εφήμερες σχέσεις - Page 8
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 8 of 50 FirstFirst ... 67891018 ... LastLast
Results 106 to 120 of 739
    Senior Member
    Quote Originally Posted by Blue1 View Post
    Δε θεωρώ κακό να ονειρεύεται κανείς αυτό που θέλει και ας την κάνει ο άλλος. Αν αυτό ήθελε η κοπέλα γιατί να μην το διεκδικήσει; Και να σου πω κάτι; Και μετά από 1 χρόνο να του το έλεγε αυτός πάλι έτσι θα αντιδρούσε. Θα την έκανε. Και για μένα καλά έκανε και του το είπε αμέσως για να μη χάνει και το χρόνο της η κοπέλα. Να ψάξει να βρει κάποιον άλλο που ίσως θα θέλει τα ίδια πραγματ με αυτήν.
    Δηλαδή στα 43 σου δεν έχεις πια δικαίωμα να ονειρεύεσαι; Τί να πω!
    Μπορείς λοιπόν να βάλεις αγγελία, ψάχνω υποψήφιο γαμπρό και πατέρα των παιδιών μου. Έτσι, σίγουρα δε θα χάνεις τον καιρό σου.
    Εγώ νομίζω ότι αυτή η αγωνία για επισημοποίηση-τεκνοποίηση δεν είναι καθόλου δελεαστική για έναν άντρα (ούτε για μια γυναίκα), ακόμα κι αν είναι κάτι που θέλει. Γιατί νιώθει πολύ καλά, ότι καταρχήν δεν σ' ενδιαφέρει πραγματικά μια σχέση, δεν είσαι μαζί του γιατί τον γουστάρεις, αλλά γιατί χτυπάει το βιολογικό σου ρολόι.
    Για σκέψου το από την ανάποδη, να νιώθεις ότι κάποιος που σε προσεγγίζει ψάχνει εναγωνίως για υποψήφια νύφη, η οποία πρέπει να έχει κάποια καθορισμένα χαρακτηριστικά. Και σε περνάει από τεστ για να μη χάνει άσκοπα τον καιρό του. Δε θα σε ξενέρωνε αυτό? Δεν θα έφευγες τρέχοντας?

εγώ πάλι δεν πιστεύω πως απλά έπεσες σε μ@#ες. Κάτι κάνεις λάθος σε σχέση με τους άντρες. Μπορεί να σου βγαίνει έντονα η ανάγκη για σχέση και δέσμευση και αυτό να ξέρεις είναι το νούμερο 1 τζιζ για τους άντρες. Φεύγουν τρέχοντας.
    επίσης, λες πως αυτό συμβαίνει αφού κάνετε σεξ. Μήπως το χρησιμοποιείς και λιγο ως τρόπαιο αυτό το κομμάτι?
    Δεν βγάζω συμπεράσματα, απλά ρωτάω.

Quote Originally Posted by marian_m View Post
    Μπορείς λοιπόν να βάλεις αγγελία, ψάχνω υποψήφιο γαμπρό και πατέρα των παιδιών μου. Έτσι, σίγουρα δε θα χάνεις τον καιρό σου.
    Εγώ νομίζω ότι αυτή η αγωνία για επισημοποίηση-τεκνοποίηση δεν είναι καθόλου δελεαστική για έναν άντρα (ούτε για μια γυναίκα), ακόμα κι αν είναι κάτι που θέλει. Γιατί νιώθει πολύ καλά, ότι καταρχήν δεν σ' ενδιαφέρει πραγματικά μια σχέση, δεν είσαι μαζί του γιατί τον γουστάρεις, αλλά γιατί χτυπάει το βιολογικό σου ρολόι.
    Για σκέψου το από την ανάποδη, να νιώθεις ότι κάποιος που σε προσεγγίζει ψάχνει εναγωνίως για υποψήφια νύφη, η οποία πρέπει να έχει κάποια καθορισμένα χαρακτηριστικά. Και σε περνάει από τεστ για να μη χάνει άσκοπα τον καιρό του. Δε θα σε ξενέρωνε αυτό? Δεν θα έφευγες τρέχοντας?
    Blue1

Συμφωνώ, όπως συμφωνώ και με την επιείκια που αναφέρει η Rain And Wind (εγώ την επιείκια τη βλέπω όπως όταν δείχνουμε συμπόνοια σε κάποιον για κάτι που έκανε, είναι πράγματι λάθος και το οποίο δεν αλλάζει) όπως και με τη Θεοφανία.

