Results 196 to 210 of 515
Thread: παλεύοντας στα κύματα
-
26-03-2011, 12:25 #196
οχι Αρσι μου δεν τον ρωτησα γιατι νιωθει ασχημα για να μην τον φερω σε δυσκολη θεση.
γιατι και την προηγουμενη φορα που τηλεφωνηθηκαμε και ενιωθε ασχημα,οταν τον ρωτησα το γιατι μου απαντησε κοφτα "δεν θελω να το συζητησω".Last edited by amelie74; 27-03-2011 at 10:47.
- 26-03-2011, 17:29 #197
τον πηρα τηλ. πριν απο λιγο και με οση ψυχραιμια μπορεσα να εχω,του ειπα πως δεν ειναι κακο να μου πει οτι τον απασχολει.
επικρατησε ενος λεπτου σιγη.δεν μου μιλουσε καθολου.
ή δεν καταλαβε τι εννοουσα ή ντραπηκε.
μου ειπε "εννοεις να σου πω τα συμτωματα μου?"
του απαντησα "να μου πεις οταν εισαι ετοιμος γενικοτερα οτι σε βασανιζει"
μου ειπε "σε ευχαριστω πολυ" και κλεισαμε ραντεβου για αυριο το πρωι.
πιστευετε οτι το χειριστηκα καλα το θεμα?
παιδια αρχιζω να μην "βλεπω φως" στην ολη ιστορια.
πρωτον δεν ξερω καν αν με βλεπει ερωτικα.
και δευτερον ακομα και να με βλεπει ερωτικα πιστευω,πως θα περασουν τρεις αιωνες μεχρι να τον "ξεμπλοκαρω".
ειμαι τρομερα προβληματισμενη...
my net-friends help me out please!!!
26-03-2011, 18:04 #198
Amelie
Eγω θα σου προτεινα ,να δωσεις λιγο περισσοτερο χρονο στον φιλο σου,και να μη τον πιεζεις να σου πει
μπορει να μην μπορει τωρα ,να μην ηταν η καταλληλη στιγμη γ αυτον,να σου εξηγησει Δεν ειμαστε παντα ετοιμοι να εξηγησουμε ,ισως χρειαστει παρει λιγο διαστημα ωστε να αισθανθουμε εμπιστοσυνη ,και ανετα για να μιλησουμε για δικα μας πραγματα ,με καποιον
Αλλα αυτο δεν σημαινει οτι επειδη δεν σου λεει ,δεν παιζει το ερωτικο στοιχειο
Αυτο Amelie αν υπαρχει θα ερθει μονο του και χωρις να το καταλαβεις ,και δεν θα παρει τοσο πολυ ,πιστεψεμε
Αλλα και να μην ερθει παντα ειναι ομορφη μια φιλια
“Ένα απλο τριανταφυλλο μπορει να ειναι ο κηπος µου, ενας φιλος, ο κοσμος µου.”
Leo BuscagliaΤο πρώτο σου χρέος πλαταίνοντας το εγώ σου είναι, στην αστραπόχρονη τούτη στιγμή που περπατάς στη γης, να μπορέσεις να ζήσεις την απέραντη πορεία, την ορατή και την αόρατη του εαυτού σου.
ΚΑΖΑNΤΖΑΚΗΣ
26-03-2011, 18:14 #199
26-03-2011, 18:19 #200
DELETED!!!
Last edited by amelie74; 27-03-2011 at 10:46.
26-03-2011, 19:40 #201
DELETED!!!
Last edited by amelie74; 27-03-2011 at 10:46.
26-03-2011, 20:32 #202
amelie δεν μου αρεε που σου ειπε να μη βγειτε βολτα. Αντεεεεεεεεεε!!!!!!!
χρυση μου κοπελουδα αντεεεεεεεεε!!!!!
τωρα αν ημουν μαζι σου θα ηθελα να λεμεμ μαζι αντε δυνατα και τραγουδιστα για να μου περασει
αντεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε εεεεεεεεεεεεεεεεεεεε και αμααααααααααααααααααααααα ααααααανΛεω ο,τι μπορω να εκφρασω οταν μου το επιτρεπει αυτο που ειμαι καθε φορα. Μαλλον μου αρεσει η επικοινωνια...και εδω...:)
26-03-2011, 20:57 #203
ναι ρε συ ερευνητρια προτιμησε να βγει με τον πατερα του παρα με μενα!!!
ελεοοοοος!!!!
30 ετων ειναι ρε συ ρις!οχι 10!
αλλα απο την αλλη εχει τρομερα καλο χαρακτηρα!
εξ ου και το μπερδεμα μου.
πι εσ.μου αρεσε ο αμανες σου!
27-03-2011, 11:16 #204
αυτο ηταν!!!
μετα απο τρομερη εσωτερικη παλη,τα ζυγισα τα πραγματα και πηρα τις αποφασεις μου.
