Results 1 to 15 of 38
-
18-02-2011, 00:12 #1
thelw apegnosmena tin aderfi tis prwin mou.....
apo ti stigmi pou xwrisa me tin kopela mou , mou mpainoun diafores kautes fantasiwseis me tin aderfi tis. an kai den milame sinantiwmaste sixna sto sxoleio ,mou rixnei polles maties san na thelei na mou pei kati kai egw antapodidw pio deila...episis exw paratirisei pws otan eimaste se mia ethousa kai eimai apo antitheti pleura , ekeini amesws girnaei wste na exei amesa optiko pedio mazi mou...mesa se ola einai se sxesi me ena vlakako pou tis eixe kanei <<malakia>> me mia alli kopela alla ekeini eksakolouthei na einai mazi tou....ti mou prwteinete na kanw kai ti pithanotites deinete wste na simvei kati metaksi mas...thelw opwsdipote tin gnwmi sas....(an pisteute oti to minima mou den einai eparkes , rwtiste me gia peretero plirofories )...euxaristw...
Last edited by Romeos; 18-02-2011 at 00:47.
- 18-02-2011, 14:44 #2
όταν λες καυτές φαντασιώσεις τί εννοείς?
(αλλά αν θες απαντάς σε ελληνικούς χαρακτήρες)http://www.mazi.org.gr/
18-02-2011, 22:10 #3
σκεφτομαι διαφορες σκηνες σεξ και γενικοτερα να κανουμε ερωτα σε μερη που ειναι πολυ πιθανο να μας πιασουν η αδερφη της (πρωην μου) , η το αγορι της....τι μου προτεινεις να κανω ???
18-02-2011, 23:02 #4
οι φαντασιώσεις ξέρεις, συνήθως ( για να μν πω πάντα ) δν είναι πράγματα που θέλεις πραγματικά να συμβούν...
ίσως μπορεί να σε βοηθήσει
http://www.sexelixis.gr/?page_id=225http://www.mazi.org.gr/
18-02-2011, 23:33 #5
περα απο τις φαντασιωσεις , θα ηθελα και εγω ο ιδιος να κανω κατι μαζι τις και μαλιστα αμεσα . η σταση της απεναντι μου με προκαλει συνεχως ( σημερα υπηρξε αλλη μια παρομοια φαση ) ωστε να κανω την πρωτη ουσιαστικη κινηση αλλα φοβαμαι μηπως πεσω εντελως εξω και τελικα γινω και "ρομπα"....αν μπορεις , προτεινε μου ενα τροπο ωστε να την προσεγκισω χωρις να καρφωθω αλλα να μαθω τι ακριβως θελει απο μενα.....
19-02-2011, 00:04 #6
Για μένα μια λύση υπάρχει, ή κάνεις τη κίνηση και μαθαίνεις ή γυαλίζεις το πόμολο μια ζωή με τις φαντασιώσεις σου με αυτην, ο έρωτας απαιτεί και θάρρος και θράσος, πάς και της ξηγιέσαι, ειδικά αν όντως έχεις σημάδια θετικά κ απο εκείνην μη κολλάς καθόλου, ο βλακάκος την ευκαιρία την είχε και απο τη στιγμή που έκανε μαλακιά με τον πρώτο που θα της γυαλίσει το πιο πιθανόν ειναι να τον σουτάρει οπότε κ εδώ εισαι καλα, το θέμα ειναι οτι σε ανάβει μόνο η κοπέλα ή θά'θελες να χεις κ σχέση μαζί της? Γιατι εδώ παίζει και η αδεφή στη μέση και σφίγγει η κατάσταση..
19-02-2011, 00:10 #7
σε καμια περιπτωση δε θα ηθελα να κανω σχεση ουτε την εχω ερωτευτει...αλλα θελω αφανταστα να κανω σεξ μαζι της χωρις να το μαθει κανεις και προβληματιζομαι στο ποσο θετικη θα ηταν σε αυτην την προταση...???εσυ παντως πιστευεις οτι εχω αρκετες πιθανοτητες ???
