Results 421 to 435 of 515
Thread: παλεύοντας στα κύματα
-
29-04-2011, 16:40 #421
- 29-04-2011, 18:52 #422
αχ Θεοφανια μου,
σε αυτη τη φαση δεν εχω ιδιαιτερη ορεξη να βγω με τον Μαριο γιατι βρισκομαι σε πολυ καταθλιπτικη και "ντεκαυλε" φαση,λογω καποιων θεματων που πιστευω και ελπιζω να διευθετηθουν στο αμεσο μελλον.
(ΑΥΤΟ ΕΥΧΗΣΟΥ ΜΟΥ ΠΡΩΤΙΣΤΩΣ ΚΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΘΑ ΠΑΛΕΨΩ ΓΙΑ ΝΑ ΕΡΘΟΥΝ).
θελω οταν βγουμε να με δει αισιοδοξη και οχι με τα μουτρα κατεβασμενα οπως τωρα.
θελω οταν βγουμε να ειμαι "ετοιμοπολεμη" για το σχεδιο β.
προς το παρων τον Μαριο τον βλεπω σαν εναν ανθρωπο που "παλευει και κεινος στα δικα του ΘΕΟΡΑΤΑ κυματα",τα οποια απ'οσο μπορω να καταλαβω εχουν να κανουν αποκλειστικα με ενδογενη αιτια σε αντιθεση με μενα που ειμαι πλεον πεπεισμενη οτι τα "κυματα μου" εχουν να κανουν λιγοτερο με ενδογενη αιτια(βλ. γονιδια) αλλα κυριως με εξωγενεις παραγοντες.(ας μην τους αναλυσω γιατι θα πεσω περισσοτερο ψυχολογικα).
σε αυτο το συμπερασμα κατεληξα με την βοηθεια της Βικης η οποια επι λεξη μου ειπε "περα απο τα προβληματα σου βλεπω εναν υγιη πυρηνα" επισης μου ειπε "πιστευω πως το προβλημα σου ειναι κυριως ψυχολογικο και λιγοτερο παθολογικο-ψυχιατρικο".
υ.γ. λενε πως οτι κατεβαινει,ανεβαινει.
μακαρι να ανεβω και παλι Θεοφανια μου (σε ολα τα επιπεδα...)Last edited by amelie74; 30-04-2011 at 10:12.
03-05-2011, 15:40 #423
ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ξανα-ανεβηκα!(οχι παρα πολυ ευτυχως)
δυστυχως ομως σεξουαλικα ομως βρισκομαι ακομα σε απολυτη νιρβανα...
πρεπει δλδ προκειμενου να μου ερθουν και παλι ορμες να πληρωσω το τιμημα της υπομανιας?
03-05-2011, 15:47 #424
δηλαδη η βικυ εξεταζει και το ενδεχομενο να εχεις λαθος διαγνωση? αυτο ειναι πολυ σοβαρο.
γιατι δεν ρωτας την βικυ μηπως σου κανει κακο η φαρμακοθεραπεια εφοσον θεωρει οτι ισως δεν εχεις ψυχιατρικο προβλημα και μηπως θα επρεπε με καποιον γιατρο, ειτε και με τον υπαρχοντα, να προσανατολιστειτε στην μειωση, η αντικατασταση η κοψιμο φαρμακων?
03-05-2011, 16:28 #425
03-05-2011, 17:12 #426
Lacrymοsa μου,ο πωην γιατρος μου-γιατι προκειται να αλλαξω γιατρο-ο οποιος με παρακολουθουσε επι δυο χρονια,ειχε διαγνωσει οχι ακριβως διπολικη διαταραχη,αλλα κυκλοθυμικη.
η κυκλοθυμικη διαταραχη,ειναι ας το πουμε μια πιο "light" εκδοση της διπολικης.
επισης ειχε διαγνωσει συνοσηροτητα με αγχωδη διαταραχη.
αυτο σημαινει οτι παραλληλα με την κυκλοθυμικη εχω και αγχωδη διαταραχη.
δυο σε ενα δλδ...
03-05-2011, 17:29 #427
αυτα που λες ρεμ,ειναι ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΣΟΒΑΡΑ και τα εχω σκεφτει και γω.
βασικα η Βικυ δεν ειπε ακριβως οτι δεν εχω ψυχιατρικο προβλημα,απλα διεγνωσε απο την πειρα της, οτι το προβλημα μου δεν ειναι "καθαροαιμη" διπολικη διαταραχη και οτι ειναι κυριως ψυχολογικο(δλδ οτι εχει να κανει κυριως με προβληματα της προσωπικοτητας μου,τα οποια πηγαζουν απο παιδικα τραυματα,απο τις εντασεις που υπαρχουν στο σπιτι μου και απο δυσλειτουργικους τροπους αντιμετωσης των προβληματων μου απο την πλευρα μου.)
παντως δεν αγνοει και την ψυχιατρικη διασταση του προβληματος μου,απλα δεν της δινει την διασταση που της εδινε ο γιατρος μου.
