Results 181 to 195 of 739
Thread: εφήμερες σχέσεις
-
28-02-2011, 22:46 #181
Φανταζομαι κατι παρομοιο συμβαινει και για σας που πεφτετε σε γυναικες που δε σας θελουνε?
- 28-02-2011, 23:00 #182
28-02-2011, 23:56 #183
01-03-2011, 02:37 #184
Σχετικά με το παρθένες ή πουτάνες:σίγουρα ένας άντρας όταν έχει κάποια γυναίκα που δεν έχει σεξουαλικό παρελθόν(πιθανόν μεγαλωμένη στην επαρχία) έχει και το κεφάλι του ήσυχο σχετικά διότι είναι δύσκολο να φάει κέρατο μιας και αυτές συνήθως έναν γνωρίζουν και τον έχουν ισόβιο γκόμενο.Αντίθετα,με μια '*******' δεν ξέρεις ποτέ τί σου ξημερώνει,την ελέγχεις συνεχώς που και με ποιους βγήκε και έχεις μια μόνιμη ανασφάλεια.Εκτός βέβαια αν είσαι κανένας προχωρημένος και δέχεσαι να την μοιράζεσαι με άλλους![/QUOTE]
Καλύτερα να τρως φασιανό μαζί με άλλους παρά γίδα μόνος σου. Ετσι έλεγαν οι παππούδες μας
01-03-2011, 08:55 #185
Όπως έγγραψε πιο πάνω ο ΠΑΟΛΟ μισογύνηδες άντρες δεν υπάρχουν, τουλάχιστον εγώ δεν είμαι τέτοιος και ειμαι βέβαιος γι’ αυτό. Και δεν υπάρχει κανείς άντρας που δε θα θελε δίπλα του μια γυναίκα, ίσως και να ναι αυτός ο βασικός σκοπός του στη ζωή, μια γυναίκα στην οποία ουσιαστικά να αφιερωθεί, να θυσιάσει οτιδήποτε άλλο σημαντικό στη ζωή του για να της προσφέρει αγάπη, στοργή, ασφάλεια και ευτυχία, και η δική του ευτυχία να πηγάζει από την ευτυχία που νοιώθει αυτή η γυναίκα στο πλαι του. Ένας τέτοιος άντρας είμαι και γω. Και θέλω ολόψυχα να τα προσφέρω όλα αυτά.
Μόνο που φαίνεται ότι πολλες, ίσως και να ναι νοοτροπία των καιρών μας, δεν δίνουν στον άλλο την ευκαιρία, απορρίπτουν με την πρώτη ματιά ή μετά παό λίγη κουβέντα. Άμα ο άλλος δεν έχει την ικανότητα να τις εντυπωσιάσει με φανταχτερές παπαριές περί δυναμισμού, αποφασιστικότητας, επιτυχίας και πλούτου ικανότητας στο σεξ και ωραίων κομπλιμέντων τότε είναι χαμένος από χέρι. Και πολλές είναι αυτές που εντυπωσιάζονται από τετοιους μαλάκες και τους δίνονται εύκολα ψυχικά και σωματικά. Μεθοδικά τις κάνουν να τους ερωτευτούν παρουσιάζοντας τους εαυτούς τους ως τους πλεον δυναμικούς, ιδανικά πρότυπα άντρα, κι αν δε μπορούν να το κάνουν αυτό, γίνονται κολλιτσίδες υπό το μανδύα του ερωτευμενου.
Και ανακαλύπτουν οι γυναίκες αυτές με τον καιρό ότι τα υψηλά στάνταρ στα οποία παρουσίασε τον εαυτό του ο τύπος είναι πιο κάτω και ακόμα πιο κάτω όσο περνά ο καιρός και προχωρά η γνωριμία. Όταν δηλαδή ο τύπος με τις παπαριές κατάφερε να τις εντυπωσιάσει και να τις κάνει να τον ερωτευτού. Και άμα ερωτευτείς κάποιον και ξεκινήσεις να κάνεις ζωή μαζί του δε νομίζω να ναι και τόσο εύκολο να ξεμπλέξεις. Από το σημείο αυτό και μετά αρχίζεις να υφίστασε όλα τα πλην, τα όσα σου παρουσίαζε για συν στο άτομο του ανήκουν πλεόν στη σφαίρα της φαντασιας και της ιστορίας. Και τότε είναι που αρχίζουν οι καυγάδες, ξυλοφορτώνει τη γυναίκα, τη βρίζει, κάνει απιστίες και στο τέλος η κοπέλα με δτο δίκιο της τον διώχνει, της μένουν όμως τα τραύματα της αποτυχημένης σχέσης.
