσκω πουθενά!!Μια λέσχη Βρετανών δεν υπάρχει γαμώτο να πάω να γραφτώ;;;;;;Λολ!!

Senior Member
    Καλημερα σας.Βρηκα ενδιαφερων το θεμα που ανοιξατε εδω και ειπα να πω και εγω την αποψη μου αφου βρισκομαστε σε ελευθερη και καλα χωρα.
    Δεν βρισκω χαμηλου επιπεδου την κινηση του Τασου,αντιθετως μας εκανε ολους να πουμε την αποψη μας.Ο καθενας οτι θελει κανει...ενιωσε ο ανθρωπος οτι εδω θελει να κανει αυτη την αγγελια καλα εκανε.Αυτο που δεν μου αρεσε και τοσο οταν το διαβασα ειναι το τι ακριβως εγραψε ο φιλος Τασος.\"δεν πασχει απο κατι σοβαρο\".Τι το βαλες αυτο;Διαχωριζεις ατομα και καταστασεις;Κι αν σου λεω αν γνωρισεις καποια που στο τελος δειξει οτι εχει εκεινο το σοβαρο που αρνηθηκες αλλα πλεον την εχεις ερωτευτει και αγαπησει τρελλα;τι γινεται τοτε;Ακομα και εκεινοι που πασχουν απο κατι σοβαρο(και εξαρτατε τι σοβαρο εννοεις) ειναι ανθρωποι και χρειαζονται οπως και εσυ φροντιδα και αγαπη..Οσο κι αν αυτο μοιαζει μαρτυριο για καποιους.
    Δεν θα σου πω να μπεις σε αλλες σελιδες για να γνωρισεις οτιδηποτα ψαχνεις,απλα εδω συζητουνται πραγματα οντως σοβαρα και ανθρωπινα,αρα εσυ απο μονος σου ισως θες να καταφυγεις καπου αλλου.Οσο για καποιους που το κατακριναν δεν πειραζει,αποψη ειναι κι αυτη,κι ας μοιαζει κριτικη.Γιατι φιλε Τασο αρνηθηκες οταν σε ρωτησε καποια ποσα αδελφια εχεις κλπ;Απο συζητηση ισως βρεις κατι που σε ενδιαφερει.Αν δεν συζητησεις πως θα προκα λεσεις την οποιαδηποτε να σε πλησιασει;Με μια φωτογραφια;Δεν το νομιζω....Οχι πως ειμαι τοσο εμπειρος οσο να κρινω εγω την κινηση σου,αλλα με οσα βλεπω και αντιλαμβανομαι ο οποιοσδηποτε ανθρωπος πλεον χρειαζεται τον διαλογο,την γνωριμια βαση καποιων καταστασεων..Αυτα...
    "...και θα πληρώνω σαν αντίτιμο στο χρόνο, την μοναξιά για όλα τα χάδια που ζητούσα."

Senior Member
    Re Alterego ο Τασούλης μας από εδώ δεν είπε ότι είναι εναντίον των σοβαρών παθήσεων απλά όπως εγώ αυτή την περίοδο ψάχνω τον ξανθό Άγγλο πρασινομάτη αυτός ψάχνει μια ήπια διαταραχή.Γούστα είναι αυτά!!Και επαναλαμβάνω πως μπράβο στον Τάσο γιατί απ\'ότι έχω δει και από άλλα μηνύματα δεν φοβάται μα πει την άποψή του.Πιστεύω δε πως στο φόρουμ το σχετικό με ψυχολογία ο Τάσος αισθάνεται πιο οικεία όπως κι εγώ άλλωστε να εκφράσει προβληματισμούς περί σχέσεων γιατί άλλωστε ο έρωτας είναι κυρίαρχο θέμα της ψυχολογίας!!!!Τώρα το πως θα αντιμετωπίσει το αίτημα ο διαχειριστής και με τι κριτήρια είναι δικό του θέμα!!!

