καθημερινος πονοκεφαλος
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Results 1 to 7 of 7
    Senior Member

καθημερινος πονοκεφαλος

Καλημέρα σε όλους,
    δεν μου φταναν τα προβλήματα μου τωρα εχω να αντιμετωπισω και πονοκεφαλους δω και 10 μέρες συμβαινει κάθε μέρα, παιρνω αντικαταθληπτικα λαντοζ μερα παρα μέρα εχω ρωτησει και τον παθολόγο και μου πε ντα3ει ειναι η δόση. Επειδή ακουσα οτι η σεροτονινη συνδέεται με τους πονοκεφαλους αναρτιεμαι αν εχει κάποια σχεση. Στον ψυχιατρο μου δεν παω δεν εχω μία, ακομα για το γεναρη δεν εχω πληρωθεί. Τι στο καλό συμβαίνει ειναι αναπηρία να ξυπνας με πονοκέφαλο και να σε πιανει κάθε μερα και πολλες φορες ολη μερα. Εχετε κοινες εμπειριες τι μπορεί να είναι, συνδεεται με την ατακτη ληψη αντικαταθληπτικών? βοηθουν αυτα η χειροτερευουν την κατασταση?

Senior Member
    Γεια σου..θα σου πω μονο πωσ αν δεν βρεις την αιτια η τελοσ παντων την λυση να ξερεισ πωσ η ομοιοπαθητικη εχει καταφερει να βρει λυσεισ σε πονοκεφαλουσ διχωσ αιτια..με τεραστιο ποσοστο επιτυχιασ¨)¨)¨)καλη δυναμη
    ...Η μονη μας υποχρεωση..... ειναι να σωσουμε τα ονειρα μας...

..ελπιδα ειναι η αισθηση που εχεισ οτι αυτο που νιωθεισ να σε βαραινει τωρα,δεν θα κρατησει για παντα....

..Μονο στα ηρεμα νερα καθρεφτιζεται κατι χωρις ν αλλαζει μορφη.
    Μονο σ ενα ηρεμο μυαλο υπαρχει η καθαρη αντιληψη του κοσμου...

Senior Member
    Γεια σου!!!! Πονοκεφάλους είχα πολύ πολύ τακτικά από το άγχος μου (απο εκει ξεκινησε το όλο ψαξιμό μου) αλλά και στην αρχή της θεραπειας με τα λαντοζ. Ποσο καιρο τα παιρνεις. Παντως αυτό το μερα παρα μερα δεν το εχω ακουσει. Για να σε πιασει το αντικαταθλιπτικό θελει και χρονο περιπου ενα με εναμισυ μήνα αλλα και λήψη τακτική. Εγω τώρα που θεωρουμαι ελαφρια περίπτωση παιρνω 2 των 20Mg καθημερινά (ξεκινησα από μισο, μετα απο 10ημερες ενα, μετα εναμισυ και εφτασα στα δυο) και σε πληροφορω οτι τα ξεκινησα 1η γεναρη (περασα ενα μηνα κολασμενο οχι λογω των αντικαταθλιπτικων λογω της αρρωστοφοβιας μου) και τωρα απο την προηγουμενη εβδομαδα αισθανομαι διαφορά και ειμαι σαφεστατα καλύτερα. Για συζητα με κανενα γιατρό. Αν θελεις σου συστηνω και τον νευρολογο μου που εχει ειδικότητα στους πονοκεφαλους.

Senior Member
    συγνωμη που θα κανιβαλισω λιγο αυτο το ποστ, αλλα δεν κρατιεμαι.
    μολις ακουσα στις ειδησεις οτι ενας ιαπωνας/κινεζος/κατι_ασιατικο ζουσε επι κατι χρονια με αφορητους πονοκεφαλους.
    τελικα εκανε εξετασεις και στην ακτινογραφια φανηκε οτι υπηρχε καρφωμενη στο κρανιο του μια λαμα 10 εκατοστων....
    με τα πολλα θυμηθηκε οτι σε εναν καυγα πριν κατι χρονια καποιος τον χτυπησε με μια λαμα.......

εχμ...δεν φανταζομαι να υπαρχει τετοια περιπτωση ε?
    (σορυ, συνεχιστε...)

Senior Member
    Quote Originally Posted by Remedy View Post
    συγνωμη που θα κανιβαλισω λιγο αυτο το ποστ, αλλα δεν κρατιεμαι.
    μολις ακουσα στις ειδησεις οτι ενας ιαπωνας/κινεζος/κατι_ασιατικο ζουσε επι κατι χρονια με αφορητους πονοκεφαλους.
    τελικα εκανε εξετασεις και στην ακτινογραφια φανηκε οτι υπηρχε καρφωμενη στο κρανιο του μια λαμα 10 εκατοστων....
    με τα πολλα θυμηθηκε οτι σε εναν καυγα πριν κατι χρονια καποιος τον χτυπησε με μια λαμα.......

εχμ...δεν φανταζομαι να υπαρχει τετοια περιπτωση ε?
    (σορυ, συνεχιστε...)
    Βρε μην τους βάζεις ιδέες...

Senior Member
    ponokefaloi edwwwwwwww!!!!!!...logw agxous mazi me kriseis panikou,syn h arrwstofovia to kerato mou mesa!!!
    eimai sth fash pou exw ponokefalus ena mhna twra ,moudiasma kai ola ta gnwsta tou agxus...oloi gyrw mou lene oti einai apla agxos egw epimenw pws einai kt sovaro...egefaliko?anevrisma?xerw k egw....?...pppfff den antexw allo ts vlakeies tou mualou mouuuuuuuuuuu!!!!...farmaka den exw parei pote oute tha parw!
    ...as mou pei kapoios ti einai h omoiopathitikh pou akouw synexeia...

Γειά σου! Είμαι και εγώ εδω!!! Πονοκεφάλους στο φουλ.....εκτός απο την καρδιά και την δύσπνοια!!!
    Εγώ κοίταξα και το αυχενικό μου γιατί όντως έχω ένα προβληματάκι αλλά σίγουρα δεν είναι αυτό που μου τους προκαλέι τόσο έντονα!!! Οπως λεει και ο oneofthosedays το μυαλό μου πάει στο ανεύρισμα και το εγκεφαλικό. Είναι όμως ΑΓΧΟΣ.
    Κι εγώ λαντόζ παίρνω αλλά κάθε μέρα. Αυτό που κάνεις μέρα παρα μέρα στο έχει προτείνει ο γιατρος ή απο μόνη σου; Γιατί και εγώ πρώτη φορά το ακούω.
    Καταρχήν αν έχεις ξεκινήσει τώρα, όπως σου είπαν και πιο πάνω, πρέπει να περάσει περίπου ένας μήνας για να δεις διαφορά. Και η αρχή της λήψης φαρμάκου έχει πονοκεφάλους και ζαλάδες. Αν το παίρνει καιρό και είσαι ακόμη έτσι τότε ίσως να χρειαστεί να αλλάξεις θεραπεία γιατί δεν σε καλύπτει.
    Οπως λές δεν έχεις λεφτά αλλά κάποιο ταμείο δεν έχεις; ΙΚΑ; ΟΑΕΕ;