εφήμερες σχέσεις - Page 14
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 14 of 50 FirstFirst ... 4121314151624 ... LastLast
Results 196 to 210 of 739
    Quote Originally Posted by marina38 View Post
    Γιάννη, οι κοπέλες που λες, στο είπαν? Πώς δηλαδή σε απέρριψαν? 'Επειτα, αν είχαν όντως στο μυαλό τους έναν συγκεκριμένο τύπο άνδρα που δεν έμοιαζε με σένα, τι θα γινόταν αν αποφάσιζαν να δώσουν την ευκαιρία που λες? Εσένα αλήθεια τι σε τράβηξε στις συγκεκριμένες κοπέλες?
    Δεν χρειάζεται να στο πουν άμεσα, απλά δεν δέχονται να ξαναβγεις μαζί τους ή λένε ότι θέλουν προς το παρόν να μείνουν μόνες στη ζωή τους ή ότι άλλη δικαιολογία να μη φανεί άμεσα το όχι, και ακούς κάποτε να λένε, αυτός είναι ήσυχος, ήρεμος, κλειστός. Από την πρώτη φορά ή λίγο μετά. Το αντίθετο συμβαίνει με ένα που τις χειρίζεται με τον τρόπο που περιγράφω πιο πάνω ώστε να τις καταφέρει, για όποιον σκοπό κι αν έχει στο νου του.

Ο τύπος άνδρα που έχουν στο νου τους, ιδίως όταν έχουν απειρία στις σχέσεις, είναι αυτός ξέρει να κάνει την εντύπωση όπως τον περιγράφω πιο πάνω. Αυτό ισχύει σε ψηλό βαθμό. Άρα ταύτιση με τα πρότυπα τους, όσο ρηχή κι αν είναι και παρά το ότι καταλήγει πολλές φορές σε αποτυχία.

Ίσως και να μου βγήκε και σε καλό η απόρριψη, ο χρόνος θα δείξει. Μπορεί και να μην ήταν αυτές για μένα γιατί θα γινόμουν δυστυχησμένος κοντά τους, ίσως και μεσα από τις δικες μου εμπειρίες ενστικτωδώς «να τραβούσα πίσω» δηλαδή να μην το πάλευα όσο θα πρεπε για να τις κρατήσω, γιατί ίσως έννοιωθα ότι δεν ήταν για μένα αυτές, ίσως και λόγω ατολμίας και απειρίας στο να κάνω σχέση χωρίς όμως να μαι βεβαιος γι αυτό που κάνω. Όλα αυτά.
    Ο άνθρωπος πρεπει να οριμάζει μέσα από τις εμπειρίες, όχι να σπάζει συνεχώς τα μούτρα.
    γιάννης

