Aγγελια (γιατι οχι?) - Page 3
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 3 of 7 FirstFirst 12345 ... LastLast
Results 31 to 45 of 93
    Junior Member
    Ίσως δεν αρμόζει το θέμα του Τάσου στο forum αλλά πιστεύω οτι μπορεί απλά να αγνοηθεί απο εκείνους που δεν ενδιαφέρονται ή που δεν το \"εγκρίνουν\". Βλέπω όμως οτι αντιμετωπίστηκε μάλλον εχθρικά. Κάποιος είπε οτι είμαστε εδώ για να βοηθήσουμε ο ένας τον άλλο. Μα και αυτό βοήθεια δεν είναι?
    Εν ολίγοις δεν περίμενα μια τέτοια αντίδραση απο άτομα που υποτίθεται οτι ασχολούνται με τον \"άνθρωπο\" και την \"ψυχή\" του. Γιατί τέτοιος θυμός ρε παιδιά? Γιατί τέτοια στενοκεφαλιά? Τόσο πόλύ θίχτηκαν κάποιοι?

Senior Member
    παιδιά, μου κάνει πολύ θετική εντύπωση το σάιτ. αυτός που έβαλε την αγγελία, με τόσο άμεσο και απλό τρόπο, γράφοντας το \'γιατί όχι\' μέσα σε παρένθεση, φάνηκε τόσο ειλικρινής και ξεκάθαρος, που προκάλεσε αυτό που διάβασα μόλις τώρα, τρεις ολόκληρες σελίδες...
    και στις τρεις υπήρχε παντού η αμεσότητα, η ειλικρίνεια, η καλοπιστία, η σοβαρότητα, το χαμόγελο! μωρέ αν έτσι είναι οι άνθρωποι με προβλήματα, μακάρι και οι υ΄πόλοιποι να ήταν σαν κι εδώ!
    προσωπικά πιστεύω πως το σάιτ ανέδειξε κι εδώ το συλλογικό του χαρακτήρα, κι έτσι σχεδόν άφησε έξω την ιδέα της αγγελίας. η στοργή όμως που προέκυψε από όλα τα μνματα, είναι εντυπωσιακή...
    μ\' αρέσει εδώ!
    άντε κ για να γελάσουμε, φίλε είμαι παντρεμένη κι ελαφρώς σιτεμένη...
    τι λες; να περάσω από κανένα ινστιτούτο καλλονής, κανένα διορθωτή εποχής, να χωρίσω και το σύντροφό μου, και ....
    τι ώρα να πούμε;
    :-)

Senior Member
    Ο αγωνας θα παιχτει στα πενταλτι οποσ παμε. Τι αποδοσεισ δινει το παμε στοιχημα;

Senior Member
    δεν αντεχω να μην σχολιασω και εγω.τασο εγω 8α πω οτι εφοσον ενιωσες ετσι καλα εκανες και την εβαλες.αν τωρα δεν ειναι σωστη υπαρχουν ατομα που ειναι υπευ8υνοι να πουν αν πρεπει η οχι και να γινει Lock το 8εμα ή οχι.και επιδη απο καποια ατομα βλεπω οτι το κατακρινουν οχι με ωραιο τροπο 8α πω κατι το απλο εστω και ενα μηνα μετα.οποιανου δε του αρεσει κατι δεν χριαζεται να το διαβασει ουτε να το κατακρινει με τετοιο τροπο.το ιδιο και για το chat.οποιος δεν το μπορει ας μην μπει μεσα.

Senior Member
    Σ\' ευχαριστω prov που ξεθαψες αυτη την ξεχασμενη αγγελια. Και φυσικα ισχυει ακομα...

Senior Member
    χαχαχα εδω ειναι η στηλη γνωριμιων του site?αμα το μαθουν οι παντρεμενοι-ες απο αλλα site θα ερθουν εδω να ψαξουν!

Junior Member
    Ωραία αγγελία.. Κι εγώ ψάχνω έναν σκίουρο, αλλά που θα μου πάει.. θα τον τσακώσω!...

Senior Member
    .... εν γενει οποιος/α ψαχνει βρισκει!τωρα τι βρισκει ακριβως ειναι αλλη ιστορια!

Junior Member
    heaven....σε παιδευει κανενας σκιουρος?

Junior Member
    Με παιδεύει send_me_an_angel ναι.. αλλά είναι τόσο γλυκό το παίδεμα αυτό, που χαλάλι του ..:):)....

Senior Member
    Τάσο, είχες ανταπόκριση στην αγγελία σου? Για να δούμε βρε παιδί μου, τελικά τι γίνεται!
    http://www.mazi.org.gr/

Junior Member
    Προσωπικα εμενα δεν με ενοχλησε η αγγελια του Τασου... οποια δεν ενδιαφερεται απλα δεν απανταει.. αυτο που εκανες Τασο το θεωρώ πολύ ειληκρηνη, και επίσης ξέρω γιατι το ποσταρες εδω και οχι σε καποιο αλλο site. Επειδη εδώ ολες θα μπορουν να εχουν προσβαση στο ποιος είσαι! εχεις πει τα προβληματα σου, δεν θα κοροιδεψεις καμία να νομίζει οτι εισαι μια χαρα!
    ελπίζω να βρήκες ανταποκριση!
    Φιλικα
    Angela

Member
    Τάσο, καλά έκανες. Νιώθεις μοναξιά... έχεις ανάγκη από μια σχέση. ʼλλωστε αυτό είναι το \"πρόβλημα\" σου.
    Εδώ μέσα δεν είναι περιβάλλον αγγελιών....όμως μέσα σ\' αυτό το site εσύ δείχνεις την ανάγκη σου για αγάπη. Εκπέμπεις SOS.... Δεν είναι κακό...
    Δεν είπαμε ν\' αρχίσουμε όλοι να βάζουμε αγγελίες. Όμως υπάρχουν άνθρωποι, που με αυτό τον τρόπο ανοίγουν την ψυχή τους. Ποιος ξέρει, μπορεί ν\' απαντήσει μια \"Τασούλα\"....

Τάσο, κι\' εγώ μαζί σου είμαι...

Τάσο, τι έχεις σπουδάσει; Έχεις αδέλφια; Τι ήλικίες;

Ελπίζω να μου απαντήσεις για να σου πω μερικά πράγματα....

Να\' σαι καλά..και να μη βγάζεις μίσος προς τις γυναίκες. Οι γυναίκες δε σε περιφρονούν.... εσύ τις φοβάσαι......

Senior Member
    Θα απαντησω μονο σε εκεινες που ειναι μονες και ενδιαφερονται πραγματικα να με γνωρισουν. Ολα τα αλλα πιστευω πως ειναι περιττα και κουβεντα να γινεται.

Member
    Τάσο, μένεις ΒΠ; Γιατί έχω την εντύπωση πως σε ξέρω;

Page 3 of 7 FirstFirst 12345 ... LastLast