Results 46 to 60 of 739
Thread: εφήμερες σχέσεις
-
24-02-2011, 13:33 #46
Κωνσταντινε παντως εγω πιστευω οτι εχω δικιο σε αυτο που ειπα οτι εχεις θεματα με τη σεξουαλικοτητα, και το ειπα για να σε βοηθησω, αλλα σε τετοια φαση που εισαι με τετοιο αγχος που κουβαλας ηταν λιγο ακυρο αυτο που ειπα, γιατι αποκλειεται να το καταλαβαινες. Εγω δεν εχω κανενα θεμα με εσενα, ελπιζω καποτε να σταμτησεις να κολλας ταμπελες, κι εγω να γινω λιγοτερη ατσαλη ;P
- 24-02-2011, 13:34 #47
εμένα φιλε δεν με νοιαζει η διενεξη σας, φυσιολογικο είναι να διαφωνούμε στα θέματα. Με ενοχλεί το λεξιλόγιο σου που σημαίνει πως στερείσαι επιχειρημάτων και αρχίζεις τις βρισιές. Αν μπορεις να της την πεις έξυπνα και όχι μιλώντας σα να είσαι στο γήπεδο.Εμένα προσωπικά προσβάλει την αισθητική μου αυτή η συμπεριφορά και οφειλω να το πω.
24-02-2011, 13:39 #48
Κοπελιές για συνέλθετε λέω εγώ και κόψτε τις εξυπνάδες γιατι εγώ μια χαρά μιλούσα, ούτε έβρισα καμία ούτε άφησα να εννοηθεί κατι τέτοιο, η φίλη σου είναι ΖΩΟ ή άτσαλη, όπως θέλετε πέστε το, αυτή έβρισε με τα χειρότερα πρώτη και ανταποδίδω με βρισιές γιατι δεν την έχω μπροστά μου να της τα πώ ενα χεράκι, εγώ το μόνο που είπα είναι πως κάποιες γυναίκες χαρακτηρίζονται πουτανάκια όπως και κάποια άντρες ζώα, και όχι μονο απο μένα αλλα απο όλους, και δέν 'εφτασε μόνο αυτο αλλα αναφέρθηκαν και στο θέμα που είχα με την σχέση μου με ΕΝΤΕΛΩΣ ΑΚΥΡΟ τρόπο θίγοντας με, αν σας έπιασε το φεμινιστικό η έχετε περίοδο δε φταίω εγώ οκ? Συνεχίστε το θέμα κανονικά και μη ρημάζουμε το ποστ της κοπέλα τέλος
24-02-2011, 13:55 #49
το μήνυμα τροποποιήθηκε από τη διαχείριση για παραβίαση όρων χρήσης.
24-02-2011, 14:23 #50
κωνσταντίνε, προφανώς κάνεις πως δεν καταλαβαίνεις, έτσι?
ΔΕΝ ΜΠΗΚΑ ΣΤΗΝ ΟΥΣΙΑ ΤΗΣ ΔΙΑΦΩΝΙΑΣ ΣΑΣ.
Σου ζήτησα να μιλάς καλύτερα, γιατί βρίζεις και αυτό προσβάλει την αισθητική μου συν του ότι απαγορεύεται από τους όρους χρήσεις. Πόσο πιο ελληνικά να το γράψω?
24-02-2011, 14:32 #51
Αγάπη μου αν προσβάλλει την αισθητική σου στην κοπελιά πέστα αυτα, αυτη άρχισε να βρίζει, να στο πώ και Ισπανικα?
24-02-2011, 14:54 #52
Μπορεί και να το'χω κάνει, δε θυμάμαι, όχι όμως για τους λόγους που το κάνεις εσύ. Όχι, δηλαδή λόγω σεξουαλικής συμπεριφοράς, αλλά λόγω κακού χαρακτήρα ίσως. Για τον ίδιο λόγο που θα χαρακτήριζα κι έναν άντρα μαλάκα.