Senior Member
    Quote Originally Posted by ioannis2 View Post
    βέβαια έχω καταλάβει, το ακούω και από άλλους ότι για να κάνεις στην άλλη το κλικ πρέπει να την εντυπωσιάσεις, δηλαδή να το παίξεις σπουδαίος, να εμφανιστείς δυναμικός, ότι είσαι επιτυχημένος στη ζωή και στη δουλειά και έχεις ιδιαίτερα προσόντα στο κρεβάτι, τουλάχιστον να προσποιηθείς σε τέτοιο βαθμό ώστε να φανείς αληθινός, να σε πιστέψει και να σε ερωτευτεί. Άμα δεν τοχεις να προσποιήσαι είσαι ντροπαλός, ήσυχος, και βγαίνει στη στιγμή το συμπέρασμα ότι δεν είσαι δυναμικός, είσαι αποτυχημένος, δεν κάνεις για σχέση. Κι αυτό γιατί δεν έκανες το κλικ σύμφωνα με τον αποδεκτό στην εποχή μας τρόπο, όπως τον περιγράφω εδώ.
    Λάθος έχεις καταλάβει κι εσύ κι οι άλλοι που σου λένε αυτές τις εξυπνάδες.
    Δεν είναι αυτό το κλικ, η χημεία που λέμε, αυτό είναι φτηνή διαφήμιση των (πιθανώς και υποτιθέμενων) προσόντων κάποιου. Και μια γυναίκα που ξέρει τι της γίνεται, δεν εντυπωσιάζεται από κάποιον που το "παίζει" σπουδαίος. Μάλλον γελάει με κάτι τέτοιους.
    Η χημεία είναι κάτι που υπάρχει ή δεν υπάρχει ανάμεσα σε δύο άτομα. Δεν γίνεται να την προσποιηθείς.
    Για μένα είναι καταρχήν το χιούμορ του άλλου και κατά πόσο ταιριάζει με το δικό μου. Το να έχουμε κοινούς κώδικες δηλαδή. Αυτό δεν μπορεί κάποιος να το προσποιηθεί, που να χτυπιέται κάτω! Ή το έχει ή δεν το έχει.
    Μπορεί να είναι ο τρόπος που μιλάει και εκφράζεται, η φωνή του, το γέλιο ή το χαμόγελο. Κι αυτά δεν γίνεται να είναι φτιαχτά, όποιος προσπαθεί να προυσιάσει κάτι άλλο, γίνεται το λιγότερο γελοίος.
    Αυτά είναι κάποια στοιχεία τα οποία είναι για μένα σημαντικά έτσι ώστε να προσέξω κάποιον, να μου κάνει κλικ, που λέμε, ώστε να θελήσω να τον γνωρίσω καλύτερα.

Senior Member
    Quote Originally Posted by rock View Post
    Ποιος λεει οτι το να προσποιεισαι θα σε κανει να ριξεις γυναικες? Αν και οι ντροπαλοι κανουν τη βλακεια που κανουν και οι υπολοιποι και το παιξουν πιο ανετοι απο οτι ειναι, το πιθανοτερο ειναι να φανουν γελοιοι και να τους απορριψουν, ενω αν ηταν οπως ενιωθαν θα ειχαν πολυ περισσοτερες ελπιδες. Ημαρτον, μην ακουτε τον καθε γνωστο, φιλο ή οτι αλλο μπορει να πει πεντε δεκα π@π@ριες. Δεν ενοχλειται μια γυναικα απο το αν ειναι ή οχι ντροπαλος καποιος αλλα απο το αν ξερει πως να φερθει. Και δεν εννοω το να την κερασει σφηνακια αλλα το να δειχνει αυταρκης.

Ειναι παραξενο καποιος να εχει φτασει σε μια ηλικια και να μην εχει υποψη του καποιο μεγαλο κολλημα που ειχε, κατι που να ενιωσε εστω και για ενα μονο ατομο στη ζωη του. Δεν εχει να κανει καθολου με το ποσες σχεσεις εχει κανει καποιος, εχει να κανει με το τι αναγκες εχει. Και απο τους περισσοτερους που εκφραζουν παραπονα εδω, δεν εχω ακουσει απο κανεναν να λεει οτι ειχε ερωτευτει καποια στιγμη στη ζωη του κτλ κτλ, μονο το οτι θελουν σχεση ακουω. Εξαρχης δηλαδη βαζουν το θεμα της σχεσης σε προκαθορισμενο καλουπι. Η σχεση θα ξεκινησει αβιαστα, απο το ενδιαφερον καποιου για καποιον αλλο περα απ' τον εαυτο του.
    πες τα βρε κοριτσι!! Μπραβο!! Αυτα τα εκ του ασφαλους να ερωτευτεις μεσα απο τη σχεση δε βγαινουν ποτε σε καλο, καπως ετσι την παταγε η Βlue.

Συμφωνω αφανταστα με τη ροκ , η σχεση πρεπει να ξεκιναει αβιαστα απο το ενδιαφερον για καποιον αλλο, αν βεβαια τωρα εχουμε αυτες τις τασεις να ενδιαφερομαστε για ατομα που δεν το αξιζουν, αυτο πρεπει να αλλαξουμε, οχι το γεγονος οτι πρεπει να μας ενδιαφερει ο αλλος πολυ για μια σχεση.