Το ότι χειρότερο είναι να φτάνεις κανεις σε μια τέτοια ηλικία και να ψάχνει μ΄ αυτό τον εναγώνιο τρόπο, σίγουρα δε βρίσκει, ακόμα και αυτοί/ες που τον/την γουστάρουν μόνο γι αυτό το λόγο αγχώνονται και τρέχουν μακριά.

Συμφωνώ με τη Θεοφανία για τους «λάθους άντρες».
    Η φίλη μας που γραψε το θέμα, ας κάνει μια αναδρομή στο παρελθόν. Κάποτε πέρασαν από τη ζωή της ο Κωστάκης, ο Γιωργάκης, ο Γιαννάκης και άλλοι, οι οποίοι όμως, με το που τους πρωτοείδε είπε, αυτός είναι μπούφος, είναι βλάκας, είναι μπούλης, ειναι ντροπαλός και τους απέρριψε αμέσως. Αν έκανε τον κόπο, χωρίς να ναι επιπόλαια στις επιλογές της όπως με ακρίβεια παραθέτω στα πιο πάνω μηνύματα μου, και γνώριζε καλήτερα κάποιο απ αυτα τα παιδιά, μπορεί σήμερα να ζούσε σε άλλο πλανήτη, μεταφορικά και κυριολεκτικά, να ταν μια ευτυχισμένη γυναίκα με τον αντρούλη της που δε θα χε ανάγκη καταφυγής σε φορουμ βοήθειας!!

Τουλάχιστον ας δίνει σήμερα μαθήματα ζωής στις νεότερες.

(Κατά τα λοιπά με καλύπτουν τα όσα έγραψα στα πιο πάνω μηνύματα μου για να μην τα επαναλαμβάνω.)
    γιάννης

Senior Member
    Οι απαντήσεις κάποιων δείχνουν ο,τιδήποτε άλλο παρά forum βοηθείας. Νεότερες, παρτε μαθήματα ζωής από τις μεγαλύτερες και όταν πρωτοδείτε τον "μπούφο", τον "βλάκα", τον "μπούλη", τον "ντροπαλό" κάντε τον σταυρό σας που σας έτυχε και αυτός μόνο και μόνο για να μη μείνετε ξέμπαρκες στα 40.
    Ακου λογική!!!

Quote Originally Posted by Blue1 View Post
    Οι απαντήσεις κάποιων δείχνουν ο,τιδήποτε άλλο παρά forum βοηθείας. Νεότερες, παρτε μαθήματα ζωής από τις μεγαλύτερες και όταν πρωτοδείτε τον "μπούφο", τον "βλάκα", τον "μπούλη", τον "ντροπαλό" κάντε τον σταυρό σας που σας έτυχε και αυτός μόνο και μόνο για να μη μείνετε ξέμπαρκες στα 40.
    Ακου λογική!!!
    Φαίνεται δεν έπιασες καθόλου το νόημα όσων έχω γράψει!!! Τα διάβασες μόνο επιφανειακά.

