εφήμερες σχέσεις - Page 27
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 27 of 50 FirstFirst ... 17252627282937 ... LastLast
Results 391 to 405 of 739
    Senior Member
    Aντε από αυριο ξεκινά μια άλλη μέρα. Τουλάχιστον να μαθαίνουμε από τα λάθη.

Quote Originally Posted by Θεοφανία View Post
    εδώ και δέκα ποστ προσπαθώ να πω το εξής απλό: ΟΙ ΑΝΤΡΕΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΜΛΚΣ ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΕΜΕΙΣ ΝΑ ΞΥΠΝΗΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΔΙΑΚΡΙΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΟΧΙ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΝΑ ΜΑΣ ΤΗΝ ΚΑΝΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΜΕ!
    Είναι μ..΄..κες αυτοί που βρίσκεται ή που σας βρίσκουν και τους αποδέχεστε!!. Είναι ΟΛΟΙ οι άντρες μ..΄..κες; Είσαστε βεβαιες γι αυτό;
    Και πάλι λέω: ελκύεσται εύκολα από την εντύπωση που ο κάθε επιτήδεις θα σας προκαλεσει με τις αρλούμπες και τα παχυλά λόγια που ξέρει να ρίχνει και του δινεστε, χωρίς ΠΡΩΤΑ να τον δοκιμάσετε. Ή παραδίδεστε στον καθε κολλιτσίδα ο οποιος σας λεει ότι ειστε η μοναδική γυναίκα της ζωής του (μετα απο δεκα άλλες ή κοιτωντας ταυτοχρονα και δεκα αλλες).

Πάντως χαίρομαι ιδιαίτερα από το «ΔΙΑΚΡΙΝΟΥΜΕ» που λες. Το να συνηδητοποιεί κανείς ότι πρεπει να «διακρινει» προτου κανει επιλογή δείχνει ότι βρισκεται στο σωστό δρομο, στο δρομο στον οποιο θα βρεις αυτον ο οποιος δε θα σε κοροιδέψει, δε θα σε βλεπει ως αντικειμενο του σεξ και τιποτα αλλο, που θα ναι ο ίδιος ενσυνείδητα μόνο δικός σου, που θα κανει και θυσιες για να σεχει ευτυχισμενη. Αφού βαζεις τη διακριση ως προϋποθεση η πιθανότητα αποτυχιας περιοριζεται, όσο δύσκολο κι αν ειναι να βρεις το ατομο αυτο, τελικά όμως θα το βρεις.
    γιάννης

Quote Originally Posted by Blue1 View Post
    Αν ξεκινάμε με αυτή τη λογική, ότι οι άντρες είναι όλοι μ@λ@κες μας κόβετε και η όρεξη για προσπάθεια να ισιώσουμε ένα μ@λ@κ@. Θα μου πεις τί να κάνουμε όταν αριθμητικά οι μ@λ@κες είναι περισσότεροι.
    Άμα ειναι μ..κας δεν μπαινεις στον κοπο να αλλάξεις το χαρακτηρα του αλλου, το ειναι του οπως το διαμορφωσε μια ολοκληρη ζωή. Είναι ψευδαίσθηση να πιστευει κανεις κατι τετοιο και να ελπιζει. Απλά μετα τη διαπιστωση «κοβεις δρομο» και πας παρακατω πριν να ναι αργα.
    Λες «είναι οι περισσότεροι», ψάξε σε αυτούς που δεν ανηκουν στους «περισσότερους», αφου εχεις δει τοσα πολλά και εμαθες να διακρινεις.
    γιάννης

Banned

Cool

Εγω αν εμενα Αθηνα παντως ανετα θα ειχα μια σχεση τωρα.

Οι περισσοτεροι Κρητηκοι ειναι μαμακες εδω στην Κρητη δεν υπαρχει και μεγαλη ποικιλια αντρων και επισης εχουν κολλυμα αν κανουν κατι με χωρησμενη (και με παιδι κιολας( τι θα πει ο κοσμος κλπ κλπ.Γενικα το συχαινωμαι σχεδον αυτο το νησι θεωρω τον κοσμο ακαλιεργητο και πολυ των παλιων αρχων κλπ.