Το χειρότερο όμως είναι να βλέπεις μια κοπέλα να μπλέκει συνέχεια στις ίδιες καταστάσεις και να φτάνει μετά από πολλές αποτυχίες σε μια ηλικία και να διερωτάται που υπάρχει αγάπη και οι άντρες να ναι ότι χειρότερο, εκμεταλλευτές, άτομα που βλέπουν τη γυναίκα σα μηχανή του σεξ και τίποτα παραπάνω. Όμως είναι όλοι οι άντρες τέτοιοι; Η μήπως ήταν οι άντρες στις αποτυχημένες της σχέσεις και γενικεύει το θέμα για όλους; Σίγουρα κάποια κοπέλα θα χει και αποτυχίες στη ζωή και δικαιολογημένα λόγω απειρίας, λόγω ενθουσιασμού κλπ. Και θα θελει στήριξη και αγάπη για να τις ξεπεράσει, όμως από κάποιο σημείο και μετά αφού ήδη έχει δει πολλά στη ζωή της γεννιούνται ερωτήματα, αν όντως δεν ήξερε, παρασύρθηκε από κάποιους επιτήδειους κλπ ή επιζητούσε το εφήμερο, αυτό που απ την άλλη πλευρά ψάχνουν κάποιοι επιτήδιοι για να κάνουν σεξ δωρεάν.
Εμένα με απέρριψαν αρκετές χωρίς καν να μου δώσουν ευκαιρία, αυτός είναι ντροπαλός, ήρεμος, όμως πιο μεγάλες σε ηλικία από εμένα που έχουν δει αρκετά στη ζωή τους με πλησιαζουν, δεν μπορω όμως να κάνω κάτι μαζί τους γιατί είναι πιο μεγάλες μου. Και να δείχνω τετοιος ε δεν ξερουν μέχρι που μπορώ να φτάσω αμα κάτι το θέλω ή πω αυτό θα κάνω!!!
΄Ισως αυτά που γραψα στην αρχή του μηνύματος να φαντάζουν γελοία ή παλιομοδίτηκα. Εγώ όμως κατέληξα σε αυτά βλέποντας αρκετά γεροντακια εκεί έξω ζευγαρι μετα από τόσα χρόνια σε πελάγη ευτυχίας. Δεν ξέρω αν υπάρχει κανεις εδώ που δε θα θελε τετοια ευτυχία στη ζωή του;γιάννης
01-03-2011, 09:11 #186
Τώρα είδα το θέμα, δεν ξέρω αν διαβάζεις blue, αλλά κι εγώ έτσι είμαι σαν κι εσένα έτσι θεωρώ τους άντρες και δυστυχώς πολύ φοβάμαι αυτό που λες ή ότι θα μείνω μόνη μου ή ότι θα κάνω μια συμβιβαστική σχέση. Δεν υπάρχει τέλειο, αλλά ούτε καν νορμάλ, από τη μέση και κάτω που λέμε. :P
01-03-2011, 09:28 #187
εχουμε μαθει ολοι να σχετιζομαστε καπως πιο δυσκολα
εξ αιτιας καποιου καταναλωτικου σχετιστικου προτυπου
που εχει αποβαλλει την θυσια απο το σχετιζεσθαι
και εχει βαλει το θυσιασου εσυ.
ισως ανδρες και γυναικες εχουμε ξεχασει πως να ειμαστε σε σχεσεις
πως να παιρνουμε δινοντας και πως να δινουμε παιρνοντας
ωστοσο σαν αντιφατικο μου φαινεται και μενα
πως ταυτοχρονα ειναι εποχη για ο,τι πιο αληθινο και βαθυ
χωρις ταμπου και μικροπρεπειες
ναι αυτο πιστευω
πως το αληθινο μπορει να σταθει σε αυτην την εποχη περισσοτερο απο καθε αλλη
ασχετα με τοποσο κατηγορουμε και την μεμφομαστε :)Λεω ο,τι μπορω να εκφρασω οταν μου το επιτρεπει αυτο που ειμαι καθε φορα. Μαλλον μου αρεσει η επικοινωνια...και εδω...:)
01-03-2011, 09:39 #188
Οκ έχεις δίκιο για το ότι υπάρχουν άντρες μαιμούδες που στην αρχή προσπαθούν να σε εντυπωσιάσουν και δεν αξίξουν μία στη συνέχεια. Και σχεδόν όλες οι κοπέλες πέφτουν κάποια στιγμή σε τέτοιους και πληγώνονται. Αλλά από την άλλη τίνα κάνουν; Αν τους αρέσει κάποιος να μη το δοκιμάσουν μόνο και μόνο μην ο άλλος τους φερθεί σκάρτα; Αλλωστε με το χρόνο φαίνεται ο μ@λ@κ@ς. Στην αρχή κρύβεται, δεν βγάζει τον πραγματικό εαυτό. Επιπλέον πάντα έχεις την ελπίδα ότι θα καθίσει καλά μια σχέση και γιατί όχι το δοκιμάζεις. Βέβαια όταν ερωτευτείς πονάς μετά. Αλλά έτσι όπως είναι τα πράγματα κι αυτό πρέπει να μάθουμε να το διαχειριζόμαστε.
