thelw apegnosmena tin aderfi tis prwin mou..... - Page 2
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 2 of 3 FirstFirst 123 LastLast
Results 16 to 30 of 38
    Quote Originally Posted by insect View Post
    Να διαβάζεις τα μαθήματα σου και να μην κάνεις παρέα με κωλόπαιδα.
    αχααααααααααααααααααααα!!!! ! απλός και περιεκτικός ο ινσ!!!! Ακριβώς !!!!

Junior Member
    χιλια συγνωμη arktos αλλα μπερδευτηκα !!! πιστευω πως η ιδεα να της πω να παμε για καφε ενω δε μιλαμε θα την φερει σε δισκολη θεση ....ακομα και αν θελει να κανει κατι μαζι μου νομιζω πως θα το αρνιοταν διοτι θα φαινομασταν πολυ προς τα εξω , κατι που ουτε εγω θα το ηθελα...

Junior Member
    ειμασταν 6 μηνες μαζι ...συμφωνω οτι μπορει να πεφτω εξω και απλα να τεσταρει τις κινησεις μου και γι αυτο ζηταω βοηθεια για εναν τροπο προσεγγισης χωρις να καρφωθω....επισης για ολες τις λογικες παρατηρισεις σας εχω να προσθεσω πως αν βλεπατε ολες τις αντιδρασεις τις και την σταση της απεναντι μου , θα σας εμπαιναν και σε εσας εμμονες....

Senior Member
    Quote Originally Posted by Θεοφανία View Post
    όχι, αλλά για φαντάσου ένα υποτιθέμενο παιχνίδι ανάμεσα στον πρώην σου και την αδελφή σου...το θεωρώ και από τις δυο πλευρές απίστευτη κακία απέναντι στην κοπέλα.
    Κάποτε, χώρισα με κάποιον και για να με εκδικηθεί την έπεσε πραγματικά σε όλες μου τις φίλες. Έφαγε απ όλες χυλόπιτα. Πολλές φορές σκέφτομαι πως θα ένιωθα αν μια απο αυτες δεν ήταν πραγματική φίλη και έκανε κάτι μαζί του, πως θα ένιωθα?
    Γι αυτό ρώτησα και πόσο καιρό ήταν στη σχέση και ενδεχομένως τι απωθημένα του έχει αφήσει για να φέρεται έτσι.
    εντάξει έχει καεί η γούνα σου...
    αν ήμουν στη θέση της κοπέλας...
    1ον αφού εγώ θα τον είχα χωρίσει δν θα έπρεπε να με νοιάζει.
    συχνά όμως θέλουμε ο άλλος να μείνει κολλημένος μαζί μας.
    αυτό δν σημαίνει πως πρέπει κ να μείνει.
    2ον θα τα έβαζα πρώτα με τον πρώην κ θα έλεγα τί μαλάκας είμαι που έμπλεξα με τέτοιον μαλάκα κ αν η κολλητή/αδερφή έκανε κάτι μαζί του, θα έτρωγε ένα οριστικό χ!

εγώ όμως θα έκανα έτσι.
    αυτό δν σημαίνει πως πρέπει όλοι να κάνουν το ίδιο.
    http://www.mazi.org.gr/

Junior Member
    πιστευω οτι θα ηταν πολυ εγωιστηκο εκ μερους της να θελει να μεινω κολλημενος μαζι της...επισης παραβλεπετε ολοι σας οτι αν γινοταν κατι θα σινεφερε και εμενα αλλα και την αδερφη της να μην το μαθει κανεις και ολα να γινονται κρυφα.....πραγμα που δε θα πληγωνε κανενα αλλα θα εκανε σιγουρα καλο σε εμενα και στην αναστατωση που μου εχει προκληθει.....

Senior Member
    Quote Originally Posted by Romeos View Post
    πιστευω οτι θα ηταν πολυ εγωιστηκο εκ μερους της να θελει να μεινω κολλημενος μαζι της...επισης παραβλεπετε ολοι σας οτι αν γινοταν κατι θα σινεφερε και εμενα αλλα και την αδερφη της να μην το μαθει κανεις και ολα να γινονται κρυφα.....πραγμα που δε θα πληγωνε κανενα αλλα θα εκανε σιγουρα καλο σε εμενα και στην αναστατωση που μου εχει προκληθει.....
    Προτείνω να συνεχίζεις να γυαλίζεις το πόμολο με τις φαντασιώσεις σου και να μείνεις εκεί γιατι μάλλον για καραμπινάτο άκυρο το κόβω..

