Results 436 to 450 of 515
Thread: παλεύοντας στα κύματα
-
05-05-2011, 06:41 #436
οκ τωρα το πιασα το νοημα!
προχωραμε λοιπον Lacrymosa μου,στον βαθμο που μας το επιτρεπουν τοσο οι συνθηκες ζωης μας,οσο και ψυχικες αντοχες μας.
- 05-05-2011, 12:34 #437
Προχωραμε οσο αντεχουμε !!! ΑΝΤΕΧΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΡΕΕΕΕ ΔΕΝ ΤΟ ΒΑΖΟΥΜΕ ΚΑΤΩ !!!!!! οσο εχουμε αντοχες, μεχρι καποια στιγμη να εξαντληθουν κ αυτες γιατι καποια στιγμη ολοι λυγιζουμε.....
" I stopped fighting my inner demons... we are on the same side now..."
05-05-2011, 20:09 #438
κοιτα...καποιες στιγμες αδειαζει οντως το ντεποζιτο των αντοχων αλλα ως δια μαγειας ερχεται η στιγμη που ξαναγεμιζει.
αρκει να μην υπερχειλισει και εχουμε αλλα βασανα...
αυτη τη στιγμη το δικο μου ντεποζιτο ειναι μισοαδειο.
αλλα κανω καποιες ενεργειες μπας και το γεμισω,στο βαθμο που περναει απο το χερι μου παντα.
δυστυχως υπαρχουν και οι δυσμενεις εξωγενεις παραγοντες...
06-05-2011, 17:43 #439
.................................
Last edited by amelie74; 06-05-2011 at 19:45.
06-05-2011, 21:11 #440
Αμελι ετσι ειναι !! Καποιες στιγμες εξαντλουνται τελειως οι αντοχες μας κ αλλες στιγμες εχουμε τετοιες αντοχες κ δυναμεις κ ενεργεια που απορουμε..(βλεπε προσφατο παραδειγμα εμενα χεχε !) Αλλα τωρα ειμαι πολυ ηρεμη κ εχω μια αισθηση ασφαλειας καπως ετσι...Φυσικα κ επηρεαζουν οι εξωγενεις παραγοντες....σε ολες τις περιπτωσεις....αλλα αυτο που μπορουμε εμεις να κανουμε κ πρεπει να μαθουμε να το προσπαθουμε ειναι να μενουμε ανεπηρεαστοι απο εξωγενεις παραγοντες που μπορει να μας ριξουν ακομη περισσοτερο..η ανεβασουν....δηλαδη ερεθισματα θετικα η αρνητικα παντοτε θα δεχομαστε αλλα πρεπει να τα διαχειριζομαστε ωστε να μην επηρεαζουν τη δικη μας συναισθηματικη κατασταση...
Εισαι λιγακι πεσμενη αμελι ?? Απο εξωγενεις παραγοντες η γενικα??" I stopped fighting my inner demons... we are on the same side now..."
06-05-2011, 22:51 #441
σας ευχαριστω θερμα ολους για τον χρονο και τις πολυτιμες συμβουλες σας.
θα επανελθω καποια στιγμη στον χωρο αυτο γιατι ηταν και ειναι πολυτιμος για μενα.
να ειστε ολοι καλα.
06-05-2011, 23:09 #442
Αμελι χαιρομαι πολυ που σε βοηθησαν τα οσα κατα καιρους σου εχουμε γραψει !!
Μπορει τωρα να περνας μια φαση, αλλα θα υποχωρησει κ θα νιωσεις κ παλι καλυτερα, εισαι δυνατος χαρακτηρας, ξερεις να παλευεις, εχεις ευαισθητη κ καλη ψυχη κ σου αξιζουν πολλα καλυτερα...
Καλη δυναμη αμελι κ ολα θα παν καλα!! Πιστεψε πανω απ ολα στον εαυτο σου !!