Απέφυγες στη ζωή σου τον μπούφο, τον ντροπαλό, τον μπούλη κλπ γι’ αυτό εσύ τέτοια κοτζάμ γκόμενα !!!! δεν έμεινες ξέμπαρκη στα 40;
    Γιατί είσαι τώρα μόνη αφού σου τυχαν άντρακλες και όχι αντράκια;

Αφού είσαι τόσο ώριμη και τόσο σίγουρη ότι αυτά που λες είναι τα σωστά τότε πως είχες τόσες λάθος σχέσεις στη ζωή σου και έρχεσαι σήμερα να παραπονεθείς ; Ή μήπως το εφήμερο ήταν ο τρόπος ζωής σου;

Και μεσα απ΄όλα αυτά ποια είναι τα δικά σου διδάγματα για τις πιο νεαρές που ψάχνουν αγάπη και συμπόνοια σε μια σχέση;
    γιάννης

Senior Member
    Aστο φίλε ioanni. Tελικά δεν βγάζεις άκρη από τέτοιους είδους συζητήσεις. Υπάρχουν πολλές τοποθετήσεις και σίγουρα καμία δεν μπορεί να είναι απόλυτα σωστή. Πάντως σας ευχαριστώ όλους που μπήκατε στο κόπο και απαντήσατε έστω και αρνητικά. Αυτή άλλωστε είναι η ζωή!

Senior Member
    η αληθεια ειναι πως εγω σε καταλαβαινω blue

μερικες φορες μου φαινεται σαν να ανηκω σε αλλη πιο ρομαντικη εποχη

ομως υπαρχουν και απο τα δυο φυλλα ανθρωποι που σιγουρα μπορουν να συμπορευτουν σε αυτα που θελουμε και αναζητα η ψυχη μας!

σου το ευχομαι και μου το ευχομαι απο καρδιας

δεν ειναι θεμα τυχης

τυχη ειναι οταν η ευκαιρια συνναντα την προετοιμασια

προετοιμασε με ανοιχτα ματια και καρδια τον εαυτο σου σε ο,τι αναζητας

και θα κουμπωσει ως ζευγαρι σου αυτος που θα σε αναγνωρισει που θα αναζητα αυτο το λιγο πιο μοναδικο

πολλοι ανδρες και γυναικες αναζητουν το εφημερο

ισως πιο πολλοι απο ποτε

ωστοσο εαν εσυ κατι αλλο αναζητας νομιζω πως θα το βρεις

πιστευω πως αυτο που σου ειπε ο Ηιαννης ειναι να μην υποτιμας το αλλο φιλο οταν δεν ικανοποιει τα στανταρτς σου

αλλα οπως δεν θελεις το εφημερο

ετσι να μην αναζητας παντοτε το τελειο....να μην κακοχαρακτηριζεις.... οχι να εισαι με καποιον που δεν σου αρεσει...

αλλα να μην βιαζεσαι να απορριψεις... νομιζω αυτο θελει να πει :)

σου ευχομαι καλη δυναμη στην εξωτερικη και εσωτερικη αναζητηση
    Λεω ο,τι μπορω να εκφρασω οταν μου το επιτρεπει αυτο που ειμαι καθε φορα. Μαλλον μου αρεσει η επικοινωνια...και εδω...:)

Blue1

Αυτό που θες τόσο πολύ στη ζωή σου είναι η αληθινή αγάπη, αφοσίωση, στοργή και πίστη. Άμα ψάξεις προσεκτικά θα βρεις αντρα που το ίδιο με σενα επιζητά, αγάπη αληθινή. Ωστόσο προσεκτικά σημαίνει μην απορρίπτεις εύκολα και μην ενθουσιάζεσαι αν δεν γνωρίσεις τον άλλο πολύ καλα.
    Αν αυτό θέλεις τότε στην κεντρική ιδεα συμφωνούμε!
    γιάννης

