εφήμερες σχέσεις - Page 39
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 39 of 50 FirstFirst ... 29373839404149 ... LastLast
Results 571 to 585 of 739
    Senior Member
    Quote Originally Posted by panikoula View Post
    μονο ενας αντρασς σκευτεται ετσι.εισαι αντρας ετσι?:P
    με καταλαβες πανικουλα
    καιρος να το αποκαλυψω

ειμαι ο μπατμαν ....

Banned
    αχχαχααχ εγω το ειχα καταλαβει απο την αρχη και επειδη δεν σου κατσα μου την λες.πσσ τι ειπα τωρα.:))

Senior Member
    Quote Originally Posted by panikoula View Post
    Bρε συ ρεμ ποια γυναικα δεν σκευτεται το νυφικο και βερες και τετοια?Πες μου.Υπαρχει καμια?Εσυ δεν τα ονειρευεσαι αυτα?Αρα δεν εισαι γυναικα κιαν δεν εισαι δεν μπορεις να μας καταλαβεις.
    υπάρχουν πολλές.

Banned
    Καλά εντάξει. Εδώ μέσα είναι το θέατρο του παραλόγου. Θα ΘΕΟΠΟΙΗΣΟΥΜΕ το σεξ και θα ΣΤΕΙΛΟΥΜΕ ΣΤΑ ΤΑΡΤΑΡΑ την πραγματική ευτυχία που έρχεται με το γάμο. Εντάξει να τα γράφουνε άντρες, αυτοί έτσι μεγάλωσαν, να υποτιμούν το άλλο φύλο, γι'αυτό δεν είχα καμμία αμφιβολία ότι το κείμενο που λέει για το μαλακομαγνήτη(παρεπιπτόντ� �ς, ούτε εγώ πιστεύω-πιστεύω ότι όλοι είναι μαλάκες) το έχει γράψει άντρας,,,,όχι ότι δεν μπορεί και γυναίκα, αλλά να τα λένε και γυναίκες ρε γαμώτο; Σίγουρα είστε γυναίκες; Για άλλη μια φορά συμφωνώ με την Πανικούλα 100% τα όνειρα είναι για να τα έχουμε και δεν θα μας τα πάρει κανείς. Τώρα αν κυκλοφορεί πολλή σαβούρα δεν φταίμε εμείς. Εμείς τουλάχιστον αναζητάμε ποιότητα και όχι ένα πούτσο όπως οι άντρες αντίστοιχα οι φαλλοκράτες μ.... . Ουστ! Αυτό έχω να πω μόνο, δεν ισχύουν με την καμμία τα φαλλοκρατικά κείμενα που έγραψε ένας μαλάκας και η Ρεμ και όποιος άλλος είπε και δεν μπορώ να τα αναλύσω τώρα ένα ένα. Blue, με εκπλήσσεις αρνητικά. Καλά είναι δυνατόν να είναι δυνατός αυτός που ξενοπηδάει; Από που και ως που; Αναίσθητος και μαλάκας είναι. Και αν είναι όλοι έτσι (που είναι), σίγουρα δεν φταίμε εμείς που δεν μπορούμε να σταυρώσουμε μια σχέση.
    Last edited by whitecandle; 05-03-2011 at 16:28.

Senior Member
    τέτοια γράφετε και μας βγαίνει το όνομα.

Senior Member
    Οποια γυναικα λειτουργει στη σχεση της παιρνοντας ως δεδομενο το οτι ''οι αντρες ειναι μαλακες/ ξενοπηδανε'' ειναι απο την αρχη καταδικασμενη να ειναι θυμα σ'αυτη τη σχεση.

Θελεις συναισθημα, το ψαχνεις. Θελεις μονο σεξ, το ψαχνεις.