Δεν κρίνω τους ανθρώπους βάσει σεξουαλικής συμπεριφοράς. Ο καθένας είναι ελεύθερος να κάνει ότι θέλει στο κρεβάτι του (ή όπου αλλού) με όσους θέλει και όσο συχνά θέλει.
Σύμφωνα με τις δικές σου απαρχαιωμένες απόψεις, εγώ πρέπει να είμαι μεγααάλη *******. Ευτυχώς!
24-02-2011, 15:09 #53
Λοιπόν επειδή παρατράβηξε το θέμα, για μένα, κατα την ταπεινή απαρχαιωμένη μου άποψη υπάρχουν ΚΑΙ γυναίκες πουτανάκια, έτσι λέμε, εγώ, και η υπόλοιπη, θέλω να ΠΙΣΤΕΥΩ, κοινωνία. Μαρία αστο κοπέλα μου και εσύ μας έπεισες όπως και το φεμινιστικό κόμμα, δεν έχεις χαρακτηρίσει ποτε στη ζωή σου μια γυναίκα ******* λόγω σεξουαλικών προτιμήσεων παρα μόνο λόγω άσχημου χαρακτήρα, συμφωνώ και έχεις δίκιο και εγώ είμαι ο Batman, στην δεύτερη ζωή μου όμως θέλω να γεννηθώ γυναίκα, να με πηδάνε ( administrator με έχεις τρελλάνει στις κόκκινες γράφω όσο πιο σεμνα μπορώ ) κατα μυριάδες οι άντρες που ψάχνουν μόνο τον πήδουλο και εγώ να ανάβω κεράκια για πάρτυ τους λέγοντας πως ήταν άριστοι χαρακτήρες με ηθική προσωπικότητα που έβλεπαν σε μενα όλα μα όλα τα χαρίσματα που διέθετα αλλα ΕΓΩ μάλλον δεν ήμουν αρκετή γιαυτα τα υπέροχα παιδια, και πως ΟΧΙ δεν υπάρχουν και άντρες γουρούνια ( που είμαι σίγουρος οτι και αυτό ΠΟΤΕ δεν το χεις πεί ) που θέλουν μόνο να πηδάνε και τίποτα άλλο.
Όλο αυτο ειναι αξειωσημείωτο πως ξεκίνησε απο μια φράση μου, " και εμείς έχουμε βαρεθεί τα πουτανάκια", μόνο αυτο, φανταστείτε δηλαδή να χα γράψει και τίποτα άλλο, μέχρι και απο άλλα φόρουμ θα είχαν μαζευτεί γυναίκες να με σταυρώσουν! Αλλα ο admin έπρεπε να μη διαγράψει τα μυνήματα για να δεί όλος ο κόσμος ΠΟΣΟ ΦΕΜΙΝΙΣΤΡΙΕΣ είστε λολ
24-02-2011, 15:11 #54
Μπλε 1
Κατα αρχην σε ευχαριστω που απαντησες.Συμφωνω με το Γιαννη και για μενα απο οσα διαβασα μαλλον εχεις θεσει το πηχυ ψηλα και θα συμπληρωνα εχεις υψηλες προσδοκιες.Απο την αλλη το να ξερεις τι ζητας και τι αναγκες εχεις για μενα ειναι το πρωταρχικο εφοσον ομως εισαι σε θεση να βαζεις νερο στο κρασι σου καμια φορα χρειαζεται και αυτο.Δεν μπορουμε να εχουμε τον τελειο ανθρωπο γιατι καταρχην δεν ειμαστε τελειοι εμεις και ευτυχως.