06-05-2011, 23:20 #443
thanks once again lacrymosa
THE END(for the moment)Last edited by amelie74; 07-05-2011 at 10:23.
06-05-2011, 23:37 #444
For the moment ετσι ??
Περιμενω δυναμικο comeback !! Kανονισε !! χεχε !!" I stopped fighting my inner demons... we are on the same side now..."
07-05-2011, 10:17 #445
τελικα δεν αντεξα μακρυα σας ουτε για λιγες ωρες.
εγραψα εσβησα ξαναεγραψα ξαναεσβησα κ.ο.κ.
δεν εχει τοσο σημασια το τι εγραψα...εξαλλου ορισμενοι απο σας μπορει και να προλαβατε να το διαβασατε.
βασικα αφορουσε οικογενειακα προβληματα και εναν καυγα που προεκυψε.
περα απο αυτα ομως...χτες ενιωσα πως η συνεδρια που ειχα με την Βικυ ηταν η πιο ασκοπη απο ολες.
πηγα πολυ φορτισμενη στο γραφειο της κ ειχα την αναγκη να της μιλησω για τον καυγα που εγινε στο σπιτι ενω εκεινη θεωρησε οτι ηταν
η πλεον καταλληλη στιγμη για να συνεχισουμε τη ληψη του ιστορικου,την οποια ειχαμε αφησει στη μεση εδω και πολλες βδομαδες.
προς στιγμην ενιωσα πως δεν με καταλαβαινει καθολου και οτι κακως αρχισα ψυχοθεραπεια μαζι της αλλα υστερα εφερα στο νου μου τα λογια της Λου "η θεραπεια εχει τα πανω και τα κατω της,δεν ειναι ενα μαγικο ραβδακι που λυνει τα παντα" και της Σοφιας "οταν βρεις την καταλληλη ψυχοθεραπευτρια,μην την "διωξεις" ουτε να φυγεις με την παραμικρη αφορμη,μεινε σε επαφη".
παιδια δεν μπορειτε να φανταστειτε τι δυναμη εχω αντλησει απο τα λογια σας.
οχι μονο απο της Σοφιας και της Λου,αλλα απο ολων.
με βοηθατε ειλικρινα.
ο καθενας με τον τροπο του.
αλλιως δεν θα γραφα ετσι για την πλακα μου.
οσο για το χθεσινο "THE END" το εγραψα γιατι προς στιγμην σκεφτηκα να μπω με αλλο nickname επειδη ειχα δωσει τη διευθυνση του φορουμ,στα ατομα απο το κεντρο ημερας.
αλλα δεν βαριεσαι ως αμελι με γνωρισατε πριν απο χρονια και ως αμελι θα συνεχισω να γραφω.
εξαλλου τις θεραπευτριες του κεντρου δεν νομιζω να τις ξαναδω ποτε μου και περα απο αυτο δεν φανταζομαι να εχουν γινει τοσο τακτικοι θαμωνες του φορουμ...εχουν και αλλες δουλειες να κανουν περα απο το να ασχολουνται με τα σκαμπανεβασματα,τις αμφιθυμιες και τα ψυχολογικα προβληματα γενικοτερα μιας πρωην θεραπευομενης τους,η οποια πλεον για εκεινες ακομα και να μπαινουν δεν ειναι παρα μια ιντερνετικη φιγουρα.
επισης σκεφτηκα να ζητησω απο τη διευθυνση να διαγραφουν καποια μηνυματα που ειχα γραψει υπο την επιροια του αλκοολ που πλεον δεν με εκφραζουν και νιωθω πως με εκθετουν.
ομως ουτε και αυτο θα το κανω γιατι ακομα και αυτα τα κομματια ειναι μερος του εαυτου μου.
του νοσηρου εαυτου μου,του εκτος ελεγχου εαυτου μου,παντως ΔΙΚΑ ΜΟΥ.
συνεχιζω λοιπον ως αμελι74.