Senior Member
    Quote Originally Posted by whitecandle View Post
    Καλά εντάξει. Εδώ μέσα είναι το θέατρο του παραλόγου. Θα ΘΕΟΠΟΙΗΣΟΥΜΕ το σεξ και θα ΣΤΕΙΛΟΥΜΕ ΣΤΑ ΤΑΡΤΑΡΑ την πραγματική ευτυχία που έρχεται με το γάμο. Εντάξει να τα γράφουνε άντρες, αυτοί έτσι μεγάλωσαν, να υποτιμούν το άλλο φύλο, γι'αυτό δεν είχα καμμία αμφιβολία ότι το κείμενο που λέει για το μαλακομαγνήτη ( παρεπιπτόντως, ούτε εγώ πιστεύω-πιστεύω ότι όλοι είναι μαλάκες) το έχει γράψει άντρας ,,,, όχι ότι δεν μπορεί και γυναίκα, αλλά να τα λένε και γυναίκες ρε γαμώτο; Σίγουρα είστε γυναίκες; Για άλλη μια φορά συμφωνώ με την Πανικούλα 100% τα όνειρα είναι για να τα έχουμε και δεν θα μας τα πάρει κανείς. Τώρα αν κυκλοφορεί πολλή σαβούρα δεν φταίμε εμείς. Εμείς τουλάχιστον αναζητάμε ποιότητα και όχι ένα πούτσο όπως οι άντρες αντίστοιχα οι φαλλοκράτες μ.... . Ουστ! Αυτό έχω να πω μόνο, δεν ισχύουν με την καμμία τα φαλλοκρατικά κείμενα που έγραψε ένας μαλάκας και η Ρεμ και όποιος άλλος είπε και δεν μπορώ να τα αναλύσω τώρα ένα ένα. Blue, με εκπλήσσεις αρνητικά. Καλά είναι δυνατόν να είναι δυνατός αυτός που ξενοπηδάει; Από που και ως που; Αναίσθητος και μαλάκας είναι. Και αν είναι όλοι έτσι (που είναι), σίγουρα δεν φταίμε εμείς που δεν μπορούμε να σταυρώσουμε μια σχέση.
    κανω το κουοτ μονο για να εμφανιστει το κειμενο.

λμπ δεν θεοποιουμε το σεξ
    θεοποιουμε τις ειλικρινεις σχεσεις, ειτε αυτες ειναι ενας μεγαλος ερωτας ειτε μια σεξουαλικη και μονο σχεση.
    αυτο που δεν θεοποιουμε ειναι η υποκρισια των "αγνων συναισθηματων" που κρυβουν ανασφαλεια και μονο....

και για καταλαβετε και την δικη μου θεση, στο μεγαλυτερο διατημα της ενηλικης ζωης μου βρισκομουν σε μακροχρονιες σχεσεις.
    μονο που ποτε δεν τις επεδιωξα.. προεκυψαν, διοτι [προεκυψαν ειλικρινη αισθηματα και ωραιες δραστηριοτητες που μας κρατουσαν μαζι..

Senior Member
    123456 7890

Senior Member
    εγώ δεν καταλαβαίνω πως γίνεται να θεωρείτε τόσο μαλάκες τους άντρες, αλλά από την άλλη να ψάχνετε άντρα για να παντρευτείτε.

.

Senior Member
    Quote Originally Posted by Remedy View Post

θεοποιουμε τις ειλικρινεις σχεσεις, ειτε αυτες ειναι ενας μεγαλος ερωτας ειτε μια σεξουαλικη και μονο σχεση.
    αυτο που δεν θεοποιουμε ειναι η υποκρισια των "αγνων συναισθηματων" που κρυβουν ανασφαλεια και μονο....

και για καταλαβετε και την δικη μου θεση, στο μεγαλυτερο διατημα της ενηλικης ζωης μου βρισκομουν σε μακροχρονιες σχεσεις.
    μονο που ποτε δεν τις επεδιωξα.. προεκυψαν, διοτι [προεκυψαν ειλικρινη αισθηματα και ωραιες δραστηριοτητες που μας κρατουσαν μαζι..
    αυτό ακριβώς, οι σχέσεις προκύπτουν. δεν γίνεται να γνωρίζεις κάποιον και από τη μια μέρα στην άλλη να έχεις σοβαρή σχέση.

Banned
    Quote Originally Posted by Remedy View Post
    κανω το κουοτ μονο για να εμφανιστει το κειμενο.