Ioanni μου φαίνεται ότι προσωποποιείς τα πράγματα και γενικεύεις καταστάσεις. Γιατί δεν σου έχουν δόσει την ευκαιρία κάποιες κοπέλες που σου άρεσαν; ΄Θα σου απαντήσω απλά. Δεν τους έκανες κλικ. Το κλικ, η σπίθα είναι σημαντικά στην αρχή κάποιας σχέσης. Δεν μπορούμε να αρέσουμε σε όλες και σε ΄΄ολους. Απλά οι άντρες αν δεν τους αρέσει και πολυ κάποια σκέπτονται "κάτσε να τις ρίξω κανένα και μετά βουρ τα κουβαδάκια μου γι΄ αλλού;" Γιατί βλέπεις θέλουν ποσότητα στο σεξ.
01-03-2011, 10:59 #189
Blue1,
Φαίνεται πως κάπου πάμε να τα βρουμε, άσχετα αν τα βιώματα μας είναι τελείως διαφορετικά. Ίσως αν βάζαμε και οι δυο τα πράγματα ο καθένας σε δική του πυραμίδα, όπως τα βλεπει΄, οσοδήποτε διαμετρικά αντίθετες και αλληλοσυγκρουόμενες και να ταν οι θέσεις του καθενός μας, τόσο στον πάτο, όσο και στη μέση και πιο ψηλά από τη μέση στις πυραμίδες αυτές, στην κορυφή πιστεύω θα ταυτιζόμασταν στο ίδιο, ειλικρινής αληθινή αγάπη με όσα περιλαμβάνει και με όλες τις σημασίες που έχει. Αυτό πιστεύω επιζητούμε. Όσον αφορά το δρόμο που οδηγεί σ΄ αυτό έχουμε τις διαφωνίες, που μπορεί να ναι και έντονες. Δεν πιστευω να διαφωνείς με αυτό που βάζω στην κορυφή.
Όσον αφορά αυτό που λες για κλικ, πως το καταλαβαίνεις; είναι με το βλέμμα και τις τρεις κουβέντες που θα πει ο άλλος χωρίς να του δώσεις έστω για λίγο την ευκαιρία; βγάζεις δηλαδή μ΄ αυτά τα λίγα το συμπέρασμα για το τι άνθρωπος είναι και που θα μπορούσες να φτάσεις μαζί του; βέβαια έχω καταλάβει, το ακούω και από άλλους ότι για να κάνεις στην άλλη το κλικ πρέπει να την εντυπωσιάσεις, δηλαδή να το παίξεις σπουδαίος, να εμφανιστείς δυναμικός, ότι είσαι επιτυχημένος στη ζωή και στη δουλειά και έχεις ιδιαίτερα προσόντα στο κρεβάτι, τουλάχιστον να προσποιηθείς σε τέτοιο βαθμό ώστε να φανείς αληθινός, να σε πιστέψει και να σε ερωτευτεί. Άμα δεν τοχεις να προσποιήσαι είσαι ντροπαλός, ήσυχος, και βγαίνει στη στιγμή το συμπέρασμα ότι δεν είσαι δυναμικός, είσαι αποτυχημένος, δεν κάνεις για σχέση. Κι αυτό γιατί δεν έκανες το κλικ σύμφωνα με τον αποδεκτό στην εποχή μας τρόπο, όπως τον περιγράφω εδώ. Και βλέπω καθημερινά πόσες πέφτουν σε παγίδες, όπως τις γράφω στα πιο πάνω μηνύματα μου και στο τέλος χωρίζουν. Εκτός κι αν αυτό που επιζητούν, τουλάχιστον αρκετές κοπέλες, είναι το εφήμερο, όπως σε κάτι μπαράκια που όλες τρέχουν να πλησιάσουν τον μπαρμαν να του δώσουν τηλέφωνο και να τον παρακαλέσουν. Ζήτημα είναι κάτι σοβαρό με προοπτική χρόνου ή κάτι εφήμερο. Τα κριτήρια για το καθένα διαφέρουν, στο πρώτο όμως θέλει πολλή προσοχή.