εφτασα τις 30 σελιδες (!!!) και προχωραω,εστω και με σκυμμενο κεφαλι για καποιο διαστημα...Last edited by amelie74; 07-05-2011 at 14:24.
07-05-2011, 10:22 #446
τελικα δεν αντεξα μακρυα σας ουτε για λιγες ωρες.
εγραψα, εσβησα, ξαναεγραψα, ξαναεσβησα κ.ο.κ...
δεν εχει τοσο σημασια το τι εγραψα...εξαλλου ορισμενοι απο σας μπορει και να προλαβατε να το διαβασατε.
βασικα αφορουσε οικογενειακα προβληματα και εναν καυγα που προεκυψε.
περα απο αυτα ομως...χτες ενιωσα πως η συνεδρια που ειχα με την Βικυ ηταν η πιο ασκοπη απο ολες.
πηγα πολυ φορτισμενη στο γραφειο της κ ειχα την αναγκη να της μιλησω για τον καυγα που εγινε στο σπιτι ενω εκεινη θεωρησε οτι ηταν
η πλεον καταλληλη στιγμη για να συνεχισουμε τη ληψη του ιστορικου, την οποια ειχαμε αφησει στη μεση εδω και πολλες βδομαδες.
προς στιγμην ενιωσα πως δεν με καταλαβαινει καθολου και οτι κακως αρχισα ψυχοθεραπεια μαζι της αλλα υστερα εφερα στο νου μου τα λογια της Λου "η θεραπεια εχει τα πανω και τα κατω της, δεν ειναι ενα μαγικο ραβδακι που λυνει τα παντα" και της Σοφιας "οταν βρεις την καταλληλη ψυχοθεραπευτρια, μην την "διωξεις" ουτε να φυγεις με την παραμικρη αφορμη, μεινε σε επαφη".
παιδια δεν μπορειτε να φανταστειτε τι δυναμη εχω αντλησει απο τα λογια σας.
οχι μονο απο της Σοφιας και της Λου, αλλα απο ολων.
με βοηθατε ειλικρινα.
ο καθενας με τον τροπο του.
αλλιως δεν θα γραφα ετσι για την πλακα μου.
οσο για το χθεσινο "THE END" το εγραψα γιατι προς στιγμην σκεφτηκα να μπω με αλλο nickname επειδη ειχα δωσει τη διευθυνση του φορουμ, στα ατομα απο το κεντρο ημερας.
αλλα δεν βαριεσαι ως αμελι με γνωρισατε πριν απο χρονια και ως αμελι θα συνεχισω να γραφω.
εξαλλου τις θεραπευτριες του κεντρου δεν νομιζω να τις ξαναδω ποτε μου και περα απο αυτο δεν φανταζομαι να εχουν γινει τοσο τακτικοι θαμωνες του φορουμ...εχουν και αλλες δουλειες να κανουν περα απο το να ασχολουνται με τα σκαμπανεβασματα, τις αμφιθυμιες και τα ψυχολογικα προβληματα γενικοτερα μιας πρωην θεραπευομενης τους, η οποια πλεον για εκεινες ακομα και να μπαινουν δεν ειναι παρα μια ιντερνετικη φιγουρα.
επισης σκεφτηκα να ζητησω απο τη διευθυνση να διαγραφουν καποια μηνυματα που ειχα γραψει υπο την επιροια του αλκοολ που πλεον δεν με εκφραζουν και νιωθω πως με εκθετουν.
ομως ουτε και αυτο θα το κανω γιατι ακομα και αυτα τα κομματια ειναι μερος του εαυτου μου.
του νοσηρου εαυτου μου, του εκτος ελεγχου εαυτου μου,παντως ΔΙΚΑ ΜΟΥ.
συνεχιζω λοιπον ως αμελι74.
εφατασα τις 30 σελιδες (!!!) και προχωραω,εστω και με σκυμμενο κεφαλι για καποιο διαστημα...