Senior Member
    Quote Originally Posted by ioannis2 View Post
    Είναι μ..΄..κες αυτοί που βρίσκεται ή που σας βρίσκουν και τους αποδέχεστε!!. Είναι ΟΛΟΙ οι άντρες μ..΄..κες; Είσαστε βεβαιες γι αυτό;
    Και πάλι λέω: ελκύεσται εύκολα από την εντύπωση που ο κάθε επιτήδεις θα σας προκαλεσει με τις αρλούμπες και τα παχυλά λόγια που ξέρει να ρίχνει και του δινεστε, χωρίς ΠΡΩΤΑ να τον δοκιμάσετε. Ή παραδίδεστε στον καθε κολλιτσίδα ο οποιος σας λεει ότι ειστε η μοναδική γυναίκα της ζωής του (μετα απο δεκα άλλες ή κοιτωντας ταυτοχρονα και δεκα αλλες).

Πάντως χαίρομαι ιδιαίτερα από το «ΔΙΑΚΡΙΝΟΥΜΕ» που λες. Το να συνηδητοποιεί κανείς ότι πρεπει να «διακρινει» προτου κανει επιλογή δείχνει ότι βρισκεται στο σωστό δρομο, στο δρομο στον οποιο θα βρεις αυτον ο οποιος δε θα σε κοροιδέψει, δε θα σε βλεπει ως αντικειμενο του σεξ και τιποτα αλλο, που θα ναι ο ίδιος ενσυνείδητα μόνο δικός σου, που θα κανει και θυσιες για να σεχει ευτυχισμενη. Αφού βαζεις τη διακριση ως προϋποθεση η πιθανότητα αποτυχιας περιοριζεται, όσο δύσκολο κι αν ειναι να βρεις το ατομο αυτο, τελικά όμως θα το βρεις.
    γιάννη, αν διαβάσεις κ τα υπόλοιπα ποστ της θεοφανίας π.χ. αλλά κ άλλα, δν λέγεται πουθενά πως όλοι οι άντρες είναι μαλάκες.
    όταν μία γυναίκα επιμένει σε αυτό κ τους τσουβαλιάζει, δν φταίει ο απέναντι της.
    στο δικό της χέρι είναι το διακρίνει κ να επιλέξει.
    για μένα ισχύει πως κανείς δν είναι, απλά ο καθένας θέλει διαφορετικά πράγματα στη ζωή του κ ανάλογα την περίοδο της ζωής του.
    όταν μία γυναίκα κ ένας άντρας γνωριστούν ( κ δν είναι απαραίτητο να περάσουν μήνες )γι' αυτό , είναι στο χέρι τους να διακρίνουν τί θέλει ο άλλος/η, ώστε να μείνουν ή να φύγουν.
    http://www.mazi.org.gr/

το εξήγησε η αρκτος αλλα ας το πω και γω: δεν εννοώ πως ΟΛΟΙ οι άντρες είναι μλκες, αλλά πως πρέπει οι γυναίκες να είναι πιο έξυπνες και πιο διορατικές ώστε να τον καταλαβαίνουν τον τύπο του μλκα που και συ περιγράφεις και συμφωνώ. Το θέμα είναι μέχρι που φτάνει το μυαλό και των γυναικών και των αντρών ωστε να αποφεύγουν τέτοιου είδους κακοτοπιές και να μη χάνουν πολύτιμο χρόνο απ τη ζωή τους.
    Γιατί πλάκα-πλάκα η μπλου έφαγε τρία χρόνια για τρεις τύπους.
    Μεγάλο το διάστημα ειδικά όταν είσαι και σε αυτή την ηλικία. Στα είκοσι έχουμε όλο τον καιρό να κάνουμε λάθη και πειράματα. Μετά τα τριάντα με τριανταπέντε , ο χρόνος είναι ιδιαίτερα πολύτιμος.