Senior Member
    Οχι εναντιων δεν ειναι,απλα εξεφρασε καποια προτιμησει που ειδικα σε αυτο το χωρο ισως παρεξηγηθει.Εμενα θα με εθιγε να επασχα απο κατι σοβαρο και να υπαρχει αυτος ο διαχωρισμος.Αλλα καλα εκανε το παιδι και το εγραψε το θεμα του εδω..οντως ο ερωτας ειναι ψυχολογια.
    "...και θα πληρώνω σαν αντίτιμο στο χρόνο, την μοναξιά για όλα τα χάδια που ζητούσα."

Senior Member
    Χμμμμ!Και μένα το οριακοκάτι σοβαρό είναι λένε αλλά εγώ δεν χαμπαριάζω από αυτά!Να σου πω εφ\'όσον σε προβληματίζουν,όλα σοβαρά θα μπορούσαν να ληφθούν.Ίσως στο σοβαρό ο Τάσος να απέκλειε άτομα που δεν έχουν επαφή με την πραγματικότητα μιας και λογικό μου ακούγεται να μην μπορείς να επικοινωνήσεις μαζί τους.Και δεν νομίζω πως αυτά τα άτομα θα μπορούσαν να σερφάρουν στο ίντερνετ και να εκφέρουν απόψεις....Εμένα πάντως θα με ψιλοεξίταρε και η ιδέα να γνώριζα σχιζοφρενή!Εγώ ξέρω μια γυναίκα σχιζοφρενή που δεν την κόβεις για τέτοια όταν μιλάει.Τα λέει μια χαρά!Βέβαια το βλέμμα της γυαλίζει λίγο,όντως ,αλλά κατά τ\'άλλα δείχνει από το λίγο που την ξέρω μια φυσιολογικότατη γυναίκα!

Senior Member

Ι\'m back!

Επιστρεφω ανανεωμενος και με καινουριο nickname. Η αγγελια φυσικα ισχυει ακομα. Εχω ιστοσελιδα με προσφατη φωτογραφια μου στη διευθυνση www.myspace.com/picker78

Senior Member
    Πως πας φίλε Τάσο απο u2u? Εύχομαι να βρεις κάτι ενδιαφέρον, πολύ καλά έκανες που έβαλες την αγγελία.

Senior Member
    Αντε Τάσο καλή επιτυχία στην αναζήτηση...

Senior Member
    Originally posted by Alkmeon
    χαχαχα εδω ειναι η στηλη γνωριμιων του site?αμα το μαθουν οι παντρεμενοι-ες απο αλλα site θα ερθουν εδω να ψαξουν!
    Μόλις υπέπεσε στην αντίληψή μου..Εννοείς ότι δεν είχαν που αλλού να την πέσουν οι παντρεμένοι/ες και λένε δεν τα ρίχνω σε μια καταθλιπτική,σχιζοφρενή,δι πολική για πιο ποικιλία και ενδιαφέρον;;;;;;

Senior Member
    Λοιπόν επειδή έχει πλάκα το θέμα...Εγώ είμαι 21 και θέλω να κάνω \'\'σοβαρή\" γνωριμία με ψυχίατρο γύρω στα 30 ή ψυχολόγο άντε όχι για ψυχανάλυση αλλά για ρομαντικοσοβαρή σχέση....Να πηγαίνουμε βαρκάδα και να μιλάμε για το ψυχαναγκαστικοριακοκάτι μου να γλιτώσω τα Ευρά μου...Περιμένω με αγωνία!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!Α δεν είπαμε ψυχίατρος και ό,τι να\'ναι...Να είναι σουλουπωμένος και ζώδιο κατά προτίμηση Ταύρο ή Λέων.........με ωροσκόπο στην Παρθένο ή στον Λέων και Σελήνη στον Σκορπιό.........Τα μάτια να κλίνουν σε ανοιχτόχρωμες αποχρώσεις και όχι μαύρη μαυρίλα πλάκωσε και από σώμα σε κανονικά κιλά........δεν χαλιόμαστε γι\'αυτό...Θα τον αδυνατίσω.........