Senior Member
    Δεν χρειάζεται να στο πουν άμεσα, απλά δεν δέχονται να ξαναβγεις μαζί τους ή λένε ότι θέλουν προς το παρόν να μείνουν μόνες στη ζωή τους ή ότι άλλη δικαιολογία να μη φανεί άμεσα το όχι, και ακούς κάποτε να λένε, αυτός είναι ήσυχος, ήρεμος, κλειστός. Από την πρώτη φορά ή λίγο μετά. Το αντίθετο συμβαίνει με ένα που τις χειρίζεται με τον τρόπο που περιγράφω πιο πάνω ώστε να τις καταφέρει, για όποιον σκοπό κι αν έχει στο νου του.

Ο τύπος άνδρα που έχουν στο νου τους, ιδίως όταν έχουν απειρία στις σχέσεις, είναι αυτός ξέρει να κάνει την εντύπωση όπως τον περιγράφω πιο πάνω. Αυτό ισχύει σε ψηλό βαθμό. Άρα ταύτιση με τα πρότυπα τους, όσο ρηχή κι αν είναι και παρά το ότι καταλήγει πολλές φορές σε αποτυχία.

Ίσως και να μου βγήκε και σε καλό η απόρριψη, ο χρόνος θα δείξει. Μπορεί και να μην ήταν αυτές για μένα γιατί θα γινόμουν δυστυχησμένος κοντά τους, ίσως και μεσα από τις δικες μου εμπειρίες ενστικτωδώς «να τραβούσα πίσω» δηλαδή να μην το πάλευα όσο θα πρεπε για να τις κρατήσω, γιατί ίσως έννοιωθα ότι δεν ήταν για μένα αυτές, ίσως και λόγω ατολμίας και απειρίας στο να κάνω σχέση χωρίς όμως να μαι βεβαιος γι αυτό που κάνω. Όλα αυτά.
    Ο άνθρωπος πρεπει να οριμάζει μέσα από τις εμπειρίες, όχι να σπάζει συνεχώς τα μούτρα.
    Ε βεβαια ρε Γιαννη, ας το δουμε απο τη θετικη οπτικη γωνια για σενα, τοσο ρηχες κοπελες τι τις θες? Τι να τις κανεις? Δεν αλλαζουν σε μια μερα αυτα, οποτε καλο για σενα, να βρεις κατι αλλο. Γιαυτο ελεγα εκατο φορες μηπως κι εσυ κοιταζεις κοπελες που δεν κανουν για σενα.
    Last edited by carrie; 01-03-2011 at 15:01.

Banned

Κοίταξε, καταλαβαίνω τι λες, σε κάθε κοινωνική συναναστροφή εξάλλου, αυτοί που είναι οι πιο 'δημοφιλείς', είναι οι άνθρωποι που με τον ένα ή τον άλλο τρόπο κερδίζουν τις εντυπώσεις. Αλλά είναι και αυτό μέρος της ζωής μας και του εαυτού μας. Ίσως θα περίμενες από την κάθε κοπέλα να διακρίνει το δυναμικό που κρύβεται πίσω από την ήσυχη επιφάνεια, όπως ίσως περιμένουμε από έναν δάσκαλο να διακρίνει τις δυνατότητες ενός ήσυχου παιδιού που δεν πολυσυμμετέχει στην τάξη. Όμως, ταυτόχρονα, δεν ενθαρρύνουμε και το ήσυχο παιδί να συμμετέχει λίγο περισσότερο? Με λίγα λόγια, με κάποιον τρόπο χρειάζεται να αναδείξουμε το σύνολο του εαυτού μας, ή τις πλευρές που είναι σημαντικές για εμάς και δεν φταίνε πάντα οι άλλοι που δεν μας ανακαλύπτουν, δεν είναι υποχρεωμένοι.

