εφήμερες σχέσεις - Page 47
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 47 of 50 FirstFirst ... 374546474849 ... LastLast
Results 691 to 705 of 739
    Banned
    Quote Originally Posted by dora-agxos View Post
    πανικουλα αστο..εχεις και το δοντι που ποναει...
    xaaxxaxaxaxaxx

Banned
    Quote Originally Posted by marian_m View Post
    Ίσα-ίσα που προσπαθώ να βοηθήσω. Και για να πω ξεκάθαρα τη γνώμη μου, αν ένας άντρας που γνώρισα κοιτάει πώς να με πηδήξει και μετά να την κάνει, είναι δικό του θέμα. Αν όλοι οι άντρες που γνωρίζω έχουν την ίδια συμπεριφορά απέναντί μου, τότε είναι δικό μου θέμα.
    Ή με τραβάνε τέτοιου είδους άντρες ή εγώ δίνω το μήνυμα ότι είμαι μόνο για ένα πήδημα. Στη δεύτερη περίπτωση θα έψαχνα σε μένα το πρόβλημα και όχι στους άντρες.
    Δηλαδή άμα θέλεις άντρες για σχέση αυτό δεν αρκεί να δείξεις ότι δεν είσαι μόνο για πήδημα; Δηλαδή άλλο μπορεί να θες και άλλο να δείχνεις; Και γιατί;

Banned
    Ναι μπορει να δειχνουμε δλδ σε εναν αντρα οτι θελουμε μια ομορφη σχεση και αυτην να το εκλαβανουν σαν προσκληση για τσιμπουκι

Banned
    Πως γίνεται αυτό; Να μας εξηγήσει η μαριαν μ.

Senior Member
    Αυτό που εννοώ είναι, ότι εκπέμπουμε αυτό που νιώθουμε και σκεφτόμαστε.
    Αν νιώθω ανασφαλής, απελπισμένη και βλέπω τους άντρες εχθρικά, θεωρώντας ότι θα μ' εκμεταλλευτούν, αυτό εκπέμπω στους άλλους.
    Αν με το καλημέρα, χωρίς να έχω γνωρίσει καλά καλά τον άλλον, αρχίζω να μιλάω για "σοβαρές σχέσεις", τότε εκπέμπω απελπισία.
    Αν γκρινιάζω για τις σχέσεις, τους άντρες που δεν είναι σωστοί, τότε αυτόματα διώχνω τους άλλους από δίπλα μου.
    Τα ίδια βέβαια ισχύουν και για τους άντρες.
    Αυτό που ψάχνουμε οι περισσότεροι, είτε είμαστε άντρες είτε γυναίκες, είναι ανθρώπους που μας κάνουν να αισθανόμαστε καλά όταν είμαστε μαζί τους. Τουλάχιστον εγώ, τέτοιους ανθρώπους θέλω δίπλα μου, είτε για φιλικές είτε για ερωτικές σχέσεις. Χαρούμενους, φιλικούς, με ενδιαφέροντα, με αισιοδοξία και θετική στάση για τη ζωή, ανθρώπους με τους οποίους περνάω καλά πρώτα απ' όλα. Ένας τέτοιος άνθρωπος, σίγουρα θα επιδιώξω να μείνει στη ζωή μου, είτε σαν απλός φίλος είτε σαν σύντροφος.
    Αν κι εγώ λοιπόν είμαι τέτοιος άνθρωπος, σίγουρα θα έχω περισσότερες ευκαιρίες για ενδιαφέρουσες σχέσεις από κάποιον μεμψίμοιρο, εχθρικό, απαισιόδοξο άνθρωπο.
    Αν πάλι δεν είμαι τέτοιος άνθρωπος, καλό είναι να προσπαθήσω να γίνω. Πρώτα απ' όλα για μένα.

