Results 1 to 15 of 93
Thread: Aγγελια (γιατι οχι?)
-
15-07-2006, 01:05 #1
Aγγελια (γιατι οχι?)
Ειμαι ο Τασος, 28 ετων, και οπως εχω ηδη πει το προβλημα μου ειναι το πειραγμα του δερματος. Αν και ολα αυτα τα χρονια πειραζω κυριως το προσωπο μου, δεν εχω πολυ εντονα μονιμα σημαδια και γενικα πιστευω πως ειμαι αρκετα εμφανισιμος.
Δεν εχω σχεση και θα ηθελα να προσκαλεσω οποια κοπελα απο εδω μεσα νιωθει επισης μονη και νομιζει οτι θα μπορουσαμε να γνωριστουμε, ειναι σχετικα εμφανισιμη και δεν πασχει απο κατι παρα πολυ σοβαρο, να μη διστασει να μου στειλει ενα U2U.
- 15-07-2006, 01:14 #2
Αν και δεν ξερω κατα ποσο θα υπαρξουν κοπελες που θα ανταποκριθουν,προσωπικα πιστευω οτι τετοιου ειδους αγγελιες δεν εχουν θεση σε φορουμ υποστηριξης σαν και αυτο.
15-07-2006, 02:12 #3
Φυσικα και είναι. Αλλά πρέπει να σκεφτεις οτι υπαρχει μια δομη στο site και η αγγελια ειναι κατι που θα πρεπει να μπει σε καταλληλη ενοτητα η οποια δεν υπαρχει αυτη τη στιγμη. Εκτος αυτου δεν ξερω αν αυτος που το εφτιαξε ειχε κατα νου τετοιου ειδους υποστηριξη. Αν ναι τοτε καλο ειναι να κανει μια ενοτητα που να λεει Αγγελιες, Γνωριμίες όπως θέλει γιατι θα μπλεξουμε τα μπουτια μας μετα.
15-07-2006, 02:13 #4
Ο ερωτας ειναι σημαντικη μορφη υποστηριξης αλλα για γνωριμιες τετοιες υπαρχουν αλλου ειδους sites.Υποτιθεται οτι εδω ειμαστε για να βοηθαμε ο ενας τον αλλον και να μιλαμε για τα προβληματα μας και οχι για να ψαχνουμε για γνωριμιες.Δεν ξερω αν ειμαι σκληρη οπως λες,απλα γνωμη μου ειναι οτι δεν αρμοζει κατι τετοιο εδω περα.
15-07-2006, 03:05 #5
Ε ας βαλει ο δοδονης Σχεσεις - Αγγελιες - Γνωριμιες - Εμπειριες - Φαντασιωσεις - Σεξουαλικοτητα και οτι βρεξει ας κατεβασει. Εβαλα και καποιες αλλες ενοτητες αν θελει κανεις να γραψει και αλλα πραγματα που εχει σε αλλα sites. Δικο μου ειναι το site; Αν θελει ας το κλεισει κι ολας και ας το κανει σουβλατζιδικο.
15-07-2006, 14:31 #6
Καλα τα λες Αλεξ..
Αμα θελουμε να υποβαθμισουμε το site υπαρχουν πολλες ενοτητες που μπορουμε να προσθεσουμε.Σκοπος ειναι ομως να διατηρη8ει ο αρχικος σκοπος του e-psychology που πιστευω πως ειναι η συμπαρασταση και η αλληλοβοηθεια μεταξυ των μελων και οχι να καταληξει κατι σαν γραφειο συνοικεσιων..
15-07-2006, 14:52 #7
Τάσο μάλλον τρώγεται το κορίτσι :)
Με συγχωρείς Νίκη αλλά χρειάζεται λίγο χιούμορ για να μην ανοίγουν μέτωπα...
Φιλικότατα
Γιάννης
15-07-2006, 15:08 #8
Το να πει καποιος την αποψη του δηλαδη σημαινει οτι τρωγεται?Δε νομιζω..
Δεν εχω σκοπο να ανοιξω κανενα μετωπο απλα ειπα ποια ειναι η γνωμη μου για το συγκεκριμενο θεμα,τωρα οποιος διαφωνει και θεωρει οτι ταιριαζει μια χαρα με το κλιμα του φορουμ,δικαιωμα του,ας το πει και ας ανταποκριθει κιολας.
Και Γιαννη πστευω οτι με την παρουσια μου 9 μηνες στο φορουμ δε νομιζω να εχω δειξει οτι τρωγομαι και οτι προσπαθω να προκαλεσω αντιδικιες.
