εφήμερες σχέσεις - Page 43
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 43 of 50 FirstFirst ... 334142434445 ... LastLast
Results 631 to 645 of 739
    Senior Member
    Είχα βγει με έναν φίλο μου χθες και μου είπε ότι θέλει να παντρευτεί και η κοπέλα του κάνει τη δύσκολη. Και αυτός κάνεςι υπομονή και προσπαθεί να τη μεταπείσει. Λες να ναι η Remedy αυτή; χαχαχ

Banned
    Δεν ξερω εσυ τι θα ακνεις εγω ειμαι στρ8 100%.
    Αλλα αν ποτε κατσει αντρας σκευτομαι να μην τον πιεζω σε τπτ και αν με θελει αληθηνα θα με ψαχνει αυτος.Αλλα απο την αλλη σκευτομαι οτι αν δεν τον ψανχω εγω αρα δεν θα μου αρεσει.αστα.

Banned
    Quote Originally Posted by Remedy View Post
    οχι, λαθος κανεις.
    αν βρεθει γαμπρος και σας θελει οσο κι εσεις και θελετε και οι δυο τον γαμο σας, θα σας πουμε, καλα στεφανα!!!
    ΑΜΑ θέλει κι αυτός, άμα τον πιέσουμε λίγο για να θέλει, ω ρε μάνα μου καήκαμε.

Senior Member
    Quote Originally Posted by panikoula View Post
    Ελα βρε Ρεμ σοβαρα θα ηθελα να ξερω πως κρατας εναν αντρα για καιρο?
    Δεν τον πιεζεις τι?Τον βλεπεις μια φορα τον μηνα?Τι κανεις και σε θελει ακομα?Μηπως εισαι καμια λευτου γκομεναρα γιατι παιζουν ολα σημασια.
    σε τι να τον πιεσω? τι ειναι? κανενα μωρο να τον πιεσω να φαει το φαι του?
    σε τιποτε δεν τον πιεζω και δεν πιεσα ποτε κανεναν.
    καθεται και καθομαι γιατι περναμε καλα μαζι

Banned
    δλδ μενετε μαζι?ε πες ρε παιδι μου αντι να μας κραζεις.

Banned
    Χαχα Blue.
    Πανικούλα είμαι σε απόγνωση, δεν θέλω να μείνω μόνη μου τι θα κάνω; Ούτε κι εγώ θέλω να το γυρίσω, αλλά αν οι γυναίκες νοιάζονται πιο πολύ για σένα; Τουλάχιστον θα βρω για συγκατοίκηση, αυτό σίγουρα το θέλω!

Senior Member
    Ελα βρε Ρεμ σοβαρα θα ηθελα να ξερω πως κρατας εναν αντρα για καιρο?
    Δεν τον πιεζεις τι?Τον βλεπεις μια φορα τον μηνα?Τι κανεις και σε θελει ακομα?Μηπως εισαι καμια λευτου γκομεναρα γιατι παιζουν ολα σημασια.
    Αστο panikoula και γω λεφτού και γκομενάρα είμαι αλλά επειδή σαρανταρίζω δεν βρίσκω άντρα έτσι όπως τον θέλω!

Senior Member
    δλδ μενετε μαζι?ε πες ρε παιδι μου αντι να μας κραζεις.
    δεν μενουμε μαζι, βρισκομαστε οποτε θελουμε. αλλα τι σημασια εχει?

Banned
    Εμενα τωρα με θελει εναν χωρησμενος.Ειναι συμπαθιτικος αλλα ξερω οτι αν κανω κατι μαζι του θα κολησω θα τον κινηγαω και θα την κανει.
    Μα δεν υπαρχει εναν αντρας που να τον κινηγαμε και να ανοιγει την αγκαλια του για απαντηση?Να του λεμε σε αγαπω και να λεει το ιδιο?Ελεος παιδι μ

Banned
    Blue έχω μια απορία. Γιατί δεν επιδίωξες να βρεις νωρίτερα άντρα;

Banned
    Rem καθε ποτε βρησκεστε σε παιρνει αυτος τηλ η εσυ?Γιατι εμεις περνουμε τηλ και μας το κλεινουν στην μαπα για απντηση χαχαχα/

Senior Member
    Quote Originally Posted by whitecandle View Post
    Blue έχω μια απορία. Γιατί δεν επιδίωξες να βρεις νωρίτερα άντρα;
    Είχα πολλές ατυχίες. Και εδώ και 2-3 χρόνια που σήκωσα λίγο κεφάλι και βγήκα πάλι στην αναζήτηση τίποτα