Να το ολοκληρο το μηνυμα !! Αμελι, βαζε κενα αναμεσα στις λεξεις για να μην γινεται bug κ στο κοβει....
Προχωραμε μπροστα αμελι !!" I stopped fighting my inner demons... we are on the same side now..."
07-05-2011, 19:24 #447
οχι λιγακι πολυ Lacrymosa μου.
και απο εξωγενεις και απο ενδογενεις παραγοντες.
εχεις ακουσει την παροιμια "ηταν στραβο το κλημα το φαγε και ο γαιδαρος και αποστραβωσε?".
ταιριαζει απολυτα στην περιπτωση μου πιστευω.
δλδ φταινε σε μεγαλο βαθμο και οι συνθηκες της ζωης μου και αλλο τοσο φταιει και το ******** το γονιδιο.
δεν μπορω να σου πω βεβαια με ακριβεια ποσοστα.
και ουτε και κανεις ειδικος δεν νομιζω οτι μπορει να προσδιορισει τι σκατα φταιει πιο πολυ απο τα δυο.
υπαρχουν απειρες ψυχολογικες προσεγγισεις και ο καθε ειδικος πρεσβευει την δικη του.
ο πρωην γιατρος μου πιστευε στα γονιδια αποκλειστικα,η τωρινη ψυχολογος μου πιστευει οτι φταιει πιο πολυ το πλαισιο ζωης μου,αυριο μπορει να παω σε εναν αλλο που να πιστευει αλλα....
ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΦΤΑΙΕΙ ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΕΙΜΑΙ ΣΕ ΚΑΤΑΘΛΙΨΑΡΑ ΕΔΩ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΙΡΟ...
ΔΕΝ ΤΗΝ ΠΑΛΕΥΩ ΑΜΑ ΣΟΥ ΛΕΩ....
07-05-2011, 20:14 #448
amelie μου ποσο σε καταλαβαινω...ευχομαι να ειναι φαση που θα περασει οσο το δυνατον πιο γρηγορα κ ανωδυνα...γιατι αξιζεις να νιωσεις καλυτερα...κ θα νιωσεις συντομα !!
τους εξωγενεις παραγοντες προσπαθησε να τους ελεγχεις κ να μετριαζεις την επιδραση που μπορει να εχουν τα διαφορα ερεθισματα που δεχεσαι απο το περιβαλλον σου, απο παντου γενικοτερα....δηλαδη οκ μπορει να εχουμε μια ταση κ να φταιει ενα γονιδιο κ να ητανε να το παθουμε (ενδογενεις παραγοντες) κ σε αυτο δεν μπορουμε να κανουμε πολλα....αλλα οι εξωγενεις παραγοντες διαδραματιζουν καθοριστικο ρολο στην πορεια της ασθενειας κ στην εκβαση κ στα επεισοδια κ στην ενταση τους....βεβαια στο βαθμο που εμεις επιτρπεουμε να επηρεαζουν την διαθεση κ την ψυχολογια μας...ξερω οτι ειναι δυσκολο, το χω περασει κι εγω αυτο σε φαση οπου απολαμβανα τα εξωτερικα ερεθισματα κ δεν μπορουσα να το ελεγξω ευκολα.....προσπαθησε να μενεις γενικα ανεπηρεαστη γιατι η επιρροη αμα την αφησεις να εισχωρησει βαθια μεσα αου μπορει να σε βγαλει σε δυσκολους δρομους.....
Ευχομαι ο,τι καλυτερο αμελι !!" I stopped fighting my inner demons... we are on the same side now..."
07-05-2011, 22:29 #449
να εισαι καλα κοριτσι μου!
σε ευχαριστω θερμα!
και σε σενα ευχομαι ολοψυχα ο,τι καλυτερο!
07-05-2011, 22:37 #450
Σε ευχαριστω αμελι !!! Αυτο το "καλυτερο" ας ερθει το συντομοτερο δυνατον για ολους μας !!!! Καλη συνεχεια κ δυναμη !!