εφήμερες σχέσεις - Page 37
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 37 of 50 FirstFirst ... 27353637383947 ... LastLast
Results 541 to 555 of 739
    Quote Originally Posted by panikoula View Post
    Μα εμεις λεμε οτι μονο σεξ εχουμε και αφθονο κιολας αλλα οχι συναισθημα ινσεκτ.
    Ποιος σου ειπε οτι εχουμε α,,,,,ιες?Εγω δεν εχω καθολου και συνεχως προσπαθουν να με ρηξουν στο κρεβατι πιτσιρικαδες και παντρεμενοι.Αλλα αλλο ειναι αυτο που θελω οχι μονο σεξ!!!σεξ κανουν και τα ζωα.
    Άμα το μόνο που τους ενδιαφερει σε σενα είναι το σεξ τότε μην περιμενεις να σου δωσουν αυτό το άλλο που θελεις. Σαν αντικειμενο του σεξ θα σε βλεπουν αυτοί μόνο. Υπάρχουν και οι άντρες που ψάχνουν τη γυναίκα και σα χαρακτήρα, που τους ενδιαφερει και λίγο το αίσθημα, που ψαχνουν για κάτι σταθερό και όχι εφημερο, που θα σε βγαλουν και καμια βολτα, θα σου αγορασουν και καποιο δωρο, θα σε πανε και καπου εκδρομή, θα σε παρουν και τηλεφωνο να δουν αν εισαι καλά. Αλλά πρέπει και συ να ψαξεις να βρεις τετοιους, σίγουρα υπάρχουν καποιοι μέσα στη ζουγκλα που ζουμε. Άμα θελεις μπορεις να τους εντοπισεις, όσο δυσκολο κι αν είναι.
    γιάννης

Banned
    Quote Originally Posted by ioannis2 View Post
    Άμα το μόνο που τους ενδιαφερει σε σενα είναι το σεξ τότε μην περιμενεις να σου δωσουν αυτό το άλλο που θελεις. Σαν αντικειμενο του σεξ θα σε βλεπουν αυτοί μόνο. Υπάρχουν και οι άντρες που ψάχνουν τη γυναίκα και σα χαρακτήρα, που τους ενδιαφερει και λίγο το αίσθημα, που ψαχνουν για κάτι σταθερό και όχι εφημερο, που θα σε βγαλουν και καμια βολτα, θα σου αγορασουν και καποιο δωρο, θα σε πανε και καπου εκδρομή, θα σε παρουν και τηλεφωνο να δουν αν εισαι καλά. Αλλά πρέπει και συ να ψαξεις να βρεις τετοιους, σίγουρα υπάρχουν καποιοι μέσα στη ζουγκλα που ζουμε. Άμα θελεις μπορεις να τους εντοπισεις, όσο δυσκολο κι αν είναι.

Εναν τετοιο αντρα θελω πραγματηκα αλλα που?Να βγω εξω να ψαξω?δεν παω πουθενα πια με το παιδι.και δεν εχω και δουλεια να κανω κυκλο να με δει κανενας αντρας να μ την πεσει?οι μονοι αντρες ο εχω σχεση ειναι μεσο διαδικτιου.γνωριζομαστε βγενουμε και οι μισοι απο αυτους μου την πευτουν κατευθιαν μολις με δουν.αρχηζουν τα φιλια και με χαιδευουν.οι αλλοι μισοι π φανινοτε πιο σοβαροι δεν με τραβανε σε εξωτερικη εμφανιση καθολου μα καθολου.

Banned
    ioanhs σου εστειλα μηνυμα αλλα εχεις γεμησει λεει δνε μπορει να τα παρεις.σου ηρθε κατι?

