Aντιερωτικη η οχι ; - Page 2
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 2 of 2 FirstFirst 12
Results 16 to 22 of 22
  1. #16
    Senior Member
    Join Date
    Apr 2010
    Posts
    374
    equilibrium μιλας για το ιδιο ατομο που μιλουσες και στο αλλο θεμα πριν καποιες μερες? Συμφωνω με τη μαριαν στο οτι παιζει ρολο το πως νιωθεις εσυ γιατι αυτο που νιωθουμε εμεις το βγαζουμε και στους αλλους. Παντως καμια σχεση δεν εχει το τι βγαζει μια γυναικα εξω οταν τη βλεπεις με το πως ειναι στο σεξ, αλλο το ενα αλλο το αλλο. Επισης οντως δε δινεις αρκετες πληροφοριες οπως αναφερθηκε και πιο πανω, περι τροπου προσεγγισης , ή κατι σχετικα με το συντροφο σου κτλ

  2. #17
    Senior Member
    Join Date
    Dec 2009
    Posts
    2,077
    Εγω παλι θα πω οτι αν σου ειπε καποιος οτι ευνουχιζεις τους αντρες,δεν ειναι απαραιτητο να το βαλεις στην τσεπη σου..δεν σου λεω να μην το επεξεργαστεις ομως :)
    Επισης θα σου πω οτι συνηθως διαλεγουμε το ιδιο μοντελο συντροφου..δες το αυτο αν συμβαινει!
    Εγω στη θεση σου θα ρωτουσα..:)
    :cool:Προσπαθω να κρατω την ψυχη μου καθαρη..

  3. #18
    Banned
    Join Date
    Nov 2010
    Posts
    6,846
    Quote Originally Posted by marian_m View Post
    Όταν μας συμβεί μια φορά κάτι, μπορεί να είναι και θέμα τύχης. Όταν όμως είναι περισσότερες οι περιπτώσεις, τότε θα πρέπει ίσως να προβληματιστούμε και να αναρωτηθούμε, μήπως τρέχει κάτι με μας.
    Δεν θα έβγαζα τόσο εύκολα το συμπέρασμα ότι φταίνει οι άντρες και όχι η equilibrium, όταν μάλιστα δεν την ξέρω καθόλου.
    Δε λέω ότι συμβαίνει αυτό, δεν το ξέρω, αλλά δεν μπορώ να το αποκλείσω έτσι εύκολα και να της πω ότι η ίδια δεν έχει καμία ευθύνη.
    Στέκομαι πιο πολύ σ' αυτό που λέει η ίδια, ότι αισθάνεται αντιερωτική. Αν αισθανόμαστε έτσι, είναι σίγουρο ότι δεν μπορούμε να εμπνεύσουμε το αντίθετο.
    Επίσης στέκομαι στην "ποιότητα" της σεξουαλικής επαφής, όπως το διατυπώνεις equilibrium. Κάτι αποστειρωμένο μου βγάζει που δεν κολλάει με το σεξ. Βέβαια, μπορεί να εννοείς κάτι άλλο, το οποίο δεν έχω καταλάβει.

    Όσο για το κατά πόσο είμαστε εμείς υπεύθυνες για τον ευνουχισμό των αντρών, ναι, είμαστε εφόσον είμαστε οι μάνες τους.
    Από κει και πέρα, αν ένας άντρας νιώθει ευνουχισμένος από τη σύντροφό του, τότε μάλλον είναι δικό του θέμα.
    Ίσως θα έπρεπε να ψάξει για μια γυναίκα που να μην αισθάνεται ότι τον απειλεί.
    Ίσως πάλι, θα πρέπει επιτέλους να εντοπίσει και να βελτιώσει τις ανεπάρκειές του.
    Προσωπικά, δεν μπορώ να παριστάνω τη χαζή για να αισθάνεται ο άντρας μου αρτιμελής!
    επιτελους μια φορα που δε με ειρωνευτικες και που συμφωνω σε ολα μαζι σου!!!!!!