Αυτο ειναι κατι που δουλευεται σε εμας πρωτα τους ιδιους και μετα στην σχεση μας.Ειναι πολυ ωραιο να βλεπεις μια σχεση να ανθιζει να κατακταει πραγματα,να νιωθεις οτι πας μπροστα,οτι παιρνεις και δινεις,να βλεπεις τον συντροφο σου να αλλαζει θετικα και να νιωθεις οτι εχεις βαλεις και εσυ ενα πετραδακι σ αυτο.Εγω προσωπικα σαν αντρας σχεδον συνομιληκος σου απο την μεχρι τωρα εμπειρια μου νομιζω οτι το να βρει καποιος εραστη ειναι πολυ ευκολο το να βρει ομως συντροφο ειναι πολυ πολυ δυσκολο αλλα ειναι ενα ταξιδι που αξιζει.Για μενα προσωπικα το καλο κρεβατι ειναι παρα πολυ σημαντικο στοιχειο μιας υγειους ερωτικης σχεσης και στο οποιο αντανακλαται και το επιπεδο και η ποιοτητα μιας σχεσης γιατι ειναι κομματι μιας βαθυτερης επικοινωνιας που εχει να κανει με πιο ανθρωπινα στοιχεια οπως η επαφη,οι οσμες,ακοη και γενικα τις αισθησεις οπου εκει δεν επεμβαινει καποια εκλογικευση(π.χ εχει καλη δουλεια κ.α)αλλα ειναι πιο αυθεντικη πιο γνησια νομιζω.....
24-02-2011, 16:13 #55
24-02-2011, 16:26 #56
Εγω είπα, όποια θέλει να μάθει να ρθει να της δείξω, και μη μου πείς arktos πως είσαι άντρας γιατι θα πάθω πλάκα..
24-02-2011, 16:54 #57
Οσο συνεχιζουν ανθρωποι να κρεμανε ταμπελες σε αλλους ανθρωπους εγω θα τους την λεω.
Ειναι ενταξει δλδ μια κατηγορια γυναικων να τις λες *******κια, αλλα δεν ειναι ενταξει μια κατηγορια ανθρωπων να τους λες τρελους? Διαφωνω ΚΑΘΕΤΩΣ ΠΛΑΓΙΩΣ ΚΑΙ ΟΡΙΖΟΝΤΙΩΣ.
Τι σοι διακρισεις ειναι αυτες?
Μια φιλη μου που εχει παει με το μισο χωριο οταν ηταν μικρη την κακοποιουσε ο πατερας της και η μανα της την εγκατελειψε και πηγε και παντρευτηκε και εστελνε στην κορη της τσεκ καθε μηνα για να μην ανακατευεται στα ποδια της ενω αυτη ζουσε ευτυχισμενη με την νεα της οικογενεια. Αυτη αμα την δεις στο δρομο θα την πεις *******κι. Τοσα χρονια ομως την αγαπη ζηταει, αλλα δεν ξερει πως.. Δεν ντρεπεσαι? Και ενταξει εγω να καταλαβω οτι εσυ εχεις τα θεματα σου και αδυνατεις να δεις περα απο τη μυτη σου. Οπως θα καταλαβω αυτην, θα καταλαβω κι εσενα. Αλλα αυτο δε σημαινει οτι δε θα προσπαθησω με καποιο τροπο να βγαλω κι εσενα κι εκεινη απο την πλανη σας.