Ναι ρεμ, γιατί αυτή η ανασφάλεια πηγάζει από το άλλο φύλο και θέλουμε να την πάρουμε πίσω. Όταν εγώ μικρή πίστευα ότι θα μεγαλώσω και θα ζω ευτυχισμένη σαν τους γονείς μου, και όταν δεν βρήκα την αντίστοιχη ανταπόκριση από το άλλο φύλο, ναι μου δημιουργήθηκε ανασφάλεια και δεν φταίω εγώ. Δεν είναι ανήθικο να θέλουν όλοι το σεξ ή να γίνονται γκέυ και τα λοιπά και οι γυναίκες να μένουν μόνες τους; Η φύση μας έχει φτιάξει να συμπληρώνει ο ένας τον άλλον-άντρας γυναίκα- να ζούμε μαζί.

Senior Member
    Quote Originally Posted by claire View Post
    εγώ δεν καταλαβαίνω πως γίνεται να θεωρείτε τόσο μαλάκες τους άντρες, αλλά από την άλλη να ψάχνετε άντρα για να παντρευτείτε.

.
    xaxaxa λες να το "γυρ'ισουμε";

Banned
    Quote Originally Posted by claire View Post

.
    Εκτός από όλα αυτά που έγραψα στη Ρέμεντυ, το τι ονειρευόμαστε δεν έχει καμμία σχέση με την πραγματικότητα. Δηλαδή εγώ μπορεί να ονειρεύομαι έναν άντρα που να είναι εντάξει απέναντί μου, αλλά όλοι να μου την χαλάνε αυτή την εικόνα... Εξάλλου υπάρχουν και καλοί άντρες αλλά αυτοί είναι πιασμένοι.

Senior Member
    Quote Originally Posted by whitecandle View Post
    Ναι ρεμ, γιατί αυτή η ανασφάλεια πηγάζει από το άλλο φύλο και θέλουμε να την πάρουμε πίσω. Όταν εγώ μικρή πίστευα ότι θα μεγαλώσω και θα ζω ευτυχισμένη σαν τους γονείς μου, και όταν δεν βρήκα την αντίστοιχη ανταπόκριση από το άλλο φύλο, ναι μου δημιουργήθηκε ανασφάλεια και δεν φταίω εγώ. Δεν είναι ανήθικο να θέλουν όλοι το σεξ ή να γίνονται γκέυ και τα λοιπά και οι γυναίκες να μένουν μόνες τους; Η φύση μας έχει φτιάξει να συμπληρώνει ο ένας τον άλλον-άντρας γυναίκα- να ζούμε μαζί.
    δεν φταις εσυ για την ανασφαλεια που σου προεκυψε απο δυσκολες σχεσεις, ουτε και ο αλλος ομως φταιει για να τις φορτωθει.
    θα σε θελει οταν πας για τον ιδιο και οχι για του φορτωσεις τις ελπιδες σου και τις ανασφαλειες σου.
    και οχι, δεν υπαρχει καμια ανηθικοτητα στο ναθελει κανεις σεξ η να θελει εναν αλλο ανδρα και οχι γυναικα...
    ουτε μας εχει φιαξει κανεις για να πηγαινουμε σαν τους χιωτες...
    ο καθενας μπορει να διεκδικει μια προσωπικη ζωη οπως του αρεσει (οταν δεν ενοχλει κανεναν) κι αυτο δεν ειναι ουτε ανηθικο ουτε αντικειμενο κριτικης..

Senior Member
    Είναι γεγονός ότι παίζει ρόλο και το μέρος και οι συνθήκες που θα γνωρίσεις τον άλλο. Αλλο να τον γνωρίσεις σε μπαρ και άλλο π.χ. ως συνάδελφο (αν και καλό είναι να μην μπλέκουμε ερωτικά με επαγγελματικά). Μεγαλώνοντας όμως στενεύουν οι κύκλοι γνωριμιών και τί μένει; το internet και τα μπαρ

Page 39 of 50 FirstFirst ... 29373839404149 ... LastLast