Senior Member
    Πάντως και στα 40 έχει παντρευτεί ζευγάρι και τα πάνε πάρα πολύ καλά με το παιδάκι τους τώρα. Μοιάζανε πάρα πολύ αλλά σαν συμπεριφορά ήταν αντίθετοι, ο ένας καλύπτει τον άλλο. Όλα γίνονται.
    Το να είσαι όμορφος/η και να τραβάς τα βλέμματα είναι ωραίο αλλά το να δωθείς σε κάποιον θέλει πάρα-πάρα πολλά περισσότερα. Αν θεωρείς (δεν το λέω για σένα, γενικά) ότι είσαι too good για οποιονδήποτε, αν θες να έχεις τον έλεγχο πάντα των πραγμάτων δεν νομίζω ότι είναι εύκολη η πραγματική εγγύτητα. Εγγύτητα σημαίνει και παράδοση κάποιων πραγμάτων. Όλα να τα έχει κάποιος δεν γίνεται. Και γάμο και αμέριστη ελευθερία. Και συντροφικότητα και ξεσαλώματα εργένικα.
    Επιλέγεις τι είναι σημαντικό για σένα και προχωράς.
    Το μόνο που με φοβήζει είναι ότι οι άνθρωποι μερικές φορές "πετρώνουν" όταν μεγαλώνουν αλλά ευτυχώς αυτό δεν είναι πάντα η περίπτωση. (και ΠΟΣΟΙ είναι έτσι και πολύ νεώτεροι).

Senior Member
    πολυ σωστο σε βρισκω αγαπητε φιλε Αλεξανδρε ! :) πηρες και το φιντμπακ σου ηδη απο μενα! καλο μεσημερι
    Λεω ο,τι μπορω να εκφρασω οταν μου το επιτρεπει αυτο που ειμαι καθε φορα. Μαλλον μου αρεσει η επικοινωνια...και εδω...:)

Senior Member
    Μπλου,
    εγω διαφωνω με την θεωρια "δες τους αντρες που τοσο καιρο απερριπτες"..
    Τα ακρα ειναι το ιδιο ΛΑΘΟΣ!!
    Αν εσενα σου αρεσουν οι χαβαλεδες και τα φτιαξεις με τον ντροπαλο (παραδειγμα ΜΙΑΣ συμπεριφορας,αντικατεστησ� � το με αυτα που σε αφορουν περισσοτερο)εχεις παει στην αλλη μερια και κατα τη γνωμη μου, θα βρεθεις στον ιδιο παρανομαστη..
    :cool:Προσπαθω να κρατω την ψυχη μου καθαρη..

Senior Member
    Quote Originally Posted by ioannis2 View Post
    Φαίνεται δεν έπιασες καθόλου το νόημα όσων έχω γράψει!!! Τα διάβασες μόνο επιφανειακά.

Απέφυγες στη ζωή σου τον μπούφο, τον ντροπαλό, τον μπούλη κλπ γι’ αυτό εσύ τέτοια κοτζάμ γκόμενα !!!! δεν έμεινες ξέμπαρκη στα 40;
    Γιατί είσαι τώρα μόνη αφού σου τυχαν άντρακλες και όχι αντράκια;

Αφού είσαι τόσο ώριμη και τόσο σίγουρη ότι αυτά που λες είναι τα σωστά τότε πως είχες τόσες λάθος σχέσεις στη ζωή σου και έρχεσαι σήμερα να παραπονεθείς ; Ή μήπως το εφήμερο ήταν ο τρόπος ζωής σου;

Και μεσα απ΄όλα αυτά ποια είναι τα δικά σου διδάγματα για τις πιο νεαρές που ψάχνουν αγάπη και συμπόνοια σε μια σχέση;
    γιάννη, συγγνώμη αλλά εγώ αυτό που κατάλαβα είναι πως η κοπέλα μπήκε εδώ για να καταθέσει τον προβληματισμό της κ να βοηθηθεί.
    αν ήταν σε θέση να διδάξει - που ποια γυναίκα είναι στην τελική - δν θα έμπαινε στο φόρουμ.

δν είδα πουθενά να διαφημίζει τον ευατό της σαν θεά.
    ψηλή είπες πως είναι.

επίσης δν είπε πως απέφυγε τους μπούφους κ τους μπούληδες.
    έδωσε συγκεκριμένα παραδείγματα κ δν νομίζω πως θα ήταν πολλές οι γυναίκες που θα επέλεγαν τους συγκεκριμένους άντρες.

