Results 91 to 105 of 515
Thread: παλεύοντας στα κύματα
-
10-03-2011, 17:04 #91
τελικα τζιφος με το κεντρο ημερας.
μου ειπαν οτι δεν με δεχονται γιατι το επιπεδο λειτουργικοτητας μου ειναι ανωτερο απο των αλλων ασθενων.(που το ειδαν αληθεια αυτο?:P)
εκτος αν πεχτηκε καμια ενδοεπικοινωνια με το προηγουμενο κεντρο και φοβηθηκαν μηπως επαναλαβω τα ιδια λαθη...
οπως και να χει,επειδη οπως εχετε καταλαβει,εχω πολλα θεματα που με βασανιζουν και τελικα ισως χρειαζομαι την "αποκλειστικοτητα" μιας ψυχοθεραπευτριας,
εκλεισα ραντεβου για την Δευτερα,με μια πολυ αξιολογη ψυχολογο-ψυχοθεραπευτρια,η οποια ηταν στο κεντρο ημερας και πλεον ιδιωτευσε.
- 10-03-2011, 18:19 #92
Μα είδες? Στο λένε και ειδικοί.:P
Εκμεταλλεύσου αυτή τη λειτουργικότητά σου προς όφελός σου, για να πάρεις μετά και τα καλά των κόπων σου.
Κάνουν μακρυπρόθεσμα δουλειά οι σταθερές και μεστές συνεδρίες αμελί, έτσι πιστεύω.
Οπότε αυτό που έχω να προσθέσω είναι να είσαι κι εσύ σταθερή για να μπορέσεις να γίνεις περισσότερο αυτόνομη.
Κι εγώ αυτό θέλω."Δε με νοιάζει να έρθουν όλοι οι ξένοι στην Ελλάδα και οι Έλληνες να πάνε αλλού. Θεωρώ ότι πατρίδα μας είναι η γη. Από μικρό παιδί απέρριπτα τα σύνορα."
Σπύρος Μπιμπίλας
11-03-2011, 08:20 #93
παιδια χθες το βραδυ με πηρε τηλ. ο Μαριος (το παιδι απο το κεντρο ημερας που ειχα ερωτευτει).
του ειπα οτι τον πεθυμησα και μου ειπε πως και κεινος το ιδιο.
θα βγουμε για καφε αυριο.
δεν μπορω ομως να ευχαριστηθω την χαρα μου,γιατι τρεμω για το ενδεχομενο πτωχευσης
εχω κατααγχωθει με αυτο το ζητημα.Last edited by amelie74; 11-03-2011 at 10:09.
11-03-2011, 11:42 #94
Αμελί...τι λέγαμε? Πάμε λοιπόν.
Πας στο κέντρο ημέρας και δεν σε δέχονται γιατί είσαι ΕΛΑΦΡΙΑ περίπτωση σε σχέση με τα παιδιά εκεί μέσα.
Εσύ δεν παίρνεις την καλή πλευρά του πράγματατος, τύπου υπάρχουν άνθρωποι που υποφέρουν χειρότερα από μένα, παίρνεις την άσχημη:δεν με δέχτηκαν.
Μας έπρηζες τόσο καιρό πως είσαι ερωτευμένη με το Μάριο και πως θες πίσω τη σεξουαλικότητα σου κλπ κλπ. Τώρα σε παίρνει ο Μάριος και συ λες πως δεν μπορείς να το χαρείς λόγω οικονομικής κρίσης!
Βλέπεις που έχω δίκιο όταν λέω πως σου αρέσει να γκρινιάζεις?
Διασκέδασε το, απόλαυσε το, δώσε στον εαυτό σου την ευκαιρία να νιώσει λίγο χαρούμενη.
Κάνε αγαπούλες στον μπαμπα και στη μαμά να σου δώσουν λεφτά να πας να πάρεις κανά καινούργιο ρούχο και να πας κομμωτήριο, βγες με τον άνθρωπο ΑΛΛΑ ΠΡΟΣ ΘΕΟΥ: ευχή και κατάρα σου δίνω. Ο άνθρωπος αντιμετωπίζει επίσης θέματα. Κοίτα μην τονα αρχίσεις στη γκρίνια για το κέντρο, τη Γιώτα, τους δικούς σου.....η μάλλον....σκέψου πως θα αποφύγεις οτιδήποτε λες εδώ μεσα σε ποσοστό 90%.
