Results 496 to 510 of 515
Thread: παλεύοντας στα κύματα
-
23-05-2011, 18:10 #496
εξαρταται απο τη φαση που βρισκομαι.
αν ολα πανε καλα και ειμαι πριν τα παρω ηρεμη, οντως μου φερνουν τρομερη υπνηλια.
αν περναω ενα τρομερα στρεσογονο γεγονος , ουτε καν με ηρεμουν.Last edited by amelie74; 24-05-2011 at 13:20.
- 23-05-2011, 18:15 #497
καταλαβαινω.. εξαρταται τη φαση ...
παντως ειναι προτιμοτερο αν εχεις αγχωθει για καποιο γεγονος να παρεις αγχολυτικα εκεινη τη στιγμη, ειναι πιο ελαφρια κ συνηθως πιανουν....
(φυσικα αν εισαι σε μανια δεν κανουν τιποτα, επαιρνα κ εγω τοτε λεξοτανιλ 3αρια κ απορουσα που δεν με πιανανε.. τωρα ομως κ 1,5 να παρω θα με πιασει...)" I stopped fighting my inner demons... we are on the same side now..."
23-05-2011, 18:26 #498
παιρνω και αγχολυτικα κοριτσι μου.
οντως αυτα με βοηθανε πολυ περισσοτερο απο τα αλλα στο θεμα του αγχους.
23-05-2011, 18:37 #499
κατσε ρε συ ποσα παιρνεις??
πιστευω πως πρεπει να μιλησεις με το γιατρο σου κ να πιεσεις για τροποποιηση της αγωγης!
αν ειναι δυνατον ρε συ!! κ εγω αρχικα 4 επαιρνα κ τωρα παιρνω 2... κ ειμαι πολυ καλυτερα, 4 ουτε η γιαγια μου δεν επαιρνε τοσα πολλα λολ...:P
πηγαινε κ σε αλλον γιατρο καλο ειναι να ζητησεις κ δευτερη γνωμη...
τα αγχολυτικα τα παιρνεις επι μονιμου βασεως, καθημερινα δλδ η οταν προκυψει κατι στρεσογονο κ δεν την παλευεις??
(παντως μου τη σπαει ρε συ πολυ που ορισμενοι γιατροι δινουν ενα σωρο φαρμακα χωρις να χρειαζονται ολα κ μαλιστα δινουν κ βαρια... αλλα θα μου πεις, δεν τους πολυνοιαζει κιολας, μηπως αυτοι τα παιρνουν κ υφιστανται τις συνεπειες?? παλι καλα που δεν σε φορτωσε κ με κανα λιθιο....ελεος..:P )" I stopped fighting my inner demons... we are on the same side now..."
23-05-2011, 19:41 #500
τα αγχολυτικα ναι τα παιρνω επι μονιμου βασεως αλλα τα συγκεκριμενα δεν ειναι εξαρτησιογονα.(Lyrica,rivotril)
οντως ο προηγουμενος γιατρος μου με ειχε πηξει στη χημεια.
ασε που οι συνθηκες της συνεδριας ηταν τελειως μπουρδελέ.
ξεπετα στο μισαωρο,τα τηλεφωνα να χτυπανε καθε 3 λεπτα και να απανταει...α!και επισης την ωρα του ραντεβου οταν τον εκοβε λορδα ετρωγε παξιμαδια μπροστα μου και παραλληλα μου μιλουσε λολ :P
α!και μια αλλη φορα (τι μου θυμισες τωρα!) ειχε ερθει ενα παιδι που παραληρουσε επειδη ειχε παρει καποια ουσια και με εβγαλε εξω ενω ειχαμε συνεδρια προκειμενου να εξετασει το παιδι και μετα απο μιση ωρα αφου ξαναμπηκα να συνεχισουμε τη συνεδρια μας ,μιλουσε καθε τρια λεπτα με τη μανα του παιδιου λεγοντας της τι φαρμακα πρεπει να του δωσει.δλδ για να μην μακρυγορω 80 ευρω πεταμενα.πολλα 80-νταρια πεταμενα...
με την ψυχολογο μου εχω βρει την υγεια μου.
καμια σχεση.
μα καμια.
τηρει πιστα τα θεραπευτικα πλαισια ,ουτε κινητα χτυπανε, ουτε σταθερα ,κανει με τρομερη ορεξη τη δουλεια της και το σημαντικοτερο εχω αρχισει να βλεπω τον αντικτυπο της δουλειας της πανω μου!!!
παντως....τωρα που επιτελους εβγαλα το βιβλιαριο αποροιας (γιατι δεν δικαιουμαι πλεον ΙΚΑ-καθε εμποδιο για καλο!) ,θα παω σε εναν νοσοκομειακο γιατρο που παλιοτερα ειχα μιλησει μαζι του και μου ειχε κανει πολυ καλη εντυπωση.Last edited by amelie74; 24-05-2011 at 17:29.
24-05-2011, 14:18 #501
ρε συ ο,τι να ναι ο τυπος!!! δεν παλευεται !! ξεπετες τελειως ρε συ ελεος κ να πληρωνεις κ 80 ευρω την "συνεδρια"....