Σε ενα αλλο νημα χαρακτηρισα μια κατηγορια αντρων ως μαλακες, και μετα το μαζεψα, γιατι μπορει να μιλαω ατσαλα καμια φορα ή να υπερβαλλω χαριν αστεισμου, αλλα καταλαβα τη βλακεια μου γιατι ειμαστε σε ενα φορουμ με ευαισθητους ανθρωπους που πληγωνονται. Γιαυτο ζητησα συγνωμη και το πηρα πισω. Εσυ δε σκεφτεσαι οτι κατι τετοιες κοπελες με τα χαρακτηριστικα που τους αποδιδεις υπαρχουν εδω μεσα και μπορει ακομα και να μισουν τον εαυτο τους για αυτο που ειναι? Εμεις να σας καταλαβαινουμε και να σας δικαιολογουμε, εσεις ενσυναισθηση δε θα αποκτησετε ποτε?? Γιαυτο δε θα κατσω κανεναν να ακουω να βριζει γυναικες που δεν τον εχουν πειραξει στο παραμικρο εδω μεσα, εξω ας βρισει οσο θελει. Καλο παιδι που εκανα μοκο ήμουνα καποτε. Αυτο μας τελειωσε. Θα τα χωνω αλλα πιο κοσμια για να μη μαζευω προειδοποιησεις. Αλλα ΕΧΩ ΣΙΧΑΘΕΙ πια σε αυτο το φορουμ αυτο το πραγμα, οπου οι μισοι αντρες τα βαζουν με τις γυναικες, τους φταιμε για τα παντα και μας κρεμανε ταμπελες και στερεοτυπα. Ποση κατανοηση πια ο ανθρωπος να δειξω.
24-02-2011, 17:11 #58
Συγνώμη Κωνσταντίνε μια γυναίκα που πάει με πολλούς την λες Π...κι έναν άντρα που κάνει το ίδιο πως τον λες?
Αν αγαπάς κάτι αφησέ το να φύγει, αν γυρίσει είναι δικό σου αν όχι δεν το είχες ποτέ!!!
24-02-2011, 17:14 #59
Που****κι δε λενε συνηθως μια κοπελα που ψαχνεται για σεξ γενικως, αλλα μια που το κανει οταν πχ ξερει οτι αυτος που εχει απεναντι της τα εχει με αλλη. Απο κει και περα επειδη μια σεξουαλικη σχεση δεν αποτελειται απο ενα μονο ατομο, δε μπορει κανεις να κατηγορει τη μια πλευρα. Γιατι οποιαδηποτε κοπελα μπορει να βγει εξω με τετοια συμπεριφορα βρισκει παντα καποιους αντρες που ανταποκρινονται. Αντιστοιχα ο αντρας ο μαλ***ς οταν βγει εκει εξω με τετοια συμπεριφορα θα βρει παλι γυναικες που ανταποκρινονται. Αντι να κατηγορει η μια πλευρα την αλλη καλυτερα να ξεκαθαρισει ο καθενας τι ειναι αυτο που ψαχνει σ'αυτο τον τομεα , γιατι συνηθως σ'αυτο που θελει κανεις κατα βαθος, καταληγει.
24-02-2011, 17:18 #60
τι εγινε βρε παιδια?
Εγω εχω την δικη μου θεωρια..(χαχαχ τι πρωτοτυπο!!)
Μπλου
Συμφωνω με αυτο που ειπε η Ρειν για διαφορα φασεων.
Επισης μιλωντας απο δικης μου πλευρας παντα,ΔΕΝ μπορω να ξεχωρισω το σεξ απο συναισθηματικο μου κομματι..
ακομα και αν δεν καταληξω με καποιον δηλ διαπιστωσω οτι δεεενννν,για καποιους λογους βρεθηκα μαζι του..ακομα και αν ο λογος ηταν μονο σωματικη ελξη ,ειναι αρκετο για εμενα..
Αυτο που μπερδευει τα πραγματα ειναι η κακη σταση μετα το σεξ..για τα κοριτσια που "'σεξ και αντε γεια" γινονται οι π@##$# και οι αντρες αντιστοιχα μαλακες/πηδουλες..
Η σταση που συνοδευει ή προηγειται του σεξ νομιζω κανει την διαφορα...αν θελεις το ιδιο πραγμα δεν υπαρχουν παρεξηγησεις ..το προβλημα αρχιζει οταν ο ενας θελει σχεση και ο αλλος οχι..
Τα εγραψα λιγο μπερδεγουει Μπλου σορυ :):cool:Προσπαθω να κρατω την ψυχη μου καθαρη..