    γιαυτο λεμε οτι δε ταιριαζουμε ολοι με ολες! και γιαυτο ψαχνουμε να βρουμε τη καταληλη, και δε ξεκιναμε σχεση με τη πρωτη τυχαια που μας γυαλισε.

  4. #19
    Senior Member
    Join Date
    Jan 2010
    Posts
    2,605
    ΚΕΝΟ, όποτε γράφω τη γνώμη μου, δεν έχω εσένα στο μυαλό μου!
    Ούτε έχω κάτι προσωπικό μαζί σου. Απλώς, σε γενικές γραμμές, βλέπουμε τελείως διαφορετικά τα πράγματα και έχουμε άλλη φιλοσοφία ζωής.
    Μπορεί με τον οποιοδήποτε, άλλες φορές να συμφωνώ κι άλλες να διαφωνώ.
    Όπως, μπορεί να συμπαθώ κάποιον που διαφωνώ συχνά μαζί του και να αντιπαθώ κάποιον που συμφωνώ μαζί του.
    Αυτό που ομολογώ ότι δεν αντέχω στους άλλους είναι να είναι απόλυτοι και στενόμυαλοι, να θεωρούν ότι αυτοί ξέρουν το σωστό και να προσπαθούν να επιβάλουν τη γνώμη τους και στους άλλους.

  5. #20
    Senior Member
    Join Date
    Jul 2009
    Location
    Αιτωλ
    Posts
    1,390
    Καποιος γνωστος μου, μου ειπε καποτε οτι χωρις να το θελω "ευνουχιζω" τους ανδρες.εγω ομως δεν μπορω να καταλαβω το γιατι....
    Καποια ιδεα;;;;; <<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<Eχεις πολυ ...ανδρουά μαλλον.

  6. #21
    Senior Member
    Join Date
    Feb 2011
    Posts
    119
    δεν αισθανομαι αντιερωτικη και προσεγγιζω το συντροφο μου μα καθε τροπο ακομη και κανοντας μερικες φορες πραγματα που δε με αντιπροσωπευουν και τοσο ,ωστοσο το ερωτικο παιχνιδι μου αρεσει αλλα δε βρισκω ανταποκριση.οταν το συζητησα μαζι του οτι δεν νιωθω επιθυμητη και ερωτικη μου ειπε πως αυτο δεν ισχυει ,πως ειμαι σεξυ και πως αναγνωριζει οτι αρκετες φορες τον προκαλω απλως δεν εχει μαθει να λειτουργει με γνωμονα το σεξ.αρα η εγω δεν κανω κατι αρκετα καλα η απλως δεν ειμαι ο τυπος που τον εμπνεει και τοσο ερωτικα η τι αλλο να υποθεσω;;;

  7. #22
    Μμμ.....ξέρεις μερικές φορές μπορεί να μας κάνει κλικ σε κάποιον η προσωπικότητα του, το χιούμορ του, το μυαλό του και τέλος πάντων οτιδήποτε άλλο εκτός απ τη σεξουαλικότητα του και τι μας βγάζει καθαρά ερωτικά.
    Εγώ δεν πιστεύω πως είσαι εσυ το πρόβλημα, αλλά τα κριτήρια σου όταν επιλέγεις κάποιον. Επίσης, από προσωπική εμπειρία θα σου πω, πως αυτό δεν φτιάχνει. Ή έχεις σεξουαλική χημεία, ή δεν έχεις. Είναι σα να μη γελάς με τ αστεία του, Υπάρχει περίπτωση να φτιάξει αυτό?
    Πάρε βαθιά ανάσα και πήγαινε παρακάτώ και στον επόμενο κοίτα αν σου κάνουν κλικ και άλλα πραγματα...:)

Page 2 of 2 FirstFirst 12

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •