εφήμερες σχέσεις - Page 5
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 5 of 50 FirstFirst ... 3456715 ... LastLast
Results 61 to 75 of 739
    Senior Member
    Quote Originally Posted by Blue1 View Post
    Στα κορίτσια πιο πολύ αναφέρομαι. Κορίτσια σας έχει τύχει να αναζητάτε μια ωραία και σοβαρή σχέση και τελικά να ανακαλύπτετε ότι το μόνο που θέλουν από εσάς είναι μια σεξουαλική σχέση;
    Εμένα πάλι συνήθως μου συμβαίνει το αντίθετο. Μήπως τελικά αυτό λέει κάτι?
    Οι άντρες δε λένε να χωνέψουν ότι μια γυναίκα μπορεί να μην θέλει γάμους και κουτσούβελα! Αν καταλάβουν κάτι τέτοιο, θα πασχίσουν να σε μετατρέψουν σε "γυναίκα για οικογένεια". Πού θα πάει, θα τη στρώσω αυτή, σκέφτονται.

Senior Member
    Quote Originally Posted by LOY LOY View Post
    Συγνώμη Κωνσταντίνε μια γυναίκα που πάει με πολλούς την λες Π...κι έναν άντρα που κάνει το ίδιο πως τον λες?
    Λεβέντη!;)

Senior Member
    Πρεπει να μοιρασεται φημη και αλλου πριν δωσετε στην Φωτεινη ξανα xD
    Εχω προσεξει παντως οτι το προβλημα προκυπτει πολλες φορες οταν υπαρχει μια ενδιαμεση κατασταση. Δηλαδη αυτοι που ψαχνουν καθαρα και μονο για σχεση και αυτοι που ψαχνουν καθαρα μονο για σεξ δε μπλεκονται τοσο οσο αυτοι που ειναι και ετσι κι αλλιως.
    χαχα ναι οντως κατι σε λεβεντη/πρωτοπαλικαρο θα ταιριαζε

εγώ πάλι δεν καταλαβαίνω τι σημαίνει αυτός ο όρος. Αν κάποια γουστάρει να πηδιέται από δω και απο κει με όποιον θέλει, ποιο είναι το πρόβλημα; Το ότι αυτός ο κάποιος δεν είναι ο Κωνσταντίνος ή ο τάδε Κωνσταντίνος? Όταν αυτή η κάποια είναι ελεύθερη και αυτοί οι κάποιοι είναι επίσης ελεύθεροι, δεν τις καταλαβαίνω καθόλου τις ταμπέλες.

Senior Member
    Quote Originally Posted by LOY LOY View Post
    Συγνώμη Κωνσταντίνε μια γυναίκα που πάει με πολλούς την λες Π...κι έναν άντρα που κάνει το ίδιο πως τον λες?
    Αυτό που είπα ήταν στο πρώτο μου ποστ οταν απάντησα στην Μπλέ οτι επειδή βαρέθηκε η κοπέλα να μπλέκει όλο με ανθρώπους που κοίταζαν το σέξ οτι βαρέθηκαμε και μείς οι άντρες τα πουτανάκια, με το ίδιο σκεπτικό που μια γυναίκα θα κράξει έναν και θα τον πεί και γώ δεν ξέρω πώς γιατί η μόνη στάση που κρατάει είναι να πηγαίνει συνέχεια με πολλές και να μήν βλέπει σε βάθος καμία του σχέση θα πώ και γω μια γυναίκα πουτανάκι, δεν θα το πώ γιατι δεν προτίμησε εμένα να κανει σχέση αλλα γιατί λειτουργεί έτσι σε όλες τις τις σχέσεις, και πίστεψε με έχω γνωρίσει αρκετές, και πουτάνες υπάρχουν και μαλάκες υπάρχουν, άλλοι το έκαναν ολόκληρο θέμα, για τη Μπλέ όπως είπα και θα ξαναπώ όλα είναι θέμα τύχης, τί θα σου κάτσει και τι ζητάς φυσικά, αν είναι τόσο άτυχη η κοπέλα που μπλέκει όλο με μαλάκες τι να πώ θα γνωρίσει σίγουρα καποτε και τον ιδανικό γιαυτην.