Θα φροντίσεις ώστε η κουβέντα να είναι υποστηρικτική και αισιόδοξη. Οκ, θα μιλήσεις και για τα άλλα αλλά σε ποσοστό 10%.
Οκ?
Γιατί για να σε πάρει τηλ σημαίνει πως υπάρχει ένα ενδιαφέρον. Κοίτα μη μπεις και κλαίγεσαι πως εξαφανίστηκε, να ξέρεις πως θα είναι λάθος δικό σου και από μένα θα ακούσεις ΠΑΛΙ κατσάδα.
Στο λέω γιατί είναι μιας πρώτης τάξεως ευκαιρία να βρεις έναν άνθρωπο και να ξελαμπικάρεις επίσης :ρ
11-03-2011, 11:53 #95
Ναι Αμελι! καλα σου τα λεει η Θεοφανια!
Βαλε μια φορα την αρρωστια απεναντι σου και μη την κρατας παραμασχαλα ,σαν να μη θελεις να την αποχωριστεις!
Εισαι τυχερη απο πολλες πλευρες (εχεις συναισθηματα,ορμες,σεξουαλ ικοτητα,λεφτα...κα) και δε λεω κ ατυχη απο αλλες πλευρες ,αλλα ρε αμελι σε πηρε τηλ. αυτος που ελεγες οτι γουσταρες, τι σε νοιαζει τωρα εσενα η κριση?
Ζησε τη στιγμη κ ξεχνα για λιγο τα προβληματα.
11-03-2011, 12:33 #96
Ωραία νέα αμελί μου!
Με την αντίδρασή σου όμως μοιάζει σαν τελικά ότι κι αν σου συμβεί δε μπορείς να το ευχαριστηθείς.
Πρόσεξέ το αυτό.
Γιατί πάντα σε κάτι όμορφο έρχεται απέναντι το άγχος ή η δυσαρέσκεια?
Μα εδώ είναι προφανές. Συμβαίνει κάτι ανέλπιστα ευχάριστο (να σου τηλ. θυμάμαι το άγχος σου ακόμα και να ανταλλάξετε τηλέφωνα.. ) κι εσύ σκέφτεσαι το ενδεχόμενο πτώχευσης! που στο κάτω κάτω απ'ότι είπες είστε και σχετικά ευκατάστατη οικογένεια.
Άσε στην άκρη το κομμάτι του εαυτού σου που σε εμποδίζει να χαρείς και απλά απόλαυσέ το!
11-03-2011, 12:51 #97
amelie καποτε ελεγες οτι ο Μαριος σε εφτυσε. οτι δεν τον ενδιεφερες αρκετα. μπορει απλα να ειχε δικους του ψυχολογικους λογους κ να δυσκολευοταν να σου τηλεφωνησει, η καποιο αλλο δικο του λογο. δεν περιστρεφονται ολα γυρω απο σενα. υπαρχουν κ παραγοντες εκτος απο σενα που παιζουν στη ζωη. σκεψου το.
αντε , με το καλο αυριο!
11-03-2011, 13:22 #98
αχ κοριτσια εχετε ολες σας δικιο!!!
θα βγω αυριο με εναν ανθρωπο με τον οποιο ειμαι ερωτευμενη!!!
θα προσπαθησω να βαλω στην ακρη το κομματι του εαυτου μου που δεν με αφηνει να χαρω!!!
σας ευχαριστω ολοψυχα ΟΛΕΣ σας για τις τοσο ευστοχες και χρησιμες συμβουλες σας!!!
να ειστε καλα!!!Last edited by amelie74; 12-03-2011 at 08:02.