μη μου πεις οτι ακομα πας σε αυτον???
λολ τι μου θυμισες πηγαινα σε εναν παλιοτερα κ κατα τη διαρκεια της συνεδριας καπνιζε, ετρωγε καποιες φορες κ σπορια, ειχε κ το φραπε διπλα κ αραχτος με ενα υφος χαλλαρα ξες !!
κ τυχαινε φορες μιλουσε στο τηλ με τη γκομενα κ λεγανε για το σινεμα που θα κανονιζανε το βραδυ κτλ κ εγω αγανακτουσα κ το ειπα πλαγιως μια φορα κ μου λεει "Συγγνωμη κοπελα μου, τι να κανουμε, εχω κ υποχρεωσεις"...
Ελεος ρε συ ορισμενοι μπαζουν...
Ευχομαι να κανεις ενα νεο κ καλο ξεκινημα στον γιατρο που θα πας κ να δεις διαφορα!!
KissesSsS!!!" I stopped fighting my inner demons... we are on the same side now..."
24-05-2011, 17:47 #502
lolol σορρυ αλλά γέλασα με τις ιστορίες. Είναι επίστευτο τι επαγγελματίες ψυχικής υγείας υπάρχουν στην Ελλάδα το έχω δει και εγώ με τα μάτια μου. Το κακό με πολλούς ψυχιάτρους είναι ότι πάνε στο επάγγελμα όχι επειδή τους αρέσει ιδιδαίτερα το αντικείμενο αλλά επειδή είναι η πιο εύκολη ειδικότητα και ότι επίσης το life-style του ψυχιάτρου είναι χαλαρό σε σχέση με αυτό άλλων ειδικοτήτων. Δυστυχώς. Υπάρχουν βέβαια και κάποιοι που αγαπάνε την δουλειά τους.Το θέμα είναι να τους βρεις
24-05-2011, 19:58 #503
24-05-2011, 20:01 #504
25-05-2011, 13:08 #505
" I stopped fighting my inner demons... we are on the same side now..."
25-05-2011, 21:25 #506
γεια σας κοριτσια!πηγα σημερα και εγω στην γιατρο μου στο δαφνη!μου αφαιρεσε το ρεμερον!με αφησε με εφεξορ,τοπαμακ,σερεκουελ.
οπως σου ειχα πει λακριμοσα θα εκανα μυηση ρεικι!την εκανα το σ.κ!
αρχησα να ανεβαινω!η γιατρος μου ειπε οτι δεν χρειαζετε να φοβαμαι απλως να εχω το νου μου και αν δω περιεργη συμπεριφορα να επικοινωνησω μαζι της!
μετα ειχα τον ψυχολογο τα ιδια και αυτος!
25-05-2011, 21:51 #507
Γεια σου Μαρια!!
Very very good news!!
Χαιρομαι που σου εβγαλε το ενα φαρμακο...!!
(Εμενα αραγε ποτε θα μου το μειωσει το ενα που μου λεγε οεο???)
Χαιρομαι κ για το ρεικι που πηγαν ολα καλα κ ανεβηκες!!!
Ωραια!! Stay on !!!" I stopped fighting my inner demons... we are on the same side now..."
26-05-2011, 09:27 #508
26-05-2011, 20:50 #509
Στίχοι – Μουσική: Αλκίνοος Ιωαννίδης
Όλα είν’ εδώ κι όλα περνάνε
σαν το νερό στα χέρια ενός παιδιού.
Μέσα βαθιά στα δάχτυλα γερνάνε
μικρές σταγόνες φως του πρώτου ουρανού.
Κάπου εδώ θα συνηθίσω
να ‘χω το χρόνο κλειδωμένο στο κορμί..
Σαν πυρετό θα τον κρατήσω σφιχτά
στο μέτωπο, στα μάτια στη φωνή.
Και κάθε βράδυ θα κοιτώ ξανά
πίσω απ’ τις γρίλιες των ματιών σου τη φωτιά.
Θα περιμένω λίγο φως ξανά
ξανά να ζήσει πάλι… ό,τι δεν είναι πια εδώ.
Κάπου αλλού, κάπου εδώ γύρω
όλα συμβαίνουν κι όλα γίνονται ζωή.
Στου ποταμού το γύρισμα θα γείρω
αργά σαν άνοιξη που άργησε να ‘ρθει.
Και κάθε βράδυ θα κοιτώ ξανά
πίσω απ’ τις γρίλιες των ματιών σου τη φωτιά.
Θα περιμένω λίγο φως ξανά
ξανά να ζήσει πάλι… ό,τι δεν είναι πια εδώ.
26-05-2011, 21:04 #510
Καλησπέρα Αμελί.
Xαίρομαι για τα καλύτερα που διαβάζω και μπράβο κορίτσι."Δε με νοιάζει να έρθουν όλοι οι ξένοι στην Ελλάδα και οι Έλληνες να πάνε αλλού. Θεωρώ ότι πατρίδα μας είναι η γη. Από μικρό παιδί απέρριπτα τα σύνορα."
Σπύρος Μπιμπίλας