Νικη
15-07-2006, 15:13 #9
Βρε Νίκη δε με έπιασες...
Εννοούσα ότι τρώγεσαι για να τον γνωρίσεις...
Ίσα ίσα που είσαι αναμφίβολα από τα καλύτερα παιδιά εδώ μέσα !
Θα σου κακοπήγαινε να γνώριζες και κάποιον που πιθανόν να σε ενδιέφερε ? που ξέρεις ?
Φιλιά από τα Χανιά
15-07-2006, 15:23 #10
Originally posted by nikigirl18
Καλα τα λες Αλεξ..
Αμα θελουμε να υποβαθμισουμε το site υπαρχουν πολλες ενοτητες που μπορουμε να προσθεσουμε.Σκοπος ειναι ομως να διατηρη8ει ο αρχικος σκοπος του e-psychology που πιστευω πως ειναι η συμπαρασταση και η αλληλοβοηθεια μεταξυ των μελων και οχι να καταληξει κατι σαν γραφειο συνοικεσιων..
15-07-2006, 17:04 #11
Αντε και καλες νυφες και γαμπρους να βγαλει το φορουμ και να φαμε και κανενα κουφετο.
15-07-2006, 19:47 #12
Ας ζησουν καλα και ευτυχισμενα Οριον και ας μη μας καλεσουν.
16-07-2006, 15:01 #13
Παιδιά και εγώ δε νομίζω ότι η κίνηση που έκανε ο Τάσος είναι κατακριταία. Πιστεύω είναι δικαιολογημένη. Το ξέρω, δεν είναι ότι καλύτερο να ψάχνεις για σύντροφο από το internet αλλά αν έχετε νοιώσει έστω και λίγο πόσο δυσβάσταχτη και σκληρή είναι η μοναξιά μερικές φορές, δεν θα παραξενευτείτε με το μέχρι που μπορεί να σε εξωθήσει. Σίγουρα υπάρχουν sites ειδικά για γνωριμίες, αλλά τουλάχιστον εγώ νιώθω πιο κόντα και πιο οικεία με εσάς και νιώθω ότι θα μπορούσατε να με καταλάβετε πιο εύκολα μιας και οι περισσότεροι εδώ μέσα αντιμετωπίζετε ή έχετε αντιμετωπίσει παρόμοια προβλήματα. Και φαντάζομαι ότι και ο Τάσος σκέφτηκε ανάλογα. Θέλω να ακούσω και την δική σας άποψη πάνω σε αυτό.
Φιλικά
ʼγγελος
16-07-2006, 16:22 #14
Εγω για να βγαλω γκομενα απο το ιντερνετ δεν καιγομαι. Οσοι θελετε βαλτε αγγελια μονο προσεξτε μην σασ βγει η γκομενα με καλαμπαλικια και γελαει και το παρδαλο κατσικι.
16-07-2006, 16:37 #15
Για μένα παιδιά το καλύτερο \"αντικαθλιπτικό\" είναι η μέλλουσα γυναίκα μου. Η οποία είναι απόλυτα φυσιολογική δεν και δεν αντιμετωπίζει κανένα πρόβλημα ψυχολογικής φύσεως. Όταν την γνώρισα πριν απο 8.5 χρόνια ήταν το πιο ευτυχισμένο πλάσμα που ήξερα. Ηταν μόλις 17 χρονών και εγώ 26. Η οικογένειά της είναι πολύ δεμένη και δεν είχε ανασφάλειες που αντιμετωπίζουν πολλές γυναίκες στην ηλικία της. Εγώ προσωπικά που δεν είχα την τύχη να μεγαλώσω σε ένα ευτυχισμένο οικογενειακό περιβάλλον ήδη είχα αρχίσει τις επισκέψεις στους ψυχιάτρους. Θεωρώ τον εαυτό μου πολύ τυχερό που την γνώρισα και θα ήθελα η οικογένεια που θα δημιουργήσουμε να μοιάζει με την δική της. Φίλε μου Τάσο ενα άτομο με ψυχολογικά προβλήματα που αναζητάς μπορεί να σε καταλαβαίνει σε επίπεδο φιλίας. Σε επίπεδο σχέσεων όμως πολυ περισσότερο συγκατοίκησης οι παραξενιές κουράζουν. Σου εύχομαι καλή τύχη πάντως...
Με έδιωξαν από το σπίτι.
18-07-2025, 14:01 in Με καφέ και συμπάθεια....