Άρνηση για ηρεμιστικά - Page 2
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 2 of 2 FirstFirst 12
Results 16 to 29 of 29
    Junior Member
    Αυτόν τον τρόπο ψάχνουμε να την πείσουμε είναι πολυ δύσκολο.Βέβαια πέρνει μια ψυχολόγο στο τηλέφωνο τελευταία κατηγορόντας τον πατέρα μου και την κάνει να αισθάνετε καλύτερα γιατι της λέει άστον μην ασχολείσε μαζί του τρελός είναι!(προφανώς για να την ξεφορτωθεί)Αυτό απ την μια προσωρινά την ηρεμεί απ την άλλη το πιστεύει!!Δεν ξέρω ποση υπομονή θα χρειαστεί να κάνουμε ακόμα αλλα σε καμία περίπτωση δεν θελουμε να γίνει κάτι χωρις την θέλησή της.Σας ευχαριστω και πάλι για το ενδιαφέρον!

Banned
    Κατερίνα αν κατάλαβες τι εννοώ τότε γιατί διαφωνούσες μαζί μου; Και τώρα συμφωνείς; Αν κατάλαβα καλά; Και δεν καταλαβαίνω την επίθεση, ούτε σε είπα ηλίθια!

Senior Member
    Quote Originally Posted by insect View Post
    Το μήνυμνα αυτό το έγραψες τον μεσσαίωνα? Δεν νομίζω να συμβαίνει έτσι. Αν κάποιος είναι επικύνδυνος, είτε είναι τρελός είτε όχι καλούν την αστυνομία και φυσικά κανένας γονιός που αγαπάει το παιδί του δεν θα το έκανε αυτό. Εσένα σου το έχουν κάνει αυτό? Αλήθεια τι απωθημένα που έχετε όλοι σας εδώ μέσα...
    με εμένα ακριβώς αυτό συνέβη, βινς.
    ζήτησαν εισαγγελική κ νοσηλεύτηκα.

το ότι συνέβη σε μένα βέβαια δν σημαίνει πως συμβαίνει έτσι κ με το κάθε άνθρωπο που χρειάζεται βοήθεια ειδικού.
    http://www.mazi.org.gr/

Senior Member
    ειρήνη, πες μας 1-2 παραδείγματα του τί κάνει?
    εσύ πιστεύεις πως έχει γίνει επικίνδυνη σε σχέση με τον ευατό της?

Banned
    Άντε ρε! Σε έκλεισαν μέσα για διπολική; Και χωρίς να είσαι επικίνδυνη; Καλά έλεος!

Senior Member
    Quote Originally Posted by whitecandle View Post
    Άντε ρε! Σε έκλεισαν μέσα για διπολική; Και χωρίς να είσαι επικίνδυνη; Καλά έλεος!
    όταν βλέπεις το παιδί σου να καταστρέφεται κ να μν μπορείς να κάνεις κάτι γι' αυτό, δν μένει άλλη λύση.
    είχα σχεδόν καταρεύσει σωματικά αλλά κ ψυχικά.

Banned
    Quote Originally Posted by arktos View Post
    όταν βλέπεις το παιδί σου να καταστρέφεται κ να μν μπορείς να κάνεις κάτι γι' αυτό, δν μένει άλλη λύση.
    είχα σχεδόν καταρεύσει σωματικά αλλά κ ψυχικά.
    Δηλαδή το ήθελες κι εσύ;

Senior Member
    όχι βέβαια δν το ήθελα.
    διαφορετικά θα πήγαινα με τη θέληση μου.
    όχι με εισαγγελική.

δν δεχόμουν πως ήμουν άρρωστη.
    πριν από τον εγκλεισμό, με είχαν ξαναπάει σε ευφημερία ψυχιατρικής, αλλά τα φάρμακα που μου έδωσε ο γιατρός δν τα έπαιρνα.
    αρνιόμουν πεισματικά πως έχω κάτι.