οσων αφορα την φαρμακευτικη μου αγωγη, ουτως η αλλως-λογω του οτι αλλαζω ασφαλιστικο φορεα,αρα και γιατρο-θα τροποποιηθει στανταρ.
τωρα πως ακριβως θα γινει η ενδεχομενη μειωση ή τροποιποιηση της φαρμακευτικης αγωγης,δεν το γνωριζω.
οταν με το καλο ξεμπερδεψω με τα γραφειοκρατικα(προκειμενο� � να αποκτησω δυνατοτητα ιατροφαρμακευτικης καλυψης) και παω στον νεο γιατρο, θα του πω το ιστορικο και τα συμπτωματα μου και εκεινος θα κρινει αναλογα...Last edited by amelie74; 03-05-2011 at 17:51.
03-05-2011, 18:22 #428
03-05-2011, 18:23 #429
" I stopped fighting my inner demons... we are on the same side now..."
03-05-2011, 19:28 #430
ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΣΗΜΑΣΙΑ ΕΧΕΙ ΟΤΙ ΘΑ ΤΟ ΠΑΛΕΨΟΥΜΕ ΜΕ ΟΣΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΕΧΟΥΜΕ!
ΚΡΑΤΑ ΓΕΡΑ ΜΙΚΡΗ ΜΟΥ!!!
ΚΡΑΤΑΩ ΚΑΙ ΓΩ ΟΣΟ ΜΠΟΡΩ!!!Last edited by amelie74; 04-05-2011 at 19:20.
03-05-2011, 19:34 #431
Κραταωωωωω !!!!!!!!
Ο,τι κ να μας συμβαινει πρεπει να το παλευουμε, ειναι αλλωστε το μονο που μπορουμε να κανουμε !!!
ΑΝΤΕΧΟΥΜΕ ΡΕΕΕΕΕ !!!!! AND WE CARRY ON !!!!!!!" I stopped fighting my inner demons... we are on the same side now..."
04-05-2011, 15:12 #432
I do carry on Lacrymosa!
at least...I'm trying to!Last edited by amelie74; 04-05-2011 at 19:21.
04-05-2011, 19:26 #433
Oh amelie it 's very important that you 're trying to carry on through all that distress, throygh the fears, through the dark times that haunt our lives, through the bad and bright sides of our lives....sometimes we acquire something important, sometimes we give something back....throygh that process we may receive the ability and knowledge to carry on....we surely experience many different situations that may harm us and send us to hell and other times we are up into the sky.......the wounds are not unseen.....just check the possibilities and the ambiguities and in this life or maybe in another better or worse life you 'll be able to give an answer .....till then we 'll CARRY ON !!!!
(αληθεια τι με χει πιασει τωρα λολλ !!)" I stopped fighting my inner demons... we are on the same side now..."
04-05-2011, 19:28 #434
Lacrymosa μου,
δεν μου κανεις τωρα και μια μεταφραση, επειδη τα αγγλικα μου εχουν ψιλοσκουριασει?
04-05-2011, 20:09 #435
Χαχαχαχα αμελι δεν ξερω τι με επιασε θαρρεις κ ελληνικα δεν ξερω ας πουμε λολλ !!!
Τωρα που το σκεφτομαι μηπως να αρχισω να γραφω κ σε κανα ξενο σαιτ ψυχολογιας/διπολικης διαταραχης κτλ ???
Λοιπον σε γενικες γραμμες λεω οτι ειναι πολυ σημαντικο το οτι προσπαθουμε κ παλευουμε μεσα στις δυσκολιες, μεσα απο τη απελπισια που κατα καιρους βιωνουμε, στους φοβους μας, στις ασχημες στιγμες που σημαδεψαν τη ζωη μας, στις καλες κ κακες φασεις της ζωης μας ...αλλοτε παιρνουμε ,αλλοτε δινουμε....μεσα απο ολη αυτη τη διαδικασια αποκτουμε την εμπειρια κ την ικανοτητα να ξεχωριζουμε τις καταστασεις κ να προχωραμε...μετα ερχεται κ η διπολικη διασταση του θεματος οτι αλλοτε ειμαστε τοσο χαλια κ νιωθουμε πως ειμαστε στον πατο κ στην κολαση (καταθλιπτικες φασεις) κ αλλοτε πεταμε στα συννεφα (μανιακες/υπομανιακες φασεις).....οι επιπτωσεις φαινονται....απλα να ελεγχουμε τα δεδομενα κ τα ερεθισματα κ τις καταστασεις μετα γραφω κ μια μαλακια για επομενη ζωη λολ κ μεσα απο ολο αυτο ΠΡΟΧΩΡΑΜΕ !!!!!!
(δεν ειναι βεβαια κατα λεξη μεταφραση, αλλα το τροποποιησα λιγακι το πρωτοτυπο ειναι καλυτερο !!)
" I stopped fighting my inner demons... we are on the same side now..."