Quote Originally Posted by panikoula View Post
    ioanhs σου εστειλα μηνυμα αλλα εχεις γεμησει λεει δνε μπορει να τα παρεις.σου ηρθε κατι?
    πηρα ένα πριν λιγη ωρα και σ΄απαντησα. έστειλες δευτερο; έχω αδειασει τωρα χωρο στα προσωπ μην
    γιάννης

Banned
    μα ποσα μηνυματα ειχες?με απατας?χαχαχα

Banned
    Quote Originally Posted by Θεοφανία View Post
    γουαιτ, μερικα πραγματα είναι θέμα αίσθησης, τι σου δινει ο άλλος.
    Δεν υπαρχει να είναι παντρεμένος και να μη το καταλαβεις, αλήθεια. Απλά δεν θες να το καταλάβεις. Δηλαδή στα τόσα χρόνια, δεν βγαίνεις μαζί του στην περιοχή του, δεν ξερεις τους φίλους, την οικογενεια του, δεν εχεις παει σπιτι του? Πας στη γκαρσονιέρα και νομίζεις πως τον ξέρεις?
    Οι φίλοι πρώτον μπορεί να μην στους γνωρίσει όλους ή να σου γνωρίσει άλλους, την οικογένεια αποκλείεται να στη γνωρίσει, να πας σπίτι του ή να βγεις μαζί του στην περιοχή του άμα έχει νοικιάσει γκαρσονιέρα πάλι δεν θα καταλάβεις τίποτα, για να μην είχε καταλάβει η γυναίκα τίποτα τόσα χρόνια είναι δυνατόν να ήταν χαζή ή αυτός ήταν πολύ καλός μα..κας-ηθοποιός;;;

Senior Member
    εχω βρει ενα μπλγκ και εχω ξεπατωθει στο γελιο!! Χικ!!! Ολα τα αρθρα του εχουν πολυ γελιο και διαβαζονται ευχαριστα, βρηκα ενα κομματακι που ταιριαζει και εδω :P

"16. Δεν υπάρχει "μαλακομαγνήτης". Αυτή η παπαριά ολκής επιστρατεύεται συνήθως από εγωκεντρικές καργιόλες που αρνούνται να κοιτάξουν την πραγματικότητα στα μάτια. "Ρε γαμώτο, έχω κάνει 18 σχέσεις και δεν τα βρήκα με κανέναν απ' τους 18. Τι διάολο, μαλακομαγνήτη έχω;". Εδώ θα αφήσω το λαό να σου απαντήσει με ένα από τα πιο σοφά ρητά του: "Ή στραβός ειν' ο γιαλός ή στραβά αρμενίζουμε"! Μάλλον ΕΣΥ είσαι ανίκανη να παραμείνεις συμπαθής σε κάποιον για πάνω από 2 βδομάδες. Ο μαλακομαγνήτης είναι ένα δημιούργημα της φαντασίας, όπως ο Άη Βασίλης ή ο Μωάμεθ, με αποκλειστικό σκοπό να πετάξει κάθε ίχνος ευθύνης από πάνω σου.

17. Άσε επιτέλους την καραμέλα "οι γυναίκες είναι πιο ώριμες από τους άντρες". Μου είναι λίγο δύσκολο να σε πάρω στα σοβαρά όταν είσαι 35 χρονών γαϊδούρα και μόλις μου είπες χαχανίζοντας πόσο ερωτευμένη είσαι με τον μαλάκα απ' το Twilight."

Πηγη: http://faeenamalaka.blogspot.com/2009/11/211-cosmo.html

Senior Member
    Και για τους αντρες:

16. Παραδέξου ότι ποτέ δεν είσαι ικανοποιημένος. Λέμε τις γυναίκες πουτάνες. Οι γυναίκες θα κάνουν "στρατηγικές" πουτανιές του τύπου "πηδιέμαι με τον φίλο σου για εκδίκηση", αλλά αν τις κρατάς ικανοποιημένες θα σε έχουν βασιλιά. Απ' τη στιγμή που γίνεις "ο άντρας τους", δεν έχει σημασία αν είσαι χοντρός, άσχημος, βλάχος, σιχαμένος, δε θα πάει ο νους τους να βρουν κάποιον άλλο (εκτός αν είναι πουτάνες). Εμείς είμαστε ζώα. Μπορεί η γκόμενά μας να είναι θεόμουνο και να μας έχει στα πούπουλα, δεν έχει σημασία. Πάντα θα ψάχνουμε μια άλλη τρύπα να το χώσουμε και κατά 99% θα είναι τρισχειρότερη. Δες τι έκανε ο Hugh Grant. Είχε να πηδάει αυτό:
    http://3.bp.blogspot.com/_mTs16OweId...400/Hurley.jpg
    Και επέλεξε να τσιλιμπουρδίσει με αυτό:
    http://3.bp.blogspot.com/_mTs16OweId...gk/s320/ho.jpg
    Φαντάσου πού είσαι ικανός να φτάσεις ΕΣΥ!

Πηγη: http://faeenamalaka.blogspot.com/201...-maxim_25.html

Senior Member
    Quote Originally Posted by carrie View Post
    Και για τους αντρες:

16. Παραδέξου ότι ποτέ δεν είσαι ικανοποιημένος. Λέμε τις γυναίκες πουτάνες. Οι γυναίκες θα κάνουν "στρατηγικές" πουτανιές του τύπου "πηδιέμαι με τον φίλο σου για εκδίκηση", αλλά αν τις κρατάς ικανοποιημένες θα σε έχουν βασιλιά. Απ' τη στιγμή που γίνεις "ο άντρας τους", δεν έχει σημασία αν είσαι χοντρός, άσχημος, βλάχος, σιχαμένος, δε θα πάει ο νους τους να βρουν κάποιον άλλο (εκτός αν είναι πουτάνες). Εμείς είμαστε ζώα. Μπορεί η γκόμενά μας να είναι θεόμουνο και να μας έχει στα πούπουλα, δεν έχει σημασία. Πάντα θα ψάχνουμε μια άλλη τρύπα να το χώσουμε και κατά 99% θα είναι τρισχειρότερη. Δες τι έκανε ο Hugh Grant. Είχε να πηδάει αυτό:

τι να πω?μερικες φορες ειναι και ετσι,αλλες παλι οχι......................

Senior Member
    Μερικοί λένε ότι ήταν στημένο για publicity...

Banned
    Δεν τα εκεγα εγω?Οι αντρες οι παντρεμενοι εικηκα πηδανε πολυ ασχημοτερες απο την γυναικα τους η λιγοτερο ομορφες.
    Μου εχει τυχει παντρεμενος να με κινηγαει τελικα να με ρυξει και να κανει και σαν λυκος και οταν εμαθα οτι ειναι παντρεμενος ειδα και την γυναικα του φρικαρα.Ενταξη προσωπικα ειμαι μια ομορφη γυναικα αλλα αυτη ηταν καλονη.

Senior Member
    Quote Originally Posted by carrie View Post
    Και για τους αντρες:

Aυτά σίγουρα τα έγραψε φαλλοκράτης άντρας. Γιατί εγώ άλλα ξέρω από τις στατιστικές. Οι ξενοπηδούν κατά 80% ενώ οι γυναίκες κατά 60% με τη διαφορά να μικραίνει όσο περνά ο καιρός. Γενικά πιστεύω ότι ξενοπηδάει "ο δυνατός" σε μια σχέση. Και "ο δυνατός" δεν είναι πάντα ο άντρας.

Senior Member
    τι εννοεις <<δυνατος>>?

Banned
    Δεν υπαρχουν δυνατοι και αδυναμοι σε μια σχεση.Υπαρχει μαλακας η μη μαλακας μονο.αχχααχαχαχα

Senior Member
    Quote Originally Posted by ανεμος View Post
    τι εννοεις <<δυνατος>>?
    "Δυνατός" είναι αυτός που έχει τα κότσια, το θράσος να το κάνει και είναι έτοιμος να αντιμετωπίσει και τις επιπτώσεις.

Page 37 of 50 FirstFirst ... 27353637383947 ... LastLast