εφήμερες σχέσεις - Page 41
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 41 of 50 FirstFirst ... 313940414243 ... LastLast
Results 601 to 615 of 739
    Banned
    Quote Originally Posted by Remedy View Post
    εγω δεν ντρεπομαι να διαβαζω αυτα που γραφεις γιατι εισαι εσυ υπευθυνη και οχι εγω, για την κατασταση σου και τις αποψεις σου ...
    γιατι θα επρεπε να εχω παντρευτει οταν αυτο που ηθελα το ειχα? επειδη εσυ μεγαλωσες ετσι, πρεπει ολες να θεωρουν τον γαμο υποχρεωτικο? παιδι δεν ηθελα ποτε ....
    ξερεις κανεναν να καθεται 3, 10 η 15 χρονια με μια γυναικα γιατι δεν την θελει?
    εσυ δλδ που παντρευτηκες και χωρισες σε 2 χρονια, ησουν πιο ευχαριστημενη απο το να ειχες μια ευτυχισμενη σχεση 15 χρονων με η χωρις γαμο και ο γαμος σου ηταν ενδειξη οτι ο αντρας σου σε ηθελε? αν σε ηθελε, δεν θα χωριζατε

Ναι βρε ρεμ αλλα οι δικου σου τι λενε?Δεν σε ζαλιζουνε?Εγω δεν θα ειμουν ευτιχησμενη ουτε 2 χρονια αν ειμουν με καποιον και δεν ζηταγε εστω να γνωρησει τους δικους μου η να μου ζητησει κατι πιο σοβαρο.

Senior Member
    εγω δεν ντρεπομαι να διαβαζω αυτα που γραφεις γιατι εισαι εσυ υπευθυνη και οχι εγω, για την κατασταση σου και τις αποψεις σου ...
    γιατι θα επρεπε να εχω παντρευτει οταν αυτο που ηθελα το ειχα? επειδη εσυ μεγαλωσες ετσι, πρεπει ολες να θεωρουν τον γαμο υποχρεωτικο? παιδι δεν ηθελα ποτε ....
    ξερεις κανεναν να καθεται 3, 10 η 15 χρονια με μια γυναικα γιατι δεν την θελει?
    εσυ δλδ που παντρευτηκες και χωρισες σε 2 χρονια, ησουν πιο ευχαριστημενη απο το να ειχες μια ευτυχισμενη σχεση 15 χρονων με η χωρις γαμο και ο γαμος σου ηταν ενδειξη οτι ο αντρας σου σε ηθελε? αν σε ηθελε, δεν θα χωριζατε
    Remedy είπες μεγάλη κακία στη panikoula και μπορεί να έχεις και εντελώς άδικο. Δηλ. χωρίσαν επειδή ο άντρας της δεν την ήθελε. Ωραία στήριξη κάνεις στη κοπέλα. Τί να πω!

Banned
    Και ναι καταστρεφουν ζωες γιατι με τετοιες συμπεριφορες εμεις απογοιτευομαστε πευτουμε σε καταθλυψη κλπ κλπ.

Senior Member
    Quote Originally Posted by panikoula View Post
    Ναι βρε ρεμ αλλα οι δικου σου τι λενε?Δεν σε ζαλιζουνε?Εγω δεν θα ειμουν ευτιχησμενη ουτε 2 χρονια αν ειμουν με καποιον και δεν ζηταγε εστω να γνωρησει τους δικους μου η να μου ζητησει κατι πιο σοβαρο.
    ναι, με ζαλιΖΑΝΕ
    ωσπου αναγκαστηκαν να καταλαβουν οτι την ζωη μου θα την ζησω οπως θελω εγω, ειτε τους αρεσει ειτε οχι και σταματησαν να με ζαλιζουν....
    Last edited by Remedy; 05-03-2011 at 17:09.

Senior Member
    Quote Originally Posted by whitecandle View Post
    Ότι να ναι λες αλλά δεν έχεις επιχειρήματα, εγώ το ανέλυσα.
    Ρε μπας και είστε άντρες αδερφές και μας δουλεύετε εδώ πέρα; Δεν είναι δυνατόν να λέγονται αυτά από γυναίκες, περισσότερο για τραβεστί μου μοιάζετε χαχαχα
    οκ. να στο αναλύσω. δεν φταίνε οι γκέι που εσύ δεν μπορείς να βρεις γκόμενο.

