Results 16 to 22 of 22
Thread: λίγη βοήθεια!!!
-
20-02-2011, 22:12 #16
αγαπητό λευκό κερί την λέξη "τρελος" την χρησιμοποιησε ο ίδιος!ισως επειδη νοσηλευτηκε σε ψυχιατρική και μαλιστα ελεγε οσο ειμασταν εκει γιατι να ειμαι εδω!δεν εχει αντιληφθει ακόμα οτι αυτα που ακουγε ηταν ψευδαισθήσεις γιατι έκανε μια νυξη για καποια που υποτιθεται τον ειχε βρισει.Βεβαια δεν μπορω να ειμαι σιγουρη για το τι ακριβως αισθανεται και σκεφτεται!!αυτο προσπαθω να καταλαβω διαβαζοντας και αυτο το φορουμ!Οσον αφορα τα ταβορ τα δινουμε γιατι αυτο ειπε η γιατρος και μαλιστα απο σημερα τα μειωσαμε συμφωνα με τις οδηγιες της.Να σημειωσω οτι ειχε σοβαρο προβλημα αυπνιας,υπερκινητικοτητας, νευρικοτητας και ευερεθιστικοτητας.Οι καβγαδες μας εχουν μεινει ιστορικοι αν και δε ξερω ποιο το μεγεθος της σημασιας.Να φανταστειτε οτι ο λογος που δεχτηκε να δει ψυχιατρο ηταν γιατι ηταν πεπεισμενος οτι θα πεθανει απο μια αρρωστια σοβαρη σε μερος του σωματος και οταν τελικα πηγε στον αναλογο γιατρο και τον βρηκε περδικι του ειπε να κοιταξει ισως το ψυχολογικο θεμα.
Φυσικα και θα τον ενημερωσω για το σαιτ σας ομως αυτο δεν πρεπει να γινει οταν αποδεχτει οτι οντως υπαρχει θέμα ψυχιατρικο?Γιατι απο τις ωρες που ειναι ξυπνιος διαμαρτυρεται περιπου για τα ιδια που διαμαρτυροταν και πριν αρχισει την αγωγη.Φωνες βεβαια δεν ακουει αλλα δεν ερχεται σε επαφη με κοσμο απο εξω για να το διαπιστωσουμε πληρως!Γιατι τις ακουγε κυριως οταν ηταν εξω και αγχωνοταν εκτος απο τις τελευταιες μερες που επαθε το οξυ επεισοδιο και φρικαρε εντελως.Απο όσα βλεπω δεν φαινεται να εχει κατανοησει οτι τα πραγματα ειναι πιο σοβαρα απο μια απλη εξαντληση και αυπνια.Κι εγω υποθεσεις κανω!Ακομα ψαχνομαι!Και απο ό,τι κατάλαβα σε τετοιες περιπτωσεις πηγαινεις βλεποντας και κανοντας...
σας ευχαριστω και παλι για το ενδιαφερον,κυριως βοηθατε εμενα γιατι νοιωθω οτι πλεω σε αγνωστη θαλασσα τη νυχτα..
- 20-02-2011, 22:16 #17
Kandy..σε ευχαριστω για την αγκαλια!σου την ανταποδίδω!!!:)
20-02-2011, 22:19 #18
Εγώ δεν είπα νομίζω για τώρα για το σάιτ, αλλά για αργότερα. Όταν έρθει ο καιρός να μπαίνει εύχομαι να πάνε όλα καλά.
Last edited by whitecandle; 21-02-2011 at 12:03.
21-02-2011, 09:15 #19
καλημέρα σου ,
κουρδιστο πουλί,
στο σαιτ αυτο κ εγω βρέθηκα κ έμεινα .....?....γιατι ένας άνθρωπος που ήταν κοντά μου διαγνώστηκε με ψυχωσική συνδρομή,
δεν θα θελα να εκφραστώ για το τι να περιμένεις ή το τι θα γίνει ,
ο κάθε ανθρωπος είναι διαφορετικός ,
οι αγωγές είναι οι ίδιες ,αυτο που διαφέρει είναι πως αντιδρά ατομικά ο καθένας πάνω σαυτό.