Αρκετές όψεις του χαρακτήρα και των προθέσεων καποιου φαίνονται από την αρχή, όταν η κοπέλα έιναι λίγο προσεκτική μαζί του και ελέγχει προτού αποδεκτεί αυτά που της λέει και αυτά που κάνει. Και αυτό ειδικά όταν έχει πάθει. Αν έχει πάθει και ξέρει αλλά ξαναπέφτει στις ίδιες παγίδες τότε είτε πέρί χαμηλής νοημοσύνης μιλάμε ή της αρέσει αυτός ο τρόπος ζωής και ενσυνήδητα πλεον τοποθετεί τον εαυτό της σε κατάσταση υποψήφιου θηράματος και θύματος του καθενός.
Μαθήματα ζωής περνω απ αυτές που χουν παρασυρθεί και έχουν πάθει, που φτάνουν σε κάποια ηλικία και καταλαβαινουν ότι έχασαν χρόνια από τη ζωή τους, και αυτές μου δείχνουν να ακολουθήσω δρόμο πολύ διαφορετικό από το δικό τους.
Όσον αφορά τους παντρεμένους που την πέφτουν αυτοί να ξέρεις είναι μόνο για το σεξ, βλέπουν την γυναίκα ως μηχανή του σεξ, τίποτα άλλο.γιάννης
01-03-2011, 11:54 #190
Blue, τα λες λίγο αντιφατικά εδώ. Πρώτα κατηγορείς τους άντρες ότι κάνουν εφήμερες σχέσεις (αυτό κατάλαβα από τον τίτλο και από αυτά που γράφεις), και μετά λες γιατί να μην δοκιμάσουμε με κάποιον που θα μας πληγώσει; Όχι κοπέλα μου, να μην το δοκιμάσουμε με κάποιον που θα μας πληγώσει, να πούμε άλλος ένας μαλάκας και να πάμε παρακάτω. Δεν είναι ωραίο να πειραματιζόμαστε με τα συναισθήματά μας και πόσο μάλλον κάτι που δεν μας ταιριάζει. Αυτά από μένα.
01-03-2011, 12:14 #191
Ποιος λεει οτι το να προσποιεισαι θα σε κανει να ριξεις γυναικες? Αν και οι ντροπαλοι κανουν τη βλακεια που κανουν και οι υπολοιποι και το παιξουν πιο ανετοι απο οτι ειναι, το πιθανοτερο ειναι να φανουν γελοιοι και να τους απορριψουν, ενω αν ηταν οπως ενιωθαν θα ειχαν πολυ περισσοτερες ελπιδες. Ημαρτον, μην ακουτε τον καθε γνωστο, φιλο ή οτι αλλο μπορει να πει πεντε δεκα π@π@ριες. Δεν ενοχλειται μια γυναικα απο το αν ειναι ή οχι ντροπαλος καποιος αλλα απο το αν ξερει πως να φερθει. Και δεν εννοω το να την κερασει σφηνακια αλλα το να δειχνει αυταρκης.
Ειναι παραξενο καποιος να εχει φτασει σε μια ηλικια και να μην εχει υποψη του καποιο μεγαλο κολλημα που ειχε, κατι που να ενιωσε εστω και για ενα μονο ατομο στη ζωη του. Δεν εχει να κανει καθολου με το ποσες σχεσεις εχει κανει καποιος, εχει να κανει με το τι αναγκες εχει. Και απο τους περισσοτερους που εκφραζουν παραπονα εδω, δεν εχω ακουσει απο κανεναν να λεει οτι ειχε ερωτευτει καποια στιγμη στη ζωη του κτλ κτλ, μονο το οτι θελουν σχεση ακουω. Εξαρχης δηλαδη βαζουν το θεμα της σχεσης σε προκαθορισμενο καλουπι. Η σχεση θα ξεκινησει αβιαστα, απο το ενδιαφερον καποιου για καποιον αλλο περα απ' τον εαυτο του.