τώρα που κοιτάω πίσω κ έχω επίγνωση της ασθένειάς μου, κατανοώ πως ήταν απαραίτητο να εισαχθώ.
    αν κάποιος δν νοσηλευτεί σε ψυχιατρική, έχει κατά νου ένα νταχάου.
    δν είναι έτσι όμως.
    είναι απλά ένα νοσοκομείο που απευθύνεται σε ψυχικά πάσχοντες.
    τουλάχιστον σε αυτά που νοσηλεύτηκα εγώ έτσι ήταν.

Banned
    Ναι άρκτος είναι ανάλογα το νοσοκομείο.

Senior Member
    Κι εγω αυτο ειπα.Οτι δηλαδη αν καποιος αρνειται να παρει τα φαρμακα του και δεν βελτιωνεται απο μονος του τοτε το να κλειστει σε ψυχιατρειο ειναι απαραιτητο.

Senior Member
    Quote Originally Posted by insect View Post
    Το μήνυμνα αυτό το έγραψες τον μεσσαίωνα? Δεν νομίζω να συμβαίνει έτσι. Αν κάποιος είναι επικύνδυνος, είτε είναι τρελός είτε όχι καλούν την αστυνομία και φυσικά κανένας γονιός που αγαπάει το παιδί του δεν θα το έκανε αυτό. Εσένα σου το έχουν κάνει αυτό? Αλήθεια τι απωθημένα που έχετε όλοι σας εδώ μέσα...
    εμενα πχ με κλεισανε ακουσιως χωρις εισαγγελικη. τη γλυτωσα την εισαγγελικη. κ 2 φορες μαλιστα. καποια στιγμη φετος, με αφορμη θεματα που ετυχε να διαβασω στο φορουμ, βρηκα το σχετικο νομο στο ιντερνετ 2071/1992 κ εκατσα κ τον διαβασα κ ειδα οτι το να σε κλεισουν μεσα χωρις εισαγγελικη ειναι παρανομο. γινονται κ παρανομοι εγκλησμοι, λοιπον, λολ, ενταξει στην ελλαδα ζουμε. τη δευτερη φορα με κλεισανε με τη μεθοδο "ελα βρε κοπελα μου μεσα να το συζητησουμε", αφου με πηγανε μεχρι εκει οι γονεις μου. κ ναι, οι γονεις μου που ισχυριζονται οτι με αγαπουσαν(!!!) συμμετειχαν στη διαδικασια. μπηκα μεσα, κλεισαν την πορτα κ αυτο ηταν. μετα ημουν στο ελεος τους. μου διναν φαρμακα με το ζορι κ μου καναν κ μια "θεραπεια" που φυσικα ουτε καν μου ειπαν τι ηταν, 3 φορες την εβδομαδα ερχοντουσαν κ ηταν με ολικη αναισθησια κ δεν ξερω τπτ παραπανω γι αυτην. εγω δεν ηξερα για χρονια, καποια στιγμη ομως σκαλιζοντας σαιτ στο ιντερνετ ανακαλυψα για το ECT, οτι γινεται ετσι ακριβως κ η περιγραφη ταιριαζει τελεια. δλδ μαλλον εφαγα κ 8 ηλεκτροσοκ κ κανεις δεν μου ειπε τπτ! εννοειται επιασα τον πατερα μου απο το γιακα, λεει δεν ηξερε τπτ. τον ρωτησα αν υπεγραψε αυτος για να νοσηλευτω ακουσια, λεει δεν υπεγραψε τπτ!!! δυστυχως η κλινικη που νοσηλευτηκα εκλεισε κ δεν ξερω αν μπορω να βρω αρχεια για να μαθω με βεβαιοτητα.
    συνεπειες: εμενα μου πηρε πολυ καιρο να το ξεπερασω κ ακομα κ τωρα, αμα το θυμηθω κ αμα θυμηθω κ για το ηλεκτροσοκ που μαλλον ανακαλυψα εκνευριζομαι αρκετα.
    για γονεις: παντα μιλουσαμε, αλλα νομιζω οτι μου πηρε περιπου 3 χρονια για να ξαναμιλησω κ να αισθανθω καποιο θετικο γραμμαριο συναισθηματος για αυτους.
    τους εσπασα κ τους 2 στο ξυλο, ο πατερας μου μου ανταπεδωσε (οποτε την παλαια διαθηκη τη σωσαμε), αλλα ειδικα τη μανα μου πραγματικα τις εφαγε παρα πολυ ασχημα.
    μιλουσαμε ψυχρα για 3 χρονια.
    ποτε δεν ξανααισθανθηκα γι αυτους, μεχρι κ σημερα οπως πριν. βεβαια μπορει να παιζει ρολο κ οτι μεγαλωσα. ετσι κ αλλιως ημουνα τοτε σε μεταβατικη ηλικια (19 χρ).
    πραγματικα πιστευω οτι αν πεθανει ενας γονιος μου, θα το ξεπερασω σε 2 μερες. δεν εννοω οτι θελω να πεθανουν, ουτε οτι με ενοχλουν. απλα δεν αισθανομαι οτι τους αγαπαω.
    της μαμας μου ειδικα τοτε της ειχα πει καταμουτρα κ εντελως ντομπρα, για μενα σαν μανα τελειωσες, θα μιλαμε αναγκαστικα για πρακτικα θεματα αλλα σαν μανα τελειωσες, κ το ειχε δεχτει πολυ ψυχραιμα στην αρχη. αλλα καποια στιγμη ξεφουρνισε οτι αυτο την πληγωσε παρα πολυ κ ειχε βαλει τα κλαμματα νομιζω.
    αυτα!
    θα συμβουλευα τους γονεις να το σκεφτονται λιγο περισσοτερο πριν κλεισουν τα παιδια τους μεσα, γιατι μπορει τα παιδια τους να ειναι επαρκως σκληροκαρδα κ να τους αφορισουν για μια ολοκληρη ζωη μετα. εκτος κ αν αγαπανε τοσο μα τοσο αλτρουιστικα τα παιδια τους, που δεν τους ενδιαφερει καμια συναισθηματικη ανταποδωση απο τα παιδια τους.
    Last edited by Lou!; 16-02-2011 at 03:20.

