επίσκεψη σε ψυχολόγο-από που να αρχίσω? - Page 2
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 2 of 2 FirstFirst 12
Results 16 to 27 of 27
    Senior Member
    Πολλες φορες ομως επειδη δεν ημαστε ετοιμοι για ενα τετοιο ανοιγμα ,γιατι δεν ειναι καθολου ευκολο ,
    ριχνουμε το φταιξιμο στον ειδικο,και ιδιαιτερα αν ζοριστουμε λιγο.

αν? Δωσε λιγο χρονο στον εαυτο σου,και θα δεις αν ο ειδικος που επελεξες ειναι καταλληλος για σενα τουτη φορα.

Και γω σου ευχομαι καλη αρχη !! :)
    Το πρώτο σου χρέος πλαταίνοντας το εγώ σου είναι, στην αστραπόχρονη τούτη στιγμή που περπατάς στη γης, να μπορέσεις να ζήσεις την απέραντη πορεία, την ορατή και την αόρατη του εαυτού σου.
    ΚΑΖΑNΤΖΑΚΗΣ

Senior Member
    το ξεκαθάρισα αυτό. ότι δεν ρίχνω το φταίξιμο στον ειδικό..είπα εμένα δεν μου ταίριαζε.και ίσα ίσα δεν με ζόρισε καθόλου..ενιωθα ότι πηγαίνω χωρίς να γίνονται ουσιαστικές συζητήσεις .Sofia με ενθουσιασμό περισσότερο εννοούσα για τη διαδικασία..επιμονή ασ το πω καλύτερα γιατί τώρα μ αρέσει σαν ιδέα αλλά φοβάμαι ότι θα ξεφουσκώσει γρήγορα..μακαρι να μάθω πράγματα.

Senior Member
    τελικά πήρα τηλ. στο ΚΨΥ και θα έκλεινα ραντεβού με μια ψυχολόγο για την άλλη βδομάδα αλλά τελικά όταν μου είπε το όνομα της ψυχολόγου που θα με δεχθεί διαπίστωσα ότι είναι μια κοπέλα που την ξέρω και της το είπα..είπε οτι αυτό δημιουργεί πρόβλημακαι το πάει πιο αργά. αν θέλω να κλείσω ραντεβού για 10 απριλίου. είπα ότι είναι πολύ αργά και μου είπε να σας σημειώσω για 10 απριλίου?ε και είπα κι εγώ ότι θα προσπαθήσω να βρώ κάτι πιο μπροστά και αν όχι θα ξανατηλεφωνήσω.αλλά ουσιαστικά δεν έχω και άλλη επιλογή γιατί δεν θέλω να επιβαρύνω τους γονείς μου (ξέρω ότι δεν θα το αρνιόταν) και δεν έχω από μόνη την οικονομική δυνατότητα αυτόν τον καιρό. α και με ρώτησε στην αρχή στο τηλ. περι τίνος πρόκειται..και λέω εεε..και μου λεέει γενικά με τι έχει να κάνει?ε και δεν ήξερα τι να πω..και είπα εεε..γενικά νιώθω πολύ πιεσμένη τον τελευταίο καιρό. τι περίμενε να πω -και μάλιστα από το τηλέφωνο σε κάποιον που δεν είναι καν ο/η ψυχολόγος που θα πηγαίνω για να μου κλείσει δηλαδή πιο νωρίς?νιώθω πολύ απογοητευμένη..η σκέψη ότι θα πάω μου έδινε κουράγιο.

Senior Member
    αχ! τι κριμα!!! τι μικρος που ειναι ο κοσμος!!!! αμαν βρε παιδι μουουουου!!!! αντεεεεεεεεεεεεε!!!!
    Λεω ο,τι μπορω να εκφρασω οταν μου το επιτρεπει αυτο που ειμαι καθε φορα. Μαλλον μου αρεσει η επικοινωνια...και εδω...:)

Senior Member
    Quote Originally Posted by researcher View Post
    αχ! τι κριμα!!! τι μικρος που ειναι ο κοσμος!!!! αμαν βρε παιδι μουουουου!!!! αντεεεεεεεεεεεεε!!!!
    το λες ειρωνικά?

Senior Member
    οχι. πραγματικα. αληθεια! εννοω οτι πανω που πηρες την αποφαση....

οχι ειλικρινα!!!
    Λεω ο,τι μπορω να εκφρασω οταν μου το επιτρεπει αυτο που ειμαι καθε φορα. Μαλλον μου αρεσει η επικοινωνια...και εδω...:)

Senior Member
    νιώθω τελείως απογοητευμένη.

Senior Member
    Quote Originally Posted by αν? View Post
    τελικά πήρα τηλ. στο ΚΨΥ και θα έκλεινα ραντεβού με μια ψυχολόγο για την άλλη βδομάδα αλλά τελικά όταν μου είπε το όνομα της ψυχολόγου που θα με δεχθεί διαπίστωσα ότι είναι μια κοπέλα που την ξέρω και της το είπα..είπε οτι αυτό δημιουργεί πρόβλημακαι το πάει πιο αργά. αν θέλω να κλείσω ραντεβού για 10 απριλίου. είπα ότι είναι πολύ αργά και μου είπε να σας σημειώσω για 10 απριλίου?ε και είπα κι εγώ ότι θα προσπαθήσω να βρώ κάτι πιο μπροστά και αν όχι θα ξανατηλεφωνήσω.αλλά ουσιαστικά δεν έχω και άλλη επιλογή γιατί δεν θέλω να επιβαρύνω τους γονείς μου (ξέρω ότι δεν θα το αρνιόταν) και δεν έχω από μόνη την οικονομική δυνατότητα αυτόν τον καιρό. α και με ρώτησε στην αρχή στο τηλ. περι τίνος πρόκειται..και λέω εεε..και μου λεέει γενικά με τι έχει να κάνει?ε και δεν ήξερα τι να πω..και είπα εεε..γενικά νιώθω πολύ πιεσμένη τον τελευταίο καιρό. τι περίμενε να πω -και μάλιστα από το τηλέφωνο σε κάποιον που δεν είναι καν ο/η ψυχολόγος που θα πηγαίνω για να μου κλείσει δηλαδή πιο νωρίς?νιώθω πολύ απογοητευμένη..η σκέψη ότι θα πάω μου έδινε κουράγιο.
    Τι ειναι το ΚΨΥ?
    ...να βαλω τα μεταξωτα κ να φυσαει, στα εργοστασια μπροστα κ στα σκουπιδια πλαι..............

Senior Member
    Κέντρο ψυχικής υγείας και η τιμή της συνεδρίας είναι συμβολική 2ευρώ με ψυχολόγο μου είπαν

Senior Member
    νιώθω τελείως χάλια.

Senior Member
    Αθηνα μενεις? Αν μενεις Αθηνα μπορεις να πας και σε καποιο δημοτικο κεντρο προληψης που λειτουργει υπο τον ΟΚΑΝΑ, απο οτι θυμαμαι την τελευταια φορα που ημουν ΑΘηνα

Senior Member
    οχι δεν μένω αθήνα δυστυχώς

Page 2 of 2 FirstFirst 12