ο αδερφός σου σύμφωνα με τα δικά του εφόδια θα χτίσει το αυριο του,
αυτό που έχω δει σε κάποιες περιπτώσεις είναι ότι αν υπάρχει υποστηρικτικό περιβάλλον αυτό δίνει θετική ώθηση και προοπτική στην αντιμετώπιση.
όμως νομίζω ότι θα πρέπει να πάρεις βοήθεια για να χειρηστείς αυτην την κατάσταση ,
φυσικά το φόρουμ είναι ένα καλό εργαλείο , πέρα απο αυτό όμως εφόσον είσαι τόσο κοντά σαυτό το θέμα ,
θα ήταν χρήσιμο νομίζω να αναζητήσεις κάποιες δομές ψυχικής υγείας που παρέχουν στήριξη και ενημέρωση για το οικογενειακό περιβάλλον ,
αυτό όχι μόνο για τον αδερφό σου αλλα και για τον εαυτό σου ,
θέλεις κι εσύ εφόδια για να αντιμετωπίσεις την κατάσταση , μην παραβλέψεις τον εαυτό σου γιατί αν εσύ δεν έχεις δεν θα μπορείς να δώσεις και σε κανέναν βοήθεια.
τα προβλήματα , τις αρρώστιες δεν τις διαλέγουμε , τον τρόπο που θα τα αντιμετωπίσουμε έχουμε επιλογή να διαλλέξουμε ,
σου εύχομαι καλό δρόμο ,και η αγάπη να δυναμώνει τόσο που να ναι φάρμακο για τις πληγές των ανθρώπων.
23-02-2011, 18:19 #20
Ξωτικό σε ευχαριστω..η αληθεια ειναι οτι οντως δεν ειμαι καθολου καλα.Με το ζορι παω στη δουλεια ,κλαιω με το παραμικρο και ποναει το στομαχι και το κεφαλι εναλλαξ.Ο πατερας μου σχεδον εχει καταρρευσει και ευτυχως κρατιεται ακομα λιγο η μητερα μου.
Όσον αφορα τον αδερφο μου δε βλεπω καμμια ιδιαιτερη βελτιωση.Ισα ισα που εδω και 2 μερες που μειωθηκαν τα ταβορ στη μιση σχεδον δοση εχει γινει τουρμπο.Πηγαινοερχεται γεματος υπερενταση στο σπιτι,δεν μπορει ουτε καθιστος πανω απο 2 λεπτα και επιπλεον λεει συνεχεια πεθαινω.Δεν ξερω τι ακριβως νοιωθει!Ειναι καποια παρενεργεια?Ενταξει παντα ηταν σχετικα υπερκινητικος αλλα τωρα εχει αρχισει το επιτοπου τζοκινγκ!Και τι αραγε να νοιωθει οταν λεει πεθαινω??Δεν ξερω ποσο ακομα θα αντεχω..και η δικη μου ζωη δεν ηταν καμμια καταπληκτικη χωρις προβληματα...ποιο να πρωτοαντιμετωπισω??
Εσυ ξωτικο τα καταφερες?ευχομαι και για τον δικο σου ανθρωπο τα καλυτερα..
23-02-2011, 19:37 #21
μπορει να εχει παρενεργεια την ακαθισια γιαυτο να πηγαινει πανω κατω ολη την ωρα!δεν το συζητατε καλυτερα με το γιατρο του;
23-02-2011, 22:27 #22
Η υπερκινητικοτητα ειναι φυσικο επακολουθο των οσων εχει περασει μεχρι στιγμης (αφου τα νευρα του δεν ειναι καλα)κ υποψιαζομαι πως αυτο ειναι χαρακτηριστικο καταθλιψης... Θα πρεπει να κανετε οικογενειακως υπομονη μεχρι να δρασουν τα φαρμακα... Δυστυχως θα βαρεθεις να την ακους αυτη τη λεξη...
...να βαλω τα μεταξωτα κ να φυσαει, στα εργοστασια μπροστα κ στα σκουπιδια πλαι..............