Εξάλλου ακόμα κι ο άνθρωπος που θα μείνει μαζί σου παρότι είσαι πιο ντροπαλός, δεν είναι καθόλου βέβαιο ότι θα μείνει επειδή ενδιαφέρεται να μάθει και τι άλλο υπάρχει μέσα σου. Μπορεί πολύ απλά να τον έλκει αυτό το επιφανειακό σου χαρακτηριστικό (π.χ. η συστολή), όπως άλλοι έλκονται από ένα άλλο επιφανειακό χαρακτηριστικό (π.χ. την εξωστρέφεια).

Senior Member
    Quote Originally Posted by marian_m View Post
    Δεν είναι αυτό το κλικ, η χημεία που λέμε, αυτό είναι φτηνή διαφήμιση των (πιθανώς και υποτιθέμενων) προσόντων κάποιου. Και μια γυναίκα που ξέρει τι της γίνεται, δεν εντυπωσιάζεται από κάποιον που το "παίζει" σπουδαίος. Μάλλον γελάει με κάτι τέτοιους.
    Η χημεία είναι κάτι που υπάρχει ή δεν υπάρχει ανάμεσα σε δύο άτομα. Δεν γίνεται να την προσποιηθείς.
    Για μένα είναι καταρχήν το χιούμορ του άλλου και κατά πόσο ταιριάζει με το δικό μου. Το να έχουμε κοινούς κώδικες δηλαδή. Αυτό δεν μπορεί κάποιος να το προσποιηθεί, που να χτυπιέται κάτω! Ή το έχει ή δεν το έχει.
    Μπορεί να είναι ο τρόπος που μιλάει και εκφράζεται, η φωνή του, το γέλιο ή το χαμόγελο. Κι αυτά δεν γίνεται να είναι φτιαχτά, όποιος προσπαθεί να προυσιάσει κάτι άλλο, γίνεται το λιγότερο γελοίος.
    Αυτά είναι κάποια στοιχεία τα οποία είναι για μένα σημαντικά έτσι ώστε να προσέξω κάποιον, να μου κάνει κλικ, που λέμε, ώστε να θελήσω να τον γνωρίσω καλύτερα.
    +++++

Ακριβως, εχουμε μπερδεψει τους ορους χημεια και κλικ, με φτιαχτα προτυπα που αναζητουν καποιοι ανθρωποι. Επειδη εμενα η κολλητη μου κοιταει τους μπρατσαραδες, δε σημαινει οτι εχει χημεια με αυτους, σημαινει οτι η κολλητη μου εχει κολληματα! Οποτε ναι πολλες γυναικες κοιτανε τους λαθος αντρες, για να μην πω οτι ολες το εχουμε κανει σε καποια φαση της ζωης μας, οπως αντιστοιχα κανουν και οι αντρες εντυπωσιαζομενοι απο εμφανιση, ρουχα και γενικα το περιτυλιγμα. Το θεμα ειναι να κοιτας μεσα απο αυτο, την προσωπικοτητα, και αυτα φαινονται, πρεπει ο αλλος να ειναι ηθοποιος για οΣκαρ για να κρυβει τον πραγματικο του εαυτο, και τα κομπλεξ και ολα φαινονται. Οποτε καποιοι ανθρωποι δεν βλεπουν την πραγματικοτητα και απο τα δικα τους φιλτρα που εχουν δημιουργηθει απο τις εμπειριες τους βλεπουν τα πραγματα διαστρεβλωμενα, ή δεν τα βλεπουν και καθολου, αγνοουν την πραγματικοτητα και δεν εχουν επιγνωση του εαυτου τους και του τι θελουν και τους ταιριαζει. Καποιοι ελκονται απο προβληματικα ατομα, αλλοι απο ομορφα, αλλοι απο ντροπαλους, αναλογα με το τι θεματα κουβαλανε και αυτοι. Γιαυτο πρωτα πρεπει να λυνουμε τα δικα μας προβληματα, να βγαζουμε τις παρωπιδες και τις ανασφαλεις μας και να αποκταμε επιγνωση, ωστε να κανουμε τις σωστες επιλογες και να μη μας ελκυουν π.χ. πρεζακια, επειδη εχουμε το συνδρομο της μητερας τερεζας, γυμνασμενες ξανθιες με μεγαλα μπαλκονια, επειδη μεσω της εμφανισης του αλλου ασυνειδητα κατοχυρωνουμε το στατους μας στους φιλους και γνωστους κτλ κτλ κτλ. Αλλα να επιλεγουμε ατομα με τα οποια μπορουμε να συνεννοουμαστε, να περναμε καλα, να υπαρχει χημεια ερωτικη, να μας ανεβαζουν, να εχουμε κοινα ονειρα..