11-03-2011, 19:08 #99
Στίχοι: Λευτέρης Παπαδόπουλος
Μουσική: Γιάννης Σπανός
Πρώτη εκτέλεση: Μανώλης Μητσιάς
Επειδή σ' αγαπώ
ως και οι πέτρες ανθίζουν στη γλάστρα
επειδή σ' αγαπώ
το φεγγάρι φιλιέται με τ' άστρα
επειδή σ' αγαπώ
σ' αγαπώ γράφω σ' όλους τους στίχους
επειδή σ' αγαπώ
ξαγρυπνώ στης καρδιάς σου τους ήχους
Επειδή σ' αγαπώ
τα φτερά ξαναράβω στους ώμους
επειδή σ' αγαπώ
ξαναβγαίνω με τσέρκι στους δρόμους
και φωνάζω στους δρόμους
σ' αγαπώ
Επειδή σ' αγαπώ
τα λαμπιόνια του ο ήλιος ανάβει
επειδή σ' αγαπώ
το κρεββάτι μας είναι καράβι
επειδή σ' αγαπώ
το ταξίδι αυτό δεν τελειώνει
επειδή σ' αγαπώ
τούτη η λέξη ποτέ δε παλιώνει
Επειδή σ' αγαπώ
τα φτερά ξαναράβω στους ώμους
επειδή σ' αγαπώ
ξαναβγαίνω με τσέρκι στους δρόμους
και φωνάζω στους δρόμουςσ' αγαπώ
ΑΦΙΕΡΩΜΕΝΟ ΣΤΟΝ ΜΑΡΙΟ ΕΙΤΕ ΜΕ ΑΓΑΠΑΕΙ,ΕΙΤΕ ΜΕ ΒΛΕΠΕΙ ΦΙΛΙΚΑ.
ΕΓΩ ΠΑΝΤΩΣ ΤΟΝ ΑΓΑΠΩ!!!!!Last edited by amelie74; 12-03-2011 at 08:04.
11-03-2011, 19:10 #100
11-03-2011, 19:14 #101
standar θα φυγει τρεχοντας Θεοφανια μου,γιατι ειναι τρομερα απειρο και ντροπαλο παιδι.
αν(λεω αν) με βλεπει ερωτικα και οχι φιλικα,θα πρεπει να παρω πρωτοβουλιες και να του φερθω οπως θα φεροταν ενας τριανταρης σε ενα δεκατετραχρονο κοριτσακι.
11-03-2011, 19:17 #102
Χμ αμελι δεν ειχες πει οτι ειχες δωσει την διευθυνση του σαιτ στο κεντρο ημερας που πηγαινες?
Φανταζεσαι την αμηχανια του αν σε διαβαζε ή αν διαβαζει κανας αλλος απο κει...λεμε τωρα?
Πως και δεν το σκεφτηκες?[COLOR=#0000cd][SIGPIC][/SIGPIC]Εκφραζω προσωπικες αποψεις χωρις να ειμαι ειδικος.[/COLOR]
11-03-2011, 19:22 #103
ΔΙ-Α-ΒΑ-ΣΕ ΜΕ προσεκτικά.
Στο πρώτο ραντεβού για το μόνο που θα αγχωθείς θα είναι να είσαι όμορφη και περιποιημένη. Θα είσαι συγκρατημένη και δεν θα πέσεις με τα μούτρα για να μη τον τρομάξεις.
Θα αποφύγεις τις κλαψες και τις κατηγορίες για το κέντρο ημέρας. Θα παραδεχτείς πως εκείνη την εποχή περνούσες δύσκολα και ίσως υπερέβαλες χωρίς να το θελεις.
Θα του μιλήσεις για τα σχέδια σου και τον αισιόδοξο τρόπο με τον οποίο ΠΛΕΟΝ αντιμετωπίζεις τη ζωή. Πως σημασία έχει να παλεύουμε και όχι να καταθέτουμε τα όπλα. ΠΡΕΠΕΙ να σε δει δυνατή και πάνω απ όλα ετοιμοπόλεμη. Αν είναι όπως τον περιγράφεις, το τελευταίο που θέλει, είναι άλλο ένα βάρος πάνω του. Σίγουρα έχει ανάγκη από στήριξη και ανθρώπους με χαμόγελο και ελπίδα.
ΜΗΝ ΤΟΛΜΗΣΕΙΣ ΝΑ ΤΟΥ ΠΕΙΣ ΓΙΑ ΤΑ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΑ ΣΟΥ, παρά μόνο για να του υπενθυμίσεις πως έχεις καλή προίκα.
ΜΗΝ του την πέσεις!!! Ακόμη και αν δεν κάνει καμία κίνηση, αν πάει καλά το ραντεβού έχεις μια ελπίδα να τον ξαναδείς και να προχωρήσει το θέμα.
ΠΙ ΕΣ: ελπίζω να μη μας διαβάζει τώρα.
11-03-2011, 19:24 #104
ΛΟΛ ΛΟΛ ΛΟΛ
πάρα πολλή ευφυϊα μπορεί να επενδυθεί στην άγνοια, οταν η αναγκη για ψευδαίσθηση ειναι βαθιά...
11-03-2011, 19:32 #105