Senior Member
    βρε λου, περίεργα τα λες.
    τί συμπτώματα είχες κ νοσηλεύτηκες?
    εγώ είχα γίνει αγρίμι...κ καταστρεφόμουν από ποτό κ ουσίες.
    γι' αυτό κ η πρώτη νοσηλεία.
    η δεύτερη λόγω απόπειρας.

ιδιωτική κλινική ήταν αυτή που μπήκες κ τις 2 φορές?
    δλδ δν θέλω να πιστέψω πως χωρίς πολύ σοβαρό λόγο νοσηλεύτηκες!
    αυτό δν αξίζει σε κανέναν.

Senior Member
    ναι, ξεχασα να το γραψω. ειχα κανει αποπειρα με 64 χαπια απο αυτα που μου δινανε (αντικαταθλιπτικα, σταθεροποιητικα διαθεσης κ ταβορ) πριν περιπου 20 μερες, κ εκεινη τη στιγμη που εγινε ημουν πολυ χαλια. ειχαν παρει τον ψυχιατρο μου οι γονεις μου στο τηλεφωνο (σιγα μην τον επαιρνα εγω) κ με ρωτησε κατι, δε θυμαμαι τι κ του ειπα "δεν αντεχω αλλο πια". αυτη η φραση ηταν καταστοφικη απο οτι φανηκε.

κ την πρωτη φορα παλι αποπειρα ηταν (20 ντεπον)

την πρωτη φορα στο σισμανογλειο (νοσοκομειο, στο ψυχιατρικο)
    τη δευτερη φορα ναι, ιδιωτικη κλινικη.

συμπτωματα: καταθλιψη με αυτοκτονικες τασεις. απο τη δευτερη αποπειρα περιπου 7-8 μηνες ημουνα σε πολυ περιεργη κατασταση.

Senior Member
    λου, όταν κάνεις απόπειρα ο γιατρός θα συστήσει στους γονείς νοσηλεία.

δν κατάλαβα όμως έκανες απόπειρα με 64 χάπια πριν 20 μέρες???

επειδή το τσακίσαμε το θέμα της κοπέλας, απάντησε στο δικό μου...:rolleyes:

Page 2 of 2 FirstFirst 12