Senior Member
    Originally posted by τι-ποτέ
    παιδιά, μου κάνει πολύ θετική εντύπωση το σάιτ. αυτός που έβαλε την αγγελία, με τόσο άμεσο και απλό τρόπο, γράφοντας το \'γιατί όχι\' μέσα σε παρένθεση, φάνηκε τόσο ειλικρινής και ξεκάθαρος, που προκάλεσε αυτό που διάβασα μόλις τώρα, τρεις ολόκληρες σελίδες...
    και στις τρεις υπήρχε παντού η αμεσότητα, η ειλικρίνεια, η καλοπιστία, η σοβαρότητα, το χαμόγελο! μωρέ αν έτσι είναι οι άνθρωποι με προβλήματα, μακάρι και οι υ΄πόλοιποι να ήταν σαν κι εδώ!
    προσωπικά πιστεύω πως το σάιτ ανέδειξε κι εδώ το συλλογικό του χαρακτήρα, κι έτσι σχεδόν άφησε έξω την ιδέα της αγγελίας. η στοργή όμως που προέκυψε από όλα τα μνματα, είναι εντυπωσιακή...
    μ\' αρέσει εδώ!
    άντε κ για να γελάσουμε, φίλε είμαι παντρεμένη κι ελαφρώς σιτεμένη...
    τι λες; να περάσω από κανένα ινστιτούτο καλλονής, κανένα διορθωτή εποχής, να χωρίσω και το σύντροφό μου, και ....
    τι ώρα να πούμε;
    :-)
    φιλενάδα,νομίζω ότι έδωσες την σωστότερη απάντηση..Τώρα τι να σου ευχηθώ σχετικά με την αγγελία?Καλή επιτυχία?? :))

Senior Member
    Originally posted by provlimatikos
    δεν αντεχω να μην σχολιασω και εγω.τασο εγω 8α πω οτι εφοσον ενιωσες ετσι καλα εκανες και την εβαλες.αν τωρα δεν ειναι σωστη υπαρχουν ατομα που ειναι υπευ8υνοι να πουν αν πρεπει η οχι και να γινει Lock το 8εμα ή οχι.και επιδη απο καποια ατομα βλεπω οτι το κατακρινουν οχι με ωραιο τροπο 8α πω κατι το απλο εστω και ενα μηνα μετα.οποιανου δε του αρεσει κατι δεν χριαζεται να το διαβασει ουτε να το κατακρινει με τετοιο τροπο.το ιδιο και για το chat.οποιος δεν το μπορει ας μην μπει μεσα.
    Μόνο \"provlimatikos\" δεν φαίνεσαι φίλε μου από το μήνυμά σου.Συμφωνώ και επαυξάνω

Banned
    Originally posted by kassi_21

απλά όπως εγώ αυτή την περίοδο ψάχνω τον ξανθό Άγγλο πρασινομάτη......

δεν αντεχω να μην το σχολιασω....

εχω την απορια βρε κασσι....
    τι καθεσαι και κανεις στην ελλαδα???
    αντε αμα δεν μπορεις να πας αγγλια πως και δεν πινεις κανα καφε εξω απο την αγγλικη πρεσβεια???

ΥΓ.....εγω ειμαι μελαχροινος με καστανα ματια και σαμπανιζε χειλια....
    ετσι για να παιρνουμε και εμεις σειρα....
    :D:D:D

Banned
    Originally posted by Dalia
    Αντε Τάσο καλή επιτυχία στην αναζήτηση...
    ναι καλη επιτυχια αλλα δεν του στελνετε κανα μυνηματακι....

αντε τασε,
    αμα σε κλασουν αυτες πες μου να σου στειλω εγω.

Senior Member
    Xaxa Δημήτρη............Όντως ολίγον χεσ.....ο τον έχουν.............Λες ρε η μόνη λύση να είναι το Κρίνο;;;;Εμένα μπουχουχου δεν μου απάντησε κανένας ψυχ.....Καλέ Why???Θέλω βαρκάδα ρομάντζα και ψυχανάλυση.... δωρεάν.....Κακό είναι;;;;;

Page 5 of 7 FirstFirst ... 34567 LastLast