19-02-2011, 00:16 #8
βλεπω πως κανείς δεν ασχολείται με το ότι είναι η αδελφή της πρώην και κατά πόσο θα πληγωθεί η ΄πρώην με αυτό.
Ποια ήταν η σχέση σου με την αδελφή της....ρομέο?
19-02-2011, 00:17 #9
αφού ενδιαφέρεσαι καθαρά μόνο για σεξ, πες πάμε για ένα καφέ κ βλέπεις τί θα παίξει...
( στο μεταξύ νομίζεις πως είμαι άντρας...ε? )http://www.mazi.org.gr/
19-02-2011, 00:19 #10
19-02-2011, 00:22 #11
κοιτα Θεοφανια καταλαβαινω πως σε τσαντιζει το γεγονος οτι ειναι αδερφη της , αλλα οπως το ειπες και εσυ ειναι πρωην μου . επισης εκεινη επελεξε να χωρισουμε λεγοντας μου οτι επαψε να ειναι ερωτευμενη μαζι μου....συνακωλουθα δε θα ηθελα να μαθευτει η οποιαδηποτε επαφη μαζι της και μην ξεχνας πως η ιδια η αδερφη της προκαλεσε ολη αυτη την κατασταση....
19-02-2011, 00:23 #12
όχι, αλλά για φαντάσου ένα υποτιθέμενο παιχνίδι ανάμεσα στον πρώην σου και την αδελφή σου...το θεωρώ και από τις δυο πλευρές απίστευτη κακία απέναντι στην κοπέλα.
Κάποτε, χώρισα με κάποιον και για να με εκδικηθεί την έπεσε πραγματικά σε όλες μου τις φίλες. Έφαγε απ όλες χυλόπιτα. Πολλές φορές σκέφτομαι πως θα ένιωθα αν μια απο αυτες δεν ήταν πραγματική φίλη και έκανε κάτι μαζί του, πως θα ένιωθα?
Γι αυτό ρώτησα και πόσο καιρό ήταν στη σχέση και ενδεχομένως τι απωθημένα του έχει αφήσει για να φέρεται έτσι.
19-02-2011, 00:24 #13
19-02-2011, 00:25 #14
Ε κοίτα το να προτείνεις σε μια κοπέλα, που δεν έχετε επαφές, που είναι δεσμευμένη και είναι και αδερφή της πρώην σου, να κάνετε αχαλίνωτο σεξ θα είναι οτι πιο ρομαντικό έχει ακούσει τη τελευταια δεκαετία οπότε = ΞΕΧΝΑ ΤΟ, αμαν βρε αδερφάκι μου είπαμε άντρες αλλα όχι κ έτσι, θέλει στρατηγική το πράμα, αν ξανακαρφωθέιτε κάντης νόημα πως θέλεις να της μιλήσεις, εκεί προτεινέ της να βγείτε κ αν όλα πάνε κατευχήν μετά μπαίνεις και στο ψητό, αν και σε κόβω κάργα καψούρη αλλα τεσπα
19-02-2011, 00:26 #15
οπότε έχεις απωθημένο και ασυνείδητα σου βγαίνει να την πληγώσεις καθώς όπως λες την αδελφή της τη βλέπεις μόνο σεξουαλικά.
Στην αρχή είπες πως από τότε που χώρισες άρχισες να τη βλέπεις έτσι. Παράλληλα ρωτας εμάς να σου ερμηνευσουμε τις κινήσεις της αδελφής της, δείχνοντας πως δεν είσαι σίγουρος. Αν βάλει κανείς και το ότι η κοπέλα είναι σε σχέση, άσχετα αν είναι καλά ή όχι εκεί, δεν βλέπω να προκάλεσε εκείνη τίποτα.
Σκέψου επίσης, πως ο λόγος που σε κοιτάει είναι για να δει πως είσαι εσύ μετά το χωρισμό και όχι απαραίτητα για να το κάνετε στις τουαλέτες από τρελλό πόθο.
Πόσο καιρό είσασταν μαζί με την πρώην?