τον πηρα τηλεφωνο πριν απο λιγο και του ειπα οτι τον εκτιμαω πολυ,αλλα επειδη οι χαρακτηρες μας δεν ταιριαζουν,δεν θα ηθελα να συνεχιστει η φιλια μας.
μου απαντησε με ενα πολυ στενοχωρημενο υφος "καλα ενταξει".
του ευχηθηκα να ναι παντα καλα.
αρκετη "αρρωστια" υπαρχει ηδη μεσα μου,αρκετη "αρρωστια" υπαρχει στο σπιτι μου(στην αδερφη μου αναφερομαι).
δεν νομιζω οτι θα μου εκανε καλο και αλλη "αρρωστια".
και οταν λεω αρρωστια δεν αναφερομαι με ρατσιστικο τροπο στο ψυ-προβλημα του,αλλα στους δυσλειτουργικους τροπους αντιμετωπισης του προβληματος του.
δεν ειναι φυσιολογικο ενας αντρας 30 ετων,οταν δεν νιωθει καλα,αντι να προτιμαει την παρεα μιας κοπελας,να βγαινει εξω με τον μπαμπακα του.
δεν ειναι φυσιολογικο μια μητερα να αποκαλει τον τριανταχρονο γιο της "αγαπη μου" και "λατρεια μου".
ΟΣΟΙ ΑΠΟ ΣΑΣ ΕΙΣΤΕ ΓΟΝΕΙΣ Η ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΓΙΝΕΤΕ ΜΙΑ ΣΥΜΒΟΥΛΗ ΕΧΩ ΝΑ ΣΑΣ ΔΩΣΩ
ΜΗΝ ΠΝΙΓΕΤΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΑΣ ΜΕ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΥΠΕΡΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΣΑΣ.
ΑΦΗΣΤΕ ΤΑ ΝΑ "ΑΠΟΓΑΛΑΚΤΙΣΤΟΥΝ" ΚΑΙ ΝΑ ΑΥΤΟΝΟΜΗΘΟΥΝ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΑΝ ΝΟΣΟΥΝ!
και ναι σοφτ ειναι ωραιο να εχεις φιλους,αλλα εγω δεν μπορουσα να τον δω φιλικα.
ουτε ημουν σε θεση να κανω τους λεπτους χειρισμους που θα επρεπε προκειμενου να τον "ξεμπλοκαρω".
ουτε ειχα τις απαιτουμενες αντοχες.
οσο για τον χτεσινο αμανε σου researcher μου καταλαβα καλα γιατι τον εξεφρασες.
πολυ καλα.καταλαβαινω καλα τι σου θυμισε η ολη φαση (απο brother μερια)
ναι?
27-03-2011, 11:24 #205
Μη μου θυμώνεις μάτια μου
που φεύγω για τα ξένα
πουλί θα γίνω και θα ρθω
πάλι κοντά σε σένα
Άνοιξ' το παραθύρι σου
ξανθέ βασιλικέ μου
και με γλυκό χαμόγελο
μια καληνύχτα πες μου
Μη μου θυμώνεις μάτια μου
τώρα που θα σ' αφήσω
κι έλα για λίγο να σε δω
να σ' αποχαιρετήσω
Άνοιξ' το παραθύρι σου
ξανθέ βασιλικέ μου
και με γλυκό χαμόγελο
μια καληνύχτα πες μου
ΑΝΤΙΟ ΜΑΡΙΕ!
ΝΑ ΣΑΙ ΠΑΝΤΑ ΚΑΛΑ!
27-03-2011, 12:09 #206
Καλημέρα amelie,
θα σου μιλήσω αυθόρμητα κι ελπίζω να μη με παρεξηγήσεις.
Χθες είπες του παιδιού να σου ανοιχτεί, να σου μιλήσει και να σε εμπιστευθεί και σήμερα του "έκλεισες" την πόρτα στα μούτρα!! Πολύ "φορτωμένη" ξύπνησες. Σκέψου όμως ότι δεν υπάρχεις μόνο εσύ σε αυτόν τον κόσμο.
Ξαναδιάβασε αυτά που έγραψες... Κάνεις υποδείξεις στους γονείς των άλλων όταν από τους δικούς σου απαιτείς την συνεχή προσοχή τους! Οι γονείς είναι γονείς και κάνουν και λάθη και δεν έχουν την γνώση πολλές φορές για να ξέρουν πώς να αντιμετωπίσουν μία κατάσταση. Ειδικά οι υπερπροστατευτικοί γονείς, όταν βλέπουν τα παιδιά τους να περνάνε μία δύσκολη κατάσταση (όπως ψύχωση), προσπαθούν να κάνουν ό,τι μπορούν για να τα κάνουν να νιώσουν καλύτερα, χωρίς να εννοώ ότι αυτός είναι ο σωστός τρόπος αντιμετώπισης. Είναι όμως κάτι που συμβαίνει και μπορώ να το δικαιολογήσω ως ένα σημείο..εσύ δεν μπορείς γιατί? Μήπως εσένα κάτι σου θυμίζει αυτό (από sister μεριά) όπως, κατά την γνώμη μου, άστοχα υπονοείς για την researcher? Επίσης, πρώτη φορά ακούς μάνα να εκφράζεται με γλυκόλογα για τον γιο της? Το 99% των μανάδων έχουν υπερβολική αδυναμία στους γιους, τους κακομαθαίνουν, τους φέρονται σαν μωρά, κλπ κλπ. Από κει και πέρα είναι θέμα του κάθε γιου κατά πόσο επηρεάζεται από την μάνα του.
