Results 1 to 10 of 10
Thread: lexotanil k provlimata sto sex
-
15-07-2006, 03:06 #1
lexotanil k provlimata sto sex
Pasxo apo katathlipsi (ipia) kai edw k ena peripou mina perno meta apo sumvouli ths giatrou mou miso lexotanil to proi kai ena cipralex kai miso lexotanil pali to bradi.
H alithia ine pws to lexotanil me xalaroni ligo giati antimetopizo kapia provlimata auto ton kero, ala apo otan arxisa na to pernw exi miothi h diathesi mu gia sex katakorifa, ofilete sto lexotanil ? ti mporo na kanw ?uparxi kati enalaktiko ? Apla thelw apopsis gia na to suzitiso k me th giatro mou.
AA ! kai poia h apopsi sas gia to cipralex ??
Euxaristo
- 15-07-2006, 10:17 #2
kai ego pairno lexotanil, edo kai 2 mhnes mazi me Prozak eno noiotho oti h diathesh moy einai anevasmenh se sygkrhsh me prin h erotikh epithymia sxedon exafanistike, kai einai logiko pistevo giati otan vriskese se katastolh eisai se katastash hmiypnoshs.
18-07-2006, 10:06 #3
έχω την εντύπωση ότι το αντικαταθλιπτικό κάνει τη διάθεση για sex να πέφτει και όχι το αγχολυτικό. Αυτό το λέω γιατί ο γιατρός μου με είχε ξεκινήσει με ένα αντικαταθλιπτικό που όχι μόνο δεν είχα διάθεση αλλά και καθόλου οργασμό. Μετά μου άλλαξε την αγωγή και συνήλθα από όλες τις απόψεις. Αν τα συμπτώματα σου είναι έντονα τότε να το συζητήσεις με το γιατρό σου. Κάνε κουράγιο.
18-07-2006, 19:13 #4
λεξοτανίλ μου συστήθηκε και μένα από τον ψυχίατρό μου, σε στιγμές άγχους, γιατί έχω ή είχα κάνει ρήξη ανευρύσματος εγκεφάλου, και δεν έπρεπε να αγχώνομαι. το παίρνω ακόμη, σπάνια μεν, πάντως νιώθω ότι όταν το παίρνω όντως χαλαρώνω. με το σεξ δεν έχω καταλάβει διαφορά... αν μ\' αρέσει ο άνθρωπος, τελείωσε, μ\' αρέσει και το σεξ:P!
18-07-2006, 21:38 #5
Η πτωση της σεξουαλικης διαθεσης / επιθυμιας και η δυσκολια στο σεξ οφειλονται κατα βαση στο cipralex και οχι στο lexotanil. Οι βενζοδιαζεπινες δεν εχουν ενοχοποιηθει για σεξουαλικη δυσλειτουργια οπως και τα περισσοτερα αγχωλητικα. Βεβαια η μειωμενη σεξουαλικη διαθεση/ επιθυμια οπως και η δυσλειτουργια μπορει και να οφειλονται κατα ενα μεγαλο ποσοστο και στην καταθλιψη χωρις βεβαια να παραλειπετε και η φαρμακευτικη αγωγη.
13-12-2009, 20:01 #6
παιδια μην το ψαχνετε καθολου,,ειναι το cipralex.ετσι την εχω πατησει και εγω.σεξουαλικη επιθυμια απολυτο 000..ουτε ο πρακτορας 000 να ημουν...ειμαι και νιοπαντρος.... ΔΕΝ με βλεπω και πολυ καλα!!!!
14-12-2009, 03:06 #7
παιρνω cipralex 6 μηνες .ειναι στανταρ απο αυτο...αν το παρεις και πας να κανεις σεξ δεν θα τελειωσεις ποτε.με το καιρο θα δεις βελτιωση βεβεαια...η λυση που βρηκα εγω ειναι να το παιρνω πρωι πρωι και σεξ να κανω το βραδυ..κατι εγινε ετσι.η θεραπεια εχει και τις θυσιες της τι να κανεις για οτι αλλη πληροφορια θελεις μια και μοιαζουνε οι θεραπειες μας εδω ειμαι
14-12-2009, 12:01 #8
Με cipralex ειχα ακριβώς τα ίδια προβλήματα. Το άλαξα με zoloft και βρήκα την υγεία μου. Βέβαια εγώ το παίρνω για ΓΑΔ και όχι για κατάθλιψη. Μπορεί να μην φταίει καν το χάπι και απλά επειδή διάβασες τις παρενέργειες να έχεις αγχωθεί. Πάντως τα ηρεμιστικά δεν προκαλούν τέτοιες παρενέργειες.
08-09-2010, 13:52 #9
Εχει να κανει μονο με το lexotanil η αποροια μου.
Οσοι τα εχουν δοκιμασει το θεωρουν πιο βαρυ ή πιο ηπιο απο το ζαναξ?
Επισης επιδρα πιο ασχημα με το αλκοολ? Με το ζαναξ δεν ειχα προβλημα.
Πηρα ενα τωρα και το βραδυ εχει γενεθλια ενας φιλος και θα βγω και θα ηθελα να πιω 1-2 ποτηρακια, αλλα εχω αγχωθει.
Βεβαια θα ειναι μετα απο αρκετες ωρες...
08-09-2010, 14:42 #10
Νιωθω να με εχει πιασει για τα καλα, σα μαστουρωμενο νιωθω.
Οποιος εχει προσωπικη αποψη σε σχεση με αυτα τα δυο ηρεμιστικα θα με βοηθουσε αν την ελεγε. Επισης ποσο κακο θα ηταν το αλκοολ 8 ας πουμε ωρες μετα την ληψη. Γενικα ειμαι επεισοδιακο ατομο και δεν θα ηθελα να μου συμβει κατι παραξενο εκει περα :P
Να πάω ή όχι;
06-06-2025, 10:40 in Stress, Αγχος, Φόβος, Γενικευμένη Αγχώδης Διαταραχή