Junior Member
    ρε συ κωστα δε με φοβιζει η αποριψη , αλλα να εκτεθω...θελω οπωσδηποτε να μαθω αν με γουσταρει και θελει να το κανουμε η αντιθετα αν απλα με κοιταει για να κοψει κινηση , με ενα τροπο που να μην καρφωθω.....

Senior Member
    Quote Originally Posted by Romeos View Post
    μν είσαι σίγουρος όμως πως δν θα συμφέρει κ την αδερφή της.
    αναλόγως τη σχέση που έχουν.
    μπορεί κ να είναι ανταγωνιστική.

Senior Member
    Μα όπως κ νάχει αν δεν είσαι 100% σίγουρος θα εκτεθείς, τι σε κάνει να πιστεύεις οτι μια κοπέλα με σχέση, που δέν έχετε επικοινωνία και είναι κ αδερφη της πρώην σου θα σου κάτσει για ενα πήδημα? Η κοπέλα θα πρέπει ή να είναι η super αρπάχτρα ή θα πρέπει να κόβει φλέβα για σένα, εκτός ρε παιδιά αν έχουν αλλάξει τα πράγματα τόοοοσο πολύ και στην ηλικία σας το πήδημα τόχετε σα να κάνετε ενα τσιγάρο μαζί τι να πω.

Senior Member
    Quote Originally Posted by Konstantinoss View Post
    Προτείνω να συνεχίζεις να γυαλίζεις το πόμολο με τις φαντασιώσεις σου και να μείνεις εκεί γιατι μάλλον για καραμπινάτο άκυρο το κόβω..
    κ άκυρο να είναι, δν θα τον σκοτώσει αυτό.
    αφού έχει κολλήσει ο άνθρωπος.
    μπορεί κ να μν φάει άκυρο.

Junior Member
    σαν αδερφια ειναι εντελως αντιθετες και δεν εχουν πολυ στενες σχεσεις....επισις για την πρωην μου ολοι εχουν να πουν οτι ειναι πολυ γλυκια και συμπαθης κοπελα ενω για την αδερφη της πωσ ειναι σιγανοπαπαδια και πολυ λιγομιλιτη....ελπιζω να σας καληψα και τους δυο....

Senior Member
    Quote Originally Posted by Konstantinoss View Post
    Μα όπως κ νάχει αν δεν είσαι 100% σίγουρος θα εκτεθείς, τι σε κάνει να πιστεύεις οτι μια κοπέλα με σχέση, που δέν έχετε επικοινωνία και είναι κ αδερφη της πρώην σου θα σου κάτσει για ενα πήδημα? Η κοπέλα θα πρέπει ή να είναι η super αρπάχτρα ή θα πρέπει να κόβει φλέβα για σένα, εκτός ρε παιδιά αν έχουν αλλάξει τα πράγματα τόοοοσο πολύ και στην ηλικία σας το πήδημα τόχετε σα να κάνετε ενα τσιγάρο μαζί τι να πω.

αρπάχτρα?
    αυτό λέγεται κ γυναίκα χωρίς ταμπού.

κ από τα λίγα που γνωρίζω για αυτές τις ηλικίες, είναι πως έχουν αλλάξει τα πράγματα.
    χωρίς αυτό να σημαίνει πως συμφωνώ κιόλας.
    αλλά κάποιος λόγος θα υπάρχει που αλλάξανε.
    κ σίγουρα δν φταίει αυτή η γενιά.

Junior Member
    σας βοηθησε καθολου το τελευταιο μου σχολιο ???

Senior Member
    τα σιγανά ποταμάκια να φοβάσαι...αυτό εννοείς?

Senior Member
    Μπορείς να της προτείνεις να την γυρίσεις σπίτι εσυ μια μέρα και να της ριχτείς, αλλο τρόπο δε βρίσκω
    ( στάυρωσε τα δάχτυλα σου μόνο να μην κουβαλάει κανα σπρέυ πιπεριού :D:D:D )

Page 2 of 3 FirstFirst 123 LastLast