Results 406 to 420 of 739
Thread: εφήμερες σχέσεις
-
03-03-2011, 13:41 #406
- 03-03-2011, 13:48 #407
Ιωαννη για να καταλαβεις εχει τεραααααααααστια σημασια το attitude! Eχω φιλη κολλητη ψηλη κορμαρα με ωραιο προσωπο, δεν περναει απαρατηρητη πουθενα, αλλα δεν ειναι αυτο το διαθεσιμο ξεκωλε που εχουμε συνηθισει να βλεπουμε, ειναι πιο αυστηρη και μαζεμενη, αυτο το βγαζει με τον αερα και την αυρα της, τη σταση του σωματος της κτλ, ενω ντυνεται ωραια και τα μινακια της φοραει κτλ, αλλα οχι ξεκωλα! Δεν κανει παιχνιδι με τα ματια κτλ. Δεν ψαχνεται μες στα μαγαζια. Αποτελεσμα? Δεν της την πεφτουν, ενω την πεφτουν σε φιλες της πιο μετριες, που κανουν παιχνιδι ομως ειναι πιο αλλεγκρες και δειχνουν πιο διαθεσιμες. Αυτο μπορει να ισχυει λοιπον για τις γυναικες αλλα και για τους αντρες, για να σε πλησιασει καποια πρεπει να βλεπει να εισαι διαθεσιμος, ανοιχτος, αλλεγκρος, χαλαρος, να γουσταρεις να παιξεις κτλ. Να καθονται να διαβαζουν πισω απο το μυστηριο πεπλο της ντροπαλοσυνης σου? Οπως ειχε πει η Αγκαθα Κριστι, "η ηθικη υπεροχη δεν ειναι ρομαντικη, αλλα την εκτιμουν βεβαια οι χηρες."
03-03-2011, 13:56 #408
Νομιζω αλλο να εισαι ντροπαλος και αλλο χωρις αυτοπεποιθηση. Για παραδειγμα, ο ντροπαλος αν κινειται στον ιδιο χωρο με μια κοπελα που του αρεσει, μπορει σε μεταξυ τους διαλογο να της χαμογελαει, να την κοιταει καπως αμηχανα, να βλεπεις ρε παιδι μου οτι ειναι διακριτικος και διστακτικος, οχι ομως επειδη νιωθει μειονεκτικα για τον εαυτο του, αλλα επειδη δε νιωθει σιγουρος για την κατασταση.
Αυτος που δεν εχει αυτοπεποιθηση απο την αλλη, αποφευγει τις κινησεις που θα εδειχναν το ενδιαφερον του για μια κοπελα, αποφευγει να την κοιταξει στα ματια και περιμενει εμφανεις κινησεις απο την κοπελα για να κανει κι αυτος κατι. Αυτο ομως πιθανοτατα δεν περιοριζεται στην αρχη της γνωριμιας, αλλα συνεχιζεται και αργοτερα οπου ο αλλος φαινεται να μην παταει καλα στα ποδια του.
Ο ντροπαλος δισταζει ενω ο διχως αυτοπεποιθηση φοβαται.
Anyway ετσι νομιζω τουλαχιστον.. Αρκετες φορες συνυπαρχουν κιολας.
03-03-2011, 14:00 #409
Μη βάζεις στοίχημα, γιατί θα χάσεις.
Πολύ στενόμυαλη άποψη. ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΓΑΜΟ ΚΑΙ ΠΑΙΔΙΑ! Είμαι μία από αυτούς. Γιατί είναι τόσο δύσκολο να το κατανοήσουν κάποιοι. Όμως, μου αρέσει να ερωτεύομαι και να έχω σχέσεις. Δεν θεωρώ ότι ο προορισμός του κάθε ανθρώπου είναι να κάνει οικογένεια. Για κάποιους είναι, για άλλους όχι.
Και, για να βλέπουμε και την άλλη πλευρά.
Ξέρεις ποιο είναι το δικό μου πρόβλημα? Όσοι άντρες είχαν σχέση μαζί μου σκεφτόταν γάμο και παιδιά. Και έπρεπε να τους πείσω ότι δεν θέλω κάτι τέτοιο, όχι όμως ότι δεν θέλω αυτούς. Το έπαιρναν προσωπικά, ότι δεν τους αγαπώ αρκετά γι'αυτό δεν θέλω να κάνω παιδί μαζί τους.
Γιατί τους ήταν επίσης πολύ δύσκολο, ως ακατόρθωτο να χωνέψουν ότι μια γυναίκα μπορεί να μη θέλει παιδί!
Τέτοια πλύση εγκεφάλου έχουμε φάει.
03-03-2011, 14:19 #410
Παρομοιως ουτε εγω ειμαι παντρεμενη με παιδια. Επισης δεν ειναι οτι εχω τοσο θεμα με τα παιδια, οσο με το γαμο. Δε μπορω να καταλαβω το λογο να παντρευτει καποιος, αντιθετως βρισκω δεκαδες λογους για να μην παντρευτει, και απο μικρη ημουν ετσι, και τωρα που ειμαι 27 τα ιδια..