Senior Member
    Quote Originally Posted by Θεοφανία View Post
    εγώ πάλι δεν καταλαβαίνω τι σημαίνει αυτός ο όρος. Αν κάποια γουστάρει να πηδιέται από δω και απο κει με όποιον θέλει, ποιο είναι το πρόβλημα; Το ότι αυτός ο κάποιος δεν είναι ο Κωνσταντίνος ή ο τάδε Κωνσταντίνος? Όταν αυτή η κάποια είναι ελεύθερη και αυτοί οι κάποιοι είναι επίσης ελεύθεροι, δεν τις καταλαβαίνω καθόλου τις ταμπέλες.
    Ε εγώ θα την χαρακτηρίσω πουτανάκι, το δικό σας πρόβλημα ποιο ειναι? Δεν μπορώ να χω άποψη για ποιες γυναίκες είναι πουτάνες και ποιές όχι?Εγώ μπορεί να μπλέκω με παντρεμένες που ξενοπηδιούντε που το ξέρετε εσεις? Εσυ δεν έχεις άποψη για το ποιοί άντρες είναι μαλάκες ή όχι?

Quote Originally Posted by Konstantinoss View Post
    Ε εγώ θα την χαρακτηρίσω πουτανάκι, το δικό σας πρόβλημα ποιο ειναι? Δεν μπορώ να χω άποψη για ποιες γυναίκες είναι πουτάνες και ποιές όχι? Εσλυ δεν έχεις άποψη για το ποιοί άντρες είναι μαλάκες ή όχι?
    να τη χαρακτηρίσεις, κανένα πρόβλημα. Μήπως όμως να είχες και κανένα επιχείρημα γι αυτο?

Senior Member
    να τη χαρακτηρίσεις, κανένα πρόβλημα. Μήπως όμως να είχες και κανένα επιχείρημα γι αυτο?
    Ρεσυ Θεοφανεία, εγώ μπορεί να μπλέκω με παντρεμένες, με κοπέλες που έχουν σχέση, με κοπέλες που είναι οι μεγαλύτερες πουτανες του πλανήτη, ξέρετε εσεις ποιές θεωρώ εγώ πουτανάκια και ποιές όχι? Δηλαδή τώρα ισχύει η ταμπέλα πουτανάκι ή και οι παντρεμένες έχουν ασυλία για να ξέρω, εγώ το μόνο που είπα είναι οτι βαρέθηκα τα πουτανάκια, ποιό το πρόβλημα των κοριτσιών?

Senior Member
    Συζητάει μια γκόμενα με ένα τύπο.

Εκείνη:

-Κοίτα τι άδικη και ρατσιστική που είναι η κοινωνία μας! Αν ένας άνδρας πηγαίνει με ένα σωρό γυναίκες, είναι γκόμενος, πηδηχταράς και τα τοιαύτα... Αλλά αν κάνει το ίδιο και μια κοπέλλα, αμέσως τη λένε *******, τσουλι κλπ. Πως σου φαίνεται αυτό;

Και ο τύπος:

-Να σου πώ... Για σκέψου το κάπως έτσι: Αν ένα κλειδί ανοίγει μια ολόκληρη ντουζίνα κλειδαριές, το φυλάμε με επιμέλεια γιατί είναι το πασπαρτού, το αναντικατάστατο , το master key!

Αν όμως μια κλειδαριά ανοίγει με περισσότερα διαφορετικά κλειδιά, τότε είναι μάλλον δεν ειναι και τοσο καλη κλειδαρια!