Senior Member
    Ιωαννη πολυ σοβαρα το εχεις παρει το θεμα, και θα σου πω απο πια αποψη: ΤΙ νομιζεις, οτι οι αντρες ειναι τοσο εξυπνοι ωστε να καθονται να βρισκουν ολα αυτα τα παχυλα λογια που λες εσυ και να υποκρινονται, ή εχουν τοση περισσευουμενη ενεργεια ώστε να στηνουν παραμυθια προκειμενου να πηδηξουν? αυτο γινεται ΣΠΑΝΙΑ. Αυτο που συμβαινει κατα κορον ειναι οι γυναικες να πεφτουν ΑΠΟ ΜΟΝΕΣ ΤΟΥΣ, επειδη ο αλλος ειναι ωραιος, ντυνεται ωραια, εχει καλη δουλει κτλ. Δλδ οι αντρες δεν κανουν τπτ ιδιαιτερο, αλλα οι στραβες γυναικες τους παιρνουν απο πισω θεωρωντας τους κελεπουρια!

και όχι μόνο αυτό κάρι, αλλά οι περισσότερες βλέπουν έναν τύπο και επειδή κάνει σε αυτές, ξεκινούν από μέσα τους σχέδιο δράσης για το πως θα τον φέρουν στα μέτρα τους, τυπου θα τον κάνω μονογαμικό, με μένα θα αρχίσει να του αρέσει ο γάμος κλπ.
    Και όταν ο τύπος απλά παραμένει ο εαυτός του, βγαίνουν και λένε,¨"τον μλκα μου φέρθηκε σκάρτα". Όχι ρε φίλε, θα το ξαναπώ αλλη μαι φορά: δεν φταίει ο μλκς, φταίει η μλκια που δέρνει την κάθε γυναίκα και δεν μπορεί να δει ξεκάθαρα τι έχει απέναντι της.

Senior Member
    και όχι μόνο αυτό κάρι, αλλά οι περισσότερες βλέπουν έναν τύπο και επειδή κάνει σε αυτές, ξεκινούν από μέσα τους σχέδιο δράσης για το πως θα τον φέρουν στα μέτρα τους
    "κανει σε αυτες" εντελως στη φαντασια τους ομως ετσι? Οπως η κολλητη μου(ενα ακραιο παραδειγμα) που παθαινει ακριβως αυτα που παθαινει και η μπλου, ειναι κοντουλα και γεματουλα πολυ μορφωμενη, και ολο της αρεσουν μονο τα γυμνασμενα μπρατσωμενα πιτσιρικια με μυαλο μεγεθους κουκουτσιου που γουσταρουν τις ψηλες ξανθιες βυζαρουδες!

Quote Originally Posted by carrie View Post
    "κανει σε αυτες" εντελως στη φαντασια τους ομως ετσι? Οπως η κολλητη μου(ενα ακραιο παραδειγμα) που παθαινει ακριβως αυτα που παθαινει και η μπλου, ειναι κοντουλα και γεματουλα πολυ μορφωμενη, και ολο της αρεσουν μονο τα γυμνασμενα μπρατσωμενα πιτσιρικια με μυαλο μεγεθους κουκουτσιου που γουσταρουν τις ψηλες ξανθιες βυζαρουδες!
    αχαααααα!!! έχω μια τέτοια, είναι γεματουλα και ψιλομέτρια γκόμενα, βρίσκει τέτοιους τύπους, (πιτσιρικαδες με κοιλιακούς και εντελώς βλαμμένους), από τσατ στο ιντερνετ, βγαίνει πρώτη μέρα μαζί τους κάνει σεξ σε μια προσπάθεια, (όπως νομίζει), να ΄μαγέψει :ρ τον άλλον, οι τύποι εξαφανίζονται την επόμενη μέρα με δικαιολογίες τύπου "είσαι πολύ καλή για μένα, δεν θέλω σχέση αυτή την εποχή κα" και μετά έρχεται και μας κλαίγεται πως οι άντρες είναι μλκες και την εκμεταλεύονται.