Senior Member
    Αυτό που εννοώ είναι, ότι εκπέμπουμε αυτό που νιώθουμε και σκεφτόμαστε.
    Αν νιώθω ανασφαλής, απελπισμένη και βλέπω τους άντρες εχθρικά, θεωρώντας ότι θα μ' εκμεταλλευτούν, αυτό εκπέμπω στους άλλους.
    Αν με το καλημέρα, χωρίς να έχω γνωρίσει καλά καλά τον άλλον, αρχίζω να μιλάω για "σοβαρές σχέσεις", τότε εκπέμπω απελπισία.
    Αν γκρινιάζω για τις σχέσεις, τους άντρες που δεν είναι σωστοί, τότε αυτόματα διώχνω τους άλλους από δίπλα μου.
    Τα ίδια βέβαια ισχύουν και για τους άντρες.
    Αυτό που ψάχνουμε οι περισσότεροι, είτε είμαστε άντρες είτε γυναίκες, είναι ανθρώπους που μας κάνουν να αισθανόμαστε καλά όταν είμαστε μαζί τους. Τουλάχιστον εγώ, τέτοιους ανθρώπους θέλω δίπλα μου, είτε για φιλικές είτε για ερωτικές σχέσεις. Χαρούμενους, φιλικούς, με ενδιαφέροντα, με αισιοδοξία και θετική στάση για τη ζωή, ανθρώπους με τους οποίους περνάω καλά πρώτα απ' όλα. Ένας τέτοιος άνθρωπος, σίγουρα θα επιδιώξω να μείνει στη ζωή μου, είτε σαν απλός φίλος είτε σαν σύντροφος.
    Αν κι εγώ λοιπόν είμαι τέτοιος άνθρωπος, σίγουρα θα έχω περισσότερες ευκαιρίες για ενδιαφέρουσες σχέσεις από κάποιον μεμψίμοιρο, εχθρικό, απαισιόδοξο άνθρωπο.
    Αν πάλι δεν είμαι τέτοιος άνθρωπος, καλό είναι να προσπαθήσω να γίνω. Πρώτα απ' όλα για μένα.
    Eτσι μπραβοοοοοοοοοοο!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    ...να βαλω τα μεταξωτα κ να φυσαει, στα εργοστασια μπροστα κ στα σκουπιδια πλαι..............

Banned
    Ξέρεις καμμιά φορά και ο χαρακτήρας φτιάχνεται από τα βιώματα....

Senior Member
    Ίσα-ίσα που προσπαθώ να βοηθήσω. Και για να πω ξεκάθαρα τη γνώμη μου, αν ένας άντρας που γνώρισα κοιτάει πώς να με πηδήξει και μετά να την κάνει, είναι δικό του θέμα. Αν όλοι οι άντρες που γνωρίζω έχουν την ίδια συμπεριφορά απέναντί μου, τότε είναι δικό μου θέμα.
    Ή με τραβάνε τέτοιου είδους άντρες ή εγώ δίνω το μήνυμα ότι είμαι μόνο για ένα πήδημα. Στη δεύτερη περίπτωση θα έψαχνα σε μένα το πρόβλημα και όχι στους άντρες.
    ετσι ακριβως ειναι τα πραγματα.
    γνωριζω γυναικες, που θελουν μονιμη σχεση η/και γαμο, ωστοσο κανουν γνωριμιες οπου ναναι και με το καλημερα αρχιζουν τις πιποσυζητησεις και τις βιντεοσκοπησεις....
    και πολυ καλα κανουν αν ειναι αυτο που θελουν!!!!! αν δενν ειναι ομως, δινουν λαθος μηνυματα...
    ο αλλος θελει σεξ...
    γιατι δλδ απο αυτη την σταση θα πρεπει να βγαλει το συμπερασμα οτι η αλλη θελει και παρεα????
    αλλα και να θελει, τι τον νοιαζει>?
    αυτος βλεπει μια εικονα ξεκωλου, αυτο θελει, αυτο παιρνει, αν η αλλη μετα θα θελε να την αντιμετωπισει σαν μια γνωριμια για φιλια, και οτι προκυψει στην συνεχεια, που να βρεθει χρονος?????? το σεξ εχει ξεκινησει ηδη πριν την συναντηση!
    εχει καμια υποχρεωση ο αλλος να ασχοληθει παραπανω?