Senior Member
    Quote Originally Posted by marina38 View Post
    Όμως, ταυτόχρονα, δεν ενθαρρύνουμε και το ήσυχο παιδί να συμμετέχει λίγο περισσότερο? Με λίγα λόγια, με κάποιον τρόπο χρειάζεται να αναδείξουμε το σύνολο του εαυτού μας, ή τις πλευρές που είναι σημαντικές για εμάς και δεν φταίνε πάντα οι άλλοι που δεν μας ανακαλύπτουν, δεν είναι υποχρεωμένοι.

Εξάλλου ακόμα κι ο άνθρωπος που θα μείνει μαζί σου παρότι είσαι πιο ντροπαλός, δεν είναι καθόλου βέβαιο ότι θα μείνει επειδή ενδιαφέρεται να μάθει και τι άλλο υπάρχει μέσα σου. Μπορεί πολύ απλά να τον έλκει αυτό το επιφανειακό σου χαρακτηριστικό (π.χ. η συστολή), όπως άλλοι έλκονται από ένα άλλο επιφανειακό χαρακτηριστικό (π.χ. την εξωστρέφεια).

Πες τα Μαρινα πες τα!!!!! Respect :) Kαι ισως αυτη η συστολη ειναι που τραβαει μεγαλυτερες γυναικες σε εσενα γιαννη..

Banned
    Quote Originally Posted by carrie View Post
    Πες τα Μαρινα πες τα!!!!! Respect :) Kαι ισως αυτη η συστολη ειναι που τραβαει μεγαλυτερες γυναικες σε εσενα γιαννη..
    και, αλήθεια, θα ήθελα να ρωτήσω για πόσο μεγαλύτερες γυναίκες μιλάμε και γιατί ο Γιάννης όπως προανέφερε τις απορρίπτει?

Banned
    Blue, αν είσαι ερωτευμένη με ένα μαλάκα, τότε είτε το δοκιμάσεις είτε όχι, άμα είναι αυτός να σε χωρίσει, θα σε χωρίσει. Οπότε τι νόημα έχει; Εγώ δίνομαι σε μια σχέση μου, γιατί να δωθώ σε ένα μαλάκα; Και άμα το σκεφτείς κιόλας, και την ψυχή σου να μη δίνεις, γιατί εγώ τη δίνω και στις φιλίες μου παντού, δίνεις το σώμα σου. Οπότε; Γιατί να το κάνεις αυτό στον εαυτό σου; Δεν βρίσκω νόημα.