Banned
    Quote Originally Posted by Blue1 View Post
    Remedy είπες μεγάλη κακία στη panikoula και μπορεί να έχεις και εντελώς άδικο. Δηλ. χωρίσαν επειδή ο άντρας της δεν την ήθελε. Ωραία στήριξη κάνεις στη κοπέλα. Τί να πω!
    Μα εγω τον χωρησα με τις κλωτσιες τον εδιωξα χιχιχι

Banned
    ναι, με ζαλιΖΑΝΕ
    οσπου αναγκαστηκαν να καταλαβουν οτι την ζωη μου θα την ζησω οπως θελω εγω, ειτε τους αρεσει ειτε οχι και σταματησαν να με ζαλιζουν....
    Μαλλον με παντρεμενο εχεις μπλεξει.

Banned
    Quote Originally Posted by claire View Post
    οκ. να στο αναλύσω. δεν φταίνε οι γκέι που εσύ δεν μπορείς να βρεις γκόμενο.
    Όταν το 1/3 είναι γκέυ, το άλλο 1/3 μαλάκες και το άλλο 1/3 πιασμένοι, ναι, φταίνε τα πρώτα 2/3 άμα θέλεις να ξέρεις.

Senior Member
    Quote Originally Posted by Blue1 View Post
    μπλου δεν της το ειπα για να την κλονισω.
    της επιστρεφω το επιχειρημα της οτι ενας ανδρας αν σε θελει σε παντρευεται....
    το θεμα ειναι οτι μπορει και να σε παντρευτει και να σταματησει να σε θελει, η να μην τον παντρευτεις και να σε θελει για δεκαετιες ολοκληρες.
    δεν ειναι ο γαμος κανενος ειδους αποδειξης αληθινης επιθυμιας
    γιατι ειναι αυτο προσβλητικο?

Senior Member
    Quote Originally Posted by whitecandle View Post
    Όταν το 1/3 είναι γκέυ, το άλλο 1/3 μαλάκες και το άλλο 1/3 πιασμένοι, ναι, φταίνε τα πρώρα 2/3 άμα θέλεις να ξέρεις.
    επικό ποστ.

Senior Member
    Μαλλον με παντρεμενο εχεις μπλεξει.
    το εχω κανει κι αυτο για 1-2 χρονια στο παρελθον.
    αλλα εφυγα γιατι δεν με γεμιζε μια σχεση στο περιθωριο της ζωης καποιου.
    και τωρα τα εχω με εναν ελευθερο και ωραιο

Banned
    Ρεμ εμενα μου αρεσει ο απελευθερομενος τροπος που σκευτεσε για τις σχεσεις.Αλλα σε αλλες γυναικες που δεν εχουν παντρευτει και δεν εχουν κανει παιδια δεν θα αρεσουν.Εγω εκανα τον κυκλο μου οι αλλες ομως γιατι να μην θελουν γαμο και παιδακια?Ειναι στην φυση της γυναικας η μητρωτητα και ειναι ενα πανεμορφο συναισθημα ειτε μηνεις με τον πατερα του παιδου ειτε οχι.Ειναι εντελως ξεχωρηστα κοματια αυτα.

Banned
    Και επεισης εμεις μηλαμε για αντρες που κοιτανε μονο το σεξ ενω εσυ εχεις μακροχρονια σχεση.
    Οι κοπελες και εγω ομως ουτε για 3 μερες δεν μπορουμε να εχουμε μια νορμαλ σχεση.Αυτο ειναι το προβλημα μας το βασικοτερο.,

Senior Member
    Ρεμ εμενα μου αρεσει ο απελευθερομενος τροπος που σκευτεσε για τις σχεσεις.Αλλα σε αλλες γυναικες που δεν εχουν παντρευτει και δεν εχουν κανει παιδια δεν θα αρεσουν.Εγω εκανα τον κυκλο μου οι αλλες ομως γιατι να μην θελουν γαμο και παιδακια?Ειναι στην φυση της γυναικας η μητρωτητα και ειναι ενα πανεμορφο συναισθημα ειτε μηνεις με τον πατερα του παιδου ειτε οχι.Ειναι εντελως ξεχωρηστα κοματια αυτα.
    γιατι? ποιος τους απαγορευει να κανουν γαμο και παιδακια?
    ο καθενας να κανει οτι γουσταρει κι οποιος θελει γαμο να κανει γαμο.
    απλα να μην τα βαζει με εναν αλλο που απλα δεν θελει να τον παντρευτει...

Banned
    Quote Originally Posted by claire View Post
    επικό ποστ.
    Thanks ελπίζω να το εννοείς.

Κατά τ'άλλα συμφωνώ με πανικούλα. :D

Page 41 of 50 FirstFirst ... 313940414243 ... LastLast