ίσως να μν κατάλαβα κ εγώ καλά...
    http://www.mazi.org.gr/

Banned
    Αυτό που λες Φωτεινή 'αν σου αρέσουν οι χαβαλέδες και τα φτιάξεις με τον ντροπαλό', είναι ένα παράδειγμα από αυτό που προσπαθούσα να καταλάβω από τη Blue. Τι είδους άνθρωπο δηλαδή ψάχνει. Και αν τελικά κάποια κριτήρια είναι πολύ απόλυτα, ή αν κάποια άλλα τα παραβλέπει, αν έχει ξεκαθαρίσει τη σημασία κάποιων άλλων κλπ. Για παράδειγμα το να 'περνάμε χαλαρά' είναι κάτι που μπορεί εύκολα να συμβεί στις περισσότερες νέες γνωριμίες. Το πώς θα εξελιχθεί όμως όλο αυτό σε σχέση, έχει να κάνει με το ποιοι είμαστε, με το ποιος είναι ο άλλος, καθώς βέβαια και με το περίφημο timing. Επίσης, οι περισσότεροι άνθρωποι που επιθυμούν συντροφικότητα, δεν θέλουν να νιώθουν πως είναι απλά το μέσο για μια 'σταθερή σχέση'.

Νομίζω πως πολλές, πάρα πολλές φορές δεν μπαίνουμε στον κόπο να επικοινωνήσουμε και να γνωρίσουμε πολύπλευρα και ουσιαστικά τον άλλον. Οπότε μετά από δέκα καφέδες και ένα σεξ, μοιραία βρισκόμαστε το επόμενο πρωί με έναν άγνωστο, από τον οποίο περιμένουμε να εκπληρώσει προσδοκίες, επιθυμίες, απόψεις, προτιμήσεις, εμπειρίες που όμως ως τότε δεν μοιραστήκαμε.

Senior Member
    Απο τη στιγμη που μια γυναικα γνωριζει καποιον και τον απορριπτει σημαινει οτι δεν την ελκυει. Μπορει η Blue να μην ελκυεται απο ντροπαλους, χαμηλων τονων κτλ , δε γινονται με το ζορι αυτα, πρεπει να της κανει κλικ. Ειναι καμποσες οι γυναικες που ελκυονται απο στυλ αντρων οι οποιοι συνηθως δεν κανουν για σχεση. Πρωτα βλεπεις αν σε τραβαει καποιος και μετα μαθαινεις το αν θελει σχεση, δε μπορεις να το ελεγξεις. Οπως και αν καποια θελει να κανει παιδι. Πρωτα βλεπεις αν εισαι ενταξει με αυτον που εχεις διπλα σου και μετα σκεφτεσαι για παιδι, οχι το αντιστροφο.

Senior Member
    Quote Originally Posted by marina38 View Post
    Για παράδειγμα το να 'περνάμε χαλαρά' είναι κάτι που μπορεί εύκολα να συμβεί στις περισσότερες νέες γνωριμίες. Το πώς θα εξελιχθεί όμως όλο αυτό σε σχέση, έχει να κάνει με το ποιοι είμαστε, με το ποιος είναι ο άλλος, καθώς βέβαια και με το περίφημο timing. Επίσης, οι περισσότεροι άνθρωποι που επιθυμούν συντροφικότητα, δεν θέλουν να νιώθουν πως είναι απλά το μέσο για μια 'σταθερή σχέση'.

Νομίζω πως πολλές, πάρα πολλές φορές δεν μπαίνουμε στον κόπο να επικοινωνήσουμε και να γνωρίσουμε πολύπλευρα και ουσιαστικά τον άλλον. Οπότε μετά από δέκα καφέδες και ένα σεξ, μοιραία βρισκόμαστε το επόμενο πρωί με έναν άγνωστο, από τον οποίο περιμένουμε να εκπληρώσει προσδοκίες, επιθυμίες, απόψεις, προτιμήσεις, εμπειρίες που όμως ως τότε δεν μοιραστήκαμε.
    εξαιρετικα σωστο,αλλιως ειναι απλα ελεγχος........................ευτυχω ς που δεν μπορουμε να τα ελεγξουμε ολα...........

Page 8 of 50 FirstFirst ... 67891018 ... LastLast