Senior Member
    Quote Originally Posted by whitecandle View Post
    Blue, αν είσαι ερωτευμένη με ένα μαλάκα, τότε είτε το δοκιμάσεις είτε όχι, άμα είναι αυτός να σε χωρίσει, θα σε χωρίσει. Οπότε τι νόημα έχει; Εγώ δίνομαι σε μια σχέση μου, γιατί να δωθώ σε ένα μαλάκα; Και άμα το σκεφτείς κιόλας, και την ψυχή σου να μη δίνεις, γιατί εγώ τη δίνω και στις φιλίες μου παντού, δίνεις το σώμα σου. Οπότε; Γιατί να το κάνεις αυτό στον εαυτό σου; Δεν βρίσκω νόημα.
    Οκ, σε αυτό δεν έχεις άδικο. Αν δεν δίνεις την ψυχή σου δίνεις το σώμα σου και γιατί να το κάνεις αυτό στον εαυτό σου. Αλλά από την άλλη όταν είσαι καιρό μόνη ή έχεις δοκιμάσει και το σκηνικό να είσαι με κάποιον που σε θέλει πολύ, σε αγαπάει αλλά δεν συμβαίνει το ίδιο και με σένα, επομένως ούτε το κρεβάτι μαζί του απολαμβάνεις, μπαίνεις αναγκαστικά σε ένα φαύλο κύκλο όπου σκέφτεσαι: γιατί να πηγαίνω με αυτόν που δεν αισθάνομαι τίποτα και να μη δοκιμάσω με έναν καινούργιο που μου αρέσει και πού ξέρεις πώς θα εξελιχθεί; Η άλλη λύση είναι να μείνεις μόνη σου χωρίς σεξ για μεγάλο χρονικό διάστημα μέχρι να βρεθεί ο κατάλληλος (που μπορεί ποτέ να μη βρεθεί). Και όμως και αυτό (το έχω κάνει δε λέω) δεν αντέχεται. Εχεις ανάγκη το σεξ έστω και με μια μη κατάλληλη περίπτωση για σένα. Σωστό μπορεί να μην είναι, ανθρώπινο όμως ναι.

Senior Member
    Quote Originally Posted by marian_m View Post

Αν κάποιος έχει αυτά τα προσόντα που αναφέρεις(χιούμορ κλπ.) αλλά είστε άγνωστοι σ'ένα μπαρ,του δίνεις την ευκαιρία να σε πλησιάσει και να σ'τα φανερώσει;Ή τα φτιάχνεις με κάποιον απαραιτήτως του περιβάλλοντός σου που σου τον γνωρίσαν άλλοι;(κονε δηλαδή).Γιατί πολλές γυναίκες φοβάστε τους αγνώστους και κάθεστε μόνες σας μέχρι να σας βρει άντρα καμιά φίλη σας.

Senior Member
    Quote Originally Posted by Blue1 View Post
    Οκ, σε αυτό δεν έχεις άδικο. Αν δεν δίνεις την ψυχή σου δίνεις το σώμα σου και γιατί να το κάνεις αυτό στον εαυτό σου. Αλλά από την άλλη όταν είσαι καιρό μόνη ή έχεις δοκιμάσει και το σκηνικό να είσαι με κάποιον που σε θέλει πολύ, σε αγαπάει αλλά δεν συμβαίνει το ίδιο και με σένα, επομένως ούτε το κρεβάτι μαζί του απολαμβάνεις, μπαίνεις αναγκαστικά σε ένα φαύλο κύκλο όπου σκέφτεσαι: γιατί να πηγαίνω με αυτόν που δεν αισθάνομαι τίποτα και να μη δοκιμάσω με έναν καινούργιο που μου αρέσει και πού ξέρεις πώς θα εξελιχθεί; Η άλλη λύση είναι να μείνεις μόνη σου χωρίς σεξ για μεγάλο χρονικό διάστημα μέχρι να βρεθεί ο κατάλληλος (που μπορεί ποτέ να μη βρεθεί). Και όμως και αυτό (το έχω κάνει δε λέω) δεν αντέχεται. Εχεις ανάγκη το σεξ έστω και με μια μη κατάλληλη περίπτωση για σένα. Σωστό μπορεί να μην είναι, ανθρώπινο όμως ναι.

Αυτά να τα βλέπουν κάτι άλλες που απαξιώνουν το σεξ και λένε ότι δεν το έχουν ανάγκη.Φυσικά και δεν αντέχει κανείς χωρίς σεξ,ειδικά αν είναι και νέος.