Senior Member
    βγαίνει πρώτη μέρα μαζί τους κάνει σεξ σε μια προσπάθεια, (όπως νομίζει), να ΄μαγέψει :ρ τον άλλον, οι τύποι εξαφανίζονται την επόμενη μέρα με δικαιολογίες τύπου "είσαι πολύ καλή για μένα, δεν θέλω σχέση αυτή την εποχή κα" και μετά έρχεται και μας κλαίγεται πως οι άντρες είναι μλκες και την εκμεταλεύονται.
    Ακριβως τα ιδια!!!!!! Και δε μακουει καθολου γμτ......... :/

Quote Originally Posted by carrie View Post
    Αυτο που συμβαινει κατα κορον ειναι οι γυναικες να πεφτουν ΑΠΟ ΜΟΝΕΣ ΤΟΥΣ, επειδη ο αλλος ειναι ωραιος, ντυνεται ωραια, εχει καλη δουλει κτλ. Δλδ οι αντρες δεν κανουν τπτ ιδιαιτερο, αλλα οι στραβες γυναικες τους παιρνουν απο πισω θεωρωντας τους κελεπουρια!
    Και ωραίος είμαι (χωρίς να μαι ψηλός) και ωραία ντύνομαι και καλή δουλειά έχω αλλά καμιά δεν με παίρνει από πίσω, σπάνια να τύχει.
    γιάννης

Senior Member
    Και ωραίος είμαι (χωρίς να μαι ψηλός) και ωραία ντύνομαι και καλή δουλειά έχω αλλά καμιά δεν με παίρνει από πίσω, σπάνια να τύχει.
    Kατι θα φταιει. Αυτη η ντροπαλοσυνη που λες, φαινεται φανταζομαι, και δεν εξιταρει τις κοπελες, παρα μονο ισως καποιες μεγαλυτερες γυναικες.

Αρχικά καταχωρημένο από carrie
    "κανει σε αυτες" εντελως στη φαντασια τους ομως ετσι? Οπως η κολλητη μου(ενα ακραιο παραδειγμα) που παθαινει ακριβως αυτα που παθαινει και η μπλου, ειναι κοντουλα και γεματουλα πολυ μορφωμενη, και ολο της αρεσουν μονο τα γυμνασμενα μπρατσωμενα πιτσιρικια με μυαλο μεγεθους κουκουτσιου που γουσταρουν τις ψηλες ξανθιες βυζαρουδες
    !
    αχαααααα!!! έχω μια τέτοια, είναι γεματουλα και ψιλομέτρια γκόμενα, βρίσκει τέτοιους τύπους, (πιτσιρικαδες με κοιλιακούς και εντελώς βλαμμένους), από τσατ στο ιντερνετ, βγαίνει πρώτη μέρα μαζί τους κάνει σεξ σε μια προσπάθεια, (όπως νομίζει), να ΄μαγέψει :ρ τον άλλον, οι τύποι εξαφανίζονται την επόμενη μέρα με δικαιολογίες τύπου "είσαι πολύ καλή για μένα, δεν θέλω σχέση αυτή την εποχή κα" και μετά έρχεται και μας κλαίγεται πως οι άντρες είναι μλκες και την εκμεταλεύονται.
    χα χα χα χααααααχααα χααχα !!!!!! για πρώτη φορά σκάω στα γελια στο φορουμ
    γιάννης

ιωαννη, κάτι κάνεις λάθος. ίσως οπως λέει η κάρι να είσαι υπερβολικά ντροπαλός, και όντως εκεί είναι λίγο δύσκολο να έρθει κάποια και να σου πει έλα να τα φτιάξουμε.
    Μήπως έχεις θέμα αυτοπεποίθησης και δνε κουνιέσαι καθόλου? Απ την άλλη, εμένα δεν με συγκινούν καθόλου οι τύποι που την πέφτουν, προτιμώ μια πιο διακριτική προσέγγιση, αλλά από τη διακριτικότητα μέχρι του να μη κάνεις απολύτως τίποτα, έχει μεγάλη απόσταση.

Page 27 of 50 FirstFirst ... 17252627282937 ... LastLast