01-03-2011, 12:23 #192
Κοίταξε να δεις ροκ, αυτό γίνεται γιατί άμα ερωτεύεσαι χωρίς ανταπόκριση σίγουρα είναι ενοχλητικό. Οπότε ψάχνεις μία σχέση, να μπορείς ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΑΥΤΗ να ερωτευτείς, να ξέρεις ότι του άλλου τουλάχιστον του αρέσεις και να του δώσεις την ευκαιρία να σε ερωτευτεί κι αυτός.
01-03-2011, 13:35 #193
Έννοιωσα κάποιες φορές στη ζωή μου έντονο έρωτα για κοπέλες, έστω παροδικά. Το ζήτημα είναι αμα λείπει η εμπειρία και από την άλλη μέσα από τα βιώματα ο καθένας μας, φοβίες και κόμπλεξ, τότε απλά μένει στη φαντασία και στην πράξη τίποτα. Πίστεψε με είναι και θέμα εμπειρίας, όταν σε πλησιάζει κάποια και δεν ξέρεις τι να κανεις και η ευκαιρία χάνεται. Το να ξεκινήσει η σχέση είναι και να βρεις τον κατάλληλο τρόπο να τη ξεκινήσεις, άμα δε ξέρεις ή κάνεις γκαφες εκεί που δε ξέρεις η άλλη γρήγορα θα φύγει, δε θα περιμένει παρακάτω. Τουλάχιστον πήρα μαθήματα. Όμως δε συγχωρώ κάποιες κοπέλες που απ την πρώτη στιγμή η απάντηση τους ήταν όχι επειδή δεν τους έδειξα αυτό που είχαν στο κεφάλι, το οποίο διαπιστώνω ότι ταυτίζεται με τους τύπους άντρα που περιγράφω.
Και δυστυχώς έχω δει αυτούς που προσποιούνται ή μηχανεύονται τρόπους να τα καταφέρνουν. Δεν το βγάζω απ το κεφάλι μου αυτό, το χω δει πολλές φορές, άσχετο πόσο καιρό κρατά η σχέση. Είτε το θέλουμε είτε όχι κάποιοι με τα λόγια και την απάτη καταφέρνουν πολλές, τις πείθουν.
Ας δινουμε την ευκαιρία στον άλλο παρά το ότι στην αρχή δε μας κανει και την καλύτερη εντύπωση.γιάννης
01-03-2011, 13:59 #194
Γιάννη, οι κοπέλες που λες, στο είπαν? Πώς δηλαδή σε απέρριψαν? 'Επειτα, αν είχαν όντως στο μυαλό τους έναν συγκεκριμένο τύπο άνδρα που δεν έμοιαζε με σένα, τι θα γινόταν αν αποφάσιζαν να δώσουν την ευκαιρία που λες? Εσένα αλήθεια τι σε τράβηξε στις συγκεκριμένες κοπέλες?
01-03-2011, 14:14 #195
Kai όμως λένε ότι τι κλικ μεταξύ υποψήφιου ερωτευμένου μπορεί να συμβεί και μέσα σε 30''. Μου έχει τύχει να ερωτευτώ κεραυνοβόλα γνωρίζοντας πολύ λιγα για τον τύπο. Εννοείται δεν ήθελα να πληγωθώ αλλά μου συνέβη, δεν μπόρεσα να το ελέγξω. Επομένως τί μου λες να μην το δοκιμάζουμε; Δεν γίνονται όλα με τη λογική, να δεις δηλ. αν ο άλλος είναι καλό παιδί και σε αγαπήσει για να τον αγαπήσεις τοτε και συ. Συμβαίνουν και τα κεραυνοβόλα, άνευ ελέγχου. Προσωπικά μου χει τύχει και αυτό το οποίο με πλήγωσε τόσο πολύ όχι τόσο για τον τρόπο που μου φέρθηκε στη συνέχεια αλλά για τον εαυτό μου που τον άφησα να πληγωθεί΄. Αλλά από την άλλη με δικαιολογώ κιόλας γιατί τουλάχιστον έχω ζήσει γιατί κακά τα ψέμματα στο έρωτα υπάρχει και ο πόνος. Θυμάμαι τον έαυτό μου πόσο ερωτευμένη ήμουν! Απίστευτα! Αλλά σας εύχομαι να μην το περάσετε αυτό γιατί πονάει πολύ και έκανα χρόνια να ισορροπήσω συναισθηματικά.