03-03-2011, 14:22 #411
Δεν ξέρω ρε παιδιά, ίσως επειδή είμαι λίγο down ή ίσως με όλα αυτά που βλέπω, μερικές φορές σκέφτομαι ότι σίγουρα η γυναίκα που θα παντρευτώ πρέπει να είναι στην ίδια πόλη. Γιατί όταν χωρίσουμε να είμαι σε θέση να βλέπω το παιδί. Να του μάθω να παίζει κανά μπασκετάκι και να το κακομάθω τρελά.
03-03-2011, 14:35 #412
03-03-2011, 14:36 #413
lol.................
: D
03-03-2011, 14:41 #414
Ειμαστε αισιοδοξοι οπως ναχει :P Αυτα ειναι τα καινουρια μετρα και σταθμα στην ευρεση συντροφων, να μπορουμε να τα πηγαινουμε καλα μετα το διαζυγιο. Ενας φιλος προσφατα χωρισε απο σοβαρη σχεση που πηγαινε για γαμο, και η λεγαμενη φερθηκε πολυ ασχημα μετα το χωρισμο! Αυτο παρηγορησε τον φιλο μου γιατι λεει φανταζεσαι να την ειχα παντρευτει και να ειχα κανει παιδια μαζι της?? θα ετρεχα στα δικαστηρια για να τα βλεπω μια φορα το μηνα!
03-03-2011, 14:46 #415
Έχω ένα φιλαράκι δικηγόρο που εξειδικεύτηκε κάποια εποχή στα διαζύγια και τα είχε δει όλα το παιδί. Μέχρι και για το σκαμπό τσακονώντουσαν. Κι υποτίθεται ότι κάποτε αγαπιόντουσαν. Καλά.
03-03-2011, 14:55 #416
Και εγω που ειμαι νεα και ομορφη ευκαταστατη γιατι δεν μ καθεται κανεις καλος?Και δεν κοιταω μπρατσαραδες πιτσιριακδες αντιθετα αυτοι με κινηγανε.Εγω απλα θελω σχεση με καποιον να μην ειναι ασχημος.Με κουκλους δεν ταιριαζω.Μαλλον επειδη εχω παιδι εγω.:(
03-03-2011, 15:01 #417
Γιαννη,
το σκεφτομουν εδω και μερες ,αλλα ξεχναω να στο γραψω.
Εχω ενα φιλαρακι που ειχε παρομοιο προβλημα,μεταξυ αστειου και σοβαρου του προτεινα να γραφτει σε μια θεατρικη ομαδα..
Ισως γιατι εμενα οταν ημουν γυρω στα 15 αυτο με "ελυσε"..και δεν χρειαζεται να εχεις ψωνιο να γινεις ηθοποιος,απλα μαθαινεις να εκτιθεσαι :)
Ξερω οτι πηγε σε κατι σεμιναρια,αλλα οχι σε σχολη γιατι ηταν ακριβα..
Ξερω επισης οτι τον βοηθησε πολυ σε αυτο που σε ενδιαφερει : "Προσεγγιση"
Δεν ξερω αν θα σε ενδιεφερε,σε βεβαιωνω παντως οτι ειναι για ολους τους τυπους και εξαιρετικη εκτονωση..:cool:Προσπαθω να κρατω την ψυχη μου καθαρη..
03-03-2011, 15:05 #418
Γιαννη εμενα οι ντροπαλοι αντρες (να βλεπονται ομως) με καυλονουν πολυ.
03-03-2011, 18:00 #419
Ρε παιδιά για μια στιγμή. Το χω πει άπειρες φορές, αλλά θα το ξαναπώ. Ποιά χαζή και ηλίθια λέτε; Όταν κάποια γυναίκα που σέβεται τον εαυτό της δεν θέλει να μείνει μόνη της και ΟΛΟΙ είναι ή μαλάκες ή πιασμένοι, τότε τι κάνει; ΔΕΝ ΘΑ ΣΥΜΒΙΒΑΣΤΕΙ; Ναι και με παντρεμένο θα τα φτιάξει χωρίς να το μελετήσει για να μην πληγωθεί, και είναι και πολύ πιθανόν να είναι πολύ καλός ηθοποιός ο άλλος να νοικιάζει πχ καμμιά γκαρσονιέρα για να έχει τη φίλη του, και σε αγοράκια όμορφα θα την πέσουνε πολλές, γιατί αυτά τους αρέσουν και ελπίζοντας ότι κάποιος θα είναι καλός, τι να κάνεις πείτε μου σ'αυτές τις περιπτώσεις, αντέχεται η μοναξιά;;;;
03-03-2011, 20:53 #420