Banned
    Bρε Ρεμ τι γραφεις σαρακοστιανατικα?Ποιος σου ειπε οτι εμεις μοιαζουμε με ξεκωλα ή μηλαμε σαν ξεκωλα.Αλλο εδω που προσπαθουμε να δωσουμε να καταλαβεται το προβλημα μας.Αν βγω με εναν αντρα και αρχησω και του λεω ποσο μεγαλο εχει κλπ σιγουρα θα με περασει για τετοια.Αλλ το θεμα ειναι οτο και σε εμφανηση και σε χαρακτηρα ειμαι μια φυσιολογικια νεα γυναικα.
    Στο μονο π συμφονω εινα οτι ναι θα την κανει ο αλλος αν θελουμε απεγνωσμενα να τον τυληξουμε και να κρεμαστουμε επανο του.

Senior Member
    Δεν ξέρω αν το έχετε καταλάβει αλλά λίγες είναι οι γυναίκες που οι άντρες τις "παρακαλάνε" για σταθερή σχέση. Μην σας πως ότι οι περισσότεροι και οι περισσότερες αρκούνται στην μετριότητα επειδή δεν βρίσκουν αυτό που φαντάζονται.
    Last edited by carrot; 06-03-2011 at 23:12.

Senior Member
    Quote Originally Posted by panikoula View Post
    Bρε Ρεμ τι γραφεις σαρακοστιανατικα?Ποιος σου ειπε οτι εμεις μοιαζουμε με ξεκωλα ή μηλαμε σαν ξεκωλα.Αλλο εδω που προσπαθουμε να δωσουμε να καταλαβεται το προβλημα μας.Αν βγω με εναν αντρα και αρχησω και του λεω ποσο μεγαλο εχει κλπ σιγουρα θα με περασει για τετοια.Αλλ το θεμα ειναι οτο και σε εμφανηση και σε χαρακτηρα ειμαι μια φυσιολογικια νεα γυναικα.
    Στο μονο π συμφονω εινα οτι ναι θα την κανει ο αλλος αν θελουμε απεγνωσμενα να τον τυληξουμε και να κρεμαστουμε επανο του.
    εγω μιλαω για γυναικες που ξερω με τα δικα σας παραπονα.
    εσεις ξερετε τι ειστε και τι μηνυματα περνατε.
    εγω που να ξερω...

Senior Member
    Quote Originally Posted by insect View Post
    Δεν ξέρω αν το έχετε καταλάβει αλλά λίγες είναι οι γυναίκες που οι άντρες τις παρακαλάνε για σταθερή σχέση. Μην σας πως ότι οι περισσότεροι και οι περισσότερες αρκούνται στην μετριότητα επειδή δεν βρίσκουν αυτό που φαντάζονται.
    κανενας αντρας (της προκοπης) δεν παρακαλαει με το καλημερα, για σταθερη σχεση.
    του προκυπτει στην πορεια, οταν περναει καλα κι οταν δεν θελει να χασει την γυναικα με την οποια εχει μια σχεση...

Senior Member
    Quote Originally Posted by Remedy View Post
    κανενας αντρας (της προκοπης) δεν παρακαλαει με το καλημερα, για σταθερη σχεση.
    του προκυπτει στην πορεια, οταν περναει καλα κι οταν δεν θελει να χασει την γυναικα με την οποια εχει μια σχεση...
    Δεν εννοώ κυριολεκτικά. Εννοώ ότι σύμφωνα και με συζητήσεις που έχω κάνει με άλλους πολλές φορές η εικόνα για τις γυναίκες είναι ότι δεν αξίζουν αφού έχουν δείξει τι θέλουν όλες και τις χαρακτηρίζουν πουτάνες.

Banned
    Δεν εννοώ κυριολεκτικά. Εννοώ ότι σύμφωνα και με συζητήσεις που έχω κάνει με άλλους πολλές φορές η εικόνα για τις γυναίκες είναι ότι δεν αξίζουν αφού έχουν δείξει τι θέλουν όλες και τις χαρακτηρίζουν πουτάνες.
    Άλλο αυτό και άλλο να'ναι ψώνια και να θέλουν μόνο κουκλάρες.

Senior Member
    εγω παλι δεν ξερω κανεναν σοβαρο ανδρα που να χαρακτηριζει ολες τις γυναικες πουτανες.
    μονο τις πουτανες...

Page 47 of 50 FirstFirst ... 374546474849 ... LastLast