Δεν ξέρεις σε τι φάση βρίσκεται και τί έχει αντιμετωπίσει στη ζωή του για να τον κρίνεις. Το κάνεις συνέχεια αυτό για πολλούς...Κουράζομαι εγώ όταν τα διαβάζω, εσύ δεν κουράζεσαι που σκέφτεσαι έτσι?
Νομίζω ότι στο έχω ξαναπεί. Όταν σε διαβάζω, νομίζω ότι περιμένεις ένα θαύμα για να αλλάξουν όλα. Δεν αλλάζουν όμως τα πράγματα σε μια στιγμή χωρίς προσπάθεια.
Δεν θέλω όμως και να σε αδικήσω, πιστεύω ότι τον τελευταίο καιρό έχεις κάνει αρκετά θετικά βήματα. Πολύ σημαντικό ήταν μάλιστα το ότι αποφάσισες επιτέλους να πας σε ψυχολόγο και να δουλέψεις θέματα που σε απασχολούν. Άμα θέλεις να αλλάξεις τη ζωή σου, δούλεψε τις λανθασμένες αντιλήψεις και στάσεις σου σε κάποια πράγματα που σε καθιστούν δυσλειτουργική στη ζωή σου και αντικατέστησέ τες με νέες που θα σε κάνουν να δεις τον κόσμο διαφορετικό (χμ λίγο επιστημονικά το έθεσα αλλά ελπίζω να έγινα κατανοητή). Με λίγα λόγια, μην προσπαθείς να αλλάξεις τους υπόλοιπους αλλά προσπάθησε για την προσωπική αλλαγή σου.Last edited by iberis; 27-03-2011 at 12:48.
27-03-2011, 12:56 #207
....συμφωνώ....
αμελί...από τη μια πας να πολεμήσεις τον εγωκεντρισμό σου, από την άλλη τον αφήνεις ελεύθερο για μια στιγμή και γίνεται θηρίο.
Το ίδιο έκανες και με τον Μάριο. Τον πήρες να του πεις να σταματήσει η φιλία σας, ενώ στην πραγματικοτητα ήθελες να του τραβηξεις την προσοχή, να σε ρωτήσει τι και πως και να νιώσεις πως υπάρχεις με κάποιο τρόπο στη ζωή του.
Σε άλλη περίπτωση δεν θα τον έπαιρνες τηλ να του γάλεις αμελοδιάγγελμα, "σταματά εδώ η φιλία μας".
Καταρχή τι πατάτα ήταν αυτή? Μπορουσες κάλιστα να εξαφανιστείς και αν σε ξαναπαιρνε να ελεγες πως είχες δουλειά.
Ξέρεις τι έκανες τώρα? Θα το συζητησει με τους γονείς του, θα στεναχωρηθεί, αν στεναχωρηθεί αλλά θα μπεις απ το περιβάλλον του σε μαύρη λίστα και αν το μετανιώσεις, πολύ δύσκολα να σε ξανασυμπαθήσουν.
Μη ξεχνάμε πως έχεις να κάνεις με ένα παιδί με προβλήματα που σίγουρα οι δικοι του δεν θα αφήσουν κανένα να παίζει με την ψυχολογία του.....
27-03-2011, 13:04 #208
Ο Μαριος θα στενοχωρηθηκε πολυ φανταζομαι , αλλα χιλιες φορες καλυτερα για αυτον που δεν προχωρησατε την φιλια σας.
[COLOR=#0000cd][SIGPIC][/SIGPIC]Εκφραζω προσωπικες αποψεις χωρις να ειμαι ειδικος.[/COLOR]
27-03-2011, 13:39 #209
απο την στιγμη που πηρα μια οριστικη αποφαση και μαλιστα εσβησα το τηλεφωνο του,δεν μπορω να καταλαβω ειλικρινα σε τι βοηθανε ολα αυτα που μου γραφετε.
ας μην ξεχναμε οτι αυτο ειναι ενα φορουμ αλληλουποστηριξης και οχι επικρισης.
ειχα την εντυπωση οτι εγω ειμαι "συμφορουμιτισα" σας και οχι ο Μαριος.
(και αναφερομαι κυριως σε σενα keep και στα σκληρα σου λογια).
27-03-2011, 13:42 #210
(και αναφερομαι κυριως σε σενα keep και στα σκληρα σου λογια).[COLOR=#0000cd][SIGPIC][/SIGPIC]Εκφραζω προσωπικες αποψεις χωρις να ειμαι ειδικος.[/COLOR]