Ρεσυ Θεοφανεία, εγώ μπορεί να μπλέκω με παντρεμένες, με κοπέλες που έχουν σχέση, με κοπέλες που είναι οι μεγαλύτερες πουτανες του πλανήτη, ξέρετε εσεις ποιές θεωρώ εγώ πουτανάκια και ποιές όχι? Δηλαδή τώρα ισχύει η ταμπέλα πουτανάκι ή και οι παντρεμένες έχουν ασυλία για να ξέρω, εγώ το μόνο που είπα είναι οτι βαρέθηκα τα πουτανάκια, ποιό το πρόβλημα των κοριτσιών?
    αυτό σε ρώτησα χριστιανέ μου: ποιες θεωρείς εσύ ότι ανήκουνσε αυτη την κατηγορία, και μάλιστα σου είπα πως εγώ τουλάχιστον θεωρώ πως όταν κάποια είναι ελεύθερη μπορεί να κάνει ότι θέλει.

Senior Member
    Εγω παντως για να συνεισφερω σε αυτο το νημα :) πουτανες θεωρω μονο τις γυναικες που ειναι παλιοχαρακτηρες , ουτε καν τις επι πληρωμη σεξ που ειναι και η σωστη ορολογια:P

Ωραια ειναι να ειναι φωτια και λαυρα η γυναικα στο κρεββατι....χμμμ στειλτε προσωπικο μηνυμα οποια ειναι λολ
    [COLOR=#0000cd][SIGPIC][/SIGPIC]Εκφραζω προσωπικες αποψεις χωρις να ειμαι ειδικος.[/COLOR]

Senior Member
    αυτό σε ρώτησα χριστιανέ μου: ποιες θεωρείς εσύ ότι ανήκουνσε αυτη την κατηγορία, και μάλιστα σου είπα πως εγώ τουλάχιστον θεωρώ πως όταν κάποια είναι ελεύθερη μπορεί να κάνει ότι θέλει.
    Λοιπον να σου πώ κάτι, διάβασε το πρώτο μου πόστ σε αυτο το thread και έλα πέσμου αν ξέρεις αυτομάτως εσυ ποιές γυναίκες θεωρώ για μενα πουτανάκια ή όχι, επίσης πέσμου αν θιχτείς!

Συμφωνώ με τον απο πάνω, όλα θέμα τύχης είναι, το πότε θα σου κάτσει είναι το θέμα, όταν βρείς αυτη την σχέση θα το καταλάβεις, άλλη χημεία, θα δέσεις κατευθείαν και θα δείς πως δεν υπάρχει άντρας και γυναίκα αλλα άνθρωποι με διαφορετικές προσωπικότητες, πόσο χρονών είσαι αλήθεια?

Υ.Γ Γιατι εμείς νομίζεις δεν έχουμε βαρεθεί τα που...νάκια?
    αν εννοείς αυτό το ποστ, δεν βγάζω κανένα νόημα...:ρ

Senior Member
    Επειδη κουράστηκα και βαρέθηκα ταυτόχρονα, αν σου πεί καποιος φίλος σου πως βαρέθηκε να μπλέκει με πουτανάκια και θιχτείς και τον βρίσεις μάλλον εσύ έχεις το πρόβλημα και όχι ο άλλος ( γενικά μιλάω όχι εσυ ), ευχαριστώ το κατηγορητήριο, τους ενόρκους ( επι το πλείστο γυναίκες ) και ΠΑΝΩ απο όλα τους μάρτυρες, πάω να κοιμηθώ

Επειδη κουράστηκα και βαρέθηκα ταυτόχρονα, αν σου πεί καποιος φίλος σου πως βαρέθηκε να μπλέκει με πουτανάκια και θιχτείς και τον βρίσεις μάλλον εσύ έχεις το πρόβλημα και όχι ο άλλος ( γενικά μιλάω όχι εσυ ), ευχαριστώ το κατηγορητήριο, τους ενόρκους ( επι το πλείστο γυναίκες ) και ΠΑΝΩ απο όλα τους μάρτυρες, πάω να κοιμηθώ
    οκ, μολις ξυπνήσεις φρέσκος και με όρεξη, εδώ θα είμαστε...:ρ

Page 5 of 50 FirstFirst ... 3456715 ... LastLast