Senior Member
    Quote Originally Posted by whitecandle View Post
    Η ανασφάλεια καταρχάς δεν μου προέκυψε από δύσκολες σχέσεις αλλά από σχέσεις που δεν έγιναν και από αυτά που έβλεπα γύρω μου... Χαμός... πολλή υποτίμηση του γυναικείου φύλου χωρίς λόγο...χώριζε ο καθένας την κοπέλα του επειδή την βαρέθηκε..και αντίστοιχα για γυναίκες δεν άκουγα το ίδιο και εγώ ήξερα ότι κόλλαγα..
    Δεν εχεις προβληματιστει που οι κοπελες που δε βρισκουν συντροφο για σχεση οπως κι εσυ, υποστηριζετε τα παραπανω για τους αντρες, και οι αντρες του φορουμ που δε βρισκουν αντιστοιχα γυναικες λενε οτι οι πιο πολλες γυναικες ειναι *******κια και κοιτανε τα λεφτα ή τα μπρατσα??

να συναντηθειτε λοιπον εσεις οι 7-8 ποσοι ειστε, που προφανως οι γυναικες δεν ειστε *******κια και οι αντρες δεν ειναι μαλακες ολκης, και θελετε ολοι κατι σοβαρο και να ζευγαρωσετε!

Επισης πως γινεται να υπαρχει κι αυτη η μεριδα (μεγαλη προφανως αν κρινω οτι μονο 3 αντρες και 3 γυναικες ειναι αυτοι που σε αυτο το φορουμ υποστηριζουν μετα μανιας αυτες τους τις στερεοτυπικες πεποιθησεις για το αλλο φυλο) απο αντρες και γυναικες του φορουμ που εχουν καλες σχεσεις με το αλλο φυλλο, και λενε οτι κι αυτοι/αυτες εχουν δει να συμβαινουν αυτα που λετε, αλλα δεν ειναι ο κανονας, γιατι ο καθενας απο τη μερια του τα βλεπει οπως θελει αναλογα με τα βιωματα του, και δεν εχουμε ολοι ντε και καλα βιωματα να μας εκμεταλλευονται για σεξ ή να μας θελουν για τα λεφτα μας! Πως το λενε!! με το ζορι δλδ??? Anyway, ακομα και ΑΝ αυτος ο κανονας (οι πιο πολλοι αντρες μαλακες/οι πιο πολλες γυναικες πουτανες), θα καθομαστε να κλαιμε επειδη ειναι "και καλα" ετσι? Βρισκουμε γκομενους κατηγοροντας τους αλλους και την κοινωνια και την τυχη μας? ΟΧΙ. Μηπως πρεπει να μαθουμε επιτελους να χαλαρωσουμε απο την συνεχη σκεψη και ενασχοληση με γκομενακια, και να ΒΛΕΠΟΥΜΕ επιτελους τι ακριβως ειμαστε και θελουμε, τι ειναι ο αλλος, και που δημιουργειται το προβλημα? Μηπως δεν βλεπουμε τριγυρω μας να επαληθευεται συνεχως οτι οταν κυνηγας με αγχος κατι, το θες απεγνωσμενα, στηριζεσαι πανω του, κρεμας τα ονειρα σου, τοτε ποτε δεν το φτανεις?? Αυτο ειναι που ελεγα καποια φορα για τη σημασια της επιγνωσης, και καποιος απο εδω με ειρωνευτηκε.. Αλλα αυτη ειναι η αποψη μου τουλαχιστον!

Banned
    Quote Originally Posted by Blue1 View Post
    Είχα πολλές ατυχίες. Και εδώ και 2-3 χρόνια που σήκωσα λίγο κεφάλι και βγήκα πάλι στην αναζήτηση τίποτα
    Κατάλαβα αυτό που λέμε δηλαδή. Και άντε να βρεις από ίντερνετ και μπαρ, παιδιά όντως από αυτά τα δύο μέρη που ψάχνουμε, μόνο για σεξ μπορούν να μας την πέσουν, δεν είναι όλοι έτσι, έχω ακούσει τελευταία και ιστορίες με ζευγάρια από την δουλειά πχ που τα πηγαίνουν πολύ καλά... Εντωμεταξύ είναι οι περισσότεροι σαν την Ρεμ, ξεκινάνε για κάτι μη σοβαρό, και μετά τους βγαίνει σε σοβαρό. Ίσως πρέπει να συμβιβαστούμε με έναν τέτοιον γελοίο τι να πω χαχα

Banned
    Blue εσυ οταν ερωτευεσαι πως συμπεριφερεσαι στον αντρα?
    Εγω τον παιρνω συχνα τηλ και επιδιοκω να βλεπομαστε πιο συχνα και τροω πορτα.Τοσο κακο ειναι αυτο δλδ?
    Ε δεν μπορω να ειμαι με εναν αντρα και αν τον βλεπω μονο 1-2 φορες την εβδομαδα .

Page 43 of 50 FirstFirst ... 334142434445 ... LastLast