Αν κάποιος σε θέλει πολύ αλλά εσύ δε νιώθεις τίποτα,καλό θα είναι να του το ξεκόβεις από την αρχή και να μην τον αφήνεις να σέρνεται πίσω σου για να τονώνεις τον εγωισμό σου.Αυτό το κάνουν πολλές.Δεν τον γουστάρεις,οκ τελειώσαμε.

Πάντως σύμφωνα με την λογική σου(σεξ και ας μην είναι με τον πιο κατάλληλο)μπορεί η κάθε γυναίκα να παίρνει σβάρνα τα μπαρ κάθε βράδυ και να βρίσκει πολλούς 'ακατάλληλους' για να μην μένει ούτε μέρα χωρίς σεξ.Άμα θέλει μπορεί να το κάνει.

Banned
    Quote Originally Posted by Blue1 View Post
    Το καλύτερο τότε είναι να πηγαίνεις με έναν ουδέτερο και όχι με κάποιον που θα σε πληγώσει. Μιλάμε να ξέρεις ότι θα σε πληγώσει, πχ ένας θεός, ή που αποδεδειγμένα έχει κάνει πολλές σχέσεις στη ζωή του και εσύ είσαι ακόμα ένα νούμερο...Αν δεν ξέρεις, τότε ναι δοκιμάζεις...

Senior Member
    Quote Originally Posted by Paolo_1 View Post
    Αυτά να τα βλέπουν κάτι άλλες που απαξιώνουν το σεξ και λένε ότι δεν το έχουν ανάγκη.Φυσικά και δεν αντέχει κανείς χωρίς σεξ,ειδικά αν είναι και νέος.

Αν κάποιος σε θέλει πολύ αλλά εσύ δε νιώθεις τίποτα,καλό θα είναι να του το ξεκόβεις από την αρχή και να μην τον αφήνεις να σέρνεται πίσω σου για να τονώνεις τον εγωισμό σου.Αυτό το κάνουν πολλές.Δεν τον γουστάρεις,οκ τελειώσαμε.

Πάντως σύμφωνα με την λογική σου(σεξ και ας μην είναι με τον πιο κατάλληλο)μπορεί η κάθε γυναίκα να παίρνει σβάρνα τα μπαρ κάθε βράδυ και να βρίσκει πολλούς 'ακατάλληλους' για να μην μένει ούτε μέρα χωρίς σεξ.Άμα θέλει μπορεί να το κάνει.
    Ε ναι paolo. Το σεξ είναι εύκολο για μια γυναίκα, κανείς δεν λέει το αντίθετο. Ας έχουμε και εμείς κάτι εύκολα στη ζωή μας. Ολα δύσκολα θα τα έχουμε;
    Μην πέφτεις όμως στη παγίδα και λες ότι επειδή μια γυναίκα παραδέχεται ότι μπορεί να κάνει σεξ όχι και με το πιο κατάλληλο γι΄ αυτά που θέλει ότι ξημεροβραδιάζεται
    στα μπαρ και π.....ται με όποιον λάχει. Ειδικά αυτό το θέμα του μπαρ είναι πολύ παρεξηγημένο. Εγώ στα 39 μου χρόνια δεν έχω γνωρίσει ποτέ κανένα από μπαρ όσο και παράξενο και αν ακούγεται αυτό. Από τη δουλειά μου, από παρέες, από μαθήματα σε σχολές που κάνω, από γυμναστήριο, από ταξίδια στην Ελλάδα και το εξωτερικό από οπουδήποτε αλλού εκτός από τα μπαρ.

Banned
    Ναι συμφωνώ με Blue. ΔΕΝ ΤΗΝ ΠΕΦΤΟΥΝΕ ΣΤΑ ΜΠΑΡ! Πάρτο χαμπάρι Πάολο. Ο λόγος που μπορεί να σκεφτώ είναι ότι θέλουν να την ξέρουν την άλλη πριν κάνουν κάτι κολλάνε μήπως τους βγει με ψυχολογικά χαχαχα έλεος και όμως έτσι είναι.

Page 14 of 50 